Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

türkiyede gittiğim yerlerden alışveriş yapmam tatlım istanbulda herşey var zaten yıllar önce bıraktım o alışkanlığı ben yurtdışına mutlaka boş bavulla giderim :)))

zasacım nezaman yürekten dua etmiyorsunki sanki allah razı olsun canım
halılar çok fena olmuş yaaa ufff kötü patlamış :/// neyse canın saolsun tatlım benimde %100 yün yepyeni halım halı yıkamadan geldiğinden beri altından birşeyler döküyor üstelik çok profesyonel bir yerdi güyya otoyıkamacılardan iğreniyorumda o profesyonellere veriyordum tööööööbe hayvan herifler yepyeni halımın canına okumuşlardı

beni anladıgını biliyorum denizcim.
ne guzel yuzlestirdin beni ne guzel anlatmıssın.
ama cevremde bana destek olmaya calısan arkadaslarım yok.daha cok hava atan.beni ezen üzmek için cabaalayan arkadaslarım var.hamile kalmayı bi üst sınıfa gecmek gibi
gören.hamile kaldıgı için benden ustun oldugunu zanneden insanlar var.benim yerime koyun kendinizi.benim yerimde olsaydınız benden cok farklı olurmuydunuz.
sanmıyorum en az benim kadar kotu olurdunuz.sizler bebekleriniize kavustunuz ama ben tuanay burp kavusamadık mesela.tuanayda girmiyor eskisi kadar sizce sadece dersleri
yüzünden mi.hiç sanmıyorum. ki o sadece asılama da kaldı tüp bile denemedi henüz.
bende biliyorum hayatta daha buyuk sıkıntılar oldugunu.Allah hepimizi korusun.ama bu da küçük bir dert degilki.
herkese yasadıgı sıkıntılar cok gelir.

sizlere cok guzel bi süpriz hazırlama pesşindeydim.deniz oglan geldiginde bende hobarey yapacaktım.ama olmadı.dondurulmuş tedavim iptal edildi.ve transferim gerceklesmedi.
rahim yeterli kalınlıga ulasmadıgı için.cok pozitiftim cok umutluydum.ama daha transfer asamasına bile gelemedim.
vardır bundada bir hayır diyorum sadece.

hepinizi cok seviyorum.

biraz önce gulimus melek bilgeyi eklemedigim için sakın bana kızmayın olur mu bu topiğe ilk girdigimde ki arkadasları saydım sadece.
ilk asılamamda baslamıstım girmeye.2 yıl oluyor daha mı fazla tam bilemedim.ada bebişten hesaplarsak 2 yıl ı gecmiş sanırım.

hayatta hersey cocuk sahibi olmak degil biliyorum.cocugumuz olmasada esimle mutluyum.ama işimi hepiniz biliyorsunuz her müşterinin aptal saptal sorularınıda tahmin ediyorsunuzdur sizce cocuksuz biri olarak bu işe ne kadar dayanabilirim yada bu iş hergun gördugum hamileler mi bu kadar etkiliyor

elanazım ben hep cok umutluydum ama bazen umudum gerceklerle yuzlesmemi mi engelliyor diye dusunuyorum ve hiç bişey yapmadan hissettiklerimi yasayaral belki de bu durumdan cıkarım diye düşünüyorum.

özlemcim ankarada bildigim bi merkez yok ama eminim bulursun kesin vardır.denize katılmanı anlıyorum benide anladıgını biliyorum :)

dıs gebeliği bir gebelik kaybı olarak goruyor doktorlar.ilk gebeliğinizde diye bahsediyorlar konusurken cok ilginç diymi.cok yaklastım ama belki gerisi gelmicek.riskleri ben size anlatayım mı siz biliyormusunuz.mesela tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu.dıs gebeliğin bi daha gebe kalma ihtimalini yuzde 60 azalttıgını.
bunları dusunmek bile istemiyorum.

cocuk odaklı yasamaktan sıkıldım.bazen cocuk bile istemiyorum gibi geliyor.seslerden rahatsız oluyorum.hamile olmak istiyorum.takıntı oldu sanırım.

kimbilir bana bu yazdıklarımla ne kadar cok kızıcaksınız ama anlatayım ki bilin beni.

şahsen hiç kızmıyorum çokda haklısın umutlusun ve güçlüsün,sizlerin yaşadıklarını yaşsam sizin kadar güçlü olamazdım heralde.çok haklısın çokk.bende seni çok seviyorum canım

semracım cok tesekkür ederim destek oldugun için.kızmayın zaten bana.kızılacak bişey yapmıyorum ki.
sapkamı önüme cıkarıp baktıgımda bu yazdıklarımı görüyorum sadece.

burpcum sana iyi yolculuklar iyi tatiller canım

sermest umarım düşündüğün gibi eşinin yanına gidebilirsin
ve çocuğunu kendi istediğin gibi büyütebilirsin her kafadan bir ses çıkması beni de gıcık eder
bende hasta olduğum dönemde kayınvalidemle kötü olmuştum eşim arada kalmıştı eşim ben bundan
sonra karışmam kendiniz halledin diyor doğumda napıcağımı şimdiden bilemiyorum bende evimde düzenin
değişmesinden nefret ediyorum o da kendisine göre düzen oluşturmaya çalışıyor bende gıcık oluyorum

bebingcim bebişin olacak canım ben yürekten inanıyorum

kızlar hadi gelsin bebişler denizde doğurunca tek hamile ben kalıcam
oğlum yalnız kalmasın size de kardeşler getirsin

bebingim seni öyle iyi anlıyorumki bende kötü şeyler yaşadım biliyorsun hiç ümidim kalmadı kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum senin duygularına benzer duyguları defalarca ifade ettim bende hatta en başta sen bana kızıyordun ama yaşanılanların üzerinde bıraktığı etkiyi elinin tersi ile uzaklaştıramıyorsun ve böyle olmamıza en büyük nedende doktorların ifadeleri onlar zaten dipte olan psikolomimizi iyicene dibe itiyorlar akılları sıra gerçekçi oluyorlar bazen eskiyi arar oldum eskiden hastadan herşeyi saklarlarmış ne güzelmiş hasta bilinçsiz olunca stresede girmez ki kaldıki bizim tedavimiz moralle doğru orantılı biliyorsun ikinci hamileliğimde doktorlar bana %100 dış gebelik dedi şansa erkenden düştü ama ben onu kafamın derinliklerine kimyasal gebelik olarak gömdüm birde onu düşünmek istemiyorum düşünmem gereken okadar çok şey varki işte bana dış gebelik dedikleri dönemde pek çok makale okumuştum dış gebelikle ilgili hepside bir dış gebelik yaşamış bir kadının ikinci dış gebeliği yaşama olasılığı hiç dış gebelik yaşamamışla aynıymış ancak 2 dış gebelik yaşadıktan sonra olasılık yüzdesi yükseliyormuş
ben sana öyle yap böyle moralini yüksek tut demeyeceğim bunun sana yardımı dokunmadığını biliyorum ancak sana içimden geçen hissleri ifade edebilirim rahminin hazır olmama nedeni ruuhunun hazır olmaması sen ne kadar çok çocuğa hazır hissetsende ruhunun yaraları sarılmadı dolayısıyla bedenin buna hazır hissetmiyor aşırı bilinçli olmakta çok kötü bir durum ben psikoloğa gidecektim bana durumumu yaşamamış herkez cahil geliyor ancak kısırlık problemi yaşamış bir psikolok beni anlayabilir onuda bulamadım yani bizim kendi kendimize faydamız var sen içindeki çocuk ruhlu elifle mücadele edeceksin onu dışarı çıkaracaksın bizim cıvıl cıvıl eli sopalı elifimiz gitti 50 yaşında olgun bir kadın geldi neşenii yakala tatlım ruhunu iyileştir spora gidiyordun geçen yıl tekrar yazıl sana çok iyi gelecektir yanında iyi hissetmediğin arkadaşlarla görüşme en azından bebişlerini karnına alana kadar uzak dur ben bu yeni yıla hamile gireceğine inanıyorum canım benim

zasacım hepimizden küçüksün ama her zaman senin şu empati gücüne hayran kaldım bence sen daha güççlü bir mücadele verirdin ama allaha şükür daha fazla aratmadı geldi fısstık adamız

elanaz bende her ortamda kocamla baş başa olmayı tercih ediyorum evdede kaynanam kayınpederimin varlığı bile beni huzursuz ediyor belki bebiş doğduktan sonra okadar çok ihtiyaç duyarmki birinin varlığına tahammül ederim diyordum ama sermesti gördükten sonra ondanda korktum bana sürekli gelip gitsinler ama mütemadiyen düzenim değişsin istemem bende

bugün annemi doktora götürdüm ablamla annemler yazlığa gitmeden üç beş test yaptırdık şükür temiz çıktı
bavullarım hazır gece 12 de yola çıkacağız şimdiye kadar hep gece çıktık yola daha çok seviyorum kalabalık olmuyor birtek vahşi hayvan çok çıkıyor vahşi hayvan dediğimde domuz çakal falan gözleri par par parlıyor
kocişin oyuncakları kaldı toplanacak benim koca cevat kelle olduğu için bir sürü kablosu aparatı tripotu makinesi takım taklavatı var
kızlar tatilimiz 2 hafta çok yazamasamda daha çok okurum beni özleyin olurmu

iyitatiller canım dinlen bolca bidaha bukadar rahat tatil yapamıcağına inanıyorum,özlicem seni.öptüm çook..

ben sana güveniyor ve destekliyorum herşey çok güzel olacak inşallah
batucuğu öpünce herşey düzeliyor tabi ama çatlkalarda acımasız gerçeklerden (((

ciddi misin ya inşallah benimde geçer ya çok iğrençççççççççç
ben bu gidişle bikini falan giyemem sanırım (((
34 beden mi ben o bedeni hiç görmedim en zayıf halimle 36 idim yani....

bebişim güzel yüreklim ne kadar acık anlatmışsın kendini öyle
sana hak vermemek olmaz yorgunlugunda haklısın bu defa
her hayal kırıklıgı bişeylerimizi daha yarım bırakıyor biliyorum
kulvarlar farklı belki ama biyerlerde tıkanıyor bişeyler işte neticede insanız
insan denen şey kendini de biyere kadar avutabiliyor ama yine gariptir ki kendi kendini yeniden var eden de o işte
şimdi yaşanılanlar ardışık karısık ortamından ötürü biraz daha zor biraz daha caprasık belki
ama bigün biyerlerde senin icin de aydınlıgın olacagını bildiginden eminim ben
buna inanmasan kendinle bu kadar yüzleşip düşmezdin kaybettigini sandıgın umutlarının ardına
belki bizler sizin nazarınızda farklı bir lige gectigimiz icin sizi anlamıyor ya da cekilenleri unutuyor gibi görünyor olabiliriz belkı ben olsam ben de aynı seyleri hissederdim ama inan ki hislerinde hep yasanmıslıklarımız var bu yüzden burada ortak paydada devam eden bir dostlugumuz var bu yüzden gönlm de dualarım da seninle her daim canım benim

Rabbim tez vakitte hepinizi umutlarınızı katlayarak arttıracak ömrünüzü mutluluklarla saracak müjdelerle taclandırsın insallah

bulmam gitmem ve şu çatlaklardan kurtulmam lazım....
evet o çünkü senin ilk gebeliğin ama son olmayacak çünkü seni bekleyen tatlı mı tatlı dondurmaların var, sen olumsuz herşeyi at kafandan olacak buna inan, herşeyde çok haklı olabilirsin ama ne olur böyle düşünerek kendini yormai herşey güzel olacak inan yaaa

ay sermest senin müdürde tam sopalıkmış ha
demek kzıımız mızmızlanıyor yerim ben onu
eeee eşini özlemişsin gidersin artık :))))

semram halılar yıkanmış ohhhhhhhhhh artık onlarla uçarak gidersin tatile :))))
iyi tatiller canımmmmmmmmmmmmmmmm kendine çok iyi bak......

dün öyle apar topar yazınca karısık oldu tam anlatamadım derdimi
semracım teyze yegen ilişkisi hep gıbta ettigim bişey ben de cok isterim ikisinin arası cok iyi olsun sevsinler birbrini buna asla sözüm de yok gözüm de
ama ben ilişkilerde kim olursa olsun sınırlardan mesafelerden buna duyulması gereken saygıdan yanayımdır
iki şey arasındaki ince cizgi gecildi mi bazen olmaması gereken duyguları var etmemek icin
bizimkilerde bu yok işte herşeyde içli dışlı olmalısın sınırlar olmamalı tamamen aidiyetini vermelisin onlara bu da benim icin kabul edilir bişey degil bekarlıgımda da bu noktada cok anlasbıldgımızı söyleyemem
evlendim hicbir zaman ayrı bı hayatım var gibi kabul edilmeli eşim cok uyumlu bir insan oldugundan sesini cıkarmaması bazen içdüzenine müdahaleye kadar gitti ki bu bir erkek icin cok da kabul edilir bişey degil dogrusu
şimdi cocuk bambaska bişey..tamamen yeni bir insan var etmek gibi..sen ne sekil verirsen onu alıcak..ben de büyüklerle büyüdüm herkesin yönlendirmesinin karısmasının gölgesinde..birden cok ebeveynin güdümünde olmak bence cocuk icin de anne baba ilişkisi icin de cok kötü..mesela ben annemle hicbir zaman samimi sıcak bi ilişki kuramadım hala da öyle..aramızda yıkamadıgımız bir duvar oldu hep..agladıgımda icim daraldıgında sıgınacak limanım babanemdi benim..belki de deneyimledigim bir gercekten ötürü bu noktada zaten korkuyordum hep ama burada olunca baska bir alternatifim yoktu kızıma bakıcı baksın deme gibi bi şansı dahi tanımayacakları icin..
burp gibi ben de özelimde hanemde kendime ait olanlarda baskasına tahammül edemem bikere buradan golü yedik kız dogdu dogalı..lohusalıgım da burada gecırdım ama acıkcası o zaman da cok huzurlu oldugum söylenemezdi..şimdi iş icin geldim bana bizde kalsan daha iyi olur bile denmedi direk bize gidiyoruz modunda el mahkum..geldim geleli kendime ait olmayan bi düzendeyim..ilginctir bizimkiler ne benmle ne bensiz modunda..beni evlatlık mı aldılar nedir hepsinden farklıyım ben bu yüzden pek anlasılmam mümkün değil direk :)

şimdi bakıyorum da cocukla senin sana dair olan hayatın hepten ipoteklenmiş oluyor bisekilde insanlar dısardan müdahele hakkını görüyor kendinde yanı senin arada kendini kayırdıgın o cizgi bir anda kalkıvermıs oluyor cok ilgnc..e haliyle derdini de anltamıyorsun..simdi benim yetiştirme anlayısmla onlarn beklentılerı cok farklı bana uzaylı muamelesi cekiyorlar bir de:)
bu noktada anlatması uzun pek cok nedene dayanan endişelerim vardı yasadıkca artacagını gördüm birinci etkili nedenim bu oldu
teyze olayına gelirsek kardesim biraz icedönk bir insan asırı merhametli ve sevecendir ama baglılık duygusunu biyerden sonra bagımlılıgına dönştürmek gibi bir ince cizgisi var onun da..yani simdiden kendi sevgisini benmkiyle esdeger oldugu konusunda ısrar etmesi gibi..dogdugundan beri kızımı annem diye sevmesi..kesinlikle gözümkapalı emanet edebılırım ona o kadar ıyı bakar ama o kadar da iyi kendine baglar baglanır..
tam cocugun kafasında rollerin sekllendigi bi evrede teyzenin teyze annenin anne olarak kalması bence en saglıklısı bunu simdi frenlemezsem cok yakın bir arkadasımın yasadıgını yasayacagımdan eminim..annelerinden cok teyzelerinin yoklugunda aglayan kocaman iki delikanlıya sahip o da..ve hala cocuklar teyzeleri olmadan adım atmazlar..
acıkcası ben bunu tasıyamam..daha simdiden deliler gibi kıskanıyorum kızı..belki hayatta gercekten bana ait olan tek gercek sey o oldugu icin paylasmak istemiyorum kesinlikle sevgisini dahi..dolayısıyla benım cocugum anne rolünde bir paylasıma giderse o benım bittigim kahroldugum andır kesinlikle..

yani bunu daha nasıl anlatayım ki benim duygusal yapım da biraz caprasıktır normal kategoride olamam ben de dolayısyla bu kadar anormallik de birbirni kaldıramaz diye düşündm böyle bir tayin hakkı dogunca da bunun dogru olacagına karar verdim icimdeki sese güvenerek..
bundan karlı cıkan kim oldu babamız..deliler gibi mutlu kıznın yanında büyüyecegi fikriyle..bu her anlamda sanırım bizim icin en iyisi olacak

amma yazmısım ha okurken ben catladım
niyeyse bi etek ve tas dökme seansı daha lazımmıs bana:))

klasik uyarıdır alıntılamayın usaklar googleda dırek cıkıyor ozamanDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…