bende dun doktora gittim 5 aydır regl olmuyorum farlutal le anca işte.
bıktım artık düzensizlikten cok rahatsız ediyor
doktorda cıldırdı heray gelip duruyon neyin var yine diye
dedim regl olmuyom
o da psikolojik dedi gecirdigin operasyonla ilgisi yok
olsada bu kadar sürmez dedi.
baktı hiçbişey yok
kafanı bosalt dedi oldu dedim bende :)
regl olayım hormon tahlili istedi.menopoz bile girmiş olsan dedi dondurulmuşların var anam dedim bu ne diyo kafasını filan kırcaktım :)
köyde bi eski milattan kalma evinden başka bişeyi yokki o dedikodu yapmaya gidiyordu şimdi burda yapıyorselam kızlar
zasacım iyi tatiller tatlım dönünce araşalım buluşalım :)) bizimde tatil günümüz her geçen gün daha öteleniyor kociş başıma birde yüksek lisans çıkarttı sınavlar temmuz 5 gibi falan bitecek dolayısıyla tatil tarihimizde ötelendi benim çalıştığım okuldada yetenek sınavları var gerçi ben görevli değilim ama her an görev verilebilir ne yapacağız bilmiyorum önce 2 haftalık bir tatil yapayım sonra 2 haftam daha artıyor
melek yılbaşında kaç günlüğüne gelecek bizim amerika planı var gerçi daha çok var yılbaşına
mavi o kaki önemli birşey değildir inşallah sakın endişe etme aslında bir dahaki kakiden parça ayır doktora götür kötü birşey değildir inşallah meyve falan vermişmiydin domates falan
sermest iş hayatı kolay değil diğer öğretim elemanları söylenir sana yazmasalar mecbur kalmışlardır en azından idare ederiz diyorlar ya söylemeseler kesin geleceksin deseler ne yapardın bence hiiiç dert etme
tuanayın annesinden ve kayınvalidesinden haber varmı bu koşturmacada bir baksada hamile kalsa ahhhhhhhhhh ahh
deniz gerçekten allah korumuş yengeni çok sıkıntılar çekmişler neler gelmiş başlarına ama sonu güzel olmuş inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın kocişinde yanında olur bu arada allah kavuştursun
özlemim nerede batucuk yaramazlıkmı yapıyor giremiyor öslemiim
hanaaa kapı çalduuuuu
bilge kızın çok tatlıymışbende antalyayı çok sevmem bildiğin büyükşehir yani bana tatildeymişim hissini vermez niyeyse
sevim cadısı adam tut kaynananın köydeki ağaçlarını kestir sonrada oradaki komşusundan telefon gelsin bak soluğu nasıl köyde alıyor
bu gece eslem hanım yıktı ortalıgı dogdugundan berı böyle gaz krizi olmamstı hep gaz ataklarına beter derdik ama onlar hiç kaldı dün gecenin yanında
halbuki bu aylarda gaz sancıları da bıtmstı ama sanırım sebep sadece uykuda beslenıyor olması yatarak ve parca parca sürünce yemesi gaz sıkıstıryor sanırım birşeyden kurtulmayı ümit ederken baskası gelıyor basıma ay dayanmıyorum artık nasıl inledi acısından yavrum ya naptıysak rahatlamadı kurutma makınasına kadar actım zıplattık salladık en sonunda cektıgı sancının yorgunlugundan sızıp kaldı ama cok feciydi onu öyle görüp bişey yapamamk cok korkuttu beni
uykusuzluktan ölüyom yine
daha yemek de yok pöf
merhabalarrr
mavicim ne guzel bir haber bu hayırlı olsun cnaım tayininiz cok sevindim anansi bakacak efeye cok sanslııı bir bebek.
sende kurtuluyorsun sevmiyordun hiç artık her istedigin bulabiliceksin daha rahat ediceksin canım tekrar hayırlı olsun.
demek batu bey babaannede mevlidiniz hayırlı olsun özlemcim.
bilgecim senin bıcırık ne tatlıymış.
denizim az kladı bebegini kucagına almayı oda emer seni inş cop coppp
tuanayım seni görmek cok mutlu etti beniiii eee yegen sevgisi cok baska benimkiler haftaya geliyo valla nasıl sabırsızım anlatamam
sermestim ne olmuş anlamadım ama okul canını sıkmıs bazen esek sansı derler aynı senin basında bahstsız bedevi arkadasım benim tez çözülür inş problem
merhaba şekerler
özleeeem doğacak derken 40 çıktı ya zaman geçiyor hem de nasıl
bilgecim kolay gelsin sana pazarda akşam üstü çıksaydın sıcak değil mi bu saatte?
tuanayım seni gördüm çok sevindim ..ben zopalıcam ama haklı sebepler olunca sesim çıkmıyor napıyım o kadar koşturmaya can mı dayanır
bebingim demek senin kilerde geliyor çok farklı bişey ya şimdi bizimkiler de eşşek kadar oldu ya egemenin yanından ayrılasım yok ya özledim daha bugunden:))
sermestim ben anlamadım söleşmeli iken hakkın yoktu eşinin yanına gelmek için
eeee şimdi ne engel kadroya geçtin sonuçta tayin isteme hakkın yok mu artık?
inşallah herşey yoolunda gider de eşinle yuvanızı birleştirirsiniz artık
sevimcim de görünmüyor merek ediyorum valla..
bütün odayı bi koku kapladı kızlar
bi açıym altını
akşama gelirim yineee
selam kızlar haşatım haşatım çok fena haşatım yarın diploma töreni var yarın gecelere kadar yorulacağım((
sermest anacım ben iş hayatımda çok büyük haksızlıklara uğradım 3 hafta yasal iznim varken sırf dekanın keyfi çatmıyor diye izne çıkamadım 4 yıl 5er gün kavga kıyamet anca kaçardım sabahlara kadar işte angarya yapar sabah 8,45 te imza atardım eski çalıştığım üniversitede biz işi yapardık bölüm başkanı kendi yapmış gibi dekana götürürdü sonra kendi hata yapardı benim üzerime atardı ıyyyy böyle binlerce şey yaşadım ondan benim bu sabrım malesef çok büyük haksızlıklar yaşaayabiliyor insan özellikle eğiitim kurumlarında açmayayım pandoramın kutusunu acılarla dolu benim ilkdört yıl çocuk yapmayışım ara kanamalarım hep o eski çalıştığım üniversitenin yüzündendi bak gene susamıyorum nasılda alışmışım haksızlıklara kabullenilmiş çaresizlik işte aslında bir şeklde rapor ayarlayabilsen hiç bir halt yiyemezler ya çocukla bunların hepsi senin için stres kaynağı diğer durumda çok can sıkıcı bir şikayet dilekçesi yazamazmısın tatlım
tuanayım sınavların az kalmış sonra sanada kocaaaaaaaaaamaaaaaaan bir tatil ve bal kıvamında bir bebiş diliyorum hakettin
mavi kan olmamasına sevindim ama antibiyotikten kurtulamadınız dediğin gibi olsun sağlık olsun canım yaa kocişim 5 günlükken kullanmak zorunda kalmış hiçte birşey olmuyor
özlemim 40 ınız çıkmış zaman ne çabuk geçiyor darısı denizimizin başına
bebing doktorlara uyuz oluyorum artık onlar bizim gibi hastaları pek sevmiyor bizim gibi bilmişler onları deli ediyor :))))))) stresin yapmadığı şey yok rahatla diyemeyeceğim zaman yaranı saracak birde bebek saracak tabi
elanaz hamilelik nasıl gidiyor isim buldunmu bizim delüğanluya
sevim cadısı nerdesin kaynanayı gönderemedinmi halaağğğğ
bugün melek ve semrayla konuştum telden keyifleri yerindeydi bende teesüflerimi ilettim onlara rövanşını alacağım :)))))
bugün gulimuslada konuştum telde mücadeleye devam
denizim prova oluyor işte sana daha ne istiyorsun bal kokulu egemen benim içinde öp
bilgecim senidemi alsak istanbula bak istanbul kafilesi genişliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?