Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok yok deli olma demek zamanı gelmemiş öyle düşün
allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde olmasını nasip eylesin
bu kadar zamandır bekliyorsun 2 ay daha beklersin ne olacak
olsunda geç olsun güç olmasın canım benim
sen şu kist mist işini hallet olur
adetinin ne zaman olacağı belli değilse bayramdanhemen sonra gidebilirisn bence

şarap mı veriyorlar yok daha neler :)
canım ya bence kalınlaşma öyle kötü değil
aaa yeni yumişte mi gelmiş ay gelsinde geç gelsin olsunda
tamam 4,5 olan küçük ama diğerleri iyi bence
benimde 10. gün 9mm falandı takma kafana
bas gaza bakalım haydi hayırlısı :)

merhaba canlarım nasılsınız diyeceğim okudum moraller bozuk biraz

özlemcim gördüm paşanın resimlerini maşallah ona çok tatlı nazar değmesin kuzuma
bu arada tickerın güzel olmuş oğlan askere gitmeden yaptın:))

bilgecim inşallah güzel haberle gelirsin akşama

bizde oğlumla günleri geçiriyoruz her gelen meme+ mamayı duyunca vah vah keşke sadece anne sütü alsa diyor tabi benimkiler geliyor ama hastanede yaşadıklarımızdan sonra hiç de umrumda değil diyorum 5 öğün mama alıyoruz mecburen aç yavrum
yarım saat emziriyorum göğüslerim boşalıyor zaten anlıyorum sonrasında durmuyor bende takviye ediyorum doktorumuzun dediklerine uyuyoruz
perşembe hem benim hem de denizin kontrolu var kilo alımına bakılacak
keşke yetebilsem tek başıma ama yetmiyor işte

bu arada dün gece kayınvalidem gitti
annemi de beni de sinir etti
fena tersleşmelerimiz oldu o bana bişey diyemedi tabi ben tersledim sonra da çok konuşamadı anlatsam deli dersiniz lohusa ve denizin hastalık zamanlarında saçmasalak muhabbetler dinlemek zorunda kaldık sonunda eşimde dayanamadı artık çok konuşan bi kayınvalide olmak istemem :))

Son düzenleme:
burpcum sana ne yazacağımı inan bilemiyorum ve bu ite kaka tedaviyle olacağını ümit edip dua ediyorum
ne kadar yaşanabilecek düşük olasılıklı olumsuzluk varsa hepsi seni buldu sende haklısın sonunda kadar böyle düşünmekte
34 yaş geç bi yaş değil sadece zaman diyoruz işte
Rabbimin mucizesini bekliyoruz
inşallah sonunda seninde hikayeni okuyacak herkes ve umut edecek yaşadıklarından sonra
yarın sanırım kontrolun yumoşların yamuk yapmasın artık herşey yolunda gitsin tabi bizim için sonuç önemli utandırsın Allah seni de bizi de...

burpcum hakkında hayırlısı olsun bitti derken uzatmalar olmuş sanırım vardır bunda da bi hikmet diyelim senin icin yıpratıcı zorlu bi sürec olsa da yasanması gerekıyormus dıye düşün belki bu cektiklerini hürmetine gelivericek mnik mucizelern RAbbim büyük

özlemim yavrusun cok tatlı olmuş masallah oglusumuza dünyaya gelen büyüyor

denizim ah ah ben ne cektim o tüh tüh vahvahcılardan Allah onları davul etsin insanı en caresiz anında öyle bir pskolojiye sokuyorlarki sanki bizim elimizde süt imal etmek veren de O vermeyen de..nasip degilmiş demek ki o mamalar olmasaydı ya nolcaktı bu yavrucaklar..işte yasamayan anlamıyor salaklar kendıleri aynı seyı yasalardı napcaklardı gözlerine mi bakcaklardı bönbön bebelerin..bir de acımıyorlar mı gel de delirme zehir verıyon sanki gerizekalılar öyle doluyum ki bu tplere..kendilerine RAbbim bi cömertlik sunmus rahatından geçinmişler sütleri olmus emzirmişler sorun ne bilmemişler simdi kendilerini ilahi anne sanıyorlar oscarlık tipler ya kendileri..ama Allah büyük o kibirleri insanı en dar zamanda üzmeleri elbet dönecek onlara da..ben Allaha havale ettm sen de..sakın seni üzmelerine izin verme sana acıyarak bakanları sen acınacka duruma düşür inan bana degmez üc kurusluk insanlar icin daha üzülmeye..sen yavruna kavustun saglıcakla ya gerisi bos..

bebiim zamanı gelince dondurmalarını keyifle yalayacaksın sen de kuzum az kalmıs demek sabır birzcık daha bayramdan sonra gelsin bayram sekerin insallah

sevimmm tee ne zaman girer okursun bılemem ama benm dana senınkınden farksız uyku dısında yedıremıom aynen devam ek gıdaya baslamstık basladgımıgz gibi bıtırdık yemeye tövbeli benm kızım da..

selam canlarım iyiki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim birazdan 3 çift birden gelecek misafirliğe hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sıcakta hiç çekilmiyormuş birde işe gittim niye çağırdın diyeceksin kendileri istediler gelmek çocukluda var aralarında 8 kişi doyuracağım akşam kolordu
kontrolüm yarın hiç bir beklentim yok tamamen teslim olmuş durumdayım yorgunum çoook hemde çok fazla
özlem bana moral verdin demek batuda 10. günde 10 mm di yerim onu ben lokum kafa
bebing rahim kalınlığını ben takıyorum ama doktor pek takmadı hallederiz dedi acaba dondurup gelecek ayamı transfer düşünüyor havuz sistemini sordum çok anlamlı bir tedavi değil bu ay ne çıkarsa koyayım gelecek ay koymuşum bu ay koymuşum ne farkı var dedi neebliiiiiiiiiiiiim üfff
deniz dediğin gibi herşey beni buldu birde bebiş bulsun dimi anlatalım mucizemizi ama genedde çok şükür ileri hamilelik kaybı yaşamaktansa bütün yaşadıklarımı yaşamaya razıyım
sermest hassas olduğumuz noktada insanlar üzüyor bizleri ama çoğu zaman sırf konuşmak için konuşuyor insanlar hiçbir amaçları olmadan boş konuşuyorlar sadece aslında aldırmamayı öğrenmek lazım ama hassas olduğumuz nooktaya denk gelince olmuyor
elanazım zaten hiçbir beklentim kalmadı bu tedaviden yada bir sonrakinden sadece teslim oldum bana ne derlerse onu yapıyorum allahtan ümit kesilmez mucize bekliyorum normal siklüste bile daha umutlu oluyordum

teşekkür ederim canım kocaman oldu paşam :)
askere gitmeden yaptım çizelgemi valla ama ben yapamamıştım hatırlarsan ancak keşfettim
ya bırak sen o gelen gideni sank hepsi mükemmel çocuklar yetiştirmişler gibi konuşurlar, bana gelen biride öyle dedi bende yapıştırdım cevabı neymiş anne sütüyle beslenen çocuklar daha zeki oluyormuş bende dedim o zaman buradaki herkesin üstün zekalı olması gerekirdi diye sustu kaldı salak kadın, eskiden mama mı vardı sanki ki benden çok çok büyük şapşal akıllı birşey olsa zaten öyle konuşmaz
dr a gidin gelin sağlıkla inşallah
iyi neyse gitmiş işte kurtuldun bak :)

büyüyor teyzesi allah razı olsun :)

hanaaaaa valla ordu doyuracaksın resmen allah kolaylık versin canım
tabi ya benimde öyleydi bak bebişim oldu rabbim sana da nasip edecek inşallah

selam kızlar,

öncelikle burp bu tam melek kartlık bir gelişme diyorum ve içimdeki güzel enerjinin tamamını sana pompalıyorum canım. inşallah doktorun ustalığını konuşturur sen canını sıkma o kötü bu kötü deme gerçekçi olayım derken kendini sabote etme. en güzeli olacak inşallah :)))

bana gelinceee

gittiğim doktor denizliden gelmiş prof. mehmet emin soysal. bacım, hocam diye konuşarak, tüm raporlarıma uzun uzun bakarak bizimle acık secik konuştu. bende sorun görünmüyor smear örneği aldı. rutin olarak. gereğinden fazla korkutulduğumu söyledi ve neden aşılamalarımın klomenle yapıldığına kafayı taktı. bi ara akışına bırakın der gibi oldu sonra dedi ki siz ancak iğneli aşılamada sonuç alabilirsiniz fakat eşin sperm yıkama sonucu getirecek bana dedi. 1 hafta sonuç bekleyeceğiz bu arada eşim de ürolojiye gidecek. ikimizin sonuçları görecek ve ona göre hareket edeceğiz. bakalım.

bu arada ben de bugunden itibaren ne bulsam yeme içme durumlarına tekrar dönüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. bu doktor nedense bana cok doğal ve açık geldi. ben zamanında demiştim eşime aşılamalar kör gözüne el yordaı yapılıyor diye bana inanmamıştı şimdi gördük.

kızlar güzel bebişler onlardan güzel maşallah onlara allah nazarlardan saklasın hangisini sayayımki maşallah
özlemim vallah moral verdin bana inşallah yarın o morali doktorda verir
bilge inşallah bu yeni doktor uğurlu gelir miraya kardeş gelsin artık benim kız yiğenim tam bir cadolozdu evi altını üstüne getiriyordu dünyada birtek kendi var sanıyordu çok şımartıyorduk onu kardeşi doğması ile ona olan ilgi azaldı ancak okadar olumlu etkilediki onu olgunluk geldi sorumluluk aldı üstelik kardeşini çok seviyor ve harika ilgileniyor inşallah mirayda öyle olacak
ha birde benim için melek kartı çekermisin tatlım merak ettim ne çıkacak

sermest bugün facete eslemin fotoğrafına bakar bakmaz senin yaşadığınız yerin bahsettiğğin bunaltıcı sıcakları geldi aklıma altına yazdım yorumu biliyorsun isilikleri görünce direk sıcaktan diye düşündüm yanımdada cüneyt vardı face'se yazarken sanki bugün buradaki konuşmalarımızı görmüş gibi aynen şunları söyledi. Bak kız bıkmış eleştirilerden savunmaya geçmiş sende ne diye yazıyorsun demek nasıl eleştiriliyorsa artık kız açıklama gereği duymuş dedi ben direk sen bugün forumdaki yazışmalarımızı mı okudun dedim yoo dedi gerçektende okuyamaz misafir vardı evde pc kapalıydı yuh dedim aştın artık sen :)))))) psikolojiden çok iyi anlar ama bukadarına yuh dedim sonra kendime yuh dedim daha bugün bahsettik bende damarına bastım ama ben o isiliklerin süt içince bile çıktığını biliyorum yani senin bakımınla alakalı bir durum değil ama adam beni şaşırttı sende garibim bıkmışsın sağdan soldan savunma mekanizması geliştirmişsin. Birde o var dimi çocuk isal olsa aile büyükleri bakamadın zayıflasa senin suç şişmanlasa senin suç herkafadan bir ses ben heralde uçan tekmeyi basarım

inşallah morallerin en güzelini verecek sana doktor merak etme hayatım. melek kartını da yazacağım sana. buldum sonunda :))))

inşallah bizim kız da abla olunca olgunlaşan tiplerden olur. yoksa naneyi çiğnemeden yutarım yemekle kalmam (( şu an önümde legolarla alışveriş merkezi yapıyor "azıcık bilgisayarı kullanabilir miyim?" diyerek izin istedim.

bununla birlikte evi mok götürüyor çünkü iş yaptırmıyor kendisi. bu haftasonu da eskişehir'e gidiyoruz sanırım eşim kaçıracak bizi sıcaklardan :)))) d&r da ne kadar aktivite kitabı varsa bitirdik (( alacak kitap da kalmadı. cd lere tenezzül etmiyor. nanny mcphee hayatımı kurtarıyordu ondan da sıkıldı :))) size gelecekteki halinizden bahsediyorum sakınnnn gülüp geçmeyin :))))

KARTIN NE SÖYLÜYOR ???

burp'a ne söylemek istersiniz dedim çektiğim kart elime cok zor geldi (sıkıstı cekemedım) ama yazıyorum

BUGUN SAHİP OLDUKLARINA ŞÜKRET.
KITLIK DA, YOKSULLUK DA, VARLIK DA GEÇİCİDİR.
ÖNEMLİ OLAN YAŞADIKLARINDAN ELİNDE KALANLARDIR.

Valla bu geldi burp benim bir müdahalem yok.

kızım izni bitirdi gidiyorum malesef, öptüm herkesi.

bilgecim hakkınızda hayırlısı olsun
bana dr um klomenle aşılama yapalım dediğinde çok sevinmiştim
iğneyle daha yıpratıcı oluyor gerçi bende ikisi de tutmadı ya neyse
inşallah senin tutar da semra dan sonra aşılamayla hamile kalan kişi olursun

sağol canım çok teşekkür ederim. ben klomeni aldım ama kendi doktorum da 2 olumsuz denemeden sonra iğneliden sonuç alacağız galiba demişti. dün gittiğimiz yeni bir doktordu o da rahmi kalınlaştırır tutunma daha kolay olur vs vs dedi. hayırlısı olsun ne yapalım. ben de sigaradan kurtulmalıyım. son 2 yılda iyice alışmışım keseyim dediğimde farkettim. ((

iğneli neden yıpratıcı oluyor? karnım çok mu ağrıyacak? iğne mi acıtıyor? bilgi ver bana :))))

hayırlısı artık bıraktım. iğneliden sonra bence tüp yapmalıyız ama eşim ne der bilmiyorum ??????

canım iğne olduğunda karnın delik deşik oluyor morarıyor tüp bebekte de aynı iğneler kullanılıyor
keşke ben o kullandığım iğnelerle aşılama yerine daha önce tüp bebek yapsaydım diyorum
tüp bebekte tutma olasılığı daha yüksek aşılamaya göre

ilahi burpum cok güldüm okurken cüneyt enısteye kocaman masallah dıyorum hasas ruhlu ince insanmıs bak erkek halıyle yorum süper valla
yok kız ne eleştirsi savunması sen yabancı mısın anacm bılıom ben o nıyetle yazmadıgını ben buranın sıcagının illetligine vurgu yaptım klimaya ragmen böyle cocuk cidden cok hassas dana anası kılıklı
ama baska insanların eleştirileri kıyasları felaket ya bak simdi en dellendigim sey mama kolay dıyen grup var emen cocuktan kolaymıs..mama işin kolayıymıs mıs mıs allam nasıl delıryom yasamayan anlamıo böyle dıyenlere ıcımden dua edesm gelıo ınsallah bıdaha beben olur emmez de görursun dıye ama gunahı boynuma ne alayım..of herkes yasadgını bılıyo işte bosvereblsek keske de nerde

bilgecim doktorun hayrlı olsun canm ben de elanazıma katılıyorum asılamam cok uzun surmustu normalin iki katı igne yemiştim yaklasık25 gün kadar nerdeyse tüp tedavisine esdegerdı madden manen cok yormustu smdıkı aklımda olsam ben de dırek tüpü denerdm ki deneyecekken tam eslemcik geldi cok sükür insallah sizin de ceee der melekleriniz gerek kalmaz o melun ignelere

bilge melek kartları züğürt tesellisi vermiş bana hannaaaağmmm :18::18:
ben keşfettim bu çocukların neden böyle düz duvara tırmandığını biz çocukken her yer çok güvenliydi sokakta bütün gün enerjimizi boşaltırdık akşama uslu dururdum benki ertesi günde sokağa çıkabileyim annem öğle uykusuna aldığında bile gıkım çıkmazdı uyumazsam ertesi gün yollamaz diye kuzu kuzu dinlerdim annemi normalde yemeyeceğim yemekleri şantajla yerdim ama şimdiki çocuklar evde saksı gibi ne yapsın tabi analarına sarıyorlar :))) arkadaşta yok

sermestim kim demiş mama kolay diye ablam ilk çocuğu mamayla büyüttü şimdi emziriyor ve kesinlikle mama en zor şey diyor emzirmekten kolay ne var aç hazır ama öbür türlü bir alay işlemi var üstelik zamanında bitirmezse çöp oluyor falan herkez konuşmak için konuşuyor
cüneyt çok fenadır adam alaylı psikolok çevremizde herkez ondan akıl alır dertleşir psikanaliz falan okur sever insan psikolojisi ile ilgilenmeyi yoksa bana nasıl katlanırdı garibim

bugün doktora gittim sanki o doktor gitmiş yerine başkası gelmiş gayet olumlu konuşuyor moral veriyordu hatta ben onun moralini bozdum bu geçirdiğim en kötü tedavi dedim ama öyle diğer başarısızlarla kıyasladığımda onların her anlamda değerleri daha başarılı ona rağmen olumlu sonuç alamamışım bundan nasıl alacağım allaha kalmış işim neyse ama doktorun olumlu olması hoşuma gitti
yumurtalar doktorunda deyimiyle mehter marşıyla ilerliyor bir tane 13,5 bir tane 10,5 bir tane 8,5 birtanede 6 mm var endometriumda 6.7 mm yani ben bu değerlerle iptal edelim diyecek dedim ama ovitrel verdi iki gün ekstra karından yapacağımki kendi kendilerine çatlamasın yumurtalar böyle giderde önden çatlama patlama olmazsa pazar pazartesi gibi toplanacakmış kızlar dua edin ne olur benim için bir mucize lazım spariş dua olurmu ama herzaman benim için dua ettiğinizi biliyorum zaten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…