bilgecim iyi yolculuklar iyi tatiller
kızlar bugün adetimin 15. tedavimin 14. günü yumurtalar çok yavaş ama bir tanesi depar arttı endometrium iyi ama 8.7 olmuş yumoşlarda 16,5 - 14,5 - 11,5 birtanede 9,5 bunlar benim tembel kakalaklarım yani çoktan yumurta toplama işlemi yapılmalıydı e2 394 doktorum salı günü toplayalım dedi puregona ekstra merinol verdi birde orgalutran çatlama önleyici hepsini saat 2 de göbeğime bastım göbeğim eleğe döndü bilmiyorum bukadar emeğe allah karşılığını verir inşallah pek ümitli değilim çünkü bukadar yavaş yumoşlar ya boş çıkıyor ya döllenmiyor ya bölünmüyor ben bu mubarek günde allahtan mucizesini diliyorum sadece
guzel bir gelisme bu yaani iptal olmasından kat kat iyi bence. bizim gibiler icin uzun sure yuksek doz tedavi ile bu sekilde yavaş büyüyen yumurtalar kaçınılmaz bir sonuç. sen bu sureci iptal edilmeden geciriyorsun, hadi biraz rahatla ve pozitif ol..
size cok sıcak bigunden bildiriyorum
saat 5 oldu nerdeyse aksam olucak dısarısı 46 derece yanıyoruz biz burda yaaa
burpum yazı seviyorsun demek ahhh bende eskiden severdim 3 ay deniz kıyısında tatil yaparken ama şimdi çekilmiyor
tedavin iptal olmadıgı için umut devam ediyor ah su içerken deliklerden cıkmasın yeter :)
inş olucak canım.
bilgecim cok korkma ignelerden ben bile yaptırdıysam sen cok kolay yaptırırsın.ben baskasına vurulan igneden bile etkilenen biriyim düşün artık
melek kartım ne kadar dogru cıkmıs benim için
bu arada miray gibi ablamın kızıda ablam tuvalete gider gelirdi dogdumu kardesim derdi yarılırdık gülmekten
yaaa melek kartlarına inanamadım bukadar olur herkezinki çok uygun çıkmış
sana iyi yolculuklar bilge eskişehir size iyi gelir antalyadan sonra serin gelir
mirayada çok güldüm yatçak kalkçak yatçak kalkçak kardeşi gelecek ama önce anne babası yatacak kalkacak :)))
özlemim canım benim allah seni neyapsın cadı seni :))))) inek olsan keserler yerler haa ben yerim seni
siz yetiştirdikten sonra tabiki batu kadın ruhundan anlayan kibar bir centilmen olur bir ben eminim
kızlar bugün adetimin 15. tedavimin 14. günü yumurtalar çok yavaş ama bir tanesi depar arttı endometrium iyi ama 8.7 olmuş yumoşlarda 16,5 - 14,5 - 11,5 birtanede 9,5 bunlar benim tembel kakalaklarım yani çoktan yumurta toplama işlemi yapılmalıydı e2 394 doktorum salı günü toplayalım dedi puregona ekstra merinol verdi birde orgalutran çatlama önleyici hepsini saat 2 de göbeğime bastım göbeğim eleğe döndü bilmiyorum bukadar emeğe allah karşılığını verir inşallah pek ümitli değilim çünkü bukadar yavaş yumoşlar ya boş çıkıyor ya döllenmiyor ya bölünmüyor ben bu mubarek günde allahtan mucizesini diliyorum sadece
özlem o batunun pırt pırtlayan tötünü ısırırım emi hatta benim için ısır burp teyzenden sevgilerle de :)))
heyheylerimi bugün biraz daha kovaladım bok vardı sanki tutamadım sordum e2 mi doktor güzel demiş işte ne kurcalıyorsam
deniz rahim yapışıklığı bence doğum sonrası normaldir daha rahmin yeni yeni toparlıyor takılma düzelir kolaymı deniz oğlanı taşıdı o rahim
kalpteki üfürük hiç duymamıştım umarım önemli birşey değildir ki doktorun tavrındanda bu anlaşılıyor maşallah sağlığı iyi denizoğlanın pırt pırtlarda başlamış annelik pıtpıtları duymayla başlayıp pırt pırt ları duymayla devam edip en sonda ergenlikte zır zırları duymayla tavan yapıyor :))))))
bizde eve çakıldık bugün denize giderdik birde herkez sözleşmiş gibi arıyor fenalık geldi yalan söylemekten biri aradı havuza çağırdı deminde en samimi olduğumuz arkadaşlar aradı bize gelmek istedi bende atlatmak zorunda kaldım bozuldumu bilmiyorum ama ben üzüldüm atlatmak istemezdim ama bende müsait olsam arar davet ederim dimi onuda anlamam arayıp gelelimmiyi off şimdi çok canım sıkıldı çağırsam habire iğne oluyorum heryer ilaç dolu iki çocuğu var ayıp olmasın diye kucağıma almak gerekir ben bu son günleri dinlenerek geçirmeye niyetliyim karpuz yata yata büyür mantığı denize bile gitmedik öğlen bir alay iğne yapıyorum neyse sonra telafi ederim bu durumu birde kafamı rahatlatabilsem üzüldüm ayıp oldu diye
bahçede salıncakta armut gibi sallanıyoruz kocişle gazete okuyoruz sabahtan beri son gelişmelerde çok gerdi beni o paşaların onurlu davranışı ve yandaş medyanın ........liği çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?