Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilbatum canım kaç kilo aldın merak ettim ama söylemek istememişsin
çatlakları da takma canım çareler çok artık bebişin nasıl iyi mi Batucuk

bupcum iyi yanından bakmaya devam ediyorum kızma artık bu kadar olumsuzluğa da iyi birşey mi buldun diye
ama etrafımda örnek var 2 kere düşük yapmış arkadaşım var bu sorundan habersiz Allah korusun bulupta kaybetmek çok zor

en azından şimdi önlem alınmış olacak ve hamile kaldığın zaman şansın daha çok olacak
inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanacak tatilde iyi gelecek size eminim
bunca aksilik hayatın telaşı geride kalsın artık

Son düzenleme:
burpcum yine takacak birşeyler bulmuşsun
hepimiz çok didikliyoruz ve birşeyler çıkması da çok normal
ama kısmetinizde bir bebek varsa er geç gelecek bunu unutma

hayranımm senin muhabbetine yaa,okurken gülmekden bişey düşünemedim,ne diyim sana çok yaşa,osmanla yaşa:)

selam kızlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...eşim görev manyağı olacak yakında 15 gündür şırnakta görevdeydi pzt de 1 hafta kayserio ye gidiyor ben bu duruma çok tahammül edemem gibi geliyor...gidişerde laptopıda götürdüğü için yazamadım buraya bende kısmetse ayın 18inde başlıycam işe inş istemediğim bi şube olmazz....

bugün arkadaşım doğum yaptı minicik bir yürek daha geldi ,çok tatlı maşallah kuzucuk ....

ilbatum canım kaç kilo aldın merak ettim ama söylemek istememişsin
çatlakları da takma canım çareler çok artık bebişin nasıl iyi mi Batucuk

valla söylemem :)))) ben size hesabı vermişim daha ne yapayım :)
inşallah geçer canım ama hiç umudum yok
batucuk iyi teyzesi idare eder işte

selam şekerler hala dönemedim evime kendi evimde de kalamıyorum burada babamlardayım ama cok sıkıldım anlatamam
geldik geleli kız huy değiştirdi yabancılamaya basladı dısarı cıkınca durmuyor hep aglıyor arabasında asla tutamıyorum ne oturuyor ne kucakta duruyor huysuzun teki olduk anlayacagınız burada da o kucaktan bu kucaga bana sıra gelirse..dehset bi kıskanclık duygusu yasıyorum dönmek istiyorum bir an önce..kızı kim sevse öpse kafayı yiyorum yok böyle bişey..herkes onla aramıza giriyor gibi geliyor pskopata bagladım ama hakı sebeplerim de var..
bitakım değişikliklere karar verdim radikal kararlar aldım..kıza kardesim bakıcaktı ama ben bunu kaldıramıycamı anladım asırı sevgisi ve baglanması simdiden beni deli etmeye yetti..böyle içli dışlı olunca ne özel hayatın kalıyor ne de cocuguna bakarken kendi kuralların gecerli oluyor..bana göre degil..herkes kızın ellerini öpme derdinde kızın eller sürekli agızdan cıkmıyor ima ediyorum anlamıyorlar bişey desem küsüyorlar içime at at afakanlar bastı..
şu khk ile kadro işinde uzatma vermişler kendi hakkımla atanma olayının canı cehennme basvurdum ona..bununla kadroya gecene esdurumu tayını hakkı vermısler ben de basvurcam eşimin yanına döncem eger nasip olursa tabi..artık herkes nasıl yapıyorsa ben de bakıcı tutarım napiim..en azından yabancı biri aileden olmaz..sınırlar belli olur..roller karısmaz..anne yalnızca anne olur teyze de yalnızca teyze olarak kalır..
yoksa bu gidişle sermest kafayı yer gram kalan beyni de mazallah gümbürtüye gider..

müdüre posta koydum gelir gelmez herif naptı ben senın sehırdısnda oldugunu bılmıyordum dedı yalancının önde gideni..dedm gelemem ben bebek durmuyor görevlere kızla gittim zaten orada da agladı hep ohh bıseye de el sürmedim inat degil mi..haftaya olan görevlerden muafım eşşek gibi izin yazdı..ama simdi de kararname cıkacak mı diye kaldım burada dönemiyorum evime cok bunaldım yedi yirmidört evde..kendi düzenimi istiyorum ben ya..kocemi de özledim zati..

bende durumlar böyle kızı bir an olsun bırakmamak icin nete de giremiyom haberiniz ola..delirdim mi bilmiim ama iyi değilim o kesin:)

hepiniziii öpüyom en kocamanından

pınarcım dogurmadı dimii haber edin bana mutlaka
hoscabakın kendinize güzel hatunlarım benim

Selam kızlar
özlem zasa ne yapayım ağlancak halime gülüyorum başka seçeneğim varmıki bunlar benim başıma geliyor işte
özlem çatlakları umursama diyeceğim ama ben şimdiden olacağım b12 vitaminlerinin aldıracağı kiloları düşünüyorum zaten bir alay vitamin ot bok macun arısütü polen bilmemne yiyorum sen en azından doğurdunda edindin o çatlakları bak çatlakları kafana taktıkça git batudan bir nefes çek hiiiç tadını kaçırmasın çatlak patlak

denizcim planlarımda doğumuna uğramakta vardı tuanayla organize olurum diyordum ama kısmet olmadı bizim güzergahta değişiklik var ne güzel süpriz olurdu kolleksiyonuma deniz oğlanıda katardım gerçi yiğenlerden bir adayı görebildim bu açığı hemen kapatmalıyım mercanı eslemi ve efeyide görmeliyim kışında ılgaz yapıy batuyu kolleksiyona katmalıyım :))))

sermest kararın çok radikal olmuş gerçekten çocuk tüm vaktini alıyor zaten dolayısıyla istanbuldamısın karstamısın pek birşey farketmez sen daha az sıkılırsın hayırlısı olsun canım

elanaz bugün gulimusla telefonda konuştum ondada aynı benim gibi pıhtılaşma çıkmış bizde aynı şeyi söyledik aradıkça çıkıyor diyoruz normal doğum yapmış kadınları bizim geçtiğimiz süreçlerden geçirseler kimbilir neler çıkar bizi didik didik didikliyor doktorlar dolayısıyla bir sürü problem çıkıyor gerçi benim ciddi bir anemi problemim vardı hatta vücudumda morarmalar anemiden oluyormuş neyse bu bahaneyle anemimde tedavi edilmiş olur ben kilo alırım diye hiç muhattap olmuyordum

bilge allah seni ne yapsın en azından sen bir çocuk yaptın benim genler ozaman tek hücreli canlı dönemine kadar uzanıyor heralde zaten tüp bebektede 3 hücre anca olabilmişti yumurtam ben bir terliksi hayvanım amipim ben çoğalamıyorum bile eşeylimi üresem eşeysizmi üresem bölünerekmi çoğalsam kendi kendimi dölleyip mayoz bölünemedim mitozmu bölünsem bilemedim ben onu

:)))sermestcim haklı sebeblerim var demişisn dolayısıyla haklsıındır mutlaka ama teyze annenin yarısıdır,ben hernekadr bunu teyzelerimden yaşayamadıysam okadar çok kızıma yaşatıyorum.tam teyze hastası,o gelince suratıma bakmıyor,düşü onun eve geldiğinde giydiği pijamaları alıp teyzemmmmmm diye diye koklaya koklaya evde geziyor,bugün hastanede kan aldırmaya gittik dehşet dakikalar yaşadık teyzesinin kucağında okadar güvendeydiki,anlatamam.kızkardeşininde ilk hevesi canım bence birazdaha ılımlı bakabilirsin ama haklı sebebklerim var diyorsan o başka.hakkında hayırlısı olsun,eşinin yanında olman evet iyi bir fikir olabilir.

özlem bende çatlakalarım oldu diyordum yaa şuan hiç ama hiç belli olmuyooanlamadım,sadece karnımda vardı bişeyler ama bikini giysemde olabilir kilolarımı attarsam ilk işimbikinilerime girebilmek gerçi biraz zorr 34 bedene bidaha ancak 5 yıl sonra düşerim,ada böyle haraketli kalırsa 2yılıda bulabilir:)

salı günü gidiyoruz tatile,gitmeden hevesyapıp halılarımı yıkadım 2gündür,zaferle birbirimize girdik,ne evde halı yıkıyomusmda kro gibiymişimdee,aslında amacı eve bağlanıp çocuk bakmamakda bunlarda bahanee.geçen sene annemler yıkadı evelsi sene halı yıkamadan gelince iğrençkokuyolardı,terasımda müsait,zaten 3 tane küçük halım var 2tanede kilim,evde halı kullana insan değilim ama işte sinir etti beni..

bugün sınava gittim sınavdan sonra işe gittim oradanda arabayı aldık oradan alışverişe gittim üstünede bavulları bile hazırladım :))) yarına birkaç ütü daha yapacağım ama
ben ne yapayım kafamı nerelere vurayım ne biçim insanım ben bir bavul ayakkabı bir bavul havlu ( kocişe ve bana birer tane olmak üzere iki plaj bir duş havlusu) 3 koccaman kıyafet bavulu yaptım onun dışındada bir alay ıvır zıvır var ben ne zaman adam olacağım haa daha kociş fotoğraf makinesi triport lap top çantasını yapmadı sonrada treking çantalarımız var onlarda tıka basa dolacak hanaaa hemen otel rezervasyon yapayım çıkayımda güzergah marmaris datça bodrum kuşadası oradanda karasu yazlık 2 hafta yoğuum kızlar bir aksilik olmazsa hepinizi seviyorum
denizim konuşuruz gene ama allah kocişinin yanında kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsin darısı elanaza sonrada bizlerin başına

zasacım bodrumdayken arayacağım seni birtanem ne zaman geçeriz bilemiyorum hanaaa aklıma geldi feribotlamı gideceğiz körfezi mi dolaşacağız daha hiç bir plan yok yarın gece yola çıkıyoruz biz hala tatil moduna geçemedik

haa bu arada en önemli noktasıakşam halıları astık falan yemeğe çıktık,sarıyere geçmiştilk,aman Allahım yağmur nasıl yağıyor nasıl anlatamam,tamda yemeğin ortasında nasıl yediğimibilemedim,koşa koşaadamı eve getirdim,gelene kadar söylendiler baba kız,geldimki,süzülenhalılar cillopsuu sırılsıklam,bu sefer başladı beni dinlemedin al iyi oldu,şimdi onu salona gitledim bu gece koltukta yatıcak.el mahkum,sinirimi ondan çıkarıcammmmmmmm

ben de üreyemiyorum artık genlerden herhal :)))ya da şöyle bir hipotez geliştirdim kızım mı mucize acaba? bişi vardıda olmuyordu da oldu???sonra saçmaladığımı düşünüp duruyorum işte :))

.

yüzde yüz katılıyorum sana. kızım doğduğunda ben bırakın bebek bakmayı yeni doğmuş bebek almamıştım kucağıma. sudan cıkmış balıktım ama ben de baktımki her kafadan bir ses cıkıyor kimi ayaga kimi sallamaya alıştırıyor daha da kriz oluyor ben kendi anneme hoop dedim eşim de kendisininkilere. sonuç : küsüp tatile gittiler el kadar bebeyle işin içinden çıktık. doğuda 10 yaşında anne olanlar var. su var bu var. bence bağlanılmak açısından değil de sınırlar açısından resmiyet açısından akraba bakmamalı.

yoğun bir tatil,süperde.tamam canım bekliyorum telefon.şimdiden iyi tatiller.(bebeksiz son tatilin olsun inşallah.çok içten dua ettim bu defa:)....)

gideceğin yerlerden bişiler almayacak mısın????????? sen 1 extra bavulla daha dönersin bence. ben öyle yaparım birini boşa yakın götürürüm :)))size şimdiden iyi tatiller diliyorum canım. umarım sana yarar da kafan rahatlamış olarak hatta hamiş olarak dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…