sermestcim sizin durumunuz bambaşkaymış,dediğin gibi haklı nedenlerin varmış,iyisini yapmışsın halde.babanın yanında olmanız zaten en iyisi olur.
özlemmm napıon acemilikten terfi etmişindir artık sen de
batu pasam nasıl
eşimi özledim tabi özlemem mi ama gidemiyorum malesef
kararname cıkmasını bekliyorum tekrar işe giriş yapıcam o yzden cakılı kaldım burada anacım
catlaklar konusunda dert etmişin benim göbegi görsen kacarsın harita mubarek ki benim göbegim bile yoktu hamileyken nasıl catladım aklım almıyor hala
kilo dersek hamile kaldıgım kilomdayım ben ama evlendikten sonra bir anda aldıgım yirmi kilo aynen üstümde yapısık duruyor nasıl gidecekleri konusunda bir fikrim var mı yok tabi:)
biraz önce gulimus melek bilgeyi eklemedigim için sakın bana kızmayın olur mu bu topiğe ilk girdigimde ki arkadasları saydım sadece.
ilk asılamamda baslamıstım girmeye.2 yıl oluyor daha mı fazla tam bilemedim.ada bebişten hesaplarsak 2 yıl ı gecmiş sanırım.
hayatta hersey cocuk sahibi olmak degil biliyorum.cocugumuz olmasada esimle mutluyum.ama işimi hepiniz biliyorsunuz her müşterinin aptal saptal sorularınıda tahmin ediyorsunuzdur sizce cocuksuz biri olarak bu işe ne kadar dayanabilirim yada bu iş hergun gördugum hamileler mi bu kadar etkiliyor
elanazım ben hep cok umutluydum ama bazen umudum gerceklerle yuzlesmemi mi engelliyor diye dusunuyorum ve hiç bişey yapmadan hissettiklerimi yasayaral belki de bu durumdan cıkarım diye düşünüyorum.
özlemcim ankarada bildigim bi merkez yok ama eminim bulursun kesin vardır.denize katılmanı anlıyorum benide anladıgını biliyorum :)
dıs gebeliği bir gebelik kaybı olarak goruyor doktorlar.ilk gebeliğinizde diye bahsediyorlar konusurken cok ilginç diymi.cok yaklastım ama belki gerisi gelmicek.riskleri ben size anlatayım mı siz biliyormusunuz.mesela tekrarlama olasılıgının yuksek oldugunu.dıs gebeliğin bi daha gebe kalma ihtimalini yuzde 60 azalttıgını.
bunları dusunmek bile istemiyorum.
cocuk odaklı yasamaktan sıkıldım.bazen cocuk bile istemiyorum gibi geliyor.seslerden rahatsız oluyorum.hamile olmak istiyorum.takıntı oldu sanırım.
kimbilir bana bu yazdıklarımla ne kadar cok kızıcaksınız ama anlatayım ki bilin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?