Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum ne diyeceğimi bilemedim canım üzülme desem de anlamsız olacak
hayırlısı böyleymiş diyelim sen elinden geleni yaptın ve yapmaya devam ediyorsun
bence kendiniz denemeye devam edin Allah büyük sen daha önce de hamile kalmış birisin

ne diyecegimi şaşkınlıktan bilemiyorum guzel hbrler okuycam sanıyodum
burpum sen elinden geleni yaptın.demekki bi yerlerde bi hata var.senin vucudun cevap vermiyor yuksek doza.
niye ısrarla yuksek doz kullanıyorlar anlamıyorum.
daha öncede anlatmıstım yeniden anlatayım.
tüp tedavimde bi kadın vardı rezerv sorunu yasayan 40 lı yaslarda
her ay az dozda ilaçla 1 er tane yumurtasını toplayarak 4 ay sonra filan transferini gerleştirmişler ve tutmuştu

belki böyle bişeye ,ht,yacın var bilmiyorumki
suan eminim yeni bir tedavi düşünücek durumda degilsindir ama
istiyorsan bunu bir düşün
yada kardesinden yumurta al ve kıbrısta dene
ben bunu cok ciddi düşünmüştüm ve ablam onay vermişti onun için sana söyleeme cesareti gösterdim.

görkemli seninle aynı sorunu yaşadığımızı bilmiyordum sende demi rezerv azlığı var bu en ağır kısırlık problemi bende yüksek doza rağmen gelişmeyeceğini biliyordum ama femara denemek istediğim bir protokoldü bunuda silmiş oldum aklımdan zaten forumda da pek başarı yaşamışa rastlamadım bu doğrultuda benim geçen ay iki yumurtam kendiliğinden zaten olmuştu benim aldığım ilaç dozunun haddi hesabı yok ilk aşılamamda 75 puregonla çok başarılı yumurtalarım gelişmişti doktorumada bunu üzerine baasa basa ifade ettim ama bu işi milyonlarca kez yapan bir insana bir yere kadar ukalalık yapabiliyorsun ve vardır bir bildiği diyerek teslim olmaktan başka birşey olmuyor ben havuz sistemini düşünmüştüm şimdi senin söylediğin siztemide dyuymuştum şimdi yeniden hatırlattığın iyi oldu canım sonuç alan varmı bildiğin başarılı bir sistemmi aacaba
allah yardımcımız olsun sabır versin bu illet hastalık konusunda

saol canım benim bile bile bir yola girip beklenilen sonucu almamıza rağmen üzülmemek elde değil malesef

havuz sistemi dediğim bu sistem bebingim doğal yoldan her ay topluyorlar sonra transfer ediyorlar olmadı bunu yaptıracağım yada görkemlinin dediğini yada ikisinide bu iş inada biniyor bunları yaşayacak kadar bebek istiyormuyum diye sorsan hayır şimdiden ders programı yapılırken strese girmiştim bebek olunca ne yapacağım diye sanırım bilinç altım bebeğe hazır değil ve vücudumuda hazırlayamıyor

ablam telefonda az önce teklif etti bebingim ama bunun psikolojisini atlatamam ablamın yumurtası ve eşimin spermi ile bebek sahibi olmak buna hazır değilim
bu güzel yaz günlerinde bunları yaşamamayı dilerdim ancak insanın isttediği gibi gelişmiyor hiçbirşey

doktorum femara ile birlikte 300 doz puregon önerdiğinde benim içimden 150 doz uygulamak geldi hatta daha az ama cesaret edemedim adam bunca yıl eğitimini aldı ben 4 denemeyle doktormu kesilecem dedim kendi kendime öyle kafama göre uygulama yapsaydım gene aynı sonucu alsaydım kendimi affetmezdim

burpcum ne diyeyim ezan okunuyor simdi Rabbim sana en dogru sekilde en dogru yolla hayırlısıyla nasip etsin evladını verdigin emegin mükafatı elbet olacak RAbbimin katında Allah yardımcın olsun daha önce kendliginden olan ilaclarla olmadı diye imkansız degil elbet hayırlısını bilir Rabbim

keske içinden gelen sese kulak verseydin be burpum valla doktorlar elbette biliyorlardır da bazen bilemiyorlar işte.
aynısını bende yasadım estrofemi inatla arttırmayınca doktor kendim 2 den 3 e cıkarsammı diye cok düşünüp aynı senin gibi vazgemiştim şimdi diyorum keske yapaydım :)

seni anlıyorum hazır degilsen elbette bu konuyu düşünmeye bile gerek yok.
aama herseyden vazgecmeden önce muhakkak havuz yontemini mini tüp ü dene canım hatta az dozla tedavi edicek bi doktor bul onu da dene hemde üst üste dene ne kaybedersinki bu sefer ders programını filan da düşünme aman birazda az faydalansınlar senden canım :)

burp canım merhaba. Allahtan ümit kesilmez canım inşallah havuz sistemi işe yarar. ben de ebay de dolanırken preseed muadili conceive plus jel gördüm bir de bunu deneyeyim dedim. şırınga falan yok ıvamı preseedden daha koyu. eşim de ben de ayrı kullandık bilmiyorum nasıl oldu?denemekten vazgeçmek yok ben seni çok dirayetli gördüm bunu da aşacaksın inşallah. bir hatalı işlem daha elenmiş oldu. umarım mini tüp bebek veya havuz sistemi senin için uygun olandır da sonucunu alırsın. en az senin kadar mutlu olacağımdan emin ol. tüm kalbimle diliyorum. sevgiler.

kesinlikle öyle işim allaha kalmış tıbbın elinden hiçbirşey gelmiyor nede benim elimden sadece allahın mucizesini bekleyeceğm ((( vermediysede hayırlısı diyip yolumuza bakacağız

bebingim hazır olmaya mecburum fazla vaktim yok her tedavim daha kötüye gidiyor vakit lehime akıyor yenilen pehlivan yenilmeye doymazmış biz artık bünyemizi tanır olduk ama genede doktorların fikirlerine öncelik veriyoruz okadar eğitim almışlar ama keşke birde başarılı olsalarda kucaklarımız dolsa yukarıdaki ol demedimi olmuyor bunun tek bir açıklaması var başka ne olabilirki

saol bilgeciğim enteresan bir ruh hali içindeyim bir çok dirayetli oluyorum bir gemileri yakıyorum bende bilemiyorum nasılım diye eşim çok olgun davranıyor onun olgunluğu bana yardımcı oluyor işi dramatize etmemeye çalışıyoruz durum bu neler yapabiliriz nasıl alışabiliriz nasıl atlatabiliriz allahtan güç ve sabır diliyorum
inşallah bu yeni jel miraya kardeş getirir kardeş gerçekten çok önemli birşey bugün ablamla birlikte ağladık bana yumurtalarını önerdi bebeğimi taşımayı önerdi kim kardeş kadar yakın olabilirki inşallah sanada nasip olur ikinci bebek

rüzgarı bende istemiştim ama eşim istemedi...
bence öçok güzel isim

anacım etkisi olsa zaten seni bulamazdık iğne deliğinden geçerdin :9
bekle bakalım kızının başını ne yapacaksın
ooooo tatillere gidiliyor özlemde buraları belkesin demi ((
inşallah işe yara güzel haberlerini alırız canım

yaaaa ne beton şişko beton ((

o bilyeler bebiş olsunda içinde yuvarlansın hele büyüsünde son ayda yuvarlanma neymiş gör inşallahhhhhhhhhhhh
bu arada allahımmmmmmm ben bunları duyacak mıydım şükürrrrrrrrrr

ya 1 olsun bizim olsun inşallah, ben bir sürü yumurtladımda ne oldu sanki boşversene ,inşallah züper kaliteli olur, sen pınarın ballı karışımını yemedinmi endometriumu hazırlardı o...

ya ben yanlış mı okudum ya sorun mu var burp?
1 tane olmuş demişsin sanki, kafam karıştı şimdi

ciguliye dönerdim herhalde. ama bugun özellikle çok bunaldım. nem cok fazla dayanamıyoruz şıpır şıpır ter akıyor. bi de ben sürekli hareket halindeyim mahvoluyorum.

daha tatil matil adı konmadı hayatım dursun pasaportlar belki eşim götürür.

conceive plus vs bahane kısmette varsa olacak inşallah ama ben iyice korkmaya başladım bir şey var mı atladığımız da bu kadar zaman geçti gebe kalamıyorum? preseed'e kıvam olarak hiç benzemiyor. kullananlar hep eşleri de sürmüş başarılı olmuşlar. preseed den de ucuzdu aldım Londra'dan yollamışlar 3 günde geliverdi. bakalım işe yaradı mı yarayacak mı???

bilgecim inşallah yeni jel işine yarar da hamile kalırsın
biz de yeni birşey öğrenmiş olduk

bidakka yaaaaaaaaaaaa bn neler kaçııyorum böyle burpum tedaviyemi başladı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy inş glir küçük cüneyit allahım ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben hemen konuya geirdim ama dayanamadım ne yapıyım slm kızla ben gelemiyorum bayadı malum pc bozuk yenisinide şu ara alamam kriz bana vurdu maddi manavi ama inş güzel haberler sizdedir
özlemim damadım nasıl alıştınızmı birbirinize
denizim dünyaya geldi hoş geldi darısı olmayanlara sırada burpla ayşen melek bal sonrada bilge olsun inş
elanazım erkek olduğu garantilendi he rüzgar çok güzel isim allahım saglıkla kucağına vesin
maviden efe bebek büyümüştür dimi allahım nazlardan korusun
semra tatilde ana kız keyif yapıyorlar
nursimden ses vamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…