Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şekerlerim nasılsını????
emmeme ve emzirmeye diretme çalışmalarımız tam gaz devam gece aklı başında yokken cok cok çekiyo
gündüzde iyice acıkana kadar emmiyo acıkınca da tek memeyi3-4 en fazla 5 dk
antibiyotikten az da ishali var gibi
kilo kaybetmez inşallaah doktor kaybetse de devam et emsin dedi ama

amaaaannn zaten eşime de küstüm(
dün küs yattım sabah ta konuşmaya çalışıyo yüz vermedim işe gitti aradı sadece evet hayırla cevap verdim
daha da aramadı
terelelliyim bu aralar yani

selam şekerler
biz geldik ama bayıldım ve artık araba kullanamıyorum(annem yanımda panikliyor daraldım iyice bugunu de atlatım artık sonraki randevu 2 hafta sonra
eşim gelmeden 2 gün önce yani(
artık onda otobüse talim(

hastaneden çıktık çarşıda dayanamadım yine oğluma bişeyler aldım:))
kaynım geliyor o da bir sürü getircekmiş orjinal bjk takım almış bi parti daha yıkayıp ütülerim artık:))

herşey yolunda Allaha şükür dr 2 defa ölçüm yaptı bacak boyu ve cüsse iyi dedi maşallah
hani kocan dedi ben de yok dedimtamam doğuma alıyoruz seni dedi yaa yapmayın dedim :))

kasıklarımda çok ağrı vardı 2 gündür sancı giriyordu koca kafasını dayamış oturmuş resmen hareket ettikçe canım yanıyor erkenden geleye kalkmasında varsın canım yansın önemli değil

kilomuzda iyi ben almamışım bebek almış bu sefer böyle devam et dedi
2 kilo hakkım var kendimce kızlar ona razıyım artık napıyım(

hafta sonu kaynım geliyor eşimde gelecek zaten iyi oldu eşim pazar günü tekrar gidecek o da kalmam demiş ablasına gidecek burdan:))

sevimcim Allah kolaylık versin
ama ben senin yerinde olsam memoya yaptırım valla
ben dip köşe yerleştirme işlerini eşime yaptırdım temizliğe de yardım ediversin beyefendi bi zahmet..

melek tatilin tadını çıkartsın anacım ne temizliği tatilde:))

sende haklısın bilgecim anca hazırla yap nedir çektiğimiz ya yemek en büyük dert
yapmaktan üşenmem ama her gün zorunlu bi görev insanı sıkıyor
sıcak mıcak iş başa düşüyor

sen dr işini ne yaptın yeni geçtiği hastaneye gidecek misin ?
3 ay ne zaman dolacak inşallah gerek kalmadan gelir bebişin

sabah ezanıyla uyandım bugun bi daha da uyku kalmadı nasıl olacak ne zaman olacak acaba diye düşünmekten
sağ salim kurtulsak başka bişey istemiyorum

hepinize tek tek dua ettim isimlerinizi saydım en kısa zamanda annelik nasip olsun diye
inşallah peş peşe gelsin haberler

efe bey emmiyor diye acısını babası çekiyor anlaşılan:))

olur öyle arada insanın canı sıkkın olunca kocişten çıkıyor acısı
akşama barışırsınız:))

bugun pek sessiz kalmısınız siz.
cenebazlar nerdeeeee
herkese tatil rehaveti erkenden coktu sanırım
bende dukkan bekliyom bildiginiz gibi atraksiyon yok

canım yaa sağsalim kurtul inşallah. ikinci böyle olmaz merak etme :)))
dr işinde bir gelişme yok. kara kara düşünüyorum. hastane yeni personeli nasıl bilmem. burada yani kk da bahseden olursa okuyacağım inşallah.
sitesi bile düzgün değil. (((

oooo çok sesiz kalmış buralar kızlarrrrrrrrrrr annelik bize yaramadımı ne anne geleceğin güzel anneleri bebing tuanay gülmus burp nirdeeeeeeeeee hadi melek semra tatilde özlem batu beyle uğarşıyor deniz heyecanlarda mavi ben sermesti sormayın bile ya biberon ya meme veletlerin kakasıydı mamasıydı uğraşıp duruyoruz bu tatlı telaşları en kısa zamanda hepinize yaşatsın rabbim ezan okunuyor ahada bende dua ediyim size bilgecim sanda tabi ikincikez bir çif göz bul kolarında

denizim kendini yorma tatlım artık normal senin oflaman poflaman kimileri son aylarda yerinden bile kalkamıyor maşallah paşama demek gayet iyi kasığına vuruyor ha sıpa benimkide son ay hep öyleydi kafayı ya mideme ya kasığıma dayıyordu bide hasbam oralarda ne arıyorsa bol bol geziyordu oyüzden çabuk yoruluyordum sağlıkla kavuş denizimize tatlım
he memoya iş yaptırma konusuna gelince o muuuuuuuuu yok anam bne yaparım o çok nazlı hemde bi iş yapıyım derken ötekini yıkıyor bu gün kömürlüğün üstünde kçük bir yer var anamın bahçe hırdavatlarını koyduğu oraya kedi girip eniklemiş biz bitane doğuramıyoruz o tam 5tane doğurmuş ve doğal olarak orda vıyaklıyıp duruyorlar dedim orayı bir temizle ilaç sık ben uzanamıyorum of dedi pof dedi neyse tam yapcak kapısını açtı burdan ses gelior diyip korktu kapattı dedik kedi yavruları ayyyyyyy dedi indi merdivenden okadar yani adam hem korka hem beceriksiz tam o sırada küçük yavru düştü canım benim bem beyaz yeşil gözlü aynı mercan dedim gülmeye başladılar ama yazık ya nasıl ağladı annesi sesine geldi hemen annesini yere yatırdı emmeye başladı bende mercana utan utan bak kedi bile nasıl anasını yere serdide emdi sende memyi görünce şeytan görmüşe dönüyorsun kediyi yakalayıp mercanıdamı emdirsem benim memede iş yok

eee bu gün bende iş çok anam gidecek valizler ve koliler çuvallar hazırlamazmız lazım yemek mercannnnnnnnnnn annem poğça istiyordu bakalım yapabilirsem hadi ban kolay gelsin size iyi günler bebingim sanda bol kazançlar dışarda yağan yağmur kadar berekt versin mevlam

kızlar nasılsınız bakalım ben yoğunum tabiki ancak zaman bulamıyorum
benin yaramaz oğlum hiç durmuyor ve habire emmek istiyor
valla balkona inek bağlamaya karar verdim:)
yazdıklarınızı okuyamıyorum malesef
güzel bir haber olsa ararsınız değil mi .)))))
hepinizi çok seviyorum kendinize iyi nbakın

sağol canım umarım en kısa zamanda tahminlerin doğru çıkar:))

mavicim çok sevindim canım tayininiz hayırlı olsun

bizde bebişe isim düşünüp duruyoruz
isim bulmak da ne zormuş
insan bebişine yakıştıramıyor hiç bir ismi
şimdilik rüzgar yada alper düşünüyoruz bakalım
sizinde önerilerinizi bekliyorum
akşamda misafirlerim vardı
ev curcuna oldu biraz topladım ama biraz daha işim var

helloooo

demek benden erkek bekliyor tuanayım
bakalım nasip

elanazım guzel isimlermiş isim konusu cok cetrefilli oluyooo tabi secemk zor

sevimcim ayy demek kedi enik verdi hem de 5 tane maşallah
mercan hanım görsün de emsin annesini
sen niye valiz yapıyorsun gidecek misin memlekete?

memoya da ne diyeyim kendin yap daha iyi valla:))

inşallah canım rahatca sağ salim kurtuluruz

elanazım rüzgarı bende çok sevdim
isim konusu gerçekten zor eğer benim önceden belli olmasaydı karar vermek zor
2. ismi bile bulamadık

ben uras ismini de çok sevmiştim anlamı da güzel
mutlu şanslı yazıyordu bi yerde

emsin annesi işte ne güzel
oo hobareyy olsun dünyanın ucunda ol haberin olur şekerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…