canlarım ben geldimn ma çok kalamıcam daha hiç bi iş yapmadıım ve geberiyorum yorgunluktan efe hiç durmuyo zor yuetişiyoruz buralar çok sıcak olmayan uyku düzenimiz sıcaklar ve diş sayesinde iyice mahvoldu
diş çıkarıyomuş daha görünüğrde bişi yok ama sıkıntı ondanmış durmuyo uyumuyo annem alıp dışarı çıkarıyo mahallenin çocukları başına toplanıyo kahkahalarla gülüyo
sokak çocuğu oldu
bazen dayanamayıp bağırıyorum ve vicdan azabı çekiyorum ama engelleyemiyorum kendimi
ev aldık bu arada tokji den bi eve girmiştik burda annemlere uzaktı ve küçüktü onu sattık üstüne kredi çektik
hala annemlerdeyiz eşim çankırıda eşyaları toplamaya gitti yarın akşam gelecekler evden eve ye verdik ben kımıldayamıyorum
öyle işte taşınıyoruz bu hafata
ana net ne zaman bağlanır bilemem d
üzenimiz oturana kadar giremem merak etmeyin ve hobareyleri haber verin lütfeeeeeennnnn
özlem ve sermest
eş durumu yarın başlıyo ama bu seferki bi garip
yarın başlıcak netten başvuru yapılacak il içi dışı aynı zaman
o başvuruyu milli eğitim onaylıcak ama okul tercihhi falan değil sadece tayin isticem deyip mazeret belgelenecek sanırım
onlar onaylıcak
ağustos 8-12 arasında okullar açılıp tercihler yapılacak
15 ağustos ta da ki bizim evlilik yıldönümümüz:))))sonuçlar açıklanacak insallah hepimiz güzel güzel okullara giderizzz
denizoğlan hastaneye mi yatmış yarın bi arıym bakalım
doktora gittim bu arada kist olmuş yumurtlamayı engelleyici hapa ve farlutale ragmen :)
dogum kontrol e baslıcam yinneee
gecer inş hemennnn
özlemcim o donemlerde topiğimizin dagılacagını dusunmustum
üzülmüştüm cok
beni o topikte istemediginize gore tel numaramıda merak etmezsiniz sanmıstım
ama sükür ki hersey degişti yine hep birlikteyiz.
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzbiz geldik teyzeleri
yorucu ve sıkıntılı 4 günden sonra evimizdeyiz Allaha şükür
dün akşamüstü taburcu olduk
herşey yolunda bütün tetkikleri yapıldı
neyse ki ateş enfeksiyona bağlı değil dediğim gibi sadece kilo kaybından
ama 4100 gr olmuşuz bile doğum kilomuza yaklaştık
çok zor kimse yaşamaz inşallah
en zoru da bırakıp gelmek
sermestim aynı şeyleri sende yaşamıştın çok zor gerçekten
sen nasıl bi hastanede yattın bilmiyorum ama bizim ki çocuk araştırma hastanesi ve yanına aile alınmıor emzirme saatlerinde anne ,görüş saatinde de baba görüyor
her ihtimale karşı antibiyotik başlamışlar 7 günlük 4 günü yapıldı bizdesağlık ocağında kalanını yaptıracağız ilk iğnemizi olduk geldik ağladık tabi biraz ama olsun onun iyiliği için.
eşim işe başladı neredeyse çocuk hastanede yatarken başlatcaklardı ama gitmedi
kayınvalidem bize kaç gündür gündüzleri evde değildik ona rağmen akşamlarına bile tahammülüm az
bi de çok stres yaptım tersliyorum sürekli o da konuşmuyor artık
annemi sinir etmiş gündüzleri çok bilmişlik herşeye yorum insanı deli ediyor
neyse sanırım bugun yarın gidecek denize az daha doyayım giderim diyordu
az daha geçmişi okumaya çalışayım hazır beyefendi uyuyorken
denizcim cok sevindim canım taburcu olmus pasamız masallah ona atlatıcak annesi igneleri de gerisi kolay sen de iyisin masallh yazdıklarından anlıyorum bu cok iyi senin güclü olman lazım masallah ikinize de
ben özel hastanedeydim canım belki ondan odada bir kalbildik olsun netıceye bakalm ıyılessınler de kuzular Allah baska acılarını göstermesn arayacktım seni ama biz de ası olduk ates yaptı bıraz tetıkteydım kızın basnda fırsatım olmadı kusurama bakma canm
mavicim özleme ben cevap veremedn vermısın eferim hızlı hatun herbıseye yetısıon hadı yerles bakalım istanbul bi alcak bi vercek mi ne bu tayınde bakalm ben de esımın yanna ıstıycem ama benm herzmankı gıbı işler karısık yeni kadroya gectıgımden basvuru sayfam acılmadı gene bı karısıklıklar var yarın meble tel trafıgı ugras dur off usandım valla bu sene bu işlerden
dün aşısı vardı kuzumun biraz ates yaptı onla ugrasıyorum ben de dag gbi ütü var beni bekliyor bi el atamadım gitti yemek de yetısmıyor of bıktık rtık kebap söylemekten baska da bı zıkkım yok buralarda el mahkum etobur olarak yakında bıkarmıyım acep
yalnız dogumdan sonra bana biseyler oldu manyak derecede cigerci oldum ben ya sabah kalkıyorum aklıma düşüyor tadı hep severdim ama smdi aserir gibi cekiyor canım her hafta fiks cigercide alıyoz solugu adamlar tanıdı artık esime de böö geldi ama ye ye doymuyom hala canım cekiyor cok ilginc yani birden neden böyle ask yasar oldum cigerle bilmem
ohhh denizoğlandan harika haberler aldık vallaha hobarey kadar sevindim iyi olmasına bebişlerimizin kılına zarar gelmesin kıyamayız allah korusun onları hastalıktan beladan
mavicim hayırlı olsun tatlım eviniz kolaylıkla ödemek ağız tadıyla oturmak nasipp olsun inşallah
bebingim geçmiş olsun tatlım yaaa ama inanırmısın kisti olana bile kıskanıyorum ben benim yumurtalar okadar boktanki gelişip kiste dahi dönüşmüyor ben zati sapıttım neyi kıskanacağımı :)))) gelecek ay kist yerini bebişe bıraksın hatta deniz gibi mavi gibi bebişin tepelesin o kistleri düşünsene sen kendiliğinden hamile kalırsan doğmdan bir yıl sonrada dondurulmuşları koydurursan kim kimin abisi/ablası ne enteresan olur düşünsene
özlemim vallaha bende dekanımı çok seviyorum çok şükür 10 yıllık meslek hayatımda keyifle çalıştığım tek dekan allah bozmasın çok çalışsamda koymuyor inşallah aksi bir durum olmaz
melek bir haber varmı canım doktora gittinmi ?
günaydinlarrrrrrrrr
Öncelikle herkese gecmis olsun dilekleriniz icin tsk ederim.
Dün esimle doktora gittik neyseki korkulacak bisey degilmis iltihap olusmus agrisida vardi simdi antibiyotik verdi icimiz rahatladi ama böyle bu durumlari ciddiye almamiz gerektigini söyle hic ihmal etmeyin dedi egerki agri olmasaydi büyük ihtimalle tümordü dedi allahtan bu sefer ucuz atlatik dün esimle yeni kararlar aldik 01.08den ihtibareb ikimizde sigarayi birakiyoruz düzenli ve saglikli beslenecegiz pazar günleri 1saat spor yapacagiz esim keciboynuzu kürüne bende karanfile bide her iki gündü bir iliski:)))) allahim insallah gönlümüze göre verir.
mavisim hosgeldin canim nasilsin? eviniz hayirli ugurlu olsun allah güle güle oturmak nasib etsin..
bebing canim cok gecmis olsun tatlim dogal yollardan bisey yapmaya bak canim
brupcugum sende ilaclari birine veremedim diye üzülme canim vardir bundada bir hayir güzelim..
denizcigim tekrardan gözün aydin tatlim allahim uzun ve saglikli ömürler versin kuzum.
ilbatum canim batucuk nasil? onun yeni resimlerini görmek istiyorum bitanem:)))
sermest sen hamile olmayasin:)))????
bilgecigim senide asagida görüyorum tatlim nasilsin? uzun zamandir görünmedin...
elanaz canim siz isim buldunuzmu? ben cok merakliyimda)) senin dogumun ne zaman?
sabah sabah cenem düstüm:))))))))))
kızlar arada untulmamışım çok mutlu oldum. erkesi özledim. ve evet burası çoook sıcak(((
sen nerelerdesin ya sıcaktan eridin mi yoksa :)))
hoş zaten 40 bilmem kaç kiloyla kim olsa erir bak bana hiç eriyor muyum beton gibiyim valla :)))))
günaydinlarrrrrrrrr
Öncelikle herkese gecmis olsun dilekleriniz icin tsk ederim.
Dün esimle doktora gittik neyseki korkulacak bisey degilmis iltihap olusmus agrisida vardi simdi antibiyotik verdi icimiz rahatladi ama böyle bu durumlari ciddiye almamiz gerektigini söyle hic ihmal etmeyin dedi egerki agri olmasaydi büyük ihtimalle tümordü dedi allahtan bu sefer ucuz atlatik dün esimle yeni kararlar aldik 01.08den ihtibareb ikimizde sigarayi birakiyoruz düzenli ve saglikli beslenecegiz pazar günleri 1saat spor yapacagiz esim keciboynuzu kürüne bende karanfile bide her iki gündü bir iliski:)))) allahim insallah gönlümüze göre verir.
mavisim hosgeldin canim nasilsin? eviniz hayirli ugurlu olsun allah güle güle oturmak nasib etsin..
bebing canim cok gecmis olsun tatlim dogal yollardan bisey yapmaya bak canim
brupcugum sende ilaclari birine veremedim diye üzülme canim vardir bundada bir hayir güzelim..
denizcigim tekrardan gözün aydin tatlim allahim uzun ve saglikli ömürler versin kuzum.
ilbatum canim batucuk nasil? onun yeni resimlerini görmek istiyorum bitanem:)))
sermest sen hamile olmayasin:)))????
bilgecigim senide asagida görüyorum tatlim nasilsin? uzun zamandir görünmedin...
elanaz canim siz isim buldunuzmu? ben cok merakliyimda)) senin dogumun ne zaman?
sabah sabah cenem düstüm:))))))))))
tedavi sürecimdeki 5 gün hiç bir tedavimde olmadığım halde olumlu ve rahattım doktorumun inadına relakstım sağ tarafta bilye gibi yumurtaları hissettikçe umudum iyice artıyordu bugün 5. gün kontrolüne gittik endometrium ince ancak sağda sadece 1 yumurta oda 5.5 mm solda bir tane bile yok geçen ay adetimin 3. günü ilaç kullanmadığım halde sağda solda iki yumurta görmüştü ilaçları kestik bu tedavide burada biter birden kesip atmayalım durumu alışa alışa kabullenelim diyede pazartesi tekrar bakayım dedi bazen %50 hastada ilaç geç etki ediyor dedi 1500 ünite puregon ve 10 femaraya rağmen geçen aydan daha başarısız sonuç kullandığım dhea ve diğer hikayeleri saymıyorum bile nasılmıyım 4 hastaneye uğradık ve kapısından döndük önce güvenmeyip yapılacak başka birşey olmalı psikolojisi olur ya her seferinde vazgeçtik eve geldik şuan dumurum annemleri bile aramıyorum bu konuda görüşmek istemiyorum kayınvalidem aradı eşim yalan söyledi devam dedi ne desin onlar problemi sadece kocişten sanıyorlar şimdi tedavinin iptal olduğunu öğrenince tamamen benden kaynaklı olduğunu anlayacaklar
yani özet olarak tedavilerimdeki ivme hep aşağı çekilmiş her bir tedavi bir öncekinden başarısız olmuş yumurtalarım puregonla tamamen dumur oluyor kendi başınada birşey olmuyor doktoru bu kondada uyardım şimdi hiç bir doktor bana yüksek doz ilaç uygulatamaz bir sonraki tedavim olurmu olmazmı bilmiyorum ama olursa o havuz sistemi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?