Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ahh öözlemim ahh şimdi açacağım ağzımı ama burası yeri değil malesef çok kötü gidişat paşalar gerçekten onurlu davrandı banu avar okurmusun vakit bulursan oku ben düzenli takip ederim öyle güzel tanımlıyorki içinde bulunduğumuz durumu allah pisliklere fırsat vermesin yazıyorum yazıyorum siliyorum sen anladın onu

arkadaşlarımız arayacak diye telefondan korkar oldum her arayan olduğunda önce bahanemizi hazırlayıp öyle açıyoruz telefonu yazın bizim bahçe keyifli oluyor ya herkez sıraya giriyor gelmek için birini atlatsan öbürü bende üzülüyorum bu duruma hayatımızı yıllardır tedavilere endeksliyoruz kucak dolusu paralar işi gücü ayarla kaç işi geri çevirttim kocişe strese girmesin bu aralar diye az iş aldırttım ona eşi dostu bile tedaviye göre ayarlıyoruz allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasa bari
herşey yolunda giderse tedavi sonucu kocişin doğumgününe denk geliyor yine ağlayarak mum üflemek istemiyoruz benim aklımda bir çözüm var olurda olumsuz sonuç alırsak pasta kesmeyeceğiz doğum günü yokmuş gibi davranacağız en azından tribe girmeyiz

bu arada topiği 7. sıradan topladım neoluyor hanımlar tamam tatilde olanlar var ama neredesiniz ayol sermestin hıkı gıkı niye çıkmiiiiii nerde bu millet nerde bu devlet :)))))))

evet malesef gidişat hiç iyi değil doğuda görev yapan bir kişi olarak onları çok iyi tanıyorum, biz insani duygularımızla gittik ama hiçbir şey öyle değilmiş 2. sınıfa giden 8 yaşında bir çocuk öğretmenim siz TÜRKlerin diye başlayan cümlesini duyunca daha iyi anladım herşeyi ve şunu biliyorum ki türk'ün türk'ten başka dostu yok.....

canım benim seni çok iyi anlıyorum herşey inşallah yolunda gidecek ve güzel haberi alınca pastaya bir mum daha dikeceksiniz :)))) bu mum da inşallah o minik pıtpıtların sahibinin olacak canım

aaaa kızıyorum valla ya nerdesiniz sizzzzzzzzzzzzzzz

all bendende okadar merdane sallayan bir smile vardı ama bulamadım bulamamam zopalayamayacağım anlamına gelmiyor

kesinlikle türkün türkten başka dostu yoktur ancak olay sadece türk kürt problemi değil dış mihrapların böl parçala yönet politikasının bir parçası böyle önemli coğrafi konum ve cevherleri yedirirlermi adama böylesi cahil halkın başına herşey gelir

kızlar ya bebişimin pipisinin altında bir sertlik var babamız keşfetti
hemen yan komşumuz var ürolog ona gösterdik
o kısımda kötü birşey olmaz kaslardandır gibi birşeyler dedi
ama ultrasonda da örelim dedi yarın tekrar hastaneye gideceğiz
inşallah önemli birşey değildir dediği gibidir yağ bezesi falandır dedi ama inşallah öyledir

bu arada oğluşum bugün yine huysuslandı bizde saat 1 gibi çıktık belki uyur rahatlar diye
gezdirelim derken 60 km yol gitmişiz :))) ılgaza gittik etli ekmeğimizi, kavurmamızı yedik ,yayık ayranımızı içtik geldik, sözde bebişi gezdirmeye çıktık :)
o da orayı çok sevdi ay ne güzel serindi 26 dereceydi ya ama mızmızlandı tabi yine evimize geldik ev mi cehennemmmmmmmm çok sıcak ya ,ne zaman gidecek bu sıcaklar bunaldım artık, bebişimde sevmedi sıcağı ((

evet ya çoğu yok artık, eskiden dua eden bir tane vardı o da yok ,hayır kabul olmayacak yoksa :))))

bence gerçekten yok dış mihraplara uymasınlar o zaman, ve neden başka bir bölgede barınamıyorlarda orada yıllardır yaşıyorlar çünkü onların içinden çıkıyor, benim ilk gittiğim yıl bize köyün muhtarı hocalar sene bilmem kaç burada bir öğretmen öldürüldü dedi, ilk iş gününün böyle olmasını ister misin ayağını denk al demeye getirdi , daha sonra bir öğrencimin annesine kocasını sorduğumda nerede diye dağda dedi ben safı ne işi var orada diye sormuştum kadın öyle bir yüzüme baktı ki anlatamam ... yani oraya gidip yaşamayan hiç kimse bana onları savunmmasın ,onlar destekliyor işte bal gibi, haberlerde görmüyor muyuz bir olayda hepsi sokakta neden bizimkiler böyle değiller ,neden başka bir bölgede barınamıyrlar ,valla dieycek çok şey var da neyseeeeeeee

kesinlikle haklısın canım hükümetlerinde çok eksiği var oraya yeterli iş ve eğitim imkanı sunulsaydı böylemi olurdu orası resmen atıl bölge kaldı yıllarca söylenecek okadar çok şey varki ah burası yeri değil

batunun pipisinin altı çok ağlamaktan şişmiştir tatlım bak doktor amcasıda bakmış daha ne olsun içini rahat tut
bugün istanbul biraz daha serin ama ahhh şimdi ılgazda olmak vardı dedim sen bahsettikçe
inşallah bu eve tıkılmamızın karşılığını alırız tabi karşılığı daha çok eve tıkılmak olacak velet yüzünden ama razıyız :)
resmen mal mal evde oturduk bu güzeli havalarda

bilgecim rica etsem döndüğünde benim içinde bir melek kartı çekermisin?
bende kızını ve seni çok öpüyorum:))

yarın sabah ilk iş çekip yazıyorum canım, söz.

evet panpiş yaptım sizi. tontiş desem keserdiniz beni ama :)))
kartlara çok bağlandım ben de zırt pırt çekiyorum :)))
inşallah olur da "bakııın kartlarım ne demiştiiii" diye ukelalık yaparım.

annem yatıyoz kalkıyoz yatıyoz kalkıyoz bi numara yok :)))
tatilde unuttu neyse ki. inşallah aklına gelmez yine yoksa cinnet kapıda :)))
o melek kartları sana çalışıyor bu ara bilmem farkında mısın? yumişler toplandığında da çekelim bakalım ne yumurtlayacaklar :)))

inşallah kolay olur. suya girdik ıslanıcaz napalım.
sıcak diyorsun ya tatlım ben günahlarımın bedelini ölmeden ödüyorum cehenneme gidersem valla itiraz edecem! gelmemle şıpır şıpır ter dökmem bir oldu ((

eskişehir'e gelince süperdi. hava bizi kendimize getirdi. klimasız uyumanın saadetini yaşadım :))) kampüsüme gittim ahh ahhh ne güzeldi. yılmaz büyükerşen müthiş bir şehir yaratmış. esbot vs bayıldık. çibörek özlemimi dindirdim. yakın olanlara ısrarla tavsiye ederim.

iyi akşamlar kızlar zopalar çıkmış ama ben arada girip okuyorum ama yazamıyorum
deniz uyudu mu da işler oluyor annemden Allah razı olsun yemek derdimiz yok ortalık topla mutfağı topla hep onda zaten hep yemek saati uyanıyor bizim ki..
özlemcim inşallah önemli değildir yarın yazarsın sonucu merak ettim şimdi
burpcum ne güzel tarif etmişsin önce pt pıt sonra pırt :))
sana da gazmanından bi bebiş o zaman:))

özlemcim bizim doktorumuz nurse harwey diye ithal bitkisel bi ilaç verdi bi de humananın rezene çayı iyi geldi şimdilik çözdük galiba bu sorunu inşallah devam etmez..

bilgecim sende tatil yapıp gelmişsin ne güzel ben üni.de gitmiştim e.şehire zaten ilk ve son oldu:))ama değişmiştir tabi..

sermest nerde bu arada face e de bişeyler yazmış sanırım canı sıkkın inşallah önemli bişey yoktur

ben geldiimm,nihayet yeni evimize net bağlandı
hala çok eksikliklerimiz var
halılarımız yıkamada,tv yok,mutfak perdesi yok ama net var:=))))))
çok çok yoğun günler geçiriyorum her açıdan ev işi yerleşme efe tam gaz enerji bombası gece gündüz uyku yok
ya parktayız ya yol kenarlarında araba seyrediyoruz
başkalarının bebekleri gibi bebek arabasına atıp gezemiyoruz ondan da atlamayı öğrendi
eve sadece ihiyaçlar için giriyoruz
ek gıdalarımız başladı
herkesin aksine sebze çorbası tavuk suyu çorba yiyo
yoğurt la ve anne sütüyle aramız yok
sağıp veriyorum biberon değil kaşık tercih ediyo
ya da şırıngayla sıkıyorum
sıcaktan isilik oldu kolları gördükçe içim yanıyo
ve bütün bunlar olurken ben gram eksilmiyorum((((
umudum okul açılınca:)))))
geçmişi okuyamıcam yatıyorum artık girebilirim ama eskisi gibi olmaz heralde sokaklardan eve gelebilirsek ve uyursa girerim:))))
herkes iyidir inşallahhhhh
yarın görüşürüz

burp tedavideymiş
Allahım yakın zamanda hobareyler nasip edecek inşallah
daha da okuyamadım geçmişi
öperim hepiniziiiiii

mavicim yeni düzeniniz hayırlı olsun. 6 ayda değil mi daha nedir bu arabadan hoplamalar??? gelecek için sen daha çoook sosyal olacaksın diyebiliyorum :))) şimdiden böyleyse. Allah kolaylık versin canım.

özlemcim inşallah Batunun pipisinde birşey yoktur dr da bakmış
önemli birşey olsa zaten söylerdi

mavicim yeni evinizde güle güle oturun canım
demek Efecik hoplamaya başladı biraz fazla hareketli herhalde
hareketli çocuk iyidir boşver sen biraz yorulursun o kadar

mavicim yeni düzeniniz hayırlı olsun. 6 ayda değil mi daha nedir bu arabadan hoplamalar??? gelecek için sen daha çoook sosyal olacaksın diyebiliyorum :))) şimdiden böyleyse. Allah kolaylık versin canım.

hayırlı ramazanlar sekerlerim

ohhh zopalamalar filan konusulmuş çok hoşlaştım bu durumdan :)

sermest niye girmiyo ki
ben onu face de görüyorum ama burda olmuyoooo

mavicim sonunda yerleşmisin eksikler de tamamlanır yavas yavas
demek sokakalardasınız aman sıcakalra dikkat edin
kiloları veririsin hiç merak etme
efe bey masallah sosyalo lucak oh yesin herseyi hiç bişeyi ayırmasın

özlemcim inş önemli bişey degildir bak doktor bişey yok demiş ama ultrason yaptrın ki ihmal e gelmesin

bende meme kontrolum geldi ona gittim heryerim jel oldu
cok sukur fibrokistlerimde gerileme var cok şükür Allah ıma
büyükler küçülmüş zaten agrıları azalmıstı
ama yumurtalık kistim aynen duruyo 5.5 cm
deli ediyo beni ya o kadar ilaç içiyom inş işe yarar.

bilgecim hergun bi kart ceksen hayır demem valla :9)

demek ılgaz 26 derece acil oraya gitmek lazım siz gidin bol bol özlemcim

selamm hayırlı ramazanlar herkese
sermest nerde nıye gırmıyo diye kulagımı cınlatmısınız
eslem hanımla ugrasıyorum herzamanki problemimiz tam gaz devam işte
sürekli aynı seylerı yazıp rahatsızlık vermek istemedigimden grimedim pek de keyfım yok acıkcası

mavicim yeni düzenin hayrlı olsun canım
bilgecim sıcaklara dönmşün gözun aydın eminim nasıl özlemişindir
bebingcim gözn aydın güzel haberler almsn doktordan da
umarım herkesler iyidir
Allah dert vermesn kımseye

haydin tekrardan hayırlı ramzanlar ola
kalın saglıcakla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…