Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm adet belirtim de yok diyosun eee
normalde günlerin geçermiydi

valla canım son 1 yıldır hiçbir şeyi blemiyorum eskiden inanılmaz düzenliydi şimdi nasıl olur bilemiyorum valla... dualarım yoksa bir an önce olmaktan yana birde öyle üzülmek istemiyorum...

çok doğru söylemişsin canım.....

valla canım son 1 yıldır hiçbir şeyi blemiyorum eskiden inanılmaz düzenliydi şimdi nasıl olur bilemiyorum valla... dualarım yoksa bir an önce olmaktan yana birde öyle üzülmek istemiyorum...

aynı sende benim gibisin cnm olucaksam oluyumda kurtuluyum şu düşünceden diyorsun günler geçtikçe ümitleniyorsun ama inşş hamilesindir özlem ya inan çok istiyorum

Sevim,nasılsın ???Var mı güzel bir haber,bence senin aşılama tuttu,ahdi hyırlısı...

tünaydın kızlar...
sayfaları okurken vakit gecti sıra anca yazmaya geldi.
iyiyim tuanaycım sen nasılsın sekerim.

sohbetleri okudum iyi geldi bana.gamzecim misafir gelcekmiş kolay gelsin.valla tatlı tuzlu hazırsa bide salata yap canım ya meze gibi işte mesela haslanmıs patatesi ez.içine salatalık rendele yogurtla karıstır seviyorsan dereotu maydanoz koy super oluyor...

özlemcim seni heveslendirmekm istemiyorum ama inş canım hamilesindir.yazısmalardan seninde heveslendiğini farkettim test yapmam demişssin ama her gecen gun daha cok hevesleniyor insan onun için yap kurtul bence canım ya.hadi bu ay ver su guzel haberi.

semracım sen niye uyumuyorsun geceleri sen sabahta erken kalkıyorsun olmuyor ama yoksa gunduzleri mi uyuyorsun

kayınvalide muhabbetleri baslamıs yine cok hosuma gidiyor yalnız olomadıgımı bu konudada görmek ya.
mavicim az dayan yarına bişey kalmadı surda.siz bu haftasonu bi bayram yaparsınız artık.
sen denemeye devam et belli olmaz bunun tam gunu.desen ne komik olur kaynana na cocuk yapcaz bi rahat bırakırsanız diye hahahahkaydirigubbakcemile3
benim de aklıma geldi ilk evlendik yazları buraya yakın bir yayla evine gidiyor kayınvalidemler bizide yemege cagırdılar daha evlenenli 15 gun olmuş akşam kalın diye nasıl ısrar ediyorlar bi gülesim geldi anlatamam.neyse kaldık sonra aynı ısrar devam etti.bide dmesinler mi sizin ev sıccaktır burda hep birlikte kalallım diye oha oldum dusunun ya.sabah esimi ordan işe yollıcam butun gun kayınvalidemle evde oturcam 15 gunluk evliyken.hala daha aksam gideriz haftada bir kalın diye ısrar ederler evlerimizde arabayla 5 dk arası yani.bide yumurta tabiki asılama filan ugrasıyoruz planlı biliyorsunuz birliktelik misafir cagırırlar bizi cagırırlar kalın derler of of neler cekiyoruz.bende hep demek isterim işimiz var diye ama diyemem

bebingcim valla uyku düzenimi daha oturtamadım.eşimde kızıyo,uykum gelmiyor napiyim.ama yiede 7 saat uyuyorum.herkes son zamanların uyuyarak değerlendir,sonra ilk 6 ay zor uyursun diyorlar napiyim işte...offff...
canım herkesin kayınvaldeden derdi var bu konuda asla yalnız olamazsın)))))))))))

özlem bence bugün bi test alıp yapıcak ve bize güzel haber vericek.bekliyoruz özlem teyzoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…