Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim malesef esim sıcak bakmıyor ama ben cok ciddiyim
bi süre daha onun için kalabilirim ama sonra yine gitme taraftarıyım.
nereye gidicegimi bile bilmiyorum orda ne iş yaparız filan onları hiç düşünmedim hiç
burpum burda yasarken sektor degiştirmem cunki daha cok dikkatleri üzerime cekmek istemem zaten insanların soruları yeterince bunaltıyor bide onlara cevap veremem hiç gücüm yok

belki dondurulmuşumu denedikten sonra bi hak daha denerim baska bi doktorla baska bir merkezle
cok korkuyorum yine kotu seyler yasmaktan ama vazgecemiyorum da işte anne olma sevdasından.

sonrasındada gitmek istiyorum cunki beni işim cok uzmuyor.profesyonel olarak bakınca.zaten müşteriyle muhatapplıgım azaldı daha cok ödemeler mal alımlarıyla ilgileniyorum bunda bi sıkıntı olmuyor.
beni etraf cok uzuyor arkadaslarda.onların gebelik haberleri yıkıyor beni.onlarla bi probblemim yok kendi acım kendi gercekliğim cıkıyor gun yuzune
aglıyorsam kendi derdime agllıyorum.
düşünsenize tek cocuksuz cift olarak onlarla daha ne kadar görüşebilirim ki

aslında evlenirkende memlekette yasamak hiç istememiştim ama eşim istemişti.
keşke en basında gelmeseydik
ama nerden bilebilirdikki

burpum o arastırmacılar halt etmiş
gercekle yuzles yuzles bitmedi benim.
heryolu deniyorum gorusunce daha cok uzuluyorum gorusmeyince bayagı iyi hissediyorum kendimi

ahhh annemin örnegi gleiyor aklıma komsularının cocugu olmadıgı için cok huysuz insanlarmıs kimselerle görüşmezlermiş bende mi öyle olucam yoksa :)

burp ve bebingim o kadar haklısınız ki şimdi herşey batıyor öyle olmasa bile sanki etraf size hamile haberi yetiştiriyor
bu kadar olumsuzluktan sonra insan mücadele gücünü yitiriyor
artık ne diyeceğimi bilmiyorum hep dua ediyoruz oğlumla da teyzelerimizden peş peşe güzel haberler gelsin diye
bi yazı daha böyle kapatmayalım

bebingim tüm endişelerin yersiz oğluşun bekliyor burada bana 500 mt ileride şu an bebişlerin şuan iş yerimdeyim hemde eski binadayım taşındığımız binada hani seninde geldiğin ve senin bebişlerin sana sinyal gönderiyor annem mık mık yapmasında gelsin alsın bizi diyorlar bana ben o dükkanın sermayesinide keyifle giyerimde kullanırımda diyorlar

canım benim ben okadar çok hamile haberi aldımki üstelik turda bindirdiler ikincileri bile yaptılar üstelik en acısı yanıbaşıda 40 yaşında olmasına rağmen ablamın hamile kalıp benim tedavilerim olumsuz geçmesi ve tüm iş yerimin ablan ikinciyi yaptı sen ne bekliyorsun sorularıydı otobüs bekliyorum beni kısırköyden götürsün ama malum köy burası otobüs motobüs geçmiyor mümin burada kaldım

bebingcim bazen insanın yaşadığı şehirden bile kaçıp gidesi geliyor ama
bende burpa katılıyorum insan nereye giderse gitsin kafasını da beraberinde götürüyor
bizde buraya taşındığımızdan beri çevremdeki herkes istisnasız doğurdu
ben hamile kaldığımda karşı komşum çok şaşırmıştı
insanlar o kadar alışmış ki çocuğumuzun olmamasına
üzülsem mi sevinsem mi bilememiştim
ama insanlardan uzaklaştığımız da bir gerçek
biz sevdiğimiz bir-iki arkadaşla daha çok görüşüyoruz sadece
bence sen kendini iyi hissettiğin anda dondurulmuşlarını denemelisin
olacak inşallah ben umutluyum

nasıl bir şey bu böyle canım ya nasıl 44 olur hayret vallahi
dediğin doğru insan nazara geliyor işte
senin hayatında tattığın tüm güzellikler başkalarına göz olmuş demek
inşallah olur canım ya 44 yaşından sonra bile hamile kalıp doğuranlar yok mu sanki,
yumurtalık yaşın öyle olsada o yaşta doğuranlar var yani
neyse sen dediğin gibi olağan süreçte gelişen yumurtalarından yararlan
ya evde ultrason cihazı olacak vala ben bir ara kafaya takmıştım :)
inşallah herşey iyi olur canım ne diyeyim
ama bööyle umutlu ve azimli olman beni gerçekten çok sevindirdi

ya öyle nereye taşınırsa taşınsın onlar kafasında gidecek ama oradakiler bunu bilmeyecek kimseye birşey anlatmak zorunda kalmayacak, istemiyoruz deyip geçecek, belki bu süreçte kendiliğinden olacak ve aaaa kazara oldu diyecek ,ne malum :)

ya dediğin gibi yüzleş yüzleş nereye kadar kabullenemiyorsun ki o duygu seni kemiriyor
onlarda sağolsunlar insanın yüzüne yüzüne vuruyorlar ve biz kendi halimize ağlıyoruz
nispet yapar gibi davranmaları ise insanı çileden çıkarıyor malesef
gitmek uzaklaşmak daha iyi olacak gibi geliyor
ama bilinmez tabi neyin ne olacağı
sende eşinde böyle bir sorunla karşılaşacağınızı bilemezdiniz tabi
inşallah şu dondurmalar olacak ve herşeyi unutacaksın canım
ne zaman başlayacaksınız peki buna?
sen annenin dediği gibiolmayacaksın canım merak etme
bizimde öyle bir tanıdığımız vardı evlatlık aldılar ve o çocuk şimdi kocaman oldu hala asabiydiler bence bu kişilikle alakalı

canlarım benim bebing ve burpun yazdıklarını okudukça içim gitti annelikten olacak heralde göz yaşlarımı tutamadım yıllarca olumsuzlukları yaşamış biri olarak sizi duygularınızı ve insanların nankörlüğünü iyi biliyorum allah önce olmayanlara versin sırf hava için çoçuk doğuranlarada allahım vermesin burpum hiç öyle menepoza giricem yok yumoş yaşım 44 falan deme 60 yaşındaki kadın bile hamile kaldı allahım vermek istesin yeterki yağdırır zamanını bekliyor gelcek benim yeğenlerim sonra sevim teyzesi onların mıçlarını koparacak ısıracak inş bebingim bencede yeğenimiz seni bekliyor taşınsanda sorun senle gidiyor bu sefer yeni tanıştığın insanla kurcalıyor olmuor dsen acıyor istemiyoruz desen ne bekliyosunuz diyorlar insanlar çok bilmiş çok olacak inş dualarım sizinle allahım burpuma hemde öyle bir mucize verki ikiz olsun neeeeeeeeeeeeeeeeee olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebingimede dondurmamızdan bir erkek verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neden bilmem ama içimden erkek geçti bebing
denizim demek süt sorunu yaşadın sende canım üzüntü ve uykusuzluk sütü tamamen kesiyor dinlen ve mutluluk oyunu oyna lohusalık gerçekten çok kötü bir süreç denizim emsin maşallah kuzuma inş hep iştahlı olur mercan hanımda keşke biraz yese millet 180 mg mama veriyor her seferde ben 60 şa razıyım nerde günlük 500 alması lazım ama bizimki 400 zorla veriyorum oda döke saça uyurken zatı uyumuyorda eşek sıpası aynı anasına çekmiş bula bula bu huyumu bulmuş uykusuzluk bide sinirli hasbam of aynı ben vallaha ben lohusalığımda hiç yapmadığım şeyi yaptım adamı dolaba gçirdim sinirden ama oda allahtan bişey demedi şimdi düşünüyorumda o bana yapsa kesin onu boşardım
sermestim eslem hanımda demek yemiyor he anca parmak yesin bunlar diş çıkaracak diyolar 1 aydır yok anam ne dişi el ağızda salyalı dolaşıyor habire elbise değiştiriyorum ıslandıkça önlük takınca sinirleniyor eliyle çekiyor bez koyuyorum çok bilmiş zırlıyor benle dalga geçiyor bu zilli ama biraz büyüsün ben biliyorum ona yapıcağı kızlar bebekler uyurken güzel oluyor bizimkine uyku ilacımı versem ben

selam kızlar guzel bir hafta olsun bizim için
sıcaklardan kavruluyoruz resmen

kızcelerim ben dondurmalarımı denemek için elimden geleni yapıyorum da hep aksilik cıkıyooo
ilkinde rahim kalınlasmadı ikincisi için regl olamadım sonra kist oldu şimdi mecbur dogum kontrol içiyorum
e önümüzdeki ay tam bayrama denk geliyo yine yok yani napam ben şimdi
deli oluyorum
Allah bana bi işaret mi veriyor diyorum ama içim öylesini kabul etmiyo
nolcak bilemedim valla
bana kalsa bugun koysunlar frigolarımı

demek ki dondurmalarının vakti gelmemiş bebingcim
olacak inşallah olacak sadece zamanını bekliyor

sevimcim canım benim tatlı dileklerin için allah razı olsun inşallah bir mucize gelir italyanlar bebişlerine uyusun diye sulandırılmış şarap veriyorlar biberonla bizzat şahitte oldum böyle bir duruma dumur oldum :) kızının kilosunu yemesini hiiç takma ablamın fıstıkta öyleydi şimdi maşallah gayet sağlıklı besleniyor sorunsuz fıstık gibi kız oldu

özlemim dediğin gibi olur inşallah zati işim mucizelere kalmış başkada birşey bekleyemiyorum tamamen teslim olduk elimizden birşey gelmiyorki başka

elanaz komşuların niye şaşırıyor bende insanların hertürlü tepkisine sinirleniyorum belkide bu konuda hassasız ondandır sanki bekardında hamile kalmana şaşırıyor meryemanasın sanki töbe töbe

bebingim akıntıya kapıldık akıyoruz bayramdı seyrandı endometriumdu demekki vakti var bazıları zor gelir bazıları kolay bizimde sabrımız böyle sınanıyor allah kolaylık versin hepimize

bana gelince biliyorsunuz 4 gündür tedaviyi kesmiştik bugün kontrole gittim solda hiç yumurta yokken bir yumurta daha olmuş 8.5 mm ama benim önceki tedavilerimde 10. gün 16 mm yumurtalarım varmış millet 10. gün yumurta toplatıyor 20-30 tane benim sağda 10.5 mm solda 8,5 mm birtanede sağdamı soldamı hatırlamadığım 4.5 mm var bu çok başarısız değerler endometriumum ince 6,5 mm ve bugün doktorum neresinden kalktıysa o kafasından ne geçiyorsa gaza basalım tedaviye devam edelim dedi ben bundan çoook çok daha başarılı değerlerle başarılı sonuçlar alamamıştım ama bukadar stresle bukadar geriden gelmiş yumurtalarla nasıl bir başarı bekleyebilirim bekleyemem tabiki deniyoruz en azından diyebilirim şimdi tekrar 300 doz puregonla gaza bastık doktorun deyimiyle ama 2 gün sonra tekrar bakacakmış tammamı devammı ozaman belli olacak herşeyin hayırlısını diledim allahtan yani okadar çiledense 5 günlük iptal tedaviye bile razı gelmiştik ağlamalarımız zırlamalarımızda bitmişti diğeri gibi günlerce bekleyip yumurta toplama ve transferden sonra öğrenmektense bu kat kat daha iyidir diye teselli bulmuştuk ama kaderimizde şimdide bu var boynumuzu eğmekten başka çaremiz yok bize ne derse onu uygulayacağız birkere sonucu ağlayıp oturmak yerine tekrar tekrar ölmek varmış kaderimizde

aynen katılıyorum sana burpcum insanlar niye tepki veriyorsa cok sacma geliyor
birinin cocugu olacaksa ben hiç sorgulamam tebrik eder gecerim
dıs gebelik oldum diye abuksubuk tepkilerle ugrastım anneme bile fenalık geldi niye böyleyapıyolar sanki bekarsın dedi

bizim insanımız malesef insan degil boyle diyorum

sen ilaçsız bi tedavi gecirsen sanki daha cok yumurtan olacak burp
kadere bogun egdik beklicez
hiç bi beklentin olmadan devam et yoluna
su 40 yasımın hikayesini okumuşundur mevlam ol demiş kadın 8 mm yumurtayla gebe kalmıs
bizede ol demesini bekliyoruz işte

sen memnunmusun doktordan merkezden ilgiden filan görüşlerini merak ediyorum.

rah,m 6.5 cok kotu degil canım
sen nar suyu iç kalınlasmasına yardımcı olsun.
daha vakit var nasolsa o gune kadar kalınlasır
onu kalınlastırmak için fitil var bant var ilaç var desteklerler bi şekilde

bizde kötü bi hbr aldık
kayınvalidemin komşusu 5 aylık bebesi vardı kadın ölmüş
arı soktu demişler ama kesin degil
kaldı el kadar bebe ortada
bahcelik yer illa bu yasına kadar sokmuştur arı dedim bende

hayat işte bilinmiyo

elanazcım benim dondurmanın da zamanı gelsin artık canım ya.
kaç aydır bekliyorum onu

çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk

sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk

sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:82::82::92::92:

habere çok üzüldüm bebingim el kadar bebek yetim kalmış allahım ne büyük talihsizlik 5 aylık anne kokusuna muhtaçtır o yavru
ben merkezden memnun olamam tatlım onlar benden memnun değil çünkü tercih edilen hasta profili değilim dolayısı ile bana pek moral vermiyorlar boş vaadler yok ama moralde yok güvende yok birde sürekli kötü haberler aldıkça zaten merkez dört dörtlük olsada ben orada hep 5 karış suratım belirsizlik içinde aslında herşey çok belli ama süreç çok canyakıcı aklımda soru işaretleri acabalar niyeler nedenler allak bullağım karmakarışığım yumurtalarıma çok ama çok kızıyorum annem beni 40 yaşındayken doğurmuş acaba ondanmı benim doğurganlığımın az oluşu gibi saçmalıklar geçiyor aklımdan

burpcum tedaviye devam etmene sevindim canım
sen beklentiye girmeden elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış
rahimde yeterli kalınlığa ulaşır merak etme

bebingcim 5 aylık bebeğe çok üzüldüm canım
yazık olmuş ama kader dedikleri bu olsa gerek

kızlar merhaba geçimişi okuyamadım akşam detaylı yazarım. yeni bir doktora gidiyorumelimde raporlarla bugun. akşam anlatırım. öptüm hepinizi.

kızlarrrrrrrr nasılsınız bakalım?
dün bayağı yordu oğluşum beni mızmızdı bayağı giremedim girdimde okuum çıktım yazamadım

dün akşam face e fotoğraflarını ekledim paşamın :)))) bakın bakalım büyümüş mü sıpam....

siz neler yaptınız azcık bakayım kimler girmiş çıkmış ,şimdilik uyuyor ama güven olmaz tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…