Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilgecim iğnenin öyle bir zorluğu falaln yok ben 2 aşılamamdada kullandım hoş ikincisi çok yumurta geliştiği için iptal edildi ,iğneyi karından olmak zorunda değilsin kas içi bir uygulama olduğu için koldanda yaptırabilirsin ki benim eşim kolumdan yaptı hep bak bebişte geldi ,merak etme abartacak bir şey yok iğne daha avantajlı sonuçta en son teknolojiyle yapılıyor bunlar klomen 2 kuruşluk şey bunlar öyle mi?

burpum bak dr bile senden umutlu yani :)))) sende onun gibi olsana aaaaaaaaaaaa!!!!!
ne güzel büyümeye devam ediyorlar işte olacak inşallah
ben ısmarlama dua etmem çünkü sana her zaman ediyorum içimden geçse yeter :)
cüniyt eniştem valla süper yorumlamış ne diyeyim ,ay bizim gibi düşünüyor artık ya yaşasın, 1 erkek biz kadınları anlıyor :))))))))

ay sermestim boşver o mış mışları ya elalem işte ağzı torba değil ki büzesin
bencede emzirmek daha kolay çünkü hiçbir ekstra gerektirmiyor
yok emziği kaynat yok biberonu kaynat hijyen sağla emzirmek öyle mi
ama olmayınca olmuyor kardeşim
ben her iki yöntemide kullanan biri olarak şöyle diyebilirim ki
dışarıda gezmede falansak biberon daha iyi orada burada memeni çıkarıp deşifre olmuyorsun :))))
evde ise emzirmek daha keyifli ama benim bebiş memeyle arasını iyice bozuyor gibi
süt yeterli olmayınca tabi çıldırıyor küçük beyimiz

burpum çok sevindim tam bitti derken tedaviye devam edecek olman çok iyi
bunda da var bi hayır diyorum ve oğlumla beraber dua ediyorum senin için dediğin gibi sipariş değil zaten her zaman ediyoruz

senden de bekliyoruz emmiyor uyumuyor aman şaka şaka başına gelince onlarda çok sıkıntılı
Allah önce sağlıklı ve huzurlu bebek versin hepimize

bence de emmesi daha rahat hele geceleri biberona kalk doldur yıka dediğn gibi sonra kaynat
ama napalım canları sağ olsun bugun sabah verdim mamayı sonra 2 ye kadar emzirdim sonra vermeyeyim dayansın dedim ama nerde çocuk deli gibi aç verdim sonra
dün mahalle eve taşındı giden gelen biri çıkıyor biri geliyor tebriğe her gelen aynı şeyi söylüyor emzirdikçe gelir
tamam var zaten ama bi vakit sonra bitiyor sıkınca gelmiyor ee sonra aç mı kalacak bu çocuk
hastaneye yatmasaydı belki daha kötü hissederdim kendimi ama ordakileri gördükçe daha iyiyim aç kalmasın yavrucum yeter

bilgecim yeni tedavin hayırlı olsun korkma iğnelerden çok basit ben kendim yaptım hepsini
olacağına inanarak başla lütfen ben bi tek tüpte çok inanmıştım ama olmadı malesef
herşeyin hayırlısı inşallah miray kardeşine sizde 2. yavrunuza kavuşun

bende sigarayı hamile kalana kadar bırakamadım
tedavilerde kesmiştim bi de olumsuz olunca geri başlamıştım ne işe yarayacaksa
hamileyken tiksindim şimdi de aramıyorum inşalalh şeytan auyup başlamam
başlarsam arkası gelir çünkü
sende en kısa zamanda bırakmaya bak lütfen

burpcum dualarımız seninle canım
yumurtaların da yavaş büyüsün ama iyi olsun
benim tedavilerimde de hep geç büyümüşlerdi
yeterli boyuta ulaştıktan sonra kaçıncı gün olduğu önemli değil

kızlar çok kötü bir rüya gördüm acaip etkilendim
doğurmuşum bebiş küvezdeymiş hiç görmemişim
sonra görmeye gidiyorum 2 gün önce ölmüş diyorlar nasıl kötü oldum
rüyamda ağladım çığlık attım uyandım eşime anlatırken bir daha ağladım
Allah rüyada bile kimseye yaşatmasın sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

AY ALLAH KORUSUN HAYATIM. TERSİ CIKARMIS UZUN UZUN ÖMÜRLER HEPİNİZE İNŞALLAH.
ben de kendim kaşındım "cennetimden bakarken " diye bir film aldım. ayyyy 2 gece uyuyamadım. sakın anneler anne adayları izlemesin su toplumda zaten paranoyağız bu film hepten dengeyi bozuyor ((

amin inşallah olumlu olur ne diyeyim hem de hepimizin ki. başya burp, bebing, gulimus, tuanay ve melek tabii. ben en son olsam da olur :)))
şu smear sonucu da temiz gelsin hemen başlayacağız sanıyorum.
valla ben iyi alışmışım eskiden bu kadar içmezdim hop bir tane hop ara verdim derken derken artmış sayısı (( tedavi olursa hemen bırakıcam :)))
sen de sakın yanaşma başlayan bırakmaya çalışıyor kurtulmuşken geri dönme :)))
oğluşunu da sessizce öpüyorum gıdısından. minik ayaklarından :)))

miray mamaya erken başladı. ve asla uyumazdı. bir anda evimiz 10 biberonla doldu. öünkü eşim gelmeden yıkayamıyordum. yıka, sterilizatöre koy, kurula temiz muhafaza et. kucağa alışmış ve uyumayan bebekle mama olayı bitirmişti beni ama karşılığını alıyorsunuz. bu zamana kadar ki tecrübem şöyle Türk kadınlarında kendini diğer kadınlarla kıyaslama olayı çok var. bu benim annemde de böyle. mesela ben emzirdim sen neden mama veriyorsun? ah ah ben de az mı çektim? biz nasıl baktık sen de öyle bakacaksın! vsvs bunu sekiz milyon cümleyle devam ettirebilirim. pınarcığıma ve tüm arkadaşlarıma tavsiyem bu tür öğütleri aşağı kasımpaşa semtine havale etmeleridir

2 doktor da bana iğne daha avantajlı dedi. bakalım. olmazsa zaten tüp mecbur.

canım çok sağolasın. daha regl bekliyoruz smear sonucu bekliyoruz. eşim ürolojiye gidicek. işler var daha. bakalım kısmet nezamana. başlamak için hem cok hevesliyim hem de cok korkak. eslem olayı çözmüş baksana süper olmuş. darısı tüm isteyenlere olsun. melekleriniz dedin de sen benden ikiz falan mı bekliyorsun????? bu arada tuba büyüküstün de ikiz bekliyormus ya hem sevindim hem de millette ne yumurta ne sperm varmış demeden edemedim. :)))

tüm kalbimle dualarım seninle ayrıca bir önceki melek kartı süprizlere gebe vs demişti sanki. elinde olanlarla olcak bu iş. su anki kart bunu söylüyor elindekilere sükret diyor hiç olmasaydı tedavi kesilirdi dimi ama :))) herşey güzel olacak üzülme :)))

ben de yamuldum ya. kış gelsin artık. sıcakların üstüne anne anne dibimde kaç kere ezilme tehlikesi atlattı. ayağına basmamak için kaç kere düştüm. bazen hakikaten sinir geliyor. sırf uzun sürsün diye her bir parmağına farklı renk oje sürdürüyor ki yanından gitmeyeyim ama ev de bir sistem gerektiriyor. yarım işi hiç sevmem kendimi yiyorum ne yapayım. amaaaaa haftasonu yokum gidiyorum eskişehir'e kaçıcaz. azıcık ev toplamayı yemek yapmayı düşünmeyeyim. rahat edelim.

herkesi öpüyorum. pazartesi görüşmek üzere.

selamlar ben geldim özledim hepinizi.
iki gundur barkoda bogulmuştum neyseki biraz yoluna girmeye basladı
oyle sıcakki anlatamam sizeeee
meteroloji yalan söylüyor kesin 38 filan diyo biz 43 görüyoruz nasıl oluyosa

bilgecim yeni doktorun hayırlı olsun canım
burda cok meshurdu zaten hep böyle bacım macım dermiş ben pek sevemem öyle muhabbetleri ama bu adam kanser konusunda cok iyi.
tüp bebek infertilite kısımlarını bilemem ama ankarada acayip iyi bi doktorun ögrencisiymiş annemin bi arkadasının hayatını kurtardı teshisi ve doktor yönlendirmesiyle.ama biraz dalgın bi adam gebeysen ikili test zamanını unutuyor mesela bu da aklının köşesinde kalsın olur mu.
bende senden bana bi kart cekmeni isticektim.birden bire içime dogdu.arasam dedim sonra ayıp olur ne alaka dedim tuttum kendimi
musati olunca cekermisin bi tane
senin miray ı anlatmalarına bayılıyorum ben yaaaaaaa
iyi kacamaklar size

burpum cok sevindim 1 tane olsun senin olsun kucagına al inş.pozitif gör demiyorum çünki onemli olan saglıkla dunyaya gelmesi.
hersey guzel olur baksana birden degişiverdi.inş rabbim yazmısıtır sana da evladını son olur artık bu caban.

elanazım gebelikte kabuslar görülür merak etme.endişelerin var tabi.Allah korusun bol bol dua et sen bişeycik olmıcak Allah ın izniyle

tuanay abla dönmedi mi tatilden
tedaviye baslıcaktı yaaa heyecanlıyım cok

ahhhhh ahhhhh
bu gunlerde yine bi duygusallastım ben yaaaa
ALLAH ım bizede nasip et saglıklı bi evlat diye dua ediyorum hiç dilimden düşmüyorrr

insanların konustugu yorum yaptıgı herseyden tiksiniyorum sizler bıktınız yok mama yok anne sütü yok sıcak yok bilmemne elaleme ne anlamıyorum herkes kendi cocugundan sorumlu bırakın su anneleri özgür ya.illa karısıcaklar gereksiz insanlar bende cocugum olmuyo diye acıyanlardan olurrr seninde diyenlerden vırvır konusanlardan bıktım hepsinden nefret ediyorum.

ah denizim neler yaptı kayınvaliden
neyseki gitmiş aman iyiki uzakta

özlemcim sizin oralar da sıcak mı
batu paşa pek tatlı masallah 41 kereeeeee

gulimus hiç gelmiyor diymi nursimde
sevimde bilgisayar yoktu sanırım

kıs nezaman gelicek yyaaaaaa

ya yok ya emzirdikçe gelir diyorlar olmadı bende öyle birşey hem bebek büyüdük sıra ihtiyacı aetıyor yine yetmiyor ,ben ne zaman sağsam hep aynı (( çok az geliyor hala ki emziriyorum elimden geldiğince, biberonu çok az veriyordum ilk zamanlar ama şimdi 3 biberona çıktık ,dediğin gibi ne yapayım yani elalemi dinleyip çocuğumu aç mı bırakayım

allah korusun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah......

özlemim doğru dışarıdada emzirmek zor dimi ama istanbulda her yerde emzirme odaları var ama oradaki muhabbette çok komik ben ablam sayesinde dahil oldum o muhabbetlere bebekler lok lok içiyor anneler melül melül bakıyor sıkıla sıkıla annelik işte hiç kolay değil cüneyt kadın ruhundan çok iyi anlar okonuda çok şanslıyım babasından almış eğitimini batuyuda öyle yetiştir tavsiye ederim

elanaz o nasıl rüya öyle canım allah uzun sağlıklı ömür versin gerçek gibi etkilemiştir seni unutmaya çalış bebingimin dediği gibi hamilelikte olur böyle rüyalar birde insanın korkuları rüyasında karşısına çıkarmış

bebing barkodlamayı keşke kışın yapsaydın 43 derece nedemek aman tanrım orada denizde yok nasıl bunaltıyordur bende yazı çok severim erisemde razıyım çok şükür pek sıcakta sürünmüyorum ondan şikayetim yok fazla evden arabaya arabadan işe alışveriş dahil heryer klimalı ev klimalı değil ama püfür püfür belki o yüzden çok söylenmiyorum
ama pişsemde yazı çok seviyorum ben

melek nerede bu hafta tr ye geliyordu dimi

deniz ya sorma artık bizimde derdimiz yumurta çatlağı patlağı olmasada yediydi yemediydi olsa yaş ilerledikçe insanın gücüde azalıyor herşey yaşında oluyor işte çoook ama çok baydım artık mahalleli niye okadar çok gelip gidiyor bu sıcakta sezeryan yaran geçtimi daha rahatmısın şimdi bak iki hafta oldu bile zaman su gibi akıyor

bilgecim inşallah diğer test sonuçlarını beklerken hamile kalırsın iğnelerden hiiiç korkma benim yediğim iğne bütün tedavilerimde 500 ü bulmuştur yüksek doz kullandığım için tek seferde 4 iğne olduğumu bilirim hatta bugün doktor yumurtalarım geç büyüdüğü iiçin çatlamasını önleyici iğne verdi iş yerinde tuvalette iğneyi karnıma cork diye sapladım bir baktım havasını almamışım tekrar çıkardım havasını aldım tabi bu arada ucu bozulmuş tekrar soktum batır batır girmiyor neyse batırdım enjekte ettim çıkarmamla hem ilaç hem kan aktı göbeğimden şişlensem bukadar acımazdı korkuttum seni tam densizim yok yaa korkulacak hiç birşey yok bu başıma gelen okadar alıştım ki artık önemsememekten geldi yoksa ciddi kolay yani
bak melek kartlarını ben öyle değerlendirmemiştim mötünden almışım olayı :)))))

burpum burada öyle emzirme odaları falan yok tabi istanbul 'un büyük şehirin avantajları işte :)
ben öyle birşeye dahil olamam herhalde yahu inek olssam sahibim verimsizlikten hemen keserdi :)))))
valla cüniyt eniştem gerçekten çok anlayışlı ,inşallah benim oğluşumda ince ruhlu bir erkek olur kursa mı gelse size yoksa :)

sağolun kızlar rüyanın etkisiyle bütün gün garip geçirdim
tüm bebişleri Allah korusun

miray'ın çin işkenceleri bari sizin işinize yarasın hayatım.
bu doktor bana ve eşime bi ara "jujuklar (cocuklar) dedi ben kopma noktasına geldim. ama hakikaten tiroitten başladı meme kontrolü en son rahim ultrasonu ile bitirdi. ilk defa böyle muayene oldum. bir de dikkatle ne anlatsam dinledi sağolsun. eski keltoş doktorum hı hı der kendi aklına eseni yapardı. hayırlısı bakalım.

bu arada 2 haftadır miray taktı bu kardeş olayına. doktora da beraber gittik ya sandı ki karnımda bebek var. neyse ben anlatıyorum karnımın kocaman olması lazım vs vs bu daha hala bana "saat kaç gibi doğar" "yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz eve gelecekmi?" bilmem ne saç baş yoldurdu. kızım diyorum anlamıyor musun yok daha cooook beklemen lazım önümüzdeki uzun tatilde diyorum hala saat kaçta doğucak diyor. delirtti bugün :))) yarın 4 bucuk saat arabada nasıl dayanıcak bilmem. sinir edecek o belli de nasıl edecek kestiremiyorum.

hayırlısı ama pek umutlanmıyorum artık. conceive plus da zortladı. onu da protesto edecem yakında :))))
ben de kendimi delmekten korkuyorum bana eşim yapar herhalde. katiyyen iğne yapamazmışım onu anladım.
korkutmadın hayatım korksam girişmem bu işlere. doktor kendiliğinden de olur ama uzun sürebilir dedi. ben asıl amniyosentezden korkuyorum. inşallah yaptırmak zorunda kalmam bir gün.

melek kartını yorumlamak çok önemli. benimkine güven sen :)))

bebing sana da yola cıkmadan ceker buraya yazarım.

iyi geceler size bu kadın ütü yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…