canım ya hoşgeldin ADACIK nasıl bakalım? bu arada o caf caflı şey pek güzel olmuş 27 hafta 4 günlük mü bizim kızımız ya....
öyle valla hasstalık hiç çeklmiyor... eşim çok hasta bu akşam hastaneye gittik geldik... cenazenin defini sırasında çok yağmur yağdı bizimki çok ıslandı hasta oldu işte garibim ama çocuk olsa döverim valla... izin al işe gitme 1*2 gün dinlen dedim ama dinlemedi canının kıymetini hiç bilmedi köy köy gezdi bu akşam 6 da eve geldi ... mesai anlayışı falan yok çalışırken kendini kaybediyor tamam bende görevimi layıkıyla yapmaya çalışırım ama sağlığım herşeyden önce gelir kovulacağımı da bilsem gitmem benden daha mı kıymetli... ama eşime göre öyle değil program varmış uyulmak zorundaymış falan filan valla kendi bilir bütün gün geziyo akşam bana naz yapıyor ...
öyle valla hasstalık hiç çeklmiyor... eşim çok hasta bu akşam hastaneye gittik geldik... cenazenin defini sırasında çok yağmur yağdı bizimki çok ıslandı hasta oldu işte garibim ama çocuk olsa döverim valla... izin al işe gitme 1*2 gün dinlen dedim ama dinlemedi canının kıymetini hiç bilmedi köy köy gezdi bu akşam 6 da eve geldi ... mesai anlayışı falan yok çalışırken kendini kaybediyor tamam bende görevimi layıkıyla yapmaya çalışırım ama sağlığım herşeyden önce gelir kovulacağımı da bilsem gitmem benden daha mı kıymetli... ama eşime göre öyle değil program varmış uyulmak zorundaymış falan filan valla kendi bilir bütün gün geziyo akşam bana naz yapıyor ...
evet özlem teyzesi büyüdük biz artık.öğrendim ya yapmayı sürekli değiştiririm,bende seviyorum böyle canlı renkleri,bakalım ada sevicekmi?
gamze facdeki murat emre karaca sensin dimi?
özlem dün sana yazdım ama eşin vardı nette sanırım,ayıp olmadı dimi canım?
selam şekerm iyiyim sen nasılsın bakalım:))
çok güzel olmuş canım ya doğduğunu da göreceğiz allahın izniyle..
sağol canım.inşallah hepimizin böyle heyecanlarını birlikde yaşıcaz.
hey allahım beni o moda sokmayın ya yok diyorum canlarım olsa ben anlamaz mıyım:)))
gamze facdeki murat emre karaca sensin dimi?
özlem dün sana yazdım ama eşin vardı nette sanırım,ayıp olmadı dimi canım?
evet özlem teyzesi büyüdük biz artık.öğrendim ya yapmayı sürekli değiştiririm,bende seviyorum böyle canlı renkleri,bakalım ada sevicekmi?
geçmiş olsun cnm erkeklerin nazlanmaası hiç bitmiyor valla coçuk gibiler ayy valla bazen benim bebeğimmiş gibi hissediyorum annelik iç güdülerim ağır basıyor bazen de sinir oluyorum görmek bile istemiyorum:))))))))))
geçmiş olsun canım ya nasıl şimdi inşallah iyidir..
iş kolik desene seninki..
aman hasta olmasınlar bizden çok naz yapıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?