Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalarrr
mavicim ne guzel bir haber bu hayırlı olsun cnaım tayininiz cok sevindim anansi bakacak efeye cok sanslııı bir bebek.
sende kurtuluyorsun sevmiyordun hiç artık her istedigin bulabiliceksin daha rahat ediceksin canım tekrar hayırlı olsun.

demek batu bey babaannede mevlidiniz hayırlı olsun özlemcim.

bilgecim senin bıcırık ne tatlıymış.

denizim az kladı bebegini kucagına almayı oda emer seni inş cop coppp

tuanayım seni görmek cok mutlu etti beniiii eee yegen sevgisi cok baska benimkiler haftaya geliyo valla nasıl sabırsızım anlatamam

sermestim ne olmuş anlamadım ama okul canını sıkmıs bazen esek sansı derler aynı senin basında bahstsız bedevi arkadasım benim tez çözülür inş problem

bende dun doktora gittim 5 aydır regl olmuyorum farlutal le anca işte.
bıktım artık düzensizlikten cok rahatsız ediyor
doktorda cıldırdı heray gelip duruyon neyin var yine diye
dedim regl olmuyom
o da psikolojik dedi gecirdigin operasyonla ilgisi yok
olsada bu kadar sürmez dedi.
baktı hiçbişey yok
kafanı bosalt dedi oldu dedim bende :)
regl olayım hormon tahlili istedi.menopoz bile girmiş olsan dedi dondurulmuşların var anam dedim bu ne diyo kafasını filan kırcaktım :)

merhaba şekerler

özleeeem doğacak derken 40 çıktı ya zaman geçiyor hem de nasıl

bilgecim kolay gelsin sana pazarda akşam üstü çıksaydın sıcak değil mi bu saatte?

tuanayım seni gördüm çok sevindim ..ben zopalıcam ama haklı sebepler olunca sesim çıkmıyor napıyım o kadar koşturmaya can mı dayanır

bebingim demek senin kilerde geliyor çok farklı bişey ya şimdi bizimkiler de eşşek kadar oldu ya egemenin yanından ayrılasım yok ya özledim daha bugunden:))

sermestim ben anlamadım söleşmeli iken hakkın yoktu eşinin yanına gelmek için
eeee şimdi ne engel kadroya geçtin sonuçta tayin isteme hakkın yok mu artık?
inşallah herşey yoolunda gider de eşinle yuvanızı birleştirirsiniz artık

sevimcim de görünmüyor merek ediyorum valla..

kaç günün yorgunluğu çıktı deli gibi uyumuşum gece..mişe bile çok kalkmadım uykum bölünmedi
her yerim ağrıyor aman buna da şükür
yarın sabah ilk nst mize gireceğiz

bebingim ne menopozu ya kırsaydın kafasını
bence de stresten düzenli olan adetim beklerken şaşardı illa geç gelecek

seninde normalde çok düzenli idi bence de kafanı biraz boşlatsan hemen düzene girer
ist. daki dr la konuştun mu hiç bu ay sonunda başlayacağım demiştin karar verdin mi?
hayırlısı olsun inşallah

Allahın mucizesi bu adet olmuyorum diye dert ettikçe hamile kalabilirsin o yüzden rahat olmaya çalış ve hamile olmadığını anlamadan fartual ilaç milaç kullanma sakın

denizcim ben sözlesmeliyken sınav puanımla kadroya gectım
benden iki gün sonra khk yayınlandı diger sözleşmeliler öyle gecti kadroya
simdi ben puanımla bılegımın hakkıyla gectım bana es durumu tayını dogu affı istege baglı tayın yok
yanı bunlar icin bir bucuk sene daha beklemem lazım o sekılde var esimden ayrı
ama bu khk ile gecenler adaylıktan da muaf oldu bütün tayınlere beklemeden hemen anında hak da kazandı
simdi burada ben essek degıl de essogluessek sansı olan bahtsız bedevıden baska neyım allasen
hakkımla atandım dıye bana nanikk
khk ile gcseydim bir ay sonra es durumu ısteyebılıyordum
olayın özeti bu yani gel de küfretme

haa bu arada ben eylüle kadar hala sözlesmelıyım ama khk ile gecenler bugünden itibaren kadroluymus
bu da var
kurban lazımdı o kurban grubu da bize vurdu gene iyi bişeyler vursa dişimi kırcam ya neyse

Son düzenleme:
bu gece eslem hanım yıktı ortalıgı dogdugundan berı böyle gaz krizi olmamstı hep gaz ataklarına beter derdik ama onlar hiç kaldı dün gecenin yanında
halbuki bu aylarda gaz sancıları da bıtmstı ama sanırım sebep sadece uykuda beslenıyor olması yatarak ve parca parca sürünce yemesi gaz sıkıstıryor sanırım birşeyden kurtulmayı ümit ederken baskası gelıyor basıma ay dayanmıyorum artık nasıl inledi acısından yavrum ya naptıysak rahatlamadı kurutma makınasına kadar actım zıplattık salladık en sonunda cektıgı sancının yorgunlugundan sızıp kaldı ama cok feciydi onu öyle görüp bişey yapamamk cok korkuttu beni

uykusuzluktan ölüyom yine
daha yemek de yok pöf

anam ben de çok yorgunum kızlar
efe nin kakasında kan yokmuş lökosit ve mukus varmış
neden oluyosa bilmiyorum malesef yine antibiyotik
bu kaçıncı oldu ya kurtaramadım bu son olsun inşallah
sabahtan beri cebelleşiyoruz
memeyi tutup 3-5 sn çekiyo bırakıyo sağmadım hiç önce huzursuzdu
sağarsak süt biter mama da içmiyo kalır bari mamaya alışsın dedik denemediğimiz bi hipp mama vardı onuda beğenmedi
tek memem dışarda bütün evi dolaştım
sonra da pes ettim ama yine sağmadım babası uyuttu uyandı cok cok cok emdi:)))))))))
şimdi de kendi kendine dönüp duruyo
hep mi böyle olacakki yaaa
1 ay daha deniym inşallah bırakmaz aç olsa da ağlamasa belki dayanırım elleri ağıza sokup ağlıyo bulduğunu götürüyo ağzına omuzumu emiyo da mememi iyice acıkana kadar emmiyo deli çocuk
doktorumuza göre uzun vadede karlı çıkmak için bikaçgün sabredicezz:=)))))))))))

sermestim geçmiş olsun canım benim çok iyi anlıyorum seni acaba senin minik mamadan mı sıkıldı
başka marka denesen içer mi ki biraz daha ????????
esleeeeeeemm kuzum az daha dayan
sermest belki de 4.ayda ek gıdaya başlarsın o zaman toparlanır
anam o yemedikçe sen kendin açlıktan ölecek gibi acı çekiyosun ne zor ne zorrrr

bebingim sağol şekerim
doktorlara söylemesi çok kolay da uygulaması zor
ama denemek lazım kürtajdan sonra her ay bende de bi sıkıntı çıkıyodu
kist__three line hatırla çok konuşmuştuk:))
en son enfeksiyon
ama bak oldu ha ben kafamdan atıp rahatlayabildim mi hayır
ama sen dene
yaza konacak göbüşüne bebeğin inşallaaahhh

selam kızlar haşatım haşatım çok fena haşatım yarın diploma töreni var yarın gecelere kadar yorulacağım ((

sermest anacım ben iş hayatımda çok büyük haksızlıklara uğradım 3 hafta yasal iznim varken sırf dekanın keyfi çatmıyor diye izne çıkamadım 4 yıl 5er gün kavga kıyamet anca kaçardım sabahlara kadar işte angarya yapar sabah 8,45 te imza atardım eski çalıştığım üniversitede biz işi yapardık bölüm başkanı kendi yapmış gibi dekana götürürdü sonra kendi hata yapardı benim üzerime atardı ıyyyy böyle binlerce şey yaşadım ondan benim bu sabrım malesef çok büyük haksızlıklar yaşaayabiliyor insan özellikle eğiitim kurumlarında açmayayım pandoramın kutusunu acılarla dolu benim ilkdört yıl çocuk yapmayışım ara kanamalarım hep o eski çalıştığım üniversitenin yüzündendi bak gene susamıyorum nasılda alışmışım haksızlıklara kabullenilmiş çaresizlik işte aslında bir şeklde rapor ayarlayabilsen hiç bir halt yiyemezler ya çocukla bunların hepsi senin için stres kaynağı diğer durumda çok can sıkıcı bir şikayet dilekçesi yazamazmısın tatlım

tuanayım sınavların az kalmış sonra sanada kocaaaaaaaaaamaaaaaaan bir tatil ve bal kıvamında bir bebiş diliyorum hakettin

mavi kan olmamasına sevindim ama antibiyotikten kurtulamadınız dediğin gibi olsun sağlık olsun canım yaa kocişim 5 günlükken kullanmak zorunda kalmış hiçte birşey olmuyor

özlemim 40 ınız çıkmış zaman ne çabuk geçiyor darısı denizimizin başına

bebing doktorlara uyuz oluyorum artık onlar bizim gibi hastaları pek sevmiyor bizim gibi bilmişler onları deli ediyor :))))))) stresin yapmadığı şey yok rahatla diyemeyeceğim zaman yaranı saracak birde bebek saracak tabi

elanaz hamilelik nasıl gidiyor isim buldunmu bizim delüğanluya

sevim cadısı nerdesin kaynanayı gönderemedinmi halaağğğğ

bugün melek ve semrayla konuştum telden keyifleri yerindeydi bende teesüflerimi ilettim onlara rövanşını alacağım :)))))

bugün gulimuslada konuştum telde mücadeleye devam

denizim prova oluyor işte sana daha ne istiyorsun bal kokulu egemen benim içinde öp

bilgecim senidemi alsak istanbula bak istanbul kafilesi genişliyor

denizcim bu reglimle baslıcam inş
test yaptırdım bişey cıkmadı basladım farlutale bende
hayırlısı olsun hakkımızda

köyde bi eski milattan kalma evinden başka bişeyi yokki o dedikodu yapmaya gidiyordu şimdi burda yapıyor

ben o ağlamaları 3 aydır her gün her gece hep yaşıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

biz hala emmiyoruz uyumuyoruz devamlı çığlık çığlığayız doktora gittik gene her şey güzel kilo alımı dışında emmiyorki alsın mamaların hepsini denedim almıyor gögsümü açıp emdirmeye çalıştığımdada sanki şeytan görmüş gibi basıyor çığlığı bütün gece ve gündüz ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum ne banyo ne bulaşık ne yemek temizliğ hepten unuttum evi mok götürüyor bitleneceğiz yakında boya badana halılar camlar mutfak dolabı arada bir nevresimler değişiyor ama yünler yastyıklarda yıkanmalı ama nerde evi mok götürcek yemek bile yemeye fırsat yok wc ye bile kucağımda gidecem nerdeyse annemle memodada durmuyor illaha ben olcakmışım memonunda canına minnet zatı 2dakka bak ben banyo yapıyım dedim 3dakka sonra sevim bu durmuyor diye kapıya dayandı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım ne olur kızın uyusun emsin ağlamasın sinirden dün gece 3 48 de yatağa fırlattım bi bağırdım kendim korktum bağırtıma ama sonra çok pişman oldum ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı ya böyle bi ağlama şekli yok çığlık çığlığa

bebingim ne menepozu canım daha çok var daha sen dondurmamızı alcan sonrad birden kendiliğinden hamile kalcan ooo dah biiri kucakta biri karnında dolancan inşşşşşşşşşş

tuanayım anneninde kayın valideninde düzelmesine sevindim canım allah san zihin açıklığı versin inş seneye yeğenin geldiğinde o kuzeniyle oynar senle değil inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok teşekkür ederim canım. darısı sizin başınıza.

evet haklısın beynim kaynadı. ama hemen alıp gelip ayıklamak lazım. salata malata derken zaten saat 4.30 da kızı alıyorum diye cıkmıştım :))) iyi uymana da coook sevindim. ilk nst niz şimdiden hayırlı olsun :)))

bütün odayı bi koku kapladı kızlar
bi açıym altını
akşama gelirim yineee

büyümüş de koku bombası atmaya başlamış ya kıyamam. geçmiş olsun canım. çok öpüyorum kuzucuğu

istanbul kafilenize gıpta etmemek mümkün değil ama bizim iş burada biz burdan gidemeyiz. istanbula gelecek olursak haberleşelim ya da siz buraya gelirseniz.

tünaydın ayollllllllll kimse gelmemiş her kez bi teleştır uğraşıyor kimi dersle kimi bebkle kimi tatil ohhhh yaşasın
semra ve melekle konuştum dün ad hanım uyuyor melek temizlik yapıyormuş semra melek çok titiz dedi bende bizede uğrasın dedim bizim ev bitlenecek 1senedir elim değmedi şöyle dip köşe bucak halılar camlar perdeler dolaplar hele mutfak dolabı yağ sökücüyle yıkanması lazım kapılar yatak yorgan amanınnnnnnnnnnnnn melekkkkkkkkkkkk kop gel anam bizde iş çokkkkkkkkkkkkkkk 9ay kanmaydı çuydu buydu yat babam yat şimdi doğurduk ağlamsından işe girişemiyoruz yakında bende eşlerim gibi pinti biri olcam yaşasın pislik diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…