Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
brupcugum bana evini actigin icin sana cok tesekkür ederim canim allah razi olsun canim benim suan ben tedavi düsünmüyorum tekrar olumsuz bir sonuc alacagimdan korukuyorum ve kendimde cesaret bulamiyorum bunun icinde persembe günü piskolojik tedavisine basliyorum tatlim allah nasib ederse irelde insallah

sana onları söyleyen o kadının ağzını burnunu dağıtmak geldi içimden su anda. lütfen üzme kendini. doğurmakla bitmiyor o hanım zamanı gelecek görecek bunu ama anlar mı bilemem. cahil sanırım kimseye şaka olarak bile olsa böyle söylenmez. gerizekalı.

melekcim üzülme canım benim. dermansız bir dert yok çok şükür inşallah kolların boş kalmayacak ama ne olur kendini sabote etme üzülerek. isviçre'de meditasyona gitmeyi hiç düşündün mü? korkulardan arınmak için falan. aklıma su an bir tek bu geldi. o odaya girmelisin buradan başlamalısın. üzerine git korkularının, üzüntülerinin seni yakalamasınlar.

ben daha dikkatli olacağım çünkü çok üzüldüm senin adına. sen de haklısın hem de cok. inşallah en kısa zamanda daha iyi hissetmeye başlarsın. keşke elimden gelen bir şey olsa. zamanında özelden yazmıştım bebing'e sucluluk duyuyorum resmen çünkü kızım var demiştim. sağolsun anlayışla ne güzel şeyler yazmıştı. burada çok sıcak ve samimi bir ortam var. sıkça girmeye calış herkes yanında. ben de elimden geldiğince yanındayım kabul edersen. dualarımda varsın buna emin ol. seni hep bebek haberi verecek gibi hayal ettim hep. "kızlar isviçre'de bebeklere alacak çok sey var eşimi batıracağım" derken hayal ettim. bize ürün önerirken hayal ettim. "geri dönüşümlü bez alıyorum" derken .. inşallah aynen de böyle olur.

sevgimle canım.

iyi gecelerrr herkeseee
dogum gunumu unutanlarrr huuuu nerdesinizzzzzz
:) :) :)
bi yas daha yaslandım beeee

şimdi gelelim dün ki mevzuya
bilgecim sen beni niye üzesinki bi sey yok aramızda.anlamamıssın hemen acıklıyım.
sen gulimus aramıza sonradan geldiniz ben en basından beri burp tuanay ve ben nerdeyse 2 senedir birlikteyiz yüzde 90 ımız sükürki evlatlarına kavustu biz kaldık bu beni yıkıyor demeye calıstım.siz yenisiniz alınmayın demek istedim.

melegim canım içini dokmusun iyi olmuş.bizler her anımız için burdayız sevinsekte üzülsekte birbirimize kızsakta kavga etsekte.
farklı olabiliriz.biribirimizden herseyimi kabulleniyoruz.seni anlıyorum neler yasadıgını hissettigini biliyorum.
bu grubun en sorunsuz ama gebe kalamayanlarındanım.zaten sorun belli olunca cabuk cozuluyo diyorum.
bilmiyorum bizler evlat sahibi olabilicekmiyiz bilemeyizki.
bazen kızıyorum arkadaslarımız yakınınca.diyorumki insanoğlu cabuk unutuyo işte.yoksa yasanırmıydı.inş bizlerde unutacagız bu gunleri.
bunu canı gonulden istiyorum.
doguran arkadaslarım bazen bunaldıgınızda bizi dusunun kucagınız ya boş olsaydı o zmn hemen sukredersiniz :) kimse kızmasın birbirine.herkes herseyini de paylassın.
böyle kör topal idare edicez.tamam mı
herkes tek yürek.herkes biribirini anlıyor ben inanıyorum

hepinizi cooook seviyorummmmmm

bilgecigim beni anlayacigini sanmiyordum beni gercekten yanilttin canim allah razi olsun dualarim ve yardimlarin icin canim insallah sende ikici cocguna kavusursun allahim isteyen her kuluna versin isvicre adiyla ünlü ama tedavilerle doktorlariyla gercekten degil yaklasimlari cok soguk kanli tedavileri okadar cok önem vermiyorlar bak ben ikinci tüp bebegimi burda yaptirdim transferim narkosla oldu türkiyeye geldigimde doktrumla görüstüm Sahin Zeteroglu bana transfer narkosla olmuyorki dedi yumurtalari öldürüyormus canim yani anlayacagin verdigim bütün emeklerim bosa gitti ve yiprandigimla acimla basbasa kaldim iste suan Guzide Karadagi bir bayanda piskolojik tedavim baslayacak bakalim o nasil gelcek...

ben de bilmeden bişi yazdım da bebing cevap yazmış sandım dün. bu arada İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ VARSIN. NİCE YAŞLARA ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA, SAĞLIKLA İNŞALLAH.

Melek dertlenmiş bize düşen omuz vermek, destek olmak. onu çok üzmüşler. haklı böyle bir duygusal patlama yaşamakta. inşallah geçecek bugünler.

bunalmalarını paylaşanlardan biri olarak şunu belirteyim valla sizlerin tatlı yorumları iyi geliyor o yüzden dırdır moduna bağlıyorum :))) anladığınızı bildiğimden :))

ben de herkesi çok seviyorum yüreği kocaman dostlarımın göbüşleri de kocaman olsun tek vücutta iki KALP olsunlar inşallah.

bebinggim benim canim cok sagol beni anladigin ve güzel yazilarin icin.
Tekrardan dogum günün kutlu olsun canim insallah bidahki seneye en büyük dileginle beraber kutlarsin canim benim hepinizi cok seviyorum iyiki varsin be

herkese iyi geceler kafanizi sisirdim bugün kusura bakmayin ve anlayisin icinde hepinize cok tesekkür ederim....

canım ne demek. insanız. dayanacak sey var dayanamayacak sey var. sen üzüntüne dayanmaya çalışıyorken sana söylenen o cümle yıkmış psikolojini. ben anlıyorum seni.

ikinci tüp bebek tedavisinde sorun sende değilmiş bak uygulamadaymış. bu bir umut ışığı yaktı bende. bizim doktorlar daha ılımlı bence de.

bir kadın okumuştum burada da paylaşmıştım hatta. 6. tüp bebek denemesinden sonra vazgeçiyor kendini meditasyona veriyor. bir gün bebeği olacaksa tanrıdan çok net bir işaret diliyor ki 7. için start versin. bunun üzerinden zaman geçiyor bir gün bir arkadaşı diyor ki dün meditasyon yapıyordum ve senin bir oğlun olduğunu gördüm adı Burak'mış diyor. kadın şok ve 7. kes işlemlere start veriliyor. ve bomba bir oğlan ... seninki bu kadar sürmeyecek ama umudunu kaybetmeyeceksin söz mü??? bu doktor sana iyi gelecek. bizimle her konuşmayı paylaş biz de bilgi sahibi olalım. üzüntülerimizle baş etme konusunda..

boşa giden bir şey yok rahat ol hayatım.

günaydın herkese iyi haftalar

giremedim kaç gündür cuma eşim döndü abimelr geldi
2 gündür koşturmaca hasret giderme yle geçti şimdide uyuyoırlar fırsat bulup girdim
tatile gidecekler
haftaya doğuma da burdalar inşallah
bakalım sayfalar dolmuş mu okumaya çalışacağım yazamazsam kusuruma bakmayın

merhaba sevgili anneler ve anne adayları.buraya bikaç kez yazmıştım,şuan ikizlerime hamileyim,29.haftaya kadar geldik şükür,kızım ve oğlum beni çok yormaya başladılar.erken doğum riskim olduğu için hep yatıyorum,aşırı kilo aldım,üzülüyorum,ama sağlık olsun ne diyelim.hoşçakalın..

angel tebrik ederim hatırlıyorum ben
büyümüşsünüz Allah tamamına erdirsin inşallah
doğurduğun zaman da yaz mutlaka

biraz okumuştum ama yazamadım kahvaltı faslı başladı yeni vakit bulabildim
hem üzüldüm hem duygulandım hem de böyle bir dostluğumuz olduğu için gururlandım

burpcum yoldasınız galiba iyi yolculuklar ve iyi tatiller
semracım sizde yarın gidiyorsunuz size de iyi yolculuklar ve tatiller

sermestim hala annesinde ve sıkıntıda biraz ama bence de en güzel eşinin yanı inşallah olur tayin işiniz
sıkıldım istanbulu özledim dersin bize:))

bilgecim ne güzel söylemiş mevlana herşey biz insanlar için ve bundan da ders çıkarmamız lazım dilerim en kısa zamanda 2. nin haberi gelir ve sende tekrar bu duyguyu yaşarsın ..aramıza sonradan katıldın ama ben seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah hepimiz sevincimizi paylaşırız

nursimcim Allah eşine ve sana kolaylık versin ek görevler insanı deli ediyor neyse ki biz sağ salim bitirdik 3 hafta eğitim bitti bu cuma da izne çıkacak eşim inşallah yanımda olacak doğumda da..sana da istediğin bir şube çıkar dilerim..kızımız nasıl hiç bahsetmemişsin

özleeeem acemi ve çatlak annem:)) demek dünya haritası geçecek onlar merak etme sen geçmezse de mayoya talim napalım anacım sağlıklı mutlu huzurlu olalım da çatlaklara ve fazla kilolar olsun derdimiz

bebingim amacım yüzüne vurmak değildi sen zaten farkındasın ama kaç zamandır kafamdan geçenlerdi bunlar
ama sırf sanki artık hamileyim nasılsa tuzum kuru sanki herşeyi unuttuğumu düşünürsün diye yazamadım ki
öyle düşünmüşsün
unutulmaz merak etme yaşadığım hiçbir acıyı sıkıntıyı unutmadım seni de çok iyi anlıyorum haa hepsi geride kaldı üstü kapandı belki ama çocuğuma her baktığımda hatırlayıp şükredecğim kesin..
sizinde bugunleriniz gelsin dilerim ve emmedi uyumadı falan diye zorlandığımız konulardan bahsedelim

ben durumun farkındayım ve uzun zamandır çocuk ve kendimle ilgili konulardan konuşmuyorum özlemin dediği gibi bahsedecek çok şey var ama benim de içimden gelmiyor..

sen bize sürpriz yapmak istemişsin dilerim bebişin sana bi sürpriz yapsın da dumura uğra inşallah hamile kalıp:))

bu arada nice yıllara tekrar doğum günün kutlu olsun benimde doğumdan 4 gün sonra tam 30 a basarken oğlum gelecek inşallah

melekcim sende kendince haklısın herkes farklı pencerelerden bakıyor içinde bulunduğu duruma hepimiz burda paylaşımda bulunmak için bir araya geldik..
kimin çocuğu oldu kimi hamile kimi tedavi aşamasında kimi de tamamen kopmuş durumda..

hepimize gönüllü doktor lazım bizi anlayacak:))
biz birbirimize dr olacağız
idare edeceğiz hoş göreceğiz

ve en önemlisi birbirimiz için hep dua edeceğiz

şimdi topiğe tatil rehaveti çökecek ,
bende doğumdan sonra giremem bi süre boş bırakmayın buraları hobareyler olsun ki ne yapıp ne edip toplanalım inşallah

bu hafta da yoğun geçer bizim abimler tatile gidip gelecek doğumda hastanede olacaklar
çarşamba son kontrolüm var
hafta sonu kayınvalidem geliyor temizlik son hazırlıklar var derken zaman çabuk geçer zaten
pazartesi sabahı da yatışımız var

Selam.

Denizcim demek son hazırlıklar tamam,sağlıkla al meleğini kucağına.sağol.

Bebingcim geçmişdoğumgünnü kutlu olsun tekrardan.söz eteği sana vercemçıtırımm benimm

Bende bugün okadar yorgunumki,vücudumun heryeri ağrıyor,midemde bulanıyor,sanırım gece cam açık kalınca üşüttüm:2:

Kimseciklerde yokbi deniz gelmiş,olsaydınızda iki lafın belini kırsaydıkyarından itibaren beni biraz zor bulursunuzz

denizcim senin yazılarında bana bi kızgınlık hissediyorum anlamadıgım sekilde.
hiç anlamıyorum ama sanki sen bana kızıyosun bişeylere kızmısın yada sölemiyorsun
doguma cok az kaldı canım denizoğlan kucagında olacak cok yakında.
senin yasadıklarını unuttugunu sanmıyorum.hiçkimse unutmıcak zaten ama gecmişte kalıcak kalsın da zaten.
diyosunuz ya bişey paylasmak istemiyorum diye.beni daha cok yaralıyor bu.herkesi kıskanabilirim ama sizleri asla.
çünki sizlerde bu ugurda cok yoruldunuz.annelik bir haketme meselesi degil ama sizler baskalrından daha cok hakettiniz kolay kavusup kıymet bilmeyeneler için diyorum.

melegim bu psikolojik destek sana iyi gelicek
bak burda tedavin olman sanırım daha dogru oda cok degişik uygulamalar varmıs.
tabi zamanı gelince sen yeniden isteyince

bilgecim o kadını okumuştum gercekten hikayesi bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…