Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben niye kimseleri yakalayamıyorum bugün(((((((((((((((((
benim iş yattı bu ay kızlar
onlar gidene kadar bi halt olmaz 14.gün de artık yavaşlardan romantik sperm çıar mı bilemem?????????
benim kaynanam da öyle meraklı değildir ben gündüz yatsam bile kapısını kapatır
her şeye burnunu sokmaz ama ben çok çekiniyorum
evde onlar varken:))))))))))))
eşime de ders olsun işte getirmesin bi daha bu kadar:))))))))))))))))))))))))
perşembbe günü düşünürüz bişiler
yorgun morgun olmazsammmm

ööözzzzzzllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
test yapsana

kızlar bu yeni genelge beni çok geriyo
hiç düşünmek bile istemiyorum
Allah inşallah onlara gerek kalmadan gönderir herkesn bebeklerini

belki çıkar romantik bir sperm belli mi olur:))) valla test mest yapmayı düşünmüyorum nedenine gelince yok biliyorum zaten 1 hafta falan geçerse belki yaparım ama 2-3 güne yapmam çünkü bazen gecikir benimki....

özlemim iyi geceler gittim ben
hhaaaaaaaaaaaaa
dün tansaş ta yine tembel avrat ıspanağı vardı:)))))))))))))))))))))))

ben bu genelgeyide onu imzalayanıda cehenemin dibine doğru yolculuğa göndermek istiyorum izninizle ya....

gamzem ya havalar ısınsa biliyorum ben yapacağımı valla hiçbir şey yemem dondurma yerim:)))

yormamaya çalışıyorum canım yan gelip yatıyorum çok yorgunum zaten atamadım yol yorğunluğunu daha....

çok yeme ama yazında hasta olabilirsin yazında hastalık hiççekilmiyor valla kışında çekilmiyorr ayyy hiç bir zaman çekilmiyor hastalık :))) Allah kimseye vermesin

çok yeme ama yazında hasta olabilirsin yazında hastalık hiççekilmiyor valla kışında çekilmiyorr ayyy hiç bir zaman çekilmiyor hastalık :))) Allah kimseye vermesin

öyle valla hasstalık hiç çeklmiyor... eşim çok hasta bu akşam hastaneye gittik geldik... cenazenin defini sırasında çok yağmur yağdı bizimki çok ıslandı hasta oldu işte garibim ama çocuk olsa döverim valla... izin al işe gitme 1*2 gün dinlen dedim ama dinlemedi canının kıymetini hiç bilmedi köy köy gezdi bu akşam 6 da eve geldi ... mesai anlayışı falan yok çalışırken kendini kaybediyor tamam bende görevimi layıkıyla yapmaya çalışırım ama sağlığım herşeyden önce gelir kovulacağımı da bilsem gitmem benden daha mı kıymetli... ama eşime göre öyle değil program varmış uyulmak zorundaymış falan filan valla kendi bilir bütün gün geziyo akşam bana naz yapıyor ...

gamze facdeki murat emre karaca sensin dimi?
özlem dün sana yazdım ama eşin vardı nette sanırım,ayıp olmadı dimi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…