Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulimuscum ablanın İstanbula taşınmasına çok sevindim canım
eminim sana çok iyi gelicek ve biran önce toparlanacaksın

elanazcım valla ben yazdıklarımdaki gibiyim nasıl olayım.
sen anlat nasılsın napıyorsun ogluşun nasıl
karnın buyudu mu
sen yazana kadar cıkmısım sanırım
yada görmemeişim yazdıklarını

bende asagıda bilgeyi goruyorum
nasılsın bilgecimmm kızcen nasıl iyi mi

sermest tatilde sanırım nereye gitti ben kacırmısım.
mavide semrada tatilde di mi

gulmus canım nasılsın ? uzun zamadır yoktun özlettin valla
evet hiçbir şey tek başına geçmiyor arkadaş lazım iyi yaptın
batu iyi olmaya çalışıyor bakalım :)

bilgecim allah şifa versin kıızna ,sende o kollara sahip olursan 49 kilo ile hoş olmaz bak söyleyeyim :)
hoş kilona halam sinirim bozuluyor al benden azcık ya bekleme hamilelği :))))
ay nasıl takılmaz vucüdum mahvoldu aldığım kilonun haddi hesabı yok o ğrenç çatlaklarda cabası
ya bu çatlaklara ne yapacağım ben ya ,hamilelikte kullanmadığm şey kalmadı ama harita gibiyim ya ,kendimden iğreniyorum resmen psikolojim çok ama çok bozuk:84:

denizzzz imrendim sana resmen demek hiç çatlamadın
işte o gördüklerinin fazlası bende var türkiye değil mübarek dünya haritası gibiyim ya

özlemcim birazsabır canım benim.bebişin büyüsün kilolar gidicek hiç merak etme.kalan catlaklarıda lazerle halledersin olur biter.taş gibi olursun merak etme :)

nasıl kaybetmiyim ki???
neden bi hastalığın mı var?
eşin mi hasta?
yarına çıkacağımızı hangimiz biliyor?
çaresiz derdin mi var (çocuk dışında)
neden sana destek olmak isteyen arkadaşlarınla görüşmek istemiyorsun?
neden derdini paylaşmıyor içindekileri açmaktan bu kadar korkuyorsun?
bende bunu anlamıyorum bunu söylemek dile getirmek acizlik mi ? ya da eksiklik mi?
bebeğinin seni beklediğini düşünmediğini yazmışsın bunu bilemezsin ama inanmak zaten başarmanın yarısı ama bu yazıldıysa olacak belkide yazılmadı çocuk sahibi olamayan binlerce insandan biri olacaksın belki ama bilmiyoruz bunu..

peki çocuğunun olup olmayacağını bilmeyerek ne zamana kadar hayatını zehir edeceksin ?
bunun için arkadaşlarından gerekirse ailenden yaşadığın şehirden uzaklaşacaksın

şu yazını okuyan seni 40 yaşını geçmiş defalarca tedavi olmuş biri sanar emin ol
sakın kızma ne olur inan aramaya bile çekiniyorum moralin bozuk yaşadıkların kolay değil
ama sen bir daha ki tedavinde 1 adım önde başlayacaksın
dondurulmuş embriyon var ve ben senin yerinde olsam hevesle heyecanla bunu büyük avantaj görüp moralle başlardım tedavime..

hep dua ediyorum canım benim ve seni çok seviyorum
sen inanmasanda ben senin anne olacağına inanıyorum

özlemcim valla çatlamadığımı söylüyorlar ama kırmızılık dedin ya şimdi şüphelendim bak:))
moralim bozulmasın diye söylemiş olabilirler
benim karnım zaten dünya haritası ameliyatlardan dolayı laparaskopi izi var 3 tane
çatlaklar torpil geçti sanırsam:))

ben bugun mötümü üstüne düştüm plastik tabureden
gülsem mi ağlasam mı bilemedim sinirim bozuldu

pazara gittik annem alışveriş yaparken otur dediler palstik tabure de taşımadı beni kaydım mötümün üstüne şap diye nasıl korktular pazra toplandı doktora götürelim falan diye
yok dedim eve geldim kendimi dinledim denizde kıpır kıpır
gitmedim dr a falan
eşimde kızdı doğurcan pazarda ne işin var diye:))
Allah korur napıyım ya

özlemcim birazsabır canım benim.bebişin büyüsün kilolar gidicek hiç merak etme.kalan catlaklarıda lazerle halledersin olur biter.taş gibi olursun merak etme :)

ahh canım ahhh o kadar kilo gder giderde ne kadar zamanda gider mutlaka vereceğim zati çok olduğu için ilk etapta bayağı giderde :) ya sonra ?
çatlaklarım için acil bir çözüm bulmam gerek ne olur bildiğiniz br merkez falan varsa ankarada beni aydınlatın hemen gideym yoksa çıldıracağım ben kendimden iğrenirken eşimi düşünemiyorum ((((

yakında olsak sana gösterirdim göbüşümü sende olup olmadığı bellidir zaten sen anlamadın mı k? doğumdan sonra daha belirginleşyorlar o ayrı (((
inşallah sana torpil geçmişlerdir benim deniz,yaz ve güneş üçlüsüne elveda demem gerekmiş demek, hoş zaten kilolarım yüzünden bikini giyemiyordum 2-3 yıldır bu da tuzu biberi oldu ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

valla ya enişte haklı ne işin var pazarda?
bence ağla bak ne kadar kilo almışsın
şaka şaka ben kendimi geçtim seninle dalga geçiyorum
sana telefonda telaffuz ettiğim rakam aramızda kalsın ha :))))
neyse denizimiz iyi ya sende iyi ol
ve eşin yanında olmadan da dışarı çıkma
allah korusun canım benim

bebinggg canım seni çok iyi anlıyorum ama denizede hak veriyorum
çok şanslısın en azından donrurulmuş embiyon var
alah naisp edecek ve sen hamiş olacaksın
buna ben çok inanıyorum sen neden inanmıyorsun ?

kızlar bugün bütün gün sınavdaydım vallahi bıktım bu yaşta hala sınav bugün mimar sinanda denize atayım kendimi dedim intihar için değil ama yüzmeyi çok iyi bilirim sadece atayım dedim stresten off sınavım harika geçti tüm soruları yaptım ama yarınki sınavda önemli mülakat 18 kişi giriyor 2 kişi alacaklar ve onlarda belli ben boşa kürek çekiyorum bebek meselesinde olduğu gibi olsun ne yapayım marmarada yaptığım doktora ile yetineyim açgözlülüğün bir alemi yok
pazarteside sınav vardı ama bir ihtimal yarın bitebilir pazartesiye sarkmayabilir dolayısı ile bir an önce bavulları toplayıp gitmek lazım tatile
ne tatil bakabildim nede güzergah hiç birşey belli değil kocişle kaç haftadır muhabbet dahi edemiyoruz ben evde sus pus ders çalışıyorum diye ağzına lafları tıkıyorum arada bir tek actionımız ikimizin elinde telefon o lg servisle ben honda servisle cebelleşiyorum sonra o projeye ben derse yemek derseniz evde bir haftadır yemek pişmiyor kociş hamburger yapıyor dışarıda yiyoruz olağan üstü hal ilan edilmiş durumda
araba hala çıkmadı 1ay 1 hafta oldu kavga etmedik yer bırakmadım
kocişte 3 boyutlu tv aldı bir alay para verdi sırf digital uydu farkı 300 tl ama digital uydusu çalışmıyor aletin geldiği gibi ertesi gün servise gitti eşşek kadar tv servistekiler salağın önde gideni cüneyt kadar bilmiyorlar cüneyt öğretiyor onlara yapması gerekeni
asıl bombaya gelince tabiki ben herhangi bir infertilite probleminden kusur kalırmıyım ne yaptım tabiki pıhtılaşma sonucum çıkmış ulun bey aradı ve pıhtılaşma sorunum varmış tutunmayı etkiliyor dolayısıyla tutunsa bile düşük sorunu var zaten yumurta yok olsada kalitesiz olsada sperm hareketsiz olsada kümeleşmesi var hadi oldu döllendi kör topal endometrium kalınlaşmıyor hadi oda oldu pıhtılaşma arrrivaaaaaaaa
tedavi öncesi hiç birşey düşünmeyecek tamamen tedaviye odaklı yaşayacak hiç bir şeye takılmayacaktım güya gelde takılma
hemen iğneye başlayacakmışım dolayısıyla tatilde iğne yiyeyiye dolaşacağım ekstra birde hap kullanacağım
daha genetik testim çıkacak 15 gün sonra onda neler var mutasyon geçirmiş genetikmi çıkacak genleriniz uygur türklerine dayanıyor sadece onlarda görülen genetik bir infertilite çağımızda görülmemesine rağman milyonda bir sizin genlerinizde görünüyor demeseler şaşarım
ben gene maniyerizmime rokokoma baroğuma döneyim

sana hayranım burppppppppp
kendiyle bu kadar güzel dalga geçebilen birisin :)
demek sadece uygurlarda görülen bir infertilite ha çok güldüm allahta seni güldürsün emiiiiiiii
canım benim seni çok ama çok iyi anlıyorum yaşananlar çok zor ,yol uzun ve bir o kadarda zahmetli, yorucu ama sonunda çok güzel bir heyecan bekliyor seni, umutsuzlığa düşmemek gerek tamam yaşadıklarına bakıpta düşmeyecek yok ama herşey aşılacak ve sen o mutlu sona ulaşacaksın, ne kadar emekler vermiş kaç yıl uğraşmış insanlar var ve biz bu mucizelerden sadece buraya yazmış olanlarınkini okuyabiliyoruz, oysa kimbilir neler var bilmediğimiz, sende bu yolda yılma ne olur, yaşananlar sıkıntıya düşürsede ,üzsede ,seni insanlardan uzaklaştırsada vazgeçme ,yaşın çok genç sonra pişman olmanı asla istemem, elimden geleni zaten yaptım diyebilirsin haklısında ama tıp günden güne gelişiyor sakın umutuzluğa düşme,seni çok seviyorum canım arkadaşım.....

bak işte herşey kilo demek değil :))) takma kafana hayatım daha vücut toparlamadı kendini. sen bir insan cıkardın o vücuttan ve de hormonlar full çalışıyor süt için en ideali zaten kilolu olman su anda güzelcim. söz var bi daha duymayacağım çirkinim kompleks yaptım vs vs.

son aya girdiğin şu günlerde bu kaderciliğin beni hayran bıraktı sana ama tatlım lütfen dikkat et. eşin bence haklı, kimbilir nasıl korkmuştur?nazar değmesin sana arkadaşım.

ben de National Geographic in Gen projesi kitini almıştım. atalarım anadoluya hiç uğramamış. Genlerim %60 Yunan %40 İtalyan uyumlu. Bu bilgi ben neden Anadolu kırsalındaki kadınlar gibi her yıl bir bebe pırtlatamıyorum? sorumun cevabı oluyor sanırım :))) olmaz olmaz olumsuzluklar tamlaması yapma arkadaşım neler var ya. ben bile kendimce enteresan bi vak'ayım. baksana ilk bebeğe 6 ay denedim tuttu ikincide maşallah nerdeyse yataktan çıkmıycaz gelen giden yok :))) Sen bu tempoda kendiliğinden kalırsan şaşırmayacağım. inşallah da öyle olur.

hormonlar full çalışıyor ama ben çok huzursuzum, bu çatlaklar beni terketmediği sürece ben bu psikoljiyi taşıayacağım benlki kış gelse bu kadar olmaz ,araştırdım ankarada 1-2 yer buldum orayı arayıp ne kadar süreceğini öğrnemem gerek, çatlaklar kırmızı ise daha iyimiş orada hala faliyet var demekmiş ki benim öyle allahım ya buna bile seviniyorum ha (((
yahu hepinizin geni belli benim ki ne acaba? gerç anne tarfım arnavut ama ya baba tarafım? ben çocukken bile annemin halları konuşurlardı 1-2 şey biliirim arnavutça o kadar, ben nasıl öğrenirim ki yardımmmm

bende senin yazdıklarını görmemişim canım
senden böyle şeyler okudukça üzülüyorum
ben seni hep umutlu tanımışım demek ki
dediğin şeyleri hep yaşadık ben artık eve o kadar alışmışım ki
çocuklu arkadaşlara mecbur olmadıkça gitmeye gitmeye
ama çocuksuz kimse de yoktu etrafımda ta ki bu seneye kadar
sonra bir arkadaşım oldu çocukları olmayan ve gerçekten istemeyen
onla vakit geçirirken bana iyi geldiğini hissettim
bizim de olmayabilir demek ki dedim herkes çocuk yapmak zorunda değil
ve tedavi sırasında da hep böyle düşündüm
ve hala çocuklu arkadaşlarımla çok görüşmek istemiyorum
kendi çocuğumuz olsa bile bu duygu hep bizde kalıcak herhalde

oğlum da iyidir herhalde pzt dr kontrolümüz var bakalım iyi mi tosuncuğumuz
karnım çok büyümedi akşam yemekteydik herkes karnın büyümemiş dedi
bazen hamile gibi görünüyorum ama çok da farklı değilim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…