kizlar özlem, brup, bilge ve zasa beni anladiginiz icin sizden allah razi olsun cocugu olanlarda beni yanlis anlamasin suan gercekten bunalimdayim hersey bana batiyor dün tam 5sene oldu cocuk isteyeli disariya cikmistik esimle kadinin biri bana ben ikinci cogumu dogurdum sen bir tane bile doguramiyorsan yuh olsun dedi esimde bende neye ugradigimizi sasirdik sabaha kadar agladim allahtan esimde gececiydi onun benim halimi görmesine dayanamazdim sadece anlam vermiyorum cok drlar gezdim hepside bir sorun yok cogun olacak diyolar ama ben inanmiyorum artik ya hic bir sorun yoksa 3asilama 2 tüp bebek yaptirdim neden birinden sonuc alamadim ya neden ya neden kabullenmiyorum artik hep imreniyorum hallerim bosa cikiyor sonbaharin bir agaci kadar ciplak kaldim evim bombos cocuk odasinin kapisini kilitledim aylardir giremiyorum ben odaya allahim düsmanimin basina bile vermesin böyle bir derti gercekten yasayan bilir.....
özlem ve bilge sakin kendinizi suclamayin suan ben piskolojik olarak cökmüs durumdayim ne zaman toparlanirim bilmiyorum bugünlerim gecermi onunda bilmiyorum gercekten suan tek dilegim brupun tedavisine cevap vermis ondan güzel bir haber almak bunu bütün kalbimle yüregimle istiyorum allahim sen artik darda olan kulunu kurtar ya Rabbim
iyi gecelerrr herkeseee
dogum gunumu unutanlarrr huuuu nerdesinizzzzzz
:) :) :)
bi yas daha yaslandım beeee
şimdi gelelim dün ki mevzuya
bilgecim sen beni niye üzesinki bi sey yok aramızda.anlamamıssın hemen acıklıyım.
sen gulimus aramıza sonradan geldiniz ben en basından beri burp tuanay ve ben nerdeyse 2 senedir birlikteyiz yüzde 90 ımız sükürki evlatlarına kavustu biz kaldık bu beni yıkıyor demeye calıstım.siz yenisiniz alınmayın demek istedim.
melegim canım içini dokmusun iyi olmuş.bizler her anımız için burdayız sevinsekte üzülsekte birbirimize kızsakta kavga etsekte.
farklı olabiliriz.biribirimizden herseyimi kabulleniyoruz.seni anlıyorum neler yasadıgını hissettigini biliyorum.
bu grubun en sorunsuz ama gebe kalamayanlarındanım.zaten sorun belli olunca cabuk cozuluyo diyorum.
bilmiyorum bizler evlat sahibi olabilicekmiyiz bilemeyizki.
bazen kızıyorum arkadaslarımız yakınınca.diyorumki insanoğlu cabuk unutuyo işte.yoksa yasanırmıydı.inş bizlerde unutacagız bu gunleri.
bunu canı gonulden istiyorum.
doguran arkadaslarım bazen bunaldıgınızda bizi dusunun kucagınız ya boş olsaydı o zmn hemen sukredersiniz :) kimse kızmasın birbirine.herkes herseyini de paylassın.
böyle kör topal idare edicez.tamam mı
herkes tek yürek.herkes biribirini anlıyor ben inanıyorum
hepinizi cooook seviyorummmmmm
bilgecigim beni anlayacigini sanmiyordum beni gercekten yanilttin canim allah razi olsun dualarim ve yardimlarin icin canim insallah sende ikici cocguna kavusursun allahim isteyen her kuluna versin isvicre adiyla ünlü ama tedavilerle doktorlariyla gercekten degil yaklasimlari cok soguk kanli tedavileri okadar cok önem vermiyorlar bak ben ikinci tüp bebegimi burda yaptirdim transferim narkosla oldu türkiyeye geldigimde doktrumla görüstüm Sahin Zeteroglu bana transfer narkosla olmuyorki dedi yumurtalari öldürüyormus canim yani anlayacagin verdigim bütün emeklerim bosa gitti ve yiprandigimla acimla basbasa kaldim iste suan Guzide Karadagi bir bayanda piskolojik tedavim baslayacak bakalim o nasil gelcek...
herkese iyi geceler kafanizi sisirdim bugün kusura bakmayin ve anlayisin icinde hepinize cok tesekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?