Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemmm napıon acemilikten terfi etmişindir artık sen de
batu pasam nasıl

eşimi özledim tabi özlemem mi ama gidemiyorum malesef
kararname cıkmasını bekliyorum tekrar işe giriş yapıcam o yzden cakılı kaldım burada anacım

catlaklar konusunda dert etmişin benim göbegi görsen kacarsın harita mubarek ki benim göbegim bile yoktu hamileyken nasıl catladım aklım almıyor hala
kilo dersek hamile kaldıgım kilomdayım ben ama evlendikten sonra bir anda aldıgım yirmi kilo aynen üstümde yapısık duruyor nasıl gidecekleri konusunda bir fikrim var mı yok tabi:)

şifa recetem yakaladım seni
hep aklımdasın sınava kadar sabrediyorum ama cok özledim bilesin
az kaldı cicegim kurtulmana insallah

sermestcim sizin durumunuz bambaşkaymış,dediğin gibi haklı nedenlerin varmış,iyisini yapmışsın halde.babanın yanında olmanız zaten en iyisi olur.

sayıklayamadıgım diger tüm bacılar hepinizi kocaman öperim
yüreğimde yeriniz sabit sevginiz tocaman bilesiniz

sermestcim sizin durumunuz bambaşkaymış,dediğin gibi haklı nedenlerin varmış,iyisini yapmışsın halde.babanın yanında olmanız zaten en iyisi olur.

insallah canım hakkımızda hayırlısı olsun tek duam bu kızım icin en hayırlısı nasip olsun bakalım kısmette varsa o da

ayy sermeest valla bende çatladım okurken :))))
şaka bir yana haklsın bence bende senin gibi düşünüyorum
hem kızının babasıyla büyümesi senin düzenin olması çok daha iyi olacak

azda olsa terfi ettim artık daha iyi sahiplenebiliyorum
ben bu bebeğe bakabilirim diyorum
özlenmez mi ya ben gün boyu göremiyorumda özlüyorum burnumda tütüyor
eşimden senin gibi ayrı kalsam nasıl olur tahmin dahi edemiyorum
inşalah bir an önce kararnamen çıkarda mutlu olursun canım
ay evet sen kilo almamıştın nasıl oldu sede?
benimde dünya haritası gibi türkiye az kalır yani
bendede var ne yapacağım bu kiloları ya

bebing tatlım burada adım geçiyor ama tek kelime anlamadım. ben sana asla kızmam, kızamam. seni çok iyi anlıyorum. biliyor musun bu ay adetim 2 gün gecikti ve ben havalara uctum ve busabah da aynı hızla yere cakıldım cünkü adet oldum. korkularım var, çaresizliğim bazen nefes alamıyorum. sen de aynı sıkıntıdasın hatta bin katı fazlası. benim de ikinci de makine mi bozuldu diye aklınca şaka yapan canımın içi fakat angut arkadaşlarım var ama ben Mevlana'nın olmuyorsa vardır bir hayır olacaksa da en iyisi olacağı için şimdi olmuyordur lafına bayılırım o yüzden minimize etmeyi deniyorum. bu ay başaramamışım onu anladım. çünkü korkunç yıkım oldu içimde. hemen preseed siparişi verdim az önce. umut işte.

slmlar

bitakim seyleri okumamazliktan geldim acimi icimde yasamaya calistim ama artik yeter yüregim daha fazlasini kaldirmiyor isterseniz kizin isterseniz anlayin bu size kalmis bisey saygi duyarim cocugu olan kisiler cocugundan sikayetci yok uyumuyor yok emmi yok huysuz kusura bakmayinda sizde kolay bulmadiniz neyin ne oldugunu sizde iyi biliyorsunuz ben bir cocugu olupta ikinciyi istemesinede karsiyim sen o hamilelik duygularini hepsini yasamissiniz allahim cok sükürki sana saglikli bir cocuk nasib etmis daha ne istiyorsun benim gözümde ikinciyi istemeye hakki yok ben bunu artik kaldiramiyorum ya peki biz ne yapalim deli gibi ariyoruz gitmedigimiz belki drlar kalmiyor tek olsunda bizimkileride huysuz olsun bizler isteyipte hic cocugu olmayanlari cani yokmu ya bitakim seyleri bu kadar anlatmanin ne anlami varki canimi acitmakmi evet canimi sandiginizdan cok acitiyorsunuz cünkü ben artik yolun sonuna geldim......

melekcim canım seni çok iyi anlıyorum çünkü buradaki herkes senin geçtiğin o yollardan geçti, kimse kolay elde etmedi malesef ,bizde isterdik aaaaa kaza olduda oldu demeyi ama olmadı ....
biz burada her türlü sıkıntılarımızı paylaşmak için yok muyuz peki?
bizimde sıkıntılarımız boyut değiştirdi işte
ha diyorsanız ki çocuklarınızı anlatmayın anlatmayız
o zaman sizde sıkıntılarınızı paylaşmayın
havadan sudan konuşalım ,gülüp eğlenelim
ben bunada varım sizi çok seviyorum çünkü
kimsnein isteklerine gem vuramayız 2.yi de isteyen ister ne diyelim?
seni gerçekten anlıyorum ama inanıyorum da olacak
sen herşeyin çok güzeline ,iyisine layıksın adın gibi melek gibisin
canım arkadaşım sen de ki bugün yaptığın çorbayı konuşalım onada varım
yeterki siz üzülmeyin ,biz yanınızdayız
olacak hemde çooooooooooooooooooooooook güzel olacak emin ol

seni seviyorum :)

Melek im telefondan yaziyorum sen gercekten bunalmissin bu duyguyu iyi bilirim bak en azından benim gibi imkansizliklarin yok menepoz altında eziliyorum gencsin bence sen kesinlikle cocuk sahibi olacKsin Tr de bir denesen gel bende kalın gelecek izininizde tüp deneyin sinirlerin çok yıpranmış tas olan catlar Allah kolaylık versin hepimize keske elden bir şey gelse inşallah gelecek yaz bu yağmur uyumuyor diye inim I'ni
inlersin bedduam olsun sama

ben de kesinlikle kimseyi üzmek amacında değilim ama ikinciye hakkın var ya da yok bunun kararını vermenize de karşıyım. herkesin herşey için bir nedeni vardır. inşallah en kısa zamanda sizin de bir meleğiniz olur da siz de kardeş istiyorum dersiniz sevgili melek arkadaşım. lütfen yıpratma kendini. En güzeli en güzel zamanda olacak hayırlısıyla.

aslında kendi adıma söylemek gerekirse ben burada bebeğimle ilgili çoğu şeyi paylaşmıyorum bile ama söz olmuşken söylemek isterim örneğin dün oğlum aşı oldu o ağladı ben ağladım ne zormuş onun yüzünü görünce acıyı hissedince anladım ,ben çoğu şeyi özlemin özlemi başlığı altında yazıyorum, melekcim senin bu yazdıklarından sonra inan kendimi suçlu gibi hissediyorum (((

açıkçası ben de tanımadığım birini bile bile üzmüşüm gibi hissediyorum. özellikle bebing'e bir etkim olduysa olumsuz anlamda çok mutsuz olacağım. Tuanay gelmiyor sebebi buysa ona da kahrolacağım. diğer topikte kızımdan bahsetmedim olay oldu herkes altında bir ard niyet aradı burada açıksözlü oldum insanlar kırıldı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

özlemcim oğluna geçmiş olsun. ileride hasta olmasını engellediğini düşün ne kötü hastalıklar var bu aşı onu koruyacak çok şükür.

meleğim güçlü dostum,senle herşeyi uzunnn uzadıya konuştuk burdanda yazmama gerek yok sanırım.özlemcim meleğin söylemek istediği aslında sadece söylenmememiz ve çok şüküretmemiz.ben hep diyorum ALLAH ben 2. çocuk için delirsembile benim yerime meleğime,yeşimime,elifime,ayşenime ve gülserime ver diyee.evlat kokusunu onlarda alsınlar.sadece onundemek istediği şey burda herke evlat için çaba sarfetti ve ediyorlar,1 tanesi için nelerden ödün vermiyoruzz..

ayrıca burda hepimizin çocuğu olduğuzaman hertelden muhabbet edebilicez,şuan etmek pekde d oğru olmuyor,evet inanıyoruzzz hepimiz hepsinin birer tane bebeği olucak ama şuan sadece yaralanıyorlar.hiçbişeye yaramıyoruz,bende kzıımla ilgili sohbetlerde ya haziran annelerindeyim yada fac.da grubumuz var hamilelikdn beri takıldığımız orda paylaşıyoruz.hatta biriyle görüşücez bodrum tatilimizde.

kizlar özlem, brup, bilge ve zasa beni anladiginiz icin sizden allah razi olsun cocugu olanlarda beni yanlis anlamasin suan gercekten bunalimdayim hersey bana batiyor dün tam 5sene oldu cocuk isteyeli disariya cikmistik esimle kadinin biri bana ben ikinci cogumu dogurdum sen bir tane bile doguramiyorsan yuh olsun dedi esimde bende neye ugradigimizi sasirdik sabaha kadar agladim allahtan esimde gececiydi onun benim halimi görmesine dayanamazdim sadece anlam vermiyorum cok drlar gezdim hepside bir sorun yok cogun olacak diyolar ama ben inanmiyorum artik ya hic bir sorun yoksa 3asilama 2 tüp bebek yaptirdim neden birinden sonuc alamadim ya neden ya neden kabullenmiyorum artik hep imreniyorum hallerim bosa cikiyor sonbaharin bir agaci kadar ciplak kaldim evim bombos cocuk odasinin kapisini kilitledim aylardir giremiyorum ben odaya allahim düsmanimin basina bile vermesin böyle bir derti gercekten yasayan bilir.....

özlem ve bilge sakin kendinizi suclamayin suan ben piskolojik olarak cökmüs durumdayim ne zaman toparlanirim bilmiyorum bugünlerim gecermi onunda bilmiyorum gercekten suan tek dilegim brupun tedavisine cevap vermis ondan güzel bir haber almak bunu bütün kalbimle yüregimle istiyorum allahim sen artik darda olan kulunu kurtar ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…