selam kızlar guzel bir hafta olsun bizim için
sıcaklardan kavruluyoruz resmen
kızcelerim ben dondurmalarımı denemek için elimden geleni yapıyorum da hep aksilik cıkıyooo
ilkinde rahim kalınlasmadı ikincisi için regl olamadım sonra kist oldu şimdi mecbur dogum kontrol içiyorum
e önümüzdeki ay tam bayrama denk geliyo yine yok yani napam ben şimdi
deli oluyorum
Allah bana bi işaret mi veriyor diyorum ama içim öylesini kabul etmiyo
nolcak bilemedim valla
bana kalsa bugun koysunlar frigolarımı
sevimcim canım benim tatlı dileklerin için allah razı olsun inşallah bir mucize gelir italyanlar bebişlerine uyusun diye sulandırılmış şarap veriyorlar biberonla bizzat şahitte oldum böyle bir duruma dumur oldum :) kızının kilosunu yemesini hiiç takma ablamın fıstıkta öyleydi şimdi maşallah gayet sağlıklı besleniyor sorunsuz fıstık gibi kız oldu
özlemim dediğin gibi olur inşallah zati işim mucizelere kalmış başkada birşey bekleyemiyorum tamamen teslim olduk elimizden birşey gelmiyorki başka
elanaz komşuların niye şaşırıyor bende insanların hertürlü tepkisine sinirleniyorum belkide bu konuda hassasız ondandır sanki bekardında hamile kalmana şaşırıyor meryemanasın sanki töbe töbe
bebingim akıntıya kapıldık akıyoruz bayramdı seyrandı endometriumdu demekki vakti var bazıları zor gelir bazıları kolay bizimde sabrımız böyle sınanıyor allah kolaylık versin hepimize
bana gelince biliyorsunuz 4 gündür tedaviyi kesmiştik bugün kontrole gittim solda hiç yumurta yokken bir yumurta daha olmuş 8.5 mm ama benim önceki tedavilerimde 10. gün 16 mm yumurtalarım varmış millet 10. gün yumurta toplatıyor 20-30 tane benim sağda 10.5 mm solda 8,5 mm birtanede sağdamı soldamı hatırlamadığım 4.5 mm var bu çok başarısız değerler endometriumum ince 6,5 mm ve bugün doktorum neresinden kalktıysa o kafasından ne geçiyorsa gaza basalım tedaviye devam edelim dedi ben bundan çoook çok daha başarılı değerlerle başarılı sonuçlar alamamıştım ama bukadar stresle bukadar geriden gelmiş yumurtalarla nasıl bir başarı bekleyebilirim bekleyemem tabiki deniyoruz en azından diyebilirim şimdi tekrar 300 doz puregonla gaza bastık doktorun deyimiyle ama 2 gün sonra tekrar bakacakmış tammamı devammı ozaman belli olacak herşeyin hayırlısını diledim allahtan yani okadar çiledense 5 günlük iptal tedaviye bile razı gelmiştik ağlamalarımız zırlamalarımızda bitmişti diğeri gibi günlerce bekleyip yumurta toplama ve transferden sonra öğrenmektense bu kat kat daha iyidir diye teselli bulmuştuk ama kaderimizde şimdide bu var boynumuzu eğmekten başka çaremiz yok bize ne derse onu uygulayacağız birkere sonucu ağlayıp oturmak yerine tekrar tekrar ölmek varmış kaderimizde
merhaba canlarım nasılsınız diyeceğim okudum moraller bozuk biraz
özlemcim gördüm paşanın resimlerini maşallah ona çok tatlı nazar değmesin kuzuma
bu arada tickerın güzel olmuş oğlan askere gitmeden yaptın:))
bilgecim inşallah güzel haberle gelirsin akşama
bizde oğlumla günleri geçiriyoruz her gelen meme+ mamayı duyunca vah vah keşke sadece anne sütü alsa diyor tabi benimkiler geliyor ama hastanede yaşadıklarımızdan sonra hiç de umrumda değil diyorum 5 öğün mama alıyoruz mecburen aç yavrum
yarım saat emziriyorum göğüslerim boşalıyor zaten anlıyorum sonrasında durmuyor bende takviye ediyorum doktorumuzun dediklerine uyuyoruz
perşembe hem benim hem de denizin kontrolu var kilo alımına bakılacak
keşke yetebilsem tek başıma ama yetmiyor işte
bu arada dün gece kayınvalidem gitti
annemi de beni de sinir etti
fena tersleşmelerimiz oldu o bana bişey diyemedi tabi ben tersledim sonra da çok konuşamadı anlatsam deli dersiniz lohusa ve denizin hastalık zamanlarında saçmasalak muhabbetler dinlemek zorunda kaldık sonunda eşimde dayanamadı artık çok konuşan bi kayınvalide olmak istemem :))
burpcum hakkında hayırlısı olsun bitti derken uzatmalar olmuş sanırım vardır bunda da bi hikmet diyelim senin icin yıpratıcı zorlu bi sürec olsa da yasanması gerekıyormus dıye düşün belki bu cektiklerini hürmetine gelivericek mnik mucizelern RAbbim büyük
özlemim yavrusun cok tatlı olmuş masallah oglusumuza dünyaya gelen büyüyor
denizim ah ah ben ne cektim o tüh tüh vahvahcılardan Allah onları davul etsin insanı en caresiz anında öyle bir pskolojiye sokuyorlarki sanki bizim elimizde süt imal etmek veren de O vermeyen de..nasip degilmiş demek ki o mamalar olmasaydı ya nolcaktı bu yavrucaklar..işte yasamayan anlamıyor salaklar kendıleri aynı seyı yasalardı napcaklardı gözlerine mi bakcaklardı bönbön bebelerin..bir de acımıyorlar mı gel de delirme zehir verıyon sanki gerizekalılar öyle doluyum ki bu tplere..kendilerine RAbbim bi cömertlik sunmus rahatından geçinmişler sütleri olmus emzirmişler sorun ne bilmemişler simdi kendilerini ilahi anne sanıyorlar oscarlık tipler ya kendileri..ama Allah büyük o kibirleri insanı en dar zamanda üzmeleri elbet dönecek onlara da..ben Allaha havale ettm sen de..sakın seni üzmelerine izin verme sana acıyarak bakanları sen acınacka duruma düşür inan bana degmez üc kurusluk insanlar icin daha üzülmeye..sen yavruna kavustun saglıcakla ya gerisi bos..
bebiim zamanı gelince dondurmalarını keyifle yalayacaksın sen de kuzum az kalmıs demek sabır birzcık daha bayramdan sonra gelsin bayram sekerin insallah
sevimmm tee ne zaman girer okursun bılememama benm dana senınkınden farksız uyku dısında yedıremıom aynen devam ek gıdaya baslamstık basladgımıgz gibi bıtırdık yemeye tövbeli benm kızım da..
selam canlarım iyiki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim birazdan 3 çift birden gelecek misafirliğe hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sıcakta hiç çekilmiyormuş birde işe gittim niye çağırdın diyeceksin kendileri istediler gelmek çocukluda var aralarında 8 kişi doyuracağım akşam kolordu
kontrolüm yarın hiç bir beklentim yok tamamen teslim olmuş durumdayım yorgunum çoook hemde çok fazla
özlem bana moral verdin demek batuda 10. günde 10 mm di yerim onu ben lokum kafa
bebing rahim kalınlığını ben takıyorum ama doktor pek takmadı hallederiz dedi acaba dondurup gelecek ayamı transfer düşünüyor havuz sistemini sordum çok anlamlı bir tedavi değil bu ay ne çıkarsa koyayım gelecek ay koymuşum bu ay koymuşum ne farkı var dedi neebliiiiiiiiiiiiim üfff
deniz dediğin gibi herşey beni buldu birde bebiş bulsun dimi anlatalım mucizemizi ama genedde çok şükür ileri hamilelik kaybı yaşamaktansa bütün yaşadıklarımı yaşamaya razıyım
sermest hassas olduğumuz noktada insanlar üzüyor bizleri ama çoğu zaman sırf konuşmak için konuşuyor insanlar hiçbir amaçları olmadan boş konuşuyorlar sadece aslında aldırmamayı öğrenmek lazım ama hassas olduğumuz nooktaya denk gelince olmuyor
elanazım zaten hiçbir beklentim kalmadı bu tedaviden yada bir sonrakinden sadece teslim oldum bana ne derlerse onu yapıyorum allahtan ümit kesilmez mucize bekliyorum normal siklüste bile daha umutlu oluyordum
kızlar güzel bebişler onlardan güzel maşallah onlaraallah nazarlardan saklasın hangisini sayayımki maşallah
özlemim vallah moral verdin bana inşallah yarın o morali doktorda verir
bilge inşallah bu yeni doktor uğurlu gelir miraya kardeş gelsin artık benim kız yiğenim tam bir cadolozdu evi altını üstüne getiriyordu dünyada birtek kendi var sanıyordu çok şımartıyorduk onu kardeşi doğması ile ona olan ilgi azaldı ancak okadar olumlu etkilediki onu olgunluk geldi sorumluluk aldı üstelik kardeşini çok seviyor ve harika ilgileniyor inşallah mirayda öyle olacak
ha birde benim için melek kartı çekermisin tatlım merak ettim ne çıkacak
sermest bugün facete eslemin fotoğrafına bakar bakmaz senin yaşadığınız yerin bahsettiğğin bunaltıcı sıcakları geldi aklıma altına yazdım yorumu biliyorsun isilikleri görünce direk sıcaktan diye düşündüm yanımdada cüneyt vardı face'se yazarken sanki bugün buradaki konuşmalarımızı görmüş gibi aynen şunları söyledi. Bak kız bıkmış eleştirilerden savunmaya geçmiş sende ne diye yazıyorsun demek nasıl eleştiriliyorsa artık kız açıklama gereği duymuş dediben direk sen bugün forumdaki yazışmalarımızı mı okudun dedim yoo dedi gerçektende okuyamaz misafir vardı evde pc kapalıydı yuh dedim aştın artık sen :)))))) psikolojiden çok iyi anlar ama bukadarına yuh dedim sonra kendime yuh dedim daha bugün bahsettik bende damarına bastım ama ben o isiliklerin süt içince bile çıktığını biliyorum yani senin bakımınla alakalı bir durum değil ama adam beni şaşırttı sende garibim bıkmışsın sağdan soldan savunma mekanizması geliştirmişsin. Birde o var dimi çocuk isal olsa aile büyükleri bakamadın zayıflasa senin suç şişmanlasa senin suç herkafadan bir ses ben heralde uçan tekmeyi basarım
bilgecim hakkınızda hayırlısı olsun
bana dr um klomenle aşılama yapalım dediğinde çok sevinmiştim
iğneyle daha yıpratıcı oluyor gerçi bende ikisi de tutmadı ya neyse
inşallah senin tutar da semra dan sonra aşılamayla hamile kalan kişi olursun
sağol canım çok teşekkür ederim. ben klomeni aldım ama kendi doktorum da 2 olumsuz denemeden sonra iğneliden sonuç alacağız galiba demişti. dün gittiğimiz yeni bir doktordu o da rahmi kalınlaştırır tutunma daha kolay olur vs vs dedi. hayırlısı olsun ne yapalım. ben de sigaradan kurtulmalıyım. son 2 yılda iyice alışmışım keseyim dediğimde farkettim.((
iğneli neden yıpratıcı oluyor? karnım çok mu ağrıyacak? iğne mi acıtıyor? bilgi ver bana :))))
hayırlısı artık bıraktım. iğneliden sonra bence tüp yapmalıyız ama eşim ne der bilmiyorum ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?