Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya hoşgeldin ADACIK nasıl bakalım? bu arada o caf caflı şey pek güzel olmuş 27 hafta 4 günlük mü bizim kızımız ya....

evet özlem teyzesi büyüdük biz artık.öğrendim ya yapmayı sürekli değiştiririm,bende seviyorum böyle canlı renkleri,bakalım ada sevicekmi?

geçmiş olsun cnm erkeklerin nazlanmaası hiç bitmiyor valla coçuk gibiler ayy valla bazen benim bebeğimmiş gibi hissediyorum annelik iç güdülerim ağır basıyor bazen de sinir oluyorum görmek bile istemiyorum:))))))))))

geçmiş olsun canım ya nasıl şimdi inşallah iyidir..
iş kolik desene seninki..
aman hasta olmasınlar bizden çok naz yapıyorlar..

şimdide pc başına ben geçtim yaa şuraya şunu aç demeye başladı ayy sinir oluyorum bana hiç vermiyor pcyi şurda rahatca konuşuyum sizlerle

inşallah rabbim önce sizlerin sonra tüm olmayanların kucağını doldururur.allah kimsenin böyle kutsal çabasını boşa çıkarmaz,ben eminim.çok isteyen,çok dua eden her zaman kazanır.sizlerde hep dua edin,belki çoğunuzun kendiliğinden olucak canım.kötü düşünmeyin hiçbirzaman.

ben bu gün namaz kılmaya başladım inşş hep byle devam eder insan çok huzurlu oluyor namaz kılınca
Rabbim hepimizin ibadedini kabul etsin hepimize dua ediyorum

allah dualarımzı kabul etsin benimde bugün bitti adetim meryem suresini bitireceğim inşallah..

aynen gamzecim aynen.....alsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım ya nasıl şimdi inşallah iyidir..
iş kolik desene seninki..
aman hasta olmasınlar bizden çok naz yapıyorlar..

sağol canım yok aynı ya bayağı hasta bu(( hemde nasıl iş kolik annesi işte doğurmuş:)
bünyeleri bizden zayıf sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…