elanazım nasıl gıdıyor hamılelk yolu yarıladınız bıle masallah sıze
kızlar çok kötü bir rüya gördüm acaip etkilendim
doğurmuşum bebiş küvezdeymiş hiç görmemişim
sonra görmeye gidiyorum 2 gün önce ölmüş diyorlar nasıl kötü oldum
rüyamda ağladım çığlık attım uyandım eşime anlatırken bir daha ağladım
Allah rüyada bile kimseye yaşatmasın sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
bilgecim yeni tedavin hayırlı olsun korkma iğnelerden çok basit ben kendim yaptım hepsini
olacağına inanarak başla lütfen ben bi tek tüpte çok inanmıştım ama olmadı malesef
herşeyin hayırlısı inşallah miray kardeşine sizde 2. yavrunuza kavuşun
bende sigarayı hamile kalana kadar bırakamadım
tedavilerde kesmiştim bi de olumsuz olunca geri başlamıştım ne işe yarayacaksa
hamileyken tiksindim şimdi de aramıyorum inşalalh şeytan auyup başlamam
başlarsam arkası gelir çünkü
sende en kısa zamanda bırakmaya bak lütfen
bence de emmesi daha rahat hele geceleri biberona kalk doldur yıka dediğn gibi sonra kaynat
ama napalım canları sağ olsun bugun sabah verdim mamayı sonra 2 ye kadar emzirdim sonra vermeyeyim dayansın dedim ama nerde çocuk deli gibi aç verdim sonra
dün mahalle eve taşındı giden gelen biri çıkıyor biri geliyor tebriğe her gelen aynı şeyi söylüyor emzirdikçe gelir
tamam var zaten ama bi vakit sonra bitiyor sıkınca gelmiyor ee sonra aç mı kalacak bu çocuk
hastaneye yatmasaydı belki daha kötü hissederdim kendimi ama ordakileri gördükçe daha iyiyim aç kalmasın yavrucum yeter
bilgecim iğnenin öyle bir zorluğu falaln yok ben 2 aşılamamdada kullandım hoş ikincisi çok yumurta geliştiği için iptal edildi ,iğneyi karından olmak zorunda değilsin kas içi bir uygulama olduğu için koldanda yaptırabilirsin ki benim eşim kolumdan yaptı hep bak bebişte geldi ,merak etme abartacak bir şey yok iğne daha avantajlı sonuçta en son teknolojiyle yapılıyor bunlar klomen 2 kuruşluk şey bunlar öyle mi?
ilahi burpum cok güldüm okurken cüneyt enısteye kocaman masallah dıyorum hasas ruhlu ince insanmıs bak erkek halıyle yorum süper valla
yok kız ne eleştirsi savunması sen yabancı mısın anacm bılıom ben o nıyetle yazmadıgını ben buranın sıcagının illetligine vurgu yaptım klimaya ragmen böyle cocuk cidden cok hassas dana anası kılıklı
ama baska insanların eleştirileri kıyasları felaket ya bak simdi en dellendigim sey mama kolay dıyen grup var emen cocuktan kolaymıs..mama işin kolayıymıs mıs mıs allam nasıl delıryom yasamayan anlamıo böyle dıyenlere ıcımden dua edesm gelıo ınsallah bıdaha beben olur emmez de görursun dıye ama gunahı boynuma ne alayım..of herkes yasadgını bılıyo işte bosvereblsek keske de nerde
bilgecim doktorun hayrlı olsun canm ben de elanazıma katılıyorum asılamam cok uzun surmustu normalin iki katı igne yemiştim yaklasık25 gün kadar nerdeyse tüp tedavisine esdegerdı madden manen cok yormustu smdıkı aklımda olsam ben de dırek tüpü denerdm ki deneyecekken tam eslemcik geldi cok sükür insallah sizin de ceee der melekleriniz gerek kalmaz o melun ignelere
bugün doktora gittim sanki o doktor gitmiş yerine başkası gelmiş gayet olumlu konuşuyor moral veriyordu hatta ben onun moralini bozdum bu geçirdiğim en kötü tedavi dedim ama öyle diğer başarısızlarla kıyasladığımda onların her anlamda değerleri daha başarılı ona rağmen olumlu sonuç alamamışım bundan nasıl alacağım allaha kalmış işim neyse ama doktorun olumlu olması hoşuma gitti
yumurtalar doktorunda deyimiyle mehter marşıyla ilerliyor bir tane 13,5 bir tane 10,5 bir tane 8,5 birtanede 6 mm var endometriumda 6.7 mm yani ben bu değerlerle iptal edelim diyecek dedim ama ovitrel verdi iki gün ekstra karından yapacağımki kendi kendilerine çatlamasın yumurtalar böyle giderde önden çatlama patlama olmazsa pazar pazartesi gibi toplanacakmış kızlar dua edin ne olur benim için bir mucize lazım spariş dua olurmu ama herzaman benim için dua ettiğinizi biliyorum zaten :26:
bilge melek kartları züğürt tesellisi vermiş bana hannaaaağmmm :18::18:
ben keşfettim bu çocukların neden böyle düz duvara tırmandığını biz çocukken her yer çok güvenliydi sokakta bütün gün enerjimizi boşaltırdık akşama uslu dururdum benki ertesi günde sokağa çıkabileyim annem öğle uykusuna aldığında bile gıkım çıkmazdı uyumazsam ertesi gün yollamaz diye kuzu kuzu dinlerdim annemi normalde yemeyeceğim yemekleri şantajla yerdim ama şimdiki çocuklar evde saksı gibi ne yapsın tabi analarına sarıyorlar :))) arkadaşta yok
sermestim kim demiş mama kolay diye ablam ilk çocuğu mamayla büyüttü şimdi emziriyor ve kesinlikle mama en zor şey diyor emzirmekten kolay ne var aç hazır ama öbür türlü bir alay işlemi var üstelik zamanında bitirmezse çöp oluyor falan herkez konuşmak için konuşuyor
cüneyt çok fenadır adam alaylı psikolok çevremizde herkez ondan akıl alır dertleşir psikanaliz falan okur sever insan psikolojisi ile ilgilenmeyi yoksa bana nasıl katlanırdı garibim
bence de emmesi daha rahat hele geceleri biberona kalk doldur yıka dediğn gibi sonra kaynat
ama napalım canları sağ olsun bugun sabah verdim mamayı sonra 2 ye kadar emzirdim sonra vermeyeyim dayansın dedim ama nerde çocuk deli gibi aç verdim sonra
dün mahalle eve taşındı giden gelen biri çıkıyor biri geliyor tebriğe her gelen aynı şeyi söylüyor emzirdikçe gelir
tamam var zaten ama bi vakit sonra bitiyor sıkınca gelmiyor ee sonra aç mı kalacak bu çocuk
hastaneye yatmasaydı belki daha kötü hissederdim kendimi ama ordakileri gördükçe daha iyiyim aç kalmasın yavrucum yeter
kızlar çok kötü bir rüya gördüm acaip etkilendim
doğurmuşum bebiş küvezdeymiş hiç görmemişim
sonra görmeye gidiyorum 2 gün önce ölmüş diyorlar nasıl kötü oldum
rüyamda ağladım çığlık attım uyandım eşime anlatırken bir daha ağladım
Allah rüyada bile kimseye yaşatmasın sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
selamlar ben geldim özledim hepinizi.
iki gundur barkoda bogulmuştum neyseki biraz yoluna girmeye basladı
oyle sıcakki anlatamam sizeeee
meteroloji yalan söylüyor kesin 38 filan diyo biz 43 görüyoruz nasıl oluyosa
bilgecim yeni doktorun hayırlı olsun canım
burda cok meshurdu zaten hep böyle bacım macım dermiş ben pek sevemem öyle muhabbetleri ama bu adam kanser konusunda cok iyi.
tüp bebek infertilite kısımlarını bilemem ama ankarada acayip iyi bi doktorun ögrencisiymiş annemin bi arkadasının hayatını kurtardı teshisi ve doktor yönlendirmesiyle.ama biraz dalgın bi adam gebeysen ikili test zamanını unutuyor mesela bu da aklının köşesinde kalsın olur mu.
bende senden bana bi kart cekmeni isticektim.birden bire içime dogdu.arasam dedim sonra ayıp olur ne alaka dedim tuttum kendimi
musati olunca cekermisin bi tane
senin miray ı anlatmalarına bayılıyorum ben yaaaaaaa
iyi kacamaklar size
burpum cok sevindim 1 tane olsun senin olsun kucagına al inş.pozitif gör demiyorum çünki onemli olan saglıkla dunyaya gelmesi.
hersey guzel olur baksana birden degişiverdi.inş rabbim yazmısıtır sana da evladını son olur artık bu caban.
elanazım gebelikte kabuslar görülür merak etme.endişelerin var tabi.Allah korusun bol bol dua et sen bişeycik olmıcak Allah ın izniyle
tuanay abla dönmedi mi tatilden
tedaviye baslıcaktı yaaa heyecanlıyım cok
ahhhhh ahhhhh
bu gunlerde yine bi duygusallastım ben yaaaa
ALLAH ım bizede nasip et saglıklı bi evlat diye dua ediyorum hiç dilimden düşmüyorrr
insanların konustugu yorum yaptıgı herseyden tiksiniyorum sizler bıktınız yok mama yok anne sütü yok sıcak yok bilmemne elaleme ne anlamıyorum herkes kendi cocugundan sorumlu bırakın su anneleri özgür ya.illa karısıcaklar gereksiz insanlar bende cocugum olmuyo diye acıyanlardan olurrr seninde diyenlerden vırvır konusanlardan bıktım hepsinden nefret ediyorum.
ah denizim neler yaptı kayınvaliden
neyseki gitmiş aman iyiki uzakta
özlemim doğru dışarıdada emzirmek zor dimi ama istanbulda her yerde emzirme odaları var ama oradaki muhabbette çok komik ben ablam sayesinde dahil oldum o muhabbetlere bebekler lok lok içiyor anneler melül melül bakıyor sıkıla sıkıla annelik işte hiç kolay değil cüneyt kadın ruhundan çok iyi anlar okonuda çok şanslıyım babasından almış eğitimini batuyuda öyle yetiştir tavsiye ederim
elanaz o nasıl rüya öyle canım allah uzun sağlıklı ömür versin gerçek gibi etkilemiştir seni unutmaya çalış bebingimin dediği gibi hamilelikte olur böyle rüyalar birde insanın korkuları rüyasında karşısına çıkarmış
bebing barkodlamayı keşke kışın yapsaydın 43 derece nedemek aman tanrım orada denizde yok nasıl bunaltıyordur bende yazı çok severim erisemde razıyım çok şükür pek sıcakta sürünmüyorum ondan şikayetim yok fazla evden arabaya arabadan işe alışveriş dahil heryer klimalı ev klimalı değil ama püfür püfür belki o yüzden çok söylenmiyorum
ama pişsemde yazı çok seviyorum ben
melek nerede bu hafta tr ye geliyordu dimi
deniz ya sorma artık bizimde derdimiz yumurta çatlağı patlağı olmasada yediydi yemediydi olsa yaş ilerledikçe insanın gücüde azalıyor herşey yaşında oluyor işte çoook ama çok baydım artık mahalleli niye okadar çok gelip gidiyor bu sıcakta sezeryan yaran geçtimi daha rahatmısın şimdi bak iki hafta oldu bile zaman su gibi akıyor
bilgecim inşallah diğer test sonuçlarını beklerken hamile kalırsın iğnelerden hiiiç korkma benim yediğim iğne bütün tedavilerimde 500 ü bulmuştur yüksek doz kullandığım için tek seferde 4 iğne olduğumu bilirim hatta bugün doktor yumurtalarım geç büyüdüğü iiçin çatlamasını önleyici iğne verdi iş yerinde tuvalette iğneyi karnıma cork diye sapladım bir baktım havasını almamışım tekrar çıkardım havasını aldım tabi bu arada ucu bozulmuş tekrar soktum batır batır girmiyor neyse batırdım enjekte ettim çıkarmamla hem ilaç hem kan aktı göbeğimden şişlensem bukadar acımazdıkorkuttum seni tam densizim yok yaa korkulacak hiç birşey yok bu başıma gelen okadar alıştım ki artık önemsememekten geldi yoksa ciddi kolay yani
bak melek kartlarını ben öyle değerlendirmemiştim mötünden almışım olayı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?