selam burp,aynı sorunlara sahip olduğumuz için,yaşadığı süreci takip ettiğim insanlardan birisin.sonucunu çok merak ediyordum.sende benim gibi oldun.tek yumurta.ben artık normal tüp uygulamalarını bıraktım.bundan sonraki denemelerim mini ıvf olacak. sadece bir öneri olarak mini tüp bebek uygulamanı öneriyorum.çünkü bizim gibi rezerv sorunu olanlarda ilaç yada iğneler baskılama ile daha az yumurtaya (yada hiç) sebep oluyor.sevgiler..
burpcum ne diyeceğimi bilemedim canım üzülme desem de anlamsız olacak
hayırlısı böyleymiş diyelim sen elinden geleni yaptın ve yapmaya devam ediyorsun
bence kendiniz denemeye devam edin Allah büyük sen daha önce de hamile kalmış birisin
ne diyecegimi şaşkınlıktan bilemiyorum guzel hbrler okuycam sanıyodum
burpum sen elinden geleni yaptın.demekki bi yerlerde bi hata var.senin vucudun cevap vermiyor yuksek doza.
niye ısrarla yuksek doz kullanıyorlar anlamıyorum.
daha öncede anlatmıstım yeniden anlatayım.
tüp tedavimde bi kadın vardı rezerv sorunu yasayan 40 lı yaslarda
her ay az dozda ilaçla 1 er tane yumurtasını toplayarak 4 ay sonra filan transferini gerleştirmişler ve tutmuştu
belki böyle bişeye ,ht,yacın var bilmiyorumki
suan eminim yeni bir tedavi düşünücek durumda degilsindir ama
istiyorsan bunu bir düşün
yada kardesinden yumurta al ve kıbrısta dene
ben bunu cok ciddi düşünmüştüm ve ablam onay vermişti onun için sana söyleeme cesareti gösterdim.
melekcim kötü birşey çıkmamasına seindim sevindimde siz sigara mı içiyordunuz hala höh size emi hem bebek iste hem sigara iç tam zopalıkmışsınız sen bırak bak bebişin nasıl gelecek allah inşallah bu kışa hamile girmeni nasip eder canım inan çok istiyorum
beton özlemim benim maşallah beton gibi sağlam ol gerisi önemlimi yerim seni :)))
elanaz ya yazsammı yazmasammı bilemedim yazarkende kaynana gibi hissedeceğim elim varmıyor ama benim çocukluğumda istanbulda 10 köpüşten 8 inin adı rüzgardı hatta eski türk filmlerinde bile vardır ama gel görki harika bir isim alperde alperenleri ülkücüleri hatırlatıyor kızacaksın bana belki kaynana gibi fikrimi belirttim inşallah hevesini kaçırmamışımdır hadi okadar bık bık yaptım bir öneri yapayım ben sarp ismini seviyorum hemde bukadar güç gelen bir oğlana sarp ismi çok yakışır çetin cevize tabiki senin kararın ben sivrilik yapıyorum
bilge bak conceiveyi ilk senden duydum inşallah kullanmama gerek kalmaz ama tüp olmazsa birde conceive çıkardın başıma :))))))))) hadi inşallah ilk conceive bebişimiz senden gelsin
burpcum ne diyeyim ezan okunuyor simdi Rabbim sana en dogru sekilde en dogru yolla hayırlısıyla nasip etsin evladını verdigin emegin mükafatı elbet olacak RAbbimin katında Allah yardımcın olsun daha önce kendliginden olan ilaclarla olmadı diye imkansız degil elbet hayırlısını bilir Rabbim
keske içinden gelen sese kulak verseydin be burpum valla doktorlar elbette biliyorlardır da bazen bilemiyorlar işte.
aynısını bende yasadım estrofemi inatla arttırmayınca doktor kendim 2 den 3 e cıkarsammı diye cok düşünüp aynı senin gibi vazgemiştim şimdi diyorum keske yapaydım :)
seni anlıyorum hazır degilsen elbette bu konuyu düşünmeye bile gerek yok.
aama herseyden vazgecmeden önce muhakkak havuz yontemini mini tüp ü dene canım hatta az dozla tedavi edicek bi doktor bul onu da dene hemde üst üste dene ne kaybedersinki bu sefer ders programını filan da düşünme aman birazda az faydalansınlar senden canım :)
burp canım merhaba. Allahtan ümit kesilmez canım inşallah havuz sistemi işe yarar. ben de ebay de dolanırken preseed muadili conceive plus jel gördüm bir de bunu deneyeyim dedim. şırınga falan yok ıvamı preseedden daha koyu. eşim de ben de ayrı kullandık bilmiyorum nasıl oldu?denemekten vazgeçmek yok ben seni çok dirayetli gördüm bunu da aşacaksın inşallah. bir hatalı işlem daha elenmiş oldu. umarım mini tüp bebek veya havuz sistemi senin için uygun olandır da sonucunu alırsın. en az senin kadar mutlu olacağımdan emin ol. tüm kalbimle diliyorum. sevgiler.
melekcim gözünüz aydın kötü birşey çıkmamasına sevindim canım
bizim bebişe de rüzgar yada alper isimlerini düşündük büyük ihtimalle rüzgar olacak
geçen gün anneme söyledim alper güzelde rüzgar neymiş öyle dedi
ben buldum eşimde beğeniyor ama değişebilir tabi daha zamanımız çok
doğumda normalde aralık başı da sezeryan olacağı için kasım sonu olur herhalde
yok bu sıcaklar ancak terletiyor kiloya etkisi olmuyor :))) valla gelemedim nezamandır. pınar'ın durumunu da onu aradığımda öğrendim. valla tempo yoğun kıza ayak uydurmaya çalışıyorum. annemler tatile gittiler. kayınvalidemin misafiri var yani kızı satacağım kimsecikler kalmadı. benim kankalarım da tatilde. havuzbaşı bekçisi olarak bekliyorum :))) ama güzel bir gelişme olarak pasaportumu yeniliyorum kıza çıkarttırıyorum demek ki bana yurtdışı yolu var :)))inşallah olur çünkü çok bunaldım. preseed'i protesto ettiğim için de bu ay conceive plus jel aldım onu denedim sonucu 10 gün içinde öğrenirim. doktorumu değiştirmeye de eşimi ikna ettim. doktor arıyorum. bende haberler böyle tatlım. ama sizi çok özledim. misafirim var giremedim affedin en kısa zamanda yanınızdayım inşallah.
iyiyim canım. çok geçmiş olsun eşine. dikkatli olmanız ve hafife almamanız çok iyi olmuş. uygulamaya koyacağınız şeyler de çok güzel inşallah mükafatını alırsınız. buralar yanıyor cehennem gibi. evde don atlet gezmek istiyoruz. hatta kızım geziyor bile :))) misafirim gitsin geyik ceviririz yine. çok öptüm hepinizi.
melekcim kötü birşey çıkmamasına seindim sevindimde siz sigara mı içiyordunuz hala höh size emi hem bebek iste hem sigara iç tam zopalıkmışsınız sen bırak bak bebişin nasıl gelecek allah inşallah bu kışa hamile girmeni nasip eder canım inan çok istiyorum
beton özlemim benim maşallah beton gibi sağlam ol gerisi önemlimi yerim seni :)))
elanaz ya yazsammı yazmasammı bilemedim yazarkende kaynana gibi hissedeceğim elim varmıyor ama benim çocukluğumda istanbulda 10 köpüşten 8 inin adı rüzgardı hatta eski türk filmlerinde bile vardır ama gel görki harika bir isim alperde alperenleri ülkücüleri hatırlatıyor kızacaksın bana belki kaynana gibi fikrimi belirttim inşallah hevesini kaçırmamışımdır hadi okadar bık bık yaptım bir öneri yapayım ben sarp ismini seviyorum hemde bukadar güç gelen bir oğlana sarp ismi çok yakışır çetin cevize tabiki senin kararın ben sivrilik yapıyorum
bilge bak conceiveyi ilk senden duydum inşallah kullanmama gerek kalmaz ama tüp olmazsa birde conceive çıkardın başıma :))))))))) hadi inşallah ilk conceive bebişimiz senden gelsin
kızlar yarın dananın kuyruğu kopuyor tamam yada devam belli olacak bu akşam son femerayı içeceğim yumurta olmadıysa tedavi yarım kesilecek devamsa 300 puregona femarasız devam edeceğim ama ben yumurta olduğunu hissediyorum sağ tarafta var sanırım solda olmayabilir soldan sağa birşey olmuyor ama sağdan sola yatınca bilyeler yuvarlanıyor içimde allahım şöyle 6 tane olsa herşey yolunda olsa dua edin kızlar belki sizin dualarınız tutar
tedavi sürecimdeki 5 gün hiç bir tedavimde olmadığım halde olumlu ve rahattım doktorumun inadına relakstım sağ tarafta bilye gibi yumurtaları hissettikçe umudum iyice artıyordu bugün 5. gün kontrolüne gittik endometrium ince ancak sağda sadece 1 yumurta oda 5.5 mm solda bir tane bile yok geçen ay adetimin 3. günü ilaç kullanmadığım halde sağda solda iki yumurta görmüştü ilaçları kestik bu tedavide burada biter birden kesip atmayalım durumu alışa alışa kabullenelim diyede pazartesi tekrar bakayım dedi bazen %50 hastada ilaç geç etki ediyor dedi 1500 ünite puregon ve 10 femaraya rağmen geçen aydan daha başarısız sonuç kullandığım dhea ve diğer hikayeleri saymıyorum bile nasılmıyım 4 hastaneye uğradık ve kapısından döndük önce güvenmeyip yapılacak başka birşey olmalı psikolojisi olur ya her seferinde vazgeçtik eve geldik şuan dumurum annemleri bile aramıyorum bu konuda görüşmek istemiyorum kayınvalidem aradı eşim yalan söyledi devam dedi ne desin onlar problemi sadece kocişten sanıyorlar şimdi tedavinin iptal olduğunu öğrenince tamamen benden kaynaklı olduğunu anlayacaklar
yani özet olarak tedavilerimdeki ivme hep aşağı çekilmiş her bir tedavi bir öncekinden başarısız olmuş yumurtalarım puregonla tamamen dumur oluyor kendi başınada birşey olmuyor doktoru bu kondada uyardım şimdi hiç bir doktor bana yüksek doz ilaç uygulatamaz bir sonraki tedavim olurmu olmazmı bilmiyorum ama olursa o havuz sistemi olur.
anacım etkisi olsa zaten seni bulamazdık iğne deliğinden geçerdin :9
bekle bakalım kızının başını ne yapacaksın
ooooo tatillere gidiliyor özlemde buraları belkesin demi((
inşallah işe yara güzel haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?