kızlar bugün bütün gün sınavdaydım vallahi bıktım bu yaşta hala sınav bugün mimar sinanda denize atayım kendimi dedim intihar için değil ama yüzmeyi çok iyi bilirim sadece atayım dedim stresten off sınavım harika geçti tüm soruları yaptım ama yarınki sınavda önemli mülakat 18 kişi giriyor 2 kişi alacaklar ve onlarda belli ben boşa kürek çekiyorum bebek meselesinde olduğu gibi olsun ne yapayım marmarada yaptığım doktora ile yetineyim açgözlülüğün bir alemi yok
pazarteside sınav vardı ama bir ihtimal yarın bitebilir pazartesiye sarkmayabilir dolayısı ile bir an önce bavulları toplayıp gitmek lazım tatile
ne tatil bakabildim nede güzergah hiç birşey belli değil kocişle kaç haftadır muhabbet dahi edemiyoruz ben evde sus pus ders çalışıyorum diye ağzına lafları tıkıyorum arada bir tek actionımız ikimizin elinde telefon o lg servisle ben honda servisle cebelleşiyorum sonra o projeye ben derse yemek derseniz evde bir haftadır yemek pişmiyor kociş hamburger yapıyor dışarıda yiyoruz olağan üstü hal ilan edilmiş durumda
araba hala çıkmadı 1ay 1 hafta oldu kavga etmedik yer bırakmadım
kocişte 3 boyutlu tv aldı bir alay para verdi sırf digital uydu farkı 300 tl ama digital uydusu çalışmıyor aletin geldiği gibi ertesi gün servise gitti eşşek kadar tv servistekiler salağın önde gideni cüneyt kadar bilmiyorlar cüneyt öğretiyor onlara yapması gerekeni
asıl bombaya gelince tabiki ben herhangi bir infertilite probleminden kusur kalırmıyım ne yaptım tabiki pıhtılaşma sonucum çıkmış ulun bey aradı ve pıhtılaşma sorunum varmış tutunmayı etkiliyor dolayısıyla tutunsa bile düşük sorunu var zaten yumurta yok olsada kalitesiz olsada sperm hareketsiz olsada kümeleşmesi var hadi oldu döllendi kör topal endometrium kalınlaşmıyor hadi oda oldu pıhtılaşma arrrivaaaaaaaa
tedavi öncesi hiç birşey düşünmeyecek tamamen tedaviye odaklı yaşayacak hiç bir şeye takılmayacaktım güya gelde takılma
hemen iğneye başlayacakmışım dolayısıyla tatilde iğne yiyeyiye dolaşacağım ekstra birde hap kullanacağım
daha genetik testim çıkacak 15 gün sonra onda neler var mutasyon geçirmiş genetikmi çıkacak genleriniz uygur türklerine dayanıyor sadece onlarda görülen genetik bir infertilite çağımızda görülmemesine rağman milyonda bir sizin genlerinizde görünüyor demeseler şaşarım
ben gene maniyerizmime rokokoma baroğuma döneyim
ilbatum canım kaç kilo aldın merak ettim ama söylemek istememişsin
çatlakları da takma canım çareler çok artık bebişin nasıl iyi mi Batucuk
bugün arkadaşım doğum yaptı minicik bir yürek daha geldi ,çok tatlı maşallah kuzucuk ....
selam şekerler hala dönemedim evime kendi evimde de kalamıyorum burada babamlardayım ama cok sıkıldım anlatamam
geldik geleli kız huy değiştirdi yabancılamaya basladı dısarı cıkınca durmuyor hep aglıyor arabasında asla tutamıyorum ne oturuyor ne kucakta duruyor huysuzun teki olduk anlayacagınız burada da o kucaktan bu kucaga bana sıra gelirse..dehset bi kıskanclık duygusu yasıyorum dönmek istiyorum bir an önce..kızı kim sevse öpse kafayı yiyorum yok böyle bişey..herkes onla aramıza giriyor gibi geliyor pskopata bagladım ama hakı sebeplerim de var..
bitakım değişikliklere karar verdim radikal kararlar aldım..kıza kardesim bakıcaktı ama ben bunu kaldıramıycamı anladım asırı sevgisi ve baglanması simdiden beni deli etmeye yetti..böyle içli dışlı olunca ne özel hayatın kalıyor ne de cocuguna bakarken kendi kuralların gecerli oluyor..bana göre degil..herkes kızın ellerini öpme derdinde kızın eller sürekli agızdan cıkmıyor ima ediyorum anlamıyorlar bişey desem küsüyorlar içime at at afakanlar bastı..
şu khk ile kadro işinde uzatma vermişler kendi hakkımla atanma olayının canı cehennme basvurdum ona..bununla kadroya gecene esdurumu tayını hakkı vermısler ben de basvurcam eşimin yanına döncem eger nasip olursa tabi..artık herkes nasıl yapıyorsa ben de bakıcı tutarım napiim..en azından yabancı biri aileden olmaz..sınırlar belli olur..roller karısmaz..anne yalnızca anne olur teyze de yalnızca teyze olarak kalır..
yoksa bu gidişle sermest kafayı yer gram kalan beyni de mazallah gümbürtüye gider..
müdüre posta koydum gelir gelmez herif naptı ben senın sehırdısnda oldugunu bılmıyordum dedı yalancının önde gideni..dedm gelemem ben bebek durmuyor görevlere kızla gittim zaten orada da agladı hep ohh bıseye de el sürmedim inat degil mi..haftaya olan görevlerden muafım eşşek gibi izin yazdı..ama simdi de kararname cıkacak mı diye kaldım burada dönemiyorum evime cok bunaldım yedi yirmidört evde..kendi düzenimi istiyorum ben ya..kocemi de özledim zati..
bende durumlar böyle kızı bir an olsun bırakmamak icin nete de giremiyom haberiniz ola..delirdim mi bilmiim ama iyi değilim o kesin:)
Selam kızlar
özlem zasa ne yapayım ağlancak halime gülüyorum başka seçeneğim varmıki bunlar benim başıma geliyor işte
özlem çatlakları umursama diyeceğim ama ben şimdiden olacağım b12 vitaminlerinin aldıracağı kiloları düşünüyorum zaten bir alay vitamin ot bok macun arısütü polen bilmemne yiyorum sen en azından doğurdunda edindin o çatlakları bak çatlakları kafana taktıkça git batudan bir nefes çek hiiiç tadını kaçırmasın çatlak patlak
denizcim planlarımda doğumuna uğramakta vardı tuanayla organize olurum diyordum ama kısmet olmadı bizim güzergahta değişiklik var ne güzel süpriz olurdu kolleksiyonuma deniz oğlanıda katardım gerçi yiğenlerden bir adayı görebildim bu açığı hemen kapatmalıyım mercanı eslemi ve efeyide görmeliyim kışında ılgaz yapıy batuyu kolleksiyona katmalıyım :))))
sermest kararın çok radikal olmuş gerçekten çocuk tüm vaktini alıyor zaten dolayısıyla istanbuldamısın karstamısın pek birşey farketmez sen daha az sıkılırsın hayırlısı olsun canım
elanaz bugün gulimusla telefonda konuştum ondada aynı benim gibi pıhtılaşma çıkmış bizde aynı şeyi söyledik aradıkça çıkıyor diyoruz normal doğum yapmış kadınları bizim geçtiğimiz süreçlerden geçirseler kimbilir neler çıkar bizi didik didik didikliyor doktorlar dolayısıyla bir sürü problem çıkıyor gerçi benim ciddi bir anemi problemim vardı hatta vücudumda morarmalar anemiden oluyormuş neyse bu bahaneyle anemimde tedavi edilmiş olur ben kilo alırım diye hiç muhattap olmuyordum
bilge allah seni ne yapsın en azından sen bir çocuk yaptın benim genler ozaman tek hücreli canlı dönemine kadar uzanıyor heralde zaten tüp bebektede 3 hücre anca olabilmişti yumurtam ben bir terliksi hayvanım amipim ben çoğalamıyorum bile eşeylimi üresem eşeysizmi üresem bölünerekmi çoğalsam kendi kendimi dölleyip mayoz bölünemedim mitozmu bölünsem bilemedim ben onu
.selam şekerler hala dönemedim evime kendi evimde de kalamıyorum burada babamlardayım ama cok sıkıldım anlatamam
geldik geleli kız huy değiştirdi yabancılamaya basladı dısarı cıkınca durmuyor hep aglıyor arabasında asla tutamıyorum ne oturuyor ne kucakta duruyor huysuzun teki olduk anlayacagınız burada da o kucaktan bu kucaga bana sıra gelirse..dehset bi kıskanclık duygusu yasıyorum dönmek istiyorum bir an önce..kızı kim sevse öpse kafayı yiyorum yok böyle bişey..herkes onla aramıza giriyor gibi geliyor pskopata bagladım ama hakı sebeplerim de var..
bitakım değişikliklere karar verdim radikal kararlar aldım..kıza kardesim bakıcaktı ama ben bunu kaldıramıycamı anladım asırı sevgisi ve baglanması simdiden beni deli etmeye yetti..böyle içli dışlı olunca ne özel hayatın kalıyor ne de cocuguna bakarken kendi kuralların gecerli oluyor..bana göre degil..herkes kızın ellerini öpme derdinde kızın eller sürekli agızdan cıkmıyor ima ediyorum anlamıyorlar bişey desem küsüyorlar içime at at afakanlar bastı..
şu khk ile kadro işinde uzatma vermişler kendi hakkımla atanma olayının canı cehennme basvurdum ona..bununla kadroya gecene esdurumu tayını hakkı vermısler ben de basvurcam eşimin yanına döncem eger nasip olursa tabi..artık herkes nasıl yapıyorsa ben de bakıcı tutarım napiim..en azından yabancı biri aileden olmaz..sınırlar belli olur..roller karısmaz..anne yalnızca anne olur teyze de yalnızca teyze olarak kalır..
yoksa bu gidişle sermest kafayı yer gram kalan beyni de mazallah gümbürtüye gider..
müdüre posta koydum gelir gelmez herif naptı ben senın sehırdısnda oldugunu bılmıyordum dedı yalancının önde gideni..dedm gelemem ben bebek durmuyor görevlere kızla gittim zaten orada da agladı hep ohh bıseye de el sürmedim inat degil mi..haftaya olan görevlerden muafım eşşek gibi izin yazdı..ama simdi de kararname cıkacak mı diye kaldım burada dönemiyorum evime cok bunaldım yedi yirmidört evde..kendi düzenimi istiyorum ben ya..kocemi de özledim zati..
bende durumlar böyle kızı bir an olsun bırakmamak icin nete de giremiyom haberiniz ola..delirdim mi bilmiim ama iyi değilim o kesin:)
bugün sınava gittim sınavdan sonra işe gittim oradanda arabayı aldık oradan alışverişe gittim üstünede bavulları bile hazırladım :))) yarına birkaç ütü daha yapacağım ama
ben ne yapayım kafamı nerelere vurayım ne biçim insanım ben bir bavul ayakkabı bir bavul havlu ( kocişe ve bana birer tane olmak üzere iki plaj bir duş havlusu) 3 koccaman kıyafet bavulu yaptım onun dışındada bir alay ıvır zıvır var ben ne zaman adam olacağım haa daha kociş fotoğraf makinesi triport lap top çantasını yapmadı sonrada treking çantalarımız var onlarda tıka basa dolacak hanaaa hemen otel rezervasyon yapayım çıkayımda güzergah marmaris datça bodrum kuşadası oradanda karasu yazlık 2 hafta yoğuum kızlar bir aksilik olmazsa hepinizi seviyorum
denizim konuşuruz gene ama allah kocişinin yanında kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsin darısı elanaza sonrada bizlerin başına
zasacım bodrumdayken arayacağım seni birtanem ne zaman geçeriz bilemiyorum hanaaa aklıma geldi feribotlamı gideceğiz körfezi mi dolaşacağız daha hiç bir plan yok yarın gece yola çıkıyoruz biz hala tatil moduna geçemedik
bugün sınava gittim sınavdan sonra işe gittim oradanda arabayı aldık oradan alışverişe gittim üstünede bavulları bile hazırladım :))) yarına birkaç ütü daha yapacağım ama
ben ne yapayım kafamı nerelere vurayım ne biçim insanım ben bir bavul ayakkabı bir bavul havlu ( kocişe ve bana birer tane olmak üzere iki plaj bir duş havlusu) 3 koccaman kıyafet bavulu yaptım onun dışındada bir alay ıvır zıvır var ben ne zaman adam olacağım haa daha kociş fotoğraf makinesi triport lap top çantasını yapmadı sonrada treking çantalarımız var onlarda tıka basa dolacak hanaaa hemen otel rezervasyon yapayım çıkayımda güzergah marmaris datça bodrum kuşadası oradanda karasu yazlık 2 hafta yoğuum kızlar bir aksilik olmazsa hepinizi seviyorum
denizim konuşuruz gene ama allah kocişinin yanında kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsin darısı elanaza sonrada bizlerin başına
zasacım bodrumdayken arayacağım seni birtanem ne zaman geçeriz bilemiyorum hanaaa aklıma geldi feribotlamı gideceğiz körfezi mi dolaşacağız daha hiç bir plan yok yarın gece yola çıkıyoruz biz hala tatil moduna geçemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?