Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana gelince mercan hanımla uğraşıyorum yemiyoruz emmiyoruz uyumuyoruz devamlı hala zırlıyoruz kiloda almıyoruz doğal olarak nerdeyse 5 aylık olacak hala 5 5 kilo cadı eee biberonu aldıramıyorumki hasbama
taşınma işiyle uğraşıyorum biyandan inşat temizliği ne kadar zordur bilirsiniz kapılar parkeler seramikler tamam eşyaları götürdüm yeleştirdim ama eşyalara mıçılmış her tarafı çizilmiş neyse mercan onları 2 seneye kadar kırar zatı ozaman yenisini alırız ne yapalım anamın yün yatak işi bir yandan bahçe yanı anlayacağınız nefesi bile mıçtan alıyorum soluk almak yok ama bu arada 63 kilo oldum yaşasın inş 53 lere düşerim hehe viyana gene buraya döküldü 5indede abimler geliyor işte böyle benden sizi çok özledim maddiyatımı düzeltince bir pc alırım ozamn günlük başınızı şişiririm yaşasınnnnn sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalarrr sekerlerimmmm

agrıdan kıvranıyorum cok feci bayagıda yogunlastı reglim içim temizleniyor :)

burpum ben de cok duygulandım ablanla diyalogunuza inş öyle seylere gerek kalmadan kavusuruz bizde bebeklerimize

bu tek yumurtayla deneseniz olmaz mı iptal etmesenizde.

hayırlı cumalar canlarım..nasılsınız ?
sevimcimi görüyorum pc düzelmiş anlaşılan
ben nasıl olayım denizle uğraşıyorum

iyi maşallah sıkıntımız yok
tabi mamayı verdiğimiz sürece
azcık zaman uzasın emsede yetmiyor ve huysuzluk başlıyor acıkıyor hemen
babası oburiks adını taktı kendisine benziyormuş:))

ama gerçekten doymuyor sanki
günde 2 defa vermek ne mümkün

kendimize doktor edindik takiplerimizi yapacak sağlığı iyi hareketli bi çocuk dedi rahatsızlığı da geçince kuzumun rahatladı
bi de ben çok ağlamıştım hastaneye yatınca göğüslerim taş gibi beze olmuştu yara idi
ama şimdi fos gibi hiçbirşey yok emiyor sıkınca süt geliyor ama sağınca çok çıkmıyor
sanırım üzüntüden oldu

doktorumuz stres yapma dedi beslenme programı yaptı mama yiyoruz
üzülüyorum çok bu duruma ama bi yandan da keyfi yerinde olsun hasta olmasın diyorum

iğnelerimizde bitti evdeyiz artık zırt pırt dışarı çıkmaktan kurtulduk
haftaya kontrolümüz var bakalım kilosuna göre tekrar bakacağız ama sütüm neredeyse hiç yok

çocuk emiyor ama doymuyor arkasından aranıyor mamayı verince kuzum doyasıya içiyor

belki zamanla açılır

okudum geçmiş ve çok üzüldüm ben özellikle perşembe belli olacak diye burpe bakmaya geldim
ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Allaha havale ediyorum ve hep dua ediyorum isteyen herkese versin diye
geçen gün izledim 18 tüp bebek ve 19. da bebek gelmiş

yaşanması gerekenleri biz bilmiyoruz işte

brupcugum sana suan ne desem bos ama inan ben senin yerinde olmus olsaydim defteri coktaaan kapatirdim sen ne kadar inancim umutum yok desende senin icinde bir umut var ve pes etmiyorsun güzelim buda beni gercekten sevindirdi insallah verdigi emeklerin karsiligini en kisa zamanda alirsin tatlim insallah

herekese simdiden iyi hafta sonlari diliyorum ben bir hafta giremeyecegim malum yarin misafirim geliyor ve persembe günü allah nasib ederse türkiyeye geliyorum hepinizi coook seviyorum kendinize iyi bakin öpüldünüz:))))

hoşgeldin sevimcim demek mercan hn seni çok yoruyor olacak o kadar annesi
pc in bozukmuş ama yine de arada bir gir seni özledik

denizcim bebişin ve senin iyi olmana sevindim canım
daha da iyi günleriniz olacak inşallah

:))) alemsin ha ciguli nerden geldi aklına
bende terliyorum ama gram eksilmedim
emziriken resmen banyo yapmış gibi oluyorum

inşallah gidersiniz tatile ne diyeyim

hiç belli olmaz canım kısmette varsa hiçbir şeye ihtiyaç duymadan yine olur ,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

nerdesin sen ya ne zamandır, damadını kaptırdın bak haberin olsun :)

maşallah kuzuma sıkıntınız kalmadı demek...
obiriks ha güzelmiş inşalah hep öyle devam eder yemeyen çocuk zor çünkü
süt sorunu bende baştan beri var biliyorsun ve hala aynı
inşallah seninki artar canım ne yedim içtiysem fayda etmedi
mama veriyorum ne yapayım aç mı kalsın yavrum
bizimkide emiyor bazen yetiyor zaten yetmeyince cıngarı çıkaıyor
verince susuyor demek doymuyor o zamanlar
sende merak etme ver gitsin ne yapacaksın
yesin kuzumuz yarasın ona....

bilgecim inşallah yeni jel işine yarar da hamile kalırsın
biz de yeni birşey öğrenmiş olduk

canım çok teşekkür ederim.
preseed muadili ve daha ucuz. şırınga cıkmadı içinden. hem siz hem eşiniz sürecek diyordu üzerinde. bakalım ben de beklemedeyim.

rüzgar benim de aday ismim babamız kabul ederse ben de oğlan için bu ismi istiyorum yıllardır :))) kısmet.

bu sıcaklarda sana kolaylıklar diliyorum.

ya ben yanlış mı okudum ya sorun mu var burp?
1 tane olmuş demişsin sanki, kafam karıştı şimdi

bende ne zaman sorun yokki tatlım bir tane olmuş yani hiç olmamışta denilebilir o birtanede küçük hiç bir işe yaramaz

bidakka yaaaaaaaaaaaa bn neler kaçııyorum böyle burpum tedaviyemi başladı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy inş glir küçük cüneyit allahım ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

başlamamla bitmesi bir oldu tatlım seni çok özledik buralarda görünce çok sevindim canım

herşey aynı sevimim yünler viyanadakiler :))) sana kolaylıklar diliyorum ama eve taşınıyor olmana okadar çok sevindimki en azından kapını kapadığında sen memo mercan olacak buna ihtiyacın var

canım benim adete bile seviniyoruz allah bizi bu durumdan kurtarsın hayırlı anlamda bebişlerimiz gelsin ama bunu yazarken bile benim için artık imkansız olduğunu biliyorum dilim hiç ama hiç varmıyor
tek yumurta başarılı gelişmedi tatlım endometriumda ince yani böyle bir tedaviye girmek boşa olur olurda pazartesi bir mucize olurda başarılı boyuta oluştuğunu görürsem doktoruma aşılama önereceğim oda bana götüyle mi güler neresiyle güler bilmiyorum havuz sistemi istiyorum ama böyle iğneyle büüyümüş yumurta yerine doğal siklüsle gelişmiş yumurtalarla toplanmasını tercih ederim ki inşallah öyle bir şey oluyordur bende çift çizgi görüyorum ovulasyon sticklerde ama onlar yeterli olgunluğa geliyormudur doğal siklusta bilemem onuda tabiki işte böyle benim hiç bitmeyen çilem

denizim hiç dert etme sen süt içerse ne ala ama annemin sütü azmış bizim hiç birimiz 3 aydan fazla içememiş ablamında ilk bebeğinde tansiyon hapı kullanması gerekti sütü geri kaçtı hiç ama hiç emziremedi allaha şükür hepimiz sağlıklıyız tabi benim problem bundan değilse ki değil yumurtalık rezervi doğuştan olan bir durum yani ben doğuştan kısır kakalağım

en sevdiğim mevsim yazdır bu güzel yaz mevsimi benim için karakış oldu denizim öyle mutsuzumki çok yoruldum

ne umudu meeleğim keşke olsa benim mücadelem 1-2 yıl sonra kalan tek tük yumurtamı da yitirecek olmam tamamen şansımın elimden kayacak olması biliyorumki her geçen gün aleyhime akıyor ve deneyebileceğim herşeyi denemek zorundayım sonrasında pişmanlık yaşamamak adına benim bu mücadelem hhala bebek sahibi olacağıma inandığım için değil elimden gelen herşeyi yapmış olma mücadelesi

inşallah o jel işe yarar tatlım

şu an okuldayım sınav sonuçları açıklanıyor ya denize gidecektik gidemedim zaten dünde çok yoğundum bologna süreci ile ilgili boğuşyorum malesef hala sanki içinde bulunduğum süreç bana yetmezmiş gibi birde bu çıktı kafama bu akşam ablamın yazlığına gideceğiz yarın yüzerim biraz pazartesi doktor için dönmemiz lazım salı günü işe gideceğim belki gelecek hafta yıllık iznimin bir haftasını daha kullanırım annemlerin yazlığa gideriz kocişle

burp canım sen dr gittin mi yoksa pzt mi gideceksin?
eğer gitmediysen ve bu kötü senaryoyu işine geldiği gibi yazıyorsan döverim ha
inşallah pzt herşey çok güzel olacak senin o kakalak dediğin yumiş kocaman abi olacak bak gör sen
utandıracak seni ve şaşkoloz drunu inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sen elinden gelen gelmeyen ne varsa yap
çünkü ilerde yaşın 40ı geçtiğinde ah vah demeyesin
bak tüp bebek bölümüne millet 40ından sonra umut arıyor
sen daha 30lu yaşların başındasın
bu kadar karamsar tablo çizmeni çok iyi anlıyorum
ama mucize diye bir şey var değil mi ki sen bunu geçtiğimiz yaz yaşadın
kendiliğindende olabildi o nedenle kendine haksızlık etme
inşalah gelecek ve şaşıp kalacaksın
herkes senin hikayeni okuyacak ve bakkkk neler varmış diyecek
özlem dediydi dersin :))))

guzel bir haftasonu gecirin cicişlerim hepiniz.
tuanay hanım denizlerdee ohhhh ne guzel enerjisini full depolar gelir
bomba gibi girer topiğe bebek haberiyle inşallah.

ben bugun diplerdeyim yine
bi arkadasım daha hamile oldugumu acıkladı
bu sefer eşimde diyo sok kısa sürdü iyi dayandın butun gece hiç acık vermedin
tabi eve gelince agla aglaaa
sabaha kadar uyanıp durdum sanki rüyaymıs gibi
ama gercekti işte

eşimede dedim kimselerle görüşmeyelim
dükkanı devredelim baska bi memlekete gidelim
yeni bir hayat kuralım
gercekten istiyorum bunu

6 aylık meme kontrolumunde zamanı geliyor cok yakında korkuyorum biraz.
inş bişey cıkmaz.

suna karar verdim uzun zamandır görüşmedigim birileri ararda hadi görüşelim derse hayır dicem çünki illaki gebelik hbri için aramıs oluyorlar
bekliyorlar görüşmüyorlar sonra cat.patlatıyorlar haberi
özellikle yapıyorlar sanırm
bu arkadaslada 4-5 ay dır görüşmedik dun cat diye aradı buluşalım diye iyi dedik meger kalp atısını duymuşlar bebegin
sırf ondan bluşutuk sanırım
ah bide kilo almak istemiyorum tripleri deli etti beni
dogurma o zmn
sanki naomi campbell sın adriana lima sın.

ya zaten o tiplere illet olurum
durur durur bulurlar nedense
eşin ne dedi senin fikrine peki merak ettim
aslında yeni başlangıçlar için yeni bir yer çok iyi olabilir
ama gittiğiniz yerde mutlu olbilecek misin?
sen çalışmayacaksın eşinin kazandığı yetecek mi
bunları da düşündüyseniz neden olmasın?
aslında şehir değiştirmek güzel yaşınızda genç daha çabuk alışırsınız
herşey gönlünce olsun canım :)

özlemim benim yaşım 34 aama yumurtalık ve rahim yaşım 44 yani on yıl yaşlı bunu doktorlar söylüyor malesef karamsar tabloyuda onlar çiziyor bana özlemim ah bir küçücük umut verseler kıçım nasıl kalkacak nasıl olumlu burp görürsünüz aklınız şaşar ben öyle şanslı bir insandımki üniversitede arkadaşlarımın dillerine dolanmıştı şansım 1.likle mezun olur olmaz akademisyen oldum herkezin diline doladığı gıpta ettiğini söylediği sevdiğim adamla evlendim yüksek lisansı kazandım milletin imrendiği ilişkim vardı falan filan milletin gözü yedi bitirdi bizi vallaha kuru kakalak gibi kaldık hepsi bizi geçti
bana tedaviyi kesmemi doktor söyledi

bebingim bende öyleyim dün komşumu geri çevirdim arkadaşlarım arıyor bana gelmek istiyor kocişimde çok sosyal bir adamdır içi gidiyor şimdi yaz bahçemiz çok keyifli bizim büyükler için oyuncaklarımızda çoktur dolayısı ile arkadaşlarımız sıraya giriyor bize gelmek için ama ben hiç biriyle görüşmek istemiyorm içimden gelmiyor asosyal olduk diyor dışarıya davet edenleride geri çeviriyorum ama doğru olan bu değil yapılan araştırmaya göre insanların en fazla mutlu oldukları an sıralamasında insana verdiiği stres itibarı ile bebek son sırada geliyor arkadaşlarla geçirilen vakit ilk sırada geliyor bende psikolok araştırırken bir uzman tv de bir video görmüştüm doktor en çok yapılan hatanın infertil çiiftlerin eş dostla iletişimi kesip kendi kabuğuna çekilmesiymiş sorunla yüzleşip görüşmeye devam etmeliymiş ben denedim bir boka yaramadı çok kötü hissettirdi birdahada yapmadım seni çok iyi anlıyorum canım

öslemim öylede bebingim nereye taşınırsa taşınsın kafasınıda taşıyacak peşine tatilde kafa dağıtmaya çalıştım güya ama o kafa hiç dağılmadı hep benimleydi kara bulutları ile dağıtsam bile doktorum arayıp o bulutları tepeme doldurdu gene belki sektör değişikliği iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…