Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkür ederim. toparlanıyor yavaş yavaş. ama iştah sıfır olduğundan yaz bitimine toparlanacak bu gidişle Allah korusun.

tekme hissetmiyorum diye üzülme kemikleri yumuşacıktır zaman geçtikçe iki büklüm olabilirsin tekmelerden, dönmelerden :)))

canım senin kandilin de mübarek olsun. antalya'da cocuklar genelde yazın hasta oluyor malesef. dondurmasıydı, havuzuydu, su pınarının mavi tarafıydı falan derken (( 2 iğnemiz kaldı. bacaklar bantla doldu. geçecek inşallah. azıcık iştahı iyi olsa daha çabuk toparlanacak. yapmadığımız yemek kalmadı. süslemeleri vs yok yemiyor (( ben 2 kg vermişim 49 olmuşum sayesinde. dün gece ilk defa deliksiz uyuduk hepimiz sabah zor açtım gözümü.

aklımda sen varsın az kaldı çok heyecanlanıyorum canım ya.Allahım kolaylıkla ve sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. aman dikkat et kendine.

özlemcim şimdiden gözünaydın olsun annenler gelecekmiş.

kızım toparlanıyor yavaş yavaş ama yemiyor yemiyor yemiyor. yemeyen bir insan nasıl iyileşir????kaç gecedir sayıklıyordu nöbetteydim dün gece güzel uyudu biz de rahat ettik. kız yattı eşimle bir halimiz var yatağa koşuyoruz bir an önce uyuyalım diye :))

aminnn isteyen herkese nasip etsin Rabbim

bilgecim inşallah yemesi de düzelir sende rahat bi nefes alırsın dediğin gibi yemezse nasıl iyileşsin..
sende çöpmüşsün 49 kg öyle mi:))

Allahım ben nasıl vereceğim bu kilolaları:))

evet canım gelecekler ama çok kalamayacaklar
kızımız yese aslında çabucak geçecek tabi ama neden yemiyor ki canım ya.... biz hep o yatağa koşma modundayız :))))

bilgecim inşallah yemesi de düzelir sende rahat bi nefes alırsın dediğin gibi yemezse nasıl iyileşsin..

valla ya resmen çöpmüş :) bilgenin kilosunu al 2 ile çarp işte 3-5 neyse çıkar ahanda benim kilom ya :)))) asıl ben nasıl vereceğim bu kadar kiloyu yaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::44::84::84::84::84::84:

selamlarrr herkeseeeee
cok özledim hepinizi
tatildeydim sayıyorum cunki dukkana bile gelemedim yegenlerle ilgilenirken kendime inanamıyorum valla işe bile gelmemek benmi için buyuk basarı ama cok tatlılar cok yordular
beni.tuş oldum iki cocuk zor ama bunuda anladım zaten birini bile bulamadım da :)

11 temmuz saat 12 de
denizoğlan aramızda olacak Allahın izniyle:))
nasıl heyecanlısınızdır şimdi,sağlıklaal bebeğini kucağına inşallah.bu arada sen bebek pışpışlarken bende muhtemelen denizde olucam:))

hoşgeldin cnmmm,evetçok zor çocuklarla uğraşmak:))

denizcim canım yeğenin dünyaya merhaba demiş tatlım allah analı babalı büyütsün sıra sende demek 11 temmuz ha ya ne çabuk geçti günler az kaldı şimdi kimbilir ne kadar heyecanlısındır. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin deniz oğlanı teyzoşlarınıda sürüklesin peşinden gelsinler teker teker bebişleri

melekcim tatilini yaptın biraz olsun rahatlamıştırsındır sanırım tekrar gelicekmişsindir ama bu defa görmeden göndermeyiz seni inşallah

özlemcim batucuk nasıl emmeye başladımı canım annenler geliyomuş ne güzel sende bu arada bol bol dinlen

sermestim sende döndün artık demek bebişinle uğraşıyosundur eminim şu an mızz mızdır bizim eslem anneye

mavicim canım sen napıyon tayinin çıkmış hayırlı uğurlu olsun yine yolsuluk var heralde anneanneye efede baya alıştı kalabalığa artık

bilgecim çok üzüldüm miraycık hastalanmış ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. helebirde yazın olması acil şifalar diliyorum tatlı cadına tez zamanda ayaklansın bol bol yesin içsin sende uzunn bi uyku çek olurmu

çok fazla gerilere gidemedim ama nursim ve sevimi göremedim onlar nasıllar acaba bebişlerini büyütmeye çalışıyolardır

tuanaycımda yok oda sınav stresiyle uğraşıyodur kuzum inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır

aaaa semracım oyy tatlım o ne güzel resimleri var adanın facede bayıldım ya o tül olan elbisesine tam ısırmalık olmuş iyice cadı nazar değmesin masalımıza 2. tatil planları düşünüyorsun demek ohh bol bol gez eğlen bizim yerimizede benimde tatil planlarım suya düştü haliyle izinler gitti mayısta hayırlısı olsun

burpcum canım ya senide çok merak ettim baba için geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım merkezle görüşmeni yapmışın o zaman çok yakın sanırım heyyyy inşallah o kapılar senin yüzünü güldürür canım
tatile çıkıyomuşsun kış boyunca çok yoruldun sennnn çalışkannn hatunn seni

elenazı unutuyodum ayy kız çok sevindim inanki oğlun oluyomuş he allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım sen rahat ol bebiş daha yeni büyümeye başladı kıpırdar merak etme bence erken değilmi doktorunla görüş istersen

bebim sende yeğenlerle haşır neşir oldun olsun dükkanda biraz uzak kaldın moralinde iyidir. bişeyler okudum da biraz kuzum geçmiş olsun tam anlayamadım ama sen taşmı kummu döktün nedir ya canım sıkıldı şimdi nasılsın
tedavin ne durumda bebişlerini almaya ne zaman gidiyon

evetttttttt şimdi ben anlatayım size biraz
bu tüp bebek olayı beni çok fena sarstı elimde olmadan her an bebek düşüncesi beni mahvetti gezsemde eğlensemde aklımdan bir an olsun çıkmadı hiç hep o tedavi süreci doktorun bana ümitler vermesi embiyologların güzel heberler vermesi beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası herkesten uzak kalmak istedim ailemle bile konuşmak istemiyodum her zaman telde bu konu açılacağı için çoğu zaman teli kapalı tuttum onlarda üzülüyor ama tabi sizlerde daha iyi bilirsinizki kimse bizim kadar üzülemez. eşim ben nete oturunca kızıyordu böyle yaparsan hiç kafandan atamazsın diyodu malesef uzak kalsamda o düşünce yardım almadan geçmicek gibi sanıyorum artık

şu aralar beni sevindiren tek olay ablamın tayini hiç ortada yokken istemediği halde istanbula çıktı. ona o kadar sevindimki anlatamam artık benimde ailemden birisi olucak yakınımda biraz uzak olucaz ama olsun karşıda evi işi olucak tabi işleride haliyle dahada zor olucak oda çok üzülüyor çocuklarına daha az zaman ayırıcak daha çok yorulucakağustos sonu burada olucaklar.

veeeee iyimi kötümü bilemiyorum ama genetik sonucum çıktı bu gün nihayet 1 ay sonra eşimin sonuçlarında sorun yok benimde anlamadığım bişey zeynep kamilin genetik bölümünde çalışan doktor baktı normal diyor bazı bireylerde olabilirmiş tabi o da benim testlerimden birisi doktorumada randevuyu anca cuma akşaamına doğru alabildim bakalım ne diyecek netten biraz araştırdım ama sizede yazıyım belki bir fikir verirsiniz

Probandın FVLL mutasyonu taşımadığı Protrombin 20210 G A ve MTHFR 677C T mutasyonları ise heterozigot olarak taşıdığı belirlenmiştir
pek bişey anlamadım ama sanırım kanda pıhtılaşma var bakalım artık cuma belli olucak bu ayda reglim 4 gün geçmişti azda olsa içimde kıpırdama olmuştu. yok anacım nerde bize heves etmek haram yok yok yok

iyi akşamlarrrrr
balcım seni gordugume cok sevindim ne zamandır gorememiştim
kum doktum canım bitti mi bilmiyorum ki
seni anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki.
ama zaman ilaçı herseyin hiçbi zaman bebegimiz olsada acılan yaralarımız gecmişçek sadece hafiflicek acımız bunu biliyorum yardım almakla cok dogru yaparsın canım.ablanda geliyor gozun aydın cok sevindim kendini daha iyi hissedeceksin
genetik sonucunu anlamaadım malesef canım inş bişey yoktur.

burpum ne diyim ki
eger istiyosan yap tedaviyi kısın zor olucak sennin için çok yogun stersli ve kosusturmalı bi işin var çunki.
sonucta doktor için zor bi hasta olabilirsin ama olup olmayacagını bi Allah biliyor işte.biz bilmiyoruz ki.kısmetse olacak.

denizoğlanın gelisinede bişey kalmadıgına göre yeni hamile haberleri lazım topiğee
haydı artıkkkk baslasın hobareylerrrr cok uzun zaman olduuuu hala yok bi hobarey.
bi kırsa k seytanın bacagını arkası gelir inanıyorum ben

bilgecim gecmiş olsun kızın hastaymıs iyidir inş şimdi
bu arada sen 34 bedensin demek waawwww dedimmm sadece

bebingcim canım ya geçmiş olsun inşallah geçmiştir . ablam gelsinde buraya da yeğenlerim bana terapi gibi gelicek eminim şu tedavi sırasında ve sonrasında çok şeyler atlattım. bu sadece tadaviyle ilgili değil sanki dünyaya acı çekmek için gelmişiz bu çektikleriiz taa ruhumun derinliklerinde iz bıraktı kime güvenip candan yaklaştıysam hep sırtımdan vurdular artık yetsin diyorum felek uğraşmasın bizimle istiyorum kaldıramadığımız yükü yükleme bizi ne olur allahımmm

sağol canım geçecek inşallah. ama keyifsiz (( yarın deposilin vurulacak ve bitecek iğne olayı. bacakları ağrıyor diye koca çocuk kucaktan inmiyor mahvoldum ((

sen de umudunu hiç kaybetme sakın. bak ablan geliyormus kafan dağılır biraz. iyi gelir. çok öpüyorum...

yok yaw 36 beden ne 34ü? münkün diil :))) kucakta taşımaktan oldu valla. alırım yine ben o kilolarımı :))) 70e vurmuşluğum var :))) gebelikte tabii ama olsun alırım veririm ama genelde 49-51 arası gezerim.

yok hayatım düzelmiyor. uyumamak için de yemiyor biliyorum. çok kızıyorum ya. ama elden ne gelir hiçbir şey.
hayatım bi resim çektirsem koyacağım da suraya kendime gelemedim. valla çöp değilim ya. boşverin siz beni. senin kilolu olman makbul şu anda :)))

11 temmuz saat 12 de
denizoğlan aramızda olacak Allahın izniyle:))

ayyy ne güzel maşallah maşallah...çok heyecanlıyım ya şimdiden. Canım sağlıkla gelsin ömür boyu mutlu olsun mucizen :)))

evet canım gelecekler ama çok kalamayacaklar
kızımız yese aslında çabucak geçecek tabi ama neden yemiyor ki canım ya.... biz hep o yatağa koşma modundayız :))))

bugun öğlen uykusuna da koştum kaç yıl sonra sizin durumunuza geldim. göz altlarımı hiçbir kapatıcı kamufle edemez. balık gibi bakıyorum. ayrıca kızı taşımaktan racky balboa kollarına sahip olmam an meselesi :)))

valla ya resmen çöpmüş :) bilgenin kilosunu al 2 ile çarp işte 3-5 neyse çıkar ahanda benim kilom ya :)))) asıl ben nasıl vereceğim bu kadar kiloyu yaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::44::84::84::84::84::84:

ya biriniz hamile biriniz lohusa taktığınız seye bak. boşver sen beni. ben hasta baktım ondan verdim. ayrıca da çöp değilim gayet de yumuşak bir ayva göbeğim var lımbır lımbır :))) keşke ben de hamile olsam da 30 kilo alsam yine :)))

merhaba can gelmiş az da olsa topiğimize:))

gulimus ve bebingcim sizi görünce çok sevindim
bilgecim seni de tabi onlar yazmıyor ya kaç zamandır ondan öyle dedim:))

ikinizde zor zamanlar geçirdiniz ama herşey insanlar için ..herşeyi salıvermek boşlamalak çok kolay öyle olsaydı ohoo ben napaydım ya burp napsın o zaman...bir an önce toparlayın ki bebişlerinize hazır olduğu mesajını gönderin onlar zamanını bekliyor ki sizde hazır olun .Allahın izniyle hobareyyler peş peşe sıralanacak yine ben kucağımda denizle üst üste güzel haberler alacağım inşallah

bilgecim aminnn diyorum son cümlene hamile kalda 30 olmasa da benim gibi 20 yi gör dilerim ki:)))))

sağlık olsun napalım ben inanıyorum veririm

bu arada ben hiç çatlamadım biliyor musunuz sağlık ocağındaki hemşire kilodan fırça atarken bi yandan da nasıl becerdin bu kiloya ki sadece kilo değil karnımda öne doğru çok sivri ve büyük o yüzden çatlaması lazımdı diye baktı hep ama Allaha şükür yok bu saatten sonra olur mu bilmiyorum

dün nst ye aynı odada 4 kişiyle girdik herkes karnını açıp yatıyor ya çatlağın ne demek olduğunu gördüm birer bir bu kadar yakından görmemiştim..
tek avantajım bu galiba:))

selamlarrr herkeseeee.
denizcim çatlakların olmadıgı için şükret valla vucut yapısı ben kilo alıp verirsem bile oluşuyor :)
hamile klasam ne olur bilmiyorum
hoş umrumda da olmaz herhalde.
ben beni bekleyen bir bebek olduguna bile inanmıyorum artık.boşa kurek cekiyorum gibi geliyor hayatı kacırıyoruz ayrıca.
herseyden doyutlanıyorum cocuklu arkadaslarımdan uzaklasıyorum mesela cok acı ama buda benim gercegim.farkettim ki onlarla gorusmeigimde daha mutluyum.
belki de baska bir sehirde yeni bir yasam kurmak cok daha iyi olabilir.ilerleyen zamanlarda ciddi ciddi dusunebilirim bunu.
yeni bir baslangıc yapabilirim.tabi eşim ne der bilmiyorum ama böylede olmuyor arkadaslar gorusmek istiyor ben surekli bahaneler uyduruyorum kackac nereye kadar.
bi bilseler benim onlarla gorusmek istemedigimi :)
yalancı biri oldum ya en cok ona uuzuluyorum ailem yalan soylememem konusunda nasılda titizdi ama mecburum.istemiyorum insanların ortak olmasını dertlerime.bana yetiyor bi de baskalarıyla ugrasamam.

ben konustugum zaman cok dertleniyorum kızlar ama ne kadar cabalasamda degişmiyor.savascılıgımı bile kaybettim.
nasıl kaybetmiyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…