Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebıng : Nedensiz de mutlu olabilirsin. Sadece gülümse ve kendini meleğinin kollarına bırak.

Melek : Cesaret, korku duymana rağmen yürümeye devam etmektir. Bu da oyunun en önemli kurallarından biridir.

Tuanay : Bir soru sor.. Cevabı sana rüyalarında gelecek.

özlem : Artık tüm eski sorunlarını kolayca çözümleyebilecek donanıma sahipsin.

Sermest : Neden telaşlısın?hızlı ol ama aceleye gerek yok. Telaş hızını keser.

Burp : Kendin için bir mum yak, derin bir nefes al ve gevşe... Seni tam anlamıyla destekleyecek yepyeni bir yaşam oluşturman için meleklerin sana yardım ediyor.

35deniz : Yaptğın işi sev, sevdiğin işi yap ve tümünün sadece oyun olduğunu herzaman anımsa.

Sevim : Endişelenme.. Varman gerekiyorsa yolun açılır.

Gulimus : Evren seni, sadece sen olduğun için seviyor ve destekliyor. Bunu herzaman hatırla.

EVET panpişlerim 33:) ben 2 gün yokum. hepinizi kocaman öpüyorum.
regli oldum sonunda bunu da belirteyim.
öptüm sizleri :))

bilgecim rica etsem döndüğünde benim içinde bir melek kartı çekermisin?
bende kızını ve seni çok öpüyorum:))

bilgeeeeeee amannnn bizde mi panpiş olduk şimdi :))))

valla o kart doğru çıktı artık eskide kalan ve bugün önüme gelen hiçbirşeyi kafama takmıyorum ve hallolmuş oluyor işte :))))

burpumun ki çok güzel çıkmış ya hadi hayırlısı inşallah.......

yaaa melek kartlarına inanamadım bukadar olur herkezinki çok uygun çıkmış
sana iyi yolculuklar bilge eskişehir size iyi gelir antalyadan sonra serin gelir
mirayada çok güldüm yatçak kalkçak yatçak kalkçak kardeşi gelecek ama önce anne babası yatacak kalkacak :)))

özlemim canım benim allah seni neyapsın cadı seni :))))) inek olsan keserler yerler haa ben yerim seni
siz yetiştirdikten sonra tabiki batu kadın ruhundan anlayan kibar bir centilmen olur bir ben eminim

kızlar bugün adetimin 15. tedavimin 14. günü yumurtalar çok yavaş ama bir tanesi depar arttı endometrium iyi ama 8.7 olmuş yumoşlarda 16,5 - 14,5 - 11,5 birtanede 9,5 bunlar benim tembel kakalaklarım yani çoktan yumurta toplama işlemi yapılmalıydı e2 394 doktorum salı günü toplayalım dedi puregona ekstra merinol verdi birde orgalutran çatlama önleyici hepsini saat 2 de göbeğime bastım göbeğim eleğe döndü bilmiyorum bukadar emeğe allah karşılığını verir inşallah pek ümitli değilim çünkü bukadar yavaş yumoşlar ya boş çıkıyor ya döllenmiyor ya bölünmüyor ben bu mubarek günde allahtan mucizesini diliyorum sadece

guzel bir gelisme bu yaani iptal olmasından kat kat iyi bence. bizim gibiler icin uzun sure yuksek doz tedavi ile bu sekilde yavaş büyüyen yumurtalar kaçınılmaz bir sonuç. sen bu sureci iptal edilmeden geciriyorsun, hadi biraz rahatla ve pozitif ol..

size cok sıcak bigunden bildiriyorum
saat 5 oldu nerdeyse aksam olucak dısarısı 46 derece yanıyoruz biz burda yaaa

burpum yazı seviyorsun demek ahhh bende eskiden severdim 3 ay deniz kıyısında tatil yaparken ama şimdi çekilmiyor
tedavin iptal olmadıgı için umut devam ediyor ah su içerken deliklerden cıkmasın yeter :)
inş olucak canım.

bilgecim cok korkma ignelerden ben bile yaptırdıysam sen cok kolay yaptırırsın.ben baskasına vurulan igneden bile etkilenen biriyim düşün artık

melek kartım ne kadar dogru cıkmıs benim için

bu arada miray gibi ablamın kızıda ablam tuvalete gider gelirdi dogdumu kardesim derdi yarılırdık gülmekten

pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum ama heyheylerim tepeme geliveriyor önceki tecrübeler yakamı bırakmıyor düşük e2 kalitesiz yumoş alarmi veriyor bana allah büyük iptal edilmeden geçirmem doktorumun kararıdenemek istedi böyle olumlu sonuç aldığı örnek varmış inşallah bende bir örnek olurum :18: :18: :18: :18:

bebingim burasıda sıcak aslında bugün biraz serinledi dediğin gibi öyle kırkküsur sıcaklık çekilmez bende sevmem heralde öyle yazı herşeyin çoğu fena
birde hafta sonu eve tıkıldık ben denize gideriz diye hayal ediyordum gün ortasında 3 iğne olunca plajda manyak derler bana geçen hafta pazar tedavim dondurulduğunda ablamın yazlığına gittik yanımıza kar kaldı süpriz oldu ogidişimiz 2 gece nefes aldık siz eylülde gideceksiniz dimi tatile işşallaaaaaaah gideme hamile ol emiiiiiiiiii

valla öyle ama burpum ne yapayım bak tavuk olsam kesmezdi ama zamanında çok yumurtlamıştım :)))))
inşallah ince ruhlu ,anlayışlı bir erkek olur paşam güvenin içinde teşekkür ederim canım :)

canım ya ne olur olumlu ol bak daha geçen gün ya iptal edilirse diyordun şimdi ne güzel büyüyorlar sen çok güzel bir örnek olacaksın inşallah ,şimdi yapman gereken sakin olman ve olaylarını akışına bırakarak kendini allaha teslim etmen, rabbim büyük bu güzel günlerde gönderecek inşallah meleğini, sabrının meyvesini alacaksın inşallah :) mucize diye birşey olmasa biz bu kelimeyi bilirmiydik var işte demekki :)))) rabbim dermanı olmayan dert vermesin ya hiç olmasaydı ,tüp bebek bölüminde kromozom problemi olan bir grup var ne kadar kötü durumda olanlar var senden oku ve gör, drlar kesinlikle uğraşmayın diyorlarmış düşünsene senin umudun var en azından :) pozitif ol canım arkadaşım benim, çok cici bir anne olacaksın o heyheylerine söyle seni bayağı bir zaman bıraksınlar mümkünse :))))

iyi akşamlar canlarım
sayfalar hareketli çok sevindim hzılıca okudum oğlumdan fırsat varken hoş uyumuyor şimdi küçük beşiğinde ayağımın dibinde emzik ağzından düştükçe kandırıyorum geri tepiyorum oburiks benim oğlum:))

dün akşam kontolümüz vardı kilo alımı iyi dr aynen devam dedi kalbinde az da olsa üfürüm var zaten 2 günlükken de çıkmıştı ama zamanla geçer dedi
onun dışında herşey yolunda ..gazmanlığımız dışında tabi gaz sorunumuz başladı bitkisel yollarla çözmeye çalışıyoruz artık geçen gece sabaha kadar uyumadı bu zamana kadar oğlumun hiç zahmeti yokmuş onu anladım gece uykusuzluğu çoook zorrr.))ama değer tabi o ayrı:))

burpcum yumurtaların gayet iyi büyümüş kaçıncı gün olduğuna takılma lütfen ne sonuçlar alanlar var her zamnan daha kötüsünü düşünüp şükretmek lazım ..salı günü büyük gün inşallah az olsun ama öz olsun kaliteli yumoşla bu iş bitsin artık Allahım sana bir bebiş nasip etmiş olsun..
dün benimde kontrolüm vardı herşey iyiydi rahime falan bakıldı bu arada doğumda yapışıklık gördü dr önceden kalmış müdahele etmedi emzirmeden sonra ilaç kullanacağım tekrar..ama burpcum sende sormuşsun bugun gelin görün ki dikiş yerimden bir noktadan pembe sıvı çıkıyor sanırım açılma oldu.
o kadar gün hiç yatmadım hastanelerde ayakta dolandım bişey olmadı neden böyle oldu anlamadım eğer devam ederse pazartesi tekrar gideceğim..

bilgecim melek kartın için teşekkür ederim sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller..bende dediğin gibi artık kimseyi takmıyorum
akşam çocuk doktorumuzla baya konuştuk psikolojim bozulacak herkes bişey söylüyor dedim ..oğlun sağlıklı mı sağlıklı herşey yolunda kilosu gelişimi iyi ya mama olmasaydı ki bu mamalar bebekler için gelişmiş en iyisi dedi..herkes de süt olacak diye bir kural yok diye rahatlattı beni ..

elanazım rüyan hayrolsun ve gerçekten uzak olsun Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etmiş olsun oğluşuna:))

sevimle konuştum pc hala bozukmuş mercan hanımla uğraşıyormuş emmiyormuş uyumuyormuş yemiyormuş
canı sıkkın kilo alımı da durmuş inşallah düzelir mercanımız..

özlemcim batu beyimiz nasıl o da benimki gibi oburiks mi paşamız doymuyor mu

bebingim sana sıcaklarda kolay gelsin biz gece gündüz düşük ayarda klima ile oturuyoruz biraz kapatalım denizin başı sırılsıklam ter içinde uyumuyor bile serinlikte rahatca uyuyor ..
bu arada duana aminnn dyorum en kısa zamanda isteyen herkese naip etsin inşallah

kızlar unuttuğum yoktur umarım çok yorgun ve uykusuzum
yarın adağımızı kesip huzur evine vereceğiz aslında kırk çıktından sonra keselim dedim ama eşim hocaya sormuş beklemek olmaz çocuğa adanmış demiş o yüzden yarın hallaedeciz..kendinize iyi bakın

ooo pınarcım girebilmişsin paşadan fırsat bulup :)
demek obiriks seninki ha yerim ben onu tontişim benim
kilo alımı iyiyse sorun olmaz canım merak etme
sende ihmal etme git bir an önce sonra sıkıntı olmasın
gaza gelince onunla yaşamaya alışıyorsunuz zamanla :))))
biz zinco ,metsil kullandık herkes zinco iyi dedi ama bizi metsil kurtardı
her çocuğa yarayan şey farklı allaha şükür o yaradı bize
2- 2,5 ay arası zaten bizimki o sorunu çözdü
şimdi alttan pırt, üstten bööö devam ediyoruz :)))
oynarken bile pırtlıyor ya terbiyesiz oğluşum...
bu arada milupanın ve humananın papatya ve kimyonlu rezene çaylarını da kullandık
ama çok faydası olmadı açıkçası
metsil kana hiç karışmıyor direk idrarla atılıyor korkma yani
hem içinde bileşenleride belli
eşimin dr bir arkadaşı var farmakolog o tavsiye etmişti
biz çok faydasını gördük birde karnını sıcak tutmaya çalış
kolay gelsin sizeeeeeeeeeeeeeee

özlem o batunun pırt pırtlayan tötünü ısırırım emi hatta benim için ısır burp teyzenden sevgilerle de :)))
heyheylerimi bugün biraz daha kovaladım bok vardı sanki tutamadım sordum e2 mi doktor güzel demiş işte ne kurcalıyorsam

deniz rahim yapışıklığı bence doğum sonrası normaldir daha rahmin yeni yeni toparlıyor takılma düzelir kolaymı deniz oğlanı taşıdı o rahim
kalpteki üfürük hiç duymamıştım umarım önemli birşey değildir ki doktorun tavrındanda bu anlaşılıyor maşallah sağlığı iyi denizoğlanın pırt pırtlarda başlamış annelik pıtpıtları duymayla başlayıp pırt pırt ları duymayla devam edip en sonda ergenlikte zır zırları duymayla tavan yapıyor :))))))

bizde eve çakıldık bugün denize giderdik birde herkez sözleşmiş gibi arıyor fenalık geldi yalan söylemekten biri aradı havuza çağırdı deminde en samimi olduğumuz arkadaşlar aradı bize gelmek istedi bende atlatmak zorunda kaldım bozuldumu bilmiyorum ama ben üzüldüm atlatmak istemezdim ama bende müsait olsam arar davet ederim dimi onuda anlamam arayıp gelelimmiyi off şimdi çok canım sıkıldı çağırsam habire iğne oluyorum heryer ilaç dolu iki çocuğu var ayıp olmasın diye kucağıma almak gerekir ben bu son günleri dinlenerek geçirmeye niyetliyim karpuz yata yata büyür mantığı denize bile gitmedik öğlen bir alay iğne yapıyorum neyse sonra telafi ederim bu durumu birde kafamı rahatlatabilsem üzüldüm ayıp oldu diye

bahçede salıncakta armut gibi sallanıyoruz kocişle gazete okuyoruz sabahtan beri son gelişmelerde çok gerdi beni o paşaların onurlu davranışı ve yandaş medyanın ........liği çok sinirlendim

iyi haftasonlarııı :)

ah burpum hamile olayım da tatile gidemeyim inşşşşşşşş ne guzel beddua buuuuu

iyiki gitmişiniz gecen hafta mis gibi
ama denize girmem sart yoksa butun kıs sinirlerim tepemde oluyor benim

deniziimiz oburiks demekkk masallah ona
canım alıssın klimaya zamanında biz alısmadık iyi olmadı valla

ısır teyzesi valla pırtlayıp duruyor :))) tamam ben snin yerine ısısırım büyük bir zevkle

kov tabi şu heyheyleri yahu rahatça geçir şü günleri.....

demek ergenlikte zır zırları ha valla doğru ne denir ki?

ayyy bir kro vardı hani armut dalda kız balkonda sallanır diye bir şarkısı vardı hoş sadece şarkıyı hatırlıyorum adamın ne adı ne de yüzü gözümün önünde ama o aklıma geldi ,birde sizin haliniz gözümün önünde canlanınca yarıldım valla :)))))))))))))
gerçekten sevdiğin birini raddetmek çok zor oluyor ama ne yapacaksın önce kendini düşünmek zorundasın sonra telafi edersin inşallah o da anlayışla karşılar madem yakınsınız kızmaz ,bozulmaz bence yani ben olsam bozulmam...
paşalar gerçekten beni de çok duygulandırdı işte bizim böyle bir onurlu,gururlu bir ordumuz var ama önce yargıyı sonra tskyı çökertmeye çalışanlar utansın ki nerdeeeeeeeeeee...
haaa birde dün haberlerde şey vardı hani şu yumurta atan üniversiteli gençler 4 yılla yargılanacaklarmış, var mı böyle adalet ya doğuda itlik yapanlar,polise taş atanlar çocuktan sayılıyor batıda ise aynı yaşta olanlar suçlu... onları başımıza çıkaranlar utansın ki o da nerdeeeeeeeeeee söylenecek çok şey varda burası yeri değil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…