ayyy bir kro vardı hani armut dalda kız balkonda sallanır diye bir şarkısı vardı hoş sadece şarkıyı hatırlıyorum adamın ne adı ne de yüzü gözümün önünde ama o aklıma geldi ,birde sizin haliniz gözümün önünde canlanınca yarıldım valla :)))))))))))))
gerçekten sevdiğin birini raddetmek çok zor oluyor ama ne yapacaksın önce kendini düşünmek zorundasın sonra telafi edersin inşallah o da anlayışla karşılar madem yakınsınız kızmaz ,bozulmaz bence yani ben olsam bozulmam...
paşalar gerçekten beni de çok duygulandırdı işte bizim böyle bir onurlu,gururlu bir ordumuz var ama önce yargıyı sonra tskyı çökertmeye çalışanlar utansın ki nerdeeeeeeeeeee...
haaa birde dün haberlerde şey vardı hani şu yumurta atan üniversiteli gençler 4 yılla yargılanacaklarmış, var mı böyle adalet ya doğuda itlik yapanlar,polise taş atanlar çocuktan sayılıyor batıda ise aynı yaşta olanlar suçlu... onları başımıza çıkaranlar utansın ki o da nerdeeeeeeeeeee söylenecek çok şey varda burası yeri değil işte
ahh öözlemim ahh şimdi açacağım ağzımı ama burası yeri değil malesef çok kötü gidişat paşalar gerçekten onurlu davrandı banu avar okurmusun vakit bulursan oku ben düzenli takip ederim öyle güzel tanımlıyorki içinde bulunduğumuz durumu allah pisliklere fırsat vermesin yazıyorum yazıyorum siliyorum sen anladın onu
arkadaşlarımız arayacak diye telefondan korkar oldum her arayan olduğunda önce bahanemizi hazırlayıp öyle açıyoruz telefonu yazın bizim bahçe keyifli oluyor ya herkez sıraya giriyor gelmek için birini atlatsan öbürü bende üzülüyorum bu duruma hayatımızı yıllardır tedavilere endeksliyoruz kucak dolusu paralar işi gücü ayarla kaç işi geri çevirttim kocişe strese girmesin bu aralar diye az iş aldırttım ona eşi dostu bile tedaviye göre ayarlıyoruz allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasa bari
herşey yolunda giderse tedavi sonucu kocişin doğumgününe denk geliyor yine ağlayarak mum üflemek istemiyoruz benim aklımda bir çözüm var olurda olumsuz sonuç alırsak pasta kesmeyeceğiz doğum günü yokmuş gibi davranacağız en azından tribe girmeyiz
aaaa kızıyorum valla ya nerdesiniz sizzzzzzzzzzzzzzz
all bendende okadar merdane sallayan bir smile vardı ama bulamadım bulamamam zopalayamayacağım anlamına gelmiyor
kesinlikle türkün türkten başka dostu yoktur ancak olay sadece türk kürt problemi değil dış mihrapların böl parçala yönet politikasının bir parçası böyle önemli coğrafi konum ve cevherleri yedirirlermi adama böylesi cahil halkın başına herşey gelir
evet ya çoğu yok artık, eskiden dua eden bir tane vardı o da yok ,hayır kabul olmayacak yoksa :))))
bence gerçekten yok dış mihraplara uymasınlar o zaman, ve neden başka bir bölgede barınamıyorlarda orada yıllardır yaşıyorlar çünkü onların içinden çıkıyor, benim ilk gittiğim yıl bize köyün muhtarı hocalar sene bilmem kaç burada bir öğretmen öldürüldü dedi, ilk iş gününün böyle olmasını ister misin ayağını denk al demeye getirdi , daha sonra bir öğrencimin annesine kocasını sorduğumda nerede diye dağda dedi ben safı ne işi var orada diye sormuştum kadın öyle bir yüzüme baktı ki anlatamam ... yani oraya gidip yaşamayan hiç kimse bana onları savunmmasın ,onlar destekliyor işte bal gibi, haberlerde görmüyor muyuz bir olayda hepsi sokakta neden bizimkiler böyle değiller ,neden başka bir bölgede barınamıyrlar ,valla dieycek çok şey var da neyseeeeeeee
bilgecim rica etsem döndüğünde benim içinde bir melek kartı çekermisin?
bende kızını ve seni çok öpüyorum:))
bilgeeeeeee amannnn bizde mi panpiş olduk şimdi :))))
valla o kart doğru çıktı artık eskide kalan ve bugün önüme gelen hiçbirşeyi kafama takmıyorum ve hallolmuş oluyor işte :))))
burpumun ki çok güzel çıkmış ya hadi hayırlısı inşallah.......
yaaa melek kartlarına inanamadım bukadar olur herkezinki çok uygun çıkmış
sana iyi yolculuklar bilge eskişehir size iyi gelir antalyadan sonra serin gelir
mirayada çok güldüm yatçak kalkçak yatçak kalkçak kardeşi gelecek ama önce anne babası yatacak kalkacak :)))
özlemim canım benim allah seni neyapsın cadı seni :))))) inek olsan keserler yerler haa ben yerim seni
siz yetiştirdikten sonra tabiki batu kadın ruhundan anlayan kibar bir centilmen olur bir ben eminim
size cok sıcak bigunden bildiriyorum
saat 5 oldu nerdeyse aksam olucak dısarısı 46 derece yanıyoruz biz burda yaaa
burpum yazı seviyorsun demek ahhh bende eskiden severdim 3 ay deniz kıyısında tatil yaparken ama şimdi çekilmiyor
tedavin iptal olmadıgı için umut devam ediyor ah su içerken deliklerden cıkmasın yeter :)
inş olucak canım.
bilgecim cok korkma ignelerden ben bile yaptırdıysam sen cok kolay yaptırırsın.ben baskasına vurulan igneden bile etkilenen biriyim düşün artık
melek kartım ne kadar dogru cıkmıs benim için
bu arada miray gibi ablamın kızıda ablam tuvalete gider gelirdi dogdumu kardesim derdi yarılırdık gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?