gideceğin yerlerden bişiler almayacak mısın????????? sen 1 extra bavulla daha dönersin bence. ben öyle yaparım birini boşa yakın götürürüm :)))size şimdiden iyi tatiller diliyorum canım. umarım sana yarar da kafan rahatlamış olarak hatta hamiş olarak dönersin.
nasıl kaybetmiyim ki???
neden bi hastalığın mı var?
eşin mi hasta?
yarına çıkacağımızı hangimiz biliyor?
çaresiz derdin mi var (çocuk dışında)
neden sana destek olmak isteyen arkadaşlarınla görüşmek istemiyorsun?
neden derdini paylaşmıyor içindekileri açmaktan bu kadar korkuyorsun?
bende bunu anlamıyorum bunu söylemek dile getirmek acizlik mi ? ya da eksiklik mi?
bebeğinin seni beklediğini düşünmediğini yazmışsın bunu bilemezsin ama inanmak zaten başarmanın yarısı ama bu yazıldıysa olacak belkide yazılmadı çocuk sahibi olamayan binlerce insandan biri olacaksın belki ama bilmiyoruz bunu..
peki çocuğunun olup olmayacağını bilmeyerek ne zamana kadar hayatını zehir edeceksin ?
bunun için arkadaşlarından gerekirse ailenden yaşadığın şehirden uzaklaşacaksın
şu yazını okuyan seni 40 yaşını geçmiş defalarca tedavi olmuş biri sanar emin ol
sakın kızma ne olur inan aramaya bile çekiniyorum moralin bozuk yaşadıkların kolay değil
ama sen bir daha ki tedavinde 1 adım önde başlayacaksın
dondurulmuş embriyon var ve ben senin yerinde olsam hevesle heyecanla bunu büyük avantaj görüp moralle başlardım tedavime..
hep dua ediyorum canım benim ve seni çok seviyorum
sen inanmasanda ben senin anne olacağına inanıyorum
beni anladıgını biliyorum denizcim.
ne guzel yuzlestirdin beni ne guzel anlatmıssın.
ama cevremde bana destek olmaya calısan arkadaslarım yok.daha cok hava atan.beni ezen üzmek için cabaalayan arkadaslarım var.hamile kalmayı bi üst sınıfa gecmek gibi
gören.hamile kaldıgı için benden ustun oldugunu zanneden insanlar var.benim yerime koyun kendinizi.benim yerimde olsaydınız benden cok farklı olurmuydunuz.
sanmıyorum en az benim kadar kotu olurdunuz.sizler bebekleriniize kavustunuz ama ben tuanay burp kavusamadık mesela.tuanayda girmiyor eskisi kadar sizce sadece dersleri
yüzünden mi.hiç sanmıyorum. ki o sadece asılama da kaldı tüp bile denemedi henüz.
bende biliyorum hayatta daha buyuk sıkıntılar oldugunu.Allah hepimizi korusun.ama bu da küçük bir dert degilki.
herkese yasadıgı sıkıntılar cok gelir.
sizlere cok guzel bi süpriz hazırlama pesşindeydim.deniz oglan geldiginde bende hobarey yapacaktım.ama olmadı.dondurulmuş tedavim iptal edildi.ve transferim gerceklesmedi.
rahim yeterli kalınlıga ulasmadıgı için.cok pozitiftim cok umutluydum.ama daha transfer asamasına bile gelemedim.
vardır bundada bir hayır diyorum sadece.
hepinizi cok seviyorum.
biraz önce gulimus melek bilgeyi eklemedigim için sakın bana kızmayın olur mu bu topiğe ilk girdigimde ki arkadasları saydım sadece.
ilk asılamamda baslamıstım girmeye.2 yıl oluyor daha mı fazla tam bilemedim.ada bebişten hesaplarsak 2 yıl ı gecmiş sanırım.
hayatta hersey cocuk sahibi olmak degil biliyorum.cocugumuz olmasada esimle mutluyum.ama işimi hepiniz biliyorsunuz her müşterinin aptal saptal sorularınıda tahmin ediyorsunuzdur sizce cocuksuz biri olarak bu işe ne kadar dayanabilirim yada bu iş hergun gördugum hamileler mi bu kadar etkiliyor
elanazım ben hep cok umutluydum ama bazen umudum gerceklerle yuzlesmemi mi engelliyor diye dusunuyorum ve hiç bişey yapmadan hissettiklerimi yasayaral belki de bu durumdan cıkarım diye düşünüyorum.
özlemcim ankarada bildigim bi merkez yok ama eminim bulursun kesin vardır.denize katılmanı anlıyorum benide anladıgını biliyorum :)
dıs gebeliği bir gebelik kaybı olarak goruyor doktorlar.ilk gebeliğinizde diye bahsediyorlar konusurken cok ilginç diymi.cok yaklastım ama belki gerisi gelmicek.riskleri ben size anlatayım mı siz biliyormusunuz.mesela tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu.dıs gebeliğin bi daha gebe kalma ihtimalini yuzde 60 azalttıgını.
bunları dusunmek bile istemiyorum.
cocuk odaklı yasamaktan sıkıldım.bazen cocuk bile istemiyorum gibi geliyor.seslerden rahatsız oluyorum.hamile olmak istiyorum.takıntı oldu sanırım.
kimbilir bana bu yazdıklarımla ne kadar cok kızıcaksınız ama anlatayım ki bilin beni.
bugün annemi doktora götürdüm ablamla annemler yazlığa gitmeden üç beş test yaptırdık şükür temiz çıktı
bavullarım hazır gece 12 de yola çıkacağız şimdiye kadar hep gece çıktık yola daha çok seviyorum kalabalık olmuyor birtek vahşi hayvan çok çıkıyor vahşi hayvan dediğimde domuz çakal falan gözleri par par parlıyor
kocişin oyuncakları kaldı toplanacak benim koca cevat kelle olduğu için bir sürü kablosu aparatı tripotu makinesi takım taklavatı var
kızlar tatilimiz 2 hafta çok yazamasamda daha çok okurum beni özleyin olurmu
bizim göbüşlere de düşsün inşallah o minik yüreklerden
ben sana güveniyor ve destekliyorum herşey çok güzel olacak inşallahSelam kızlar
özlem zasa ne yapayım ağlancak halime gülüyorum başka seçeneğim varmıki bunlar benim başıma geliyor işte
özlem çatlakları umursama diyeceğim ama ben şimdiden olacağım b12 vitaminlerinin aldıracağı kiloları düşünüyorum zaten bir alay vitamin ot bok macun arısütü polen bilmemne yiyorum sen en azından doğurdunda edindin o çatlakları bak çatlakları kafana taktıkça git batudan bir nefes çek hiiiç tadını kaçırmasın çatlak patlak
denizcim planlarımda doğumuna uğramakta vardı tuanayla organize olurum diyordum ama kısmet olmadı bizim güzergahta değişiklik var ne güzel süpriz olurdu kolleksiyonuma deniz oğlanıda katardım gerçi yiğenlerden bir adayı görebildim bu açığı hemen kapatmalıyım mercanı eslemi ve efeyide görmeliyim kışında ılgaz yapıy batuyu kolleksiyona katmalıyım :))))
sermest kararın çok radikal olmuş gerçekten çocuk tüm vaktini alıyor zaten dolayısıyla istanbuldamısın karstamısın pek birşey farketmez sen daha az sıkılırsın hayırlısı olsun canım
elanaz bugün gulimusla telefonda konuştum ondada aynı benim gibi pıhtılaşma çıkmış bizde aynı şeyi söyledik aradıkça çıkıyor diyoruz normal doğum yapmış kadınları bizim geçtiğimiz süreçlerden geçirseler kimbilir neler çıkar bizi didik didik didikliyor doktorlar dolayısıyla bir sürü problem çıkıyor gerçi benim ciddi bir anemi problemim vardı hatta vücudumda morarmalar anemiden oluyormuş neyse bu bahaneyle anemimde tedavi edilmiş olur ben kilo alırım diye hiç muhattap olmuyordum
bilge allah seni ne yapsın en azından sen bir çocuk yaptın benim genler ozaman tek hücreli canlı dönemine kadar uzanıyor heralde zaten tüp bebektede 3 hücre anca olabilmişti yumurtam ben bir terliksi hayvanım amipim ben çoğalamıyorum bile eşeylimi üresem eşeysizmi üresem bölünerekmi çoğalsam kendi kendimi dölleyip mayoz bölünemedim mitozmu bölünsem bilemedim ben onu
özlem bende çatlakalarım oldu diyordum yaa şuan hiç ama hiç belli olmuyooanlamadım,sadece karnımda vardı bişeyler ama bikini giysemde olabilir kilolarımı attarsam ilk işimbikinilerime girebilmek gerçi biraz zorr 34 bedene bidaha ancak 5 yıl sonra düşerim,ada böyle haraketli kalırsa 2yılıda bulabilir:)
biraz önce gulimus melek bilgeyi eklemedigim için sakın bana kızmayın olur mu bu topiğe ilk girdigimde ki arkadasları saydım sadece.
ilk asılamamda baslamıstım girmeye.2 yıl oluyor daha mı fazla tam bilemedim.ada bebişten hesaplarsak 2 yıl ı gecmiş sanırım.
hayatta hersey cocuk sahibi olmak degil biliyorum.cocugumuz olmasada esimle mutluyum.ama işimi hepiniz biliyorsunuz her müşterinin aptal saptal sorularınıda tahmin ediyorsunuzdur sizce cocuksuz biri olarak bu işe ne kadar dayanabilirim yada bu iş hergun gördugum hamileler mi bu kadar etkiliyor
elanazım ben hep cok umutluydum ama bazen umudum gerceklerle yuzlesmemi mi engelliyor diye dusunuyorum ve hiç bişey yapmadan hissettiklerimi yasayaral belki de bu durumdan cıkarım diye düşünüyorum.
özlemcim ankarada bildigim bi merkez yok ama eminim bulursun kesin vardır.denize katılmanı anlıyorum benide anladıgını biliyorum :)
dıs gebeliği bir gebelik kaybı olarak goruyor doktorlar.ilk gebeliğinizde diye bahsediyorlar konusurken cok ilginç diymi.cok yaklastım ama belki gerisi gelmicek.riskleri ben size anlatayım mı siz biliyormusunuz.mesela tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu.dıs gebeliğin bi daha gebe kalma ihtimalini yuzde 60 azalttıgını.
bunları dusunmek bile istemiyorum.
cocuk odaklı yasamaktan sıkıldım.bazen cocuk bile istemiyorum gibi geliyor.seslerden rahatsız oluyorum.hamile olmak istiyorum.takıntı oldu sanırım.
kimbilir bana bu yazdıklarımla ne kadar cok kızıcaksınız ama anlatayım ki bilin beni.
semram halılar yıkanmış ohhhhhhhhhh artık onlarla uçarak gidersin tatile :))))
iyi tatiller canımmmmmmmmmmmmmmmm kendine çok iyi bak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?