selamm hayırlı ramazanlar herkese
sermest nerde nıye gırmıyo diye kulagımı cınlatmısınız
eslem hanımla ugrasıyorum herzamanki problemimiz tam gaz devam işte
sürekli aynı seylerı yazıp rahatsızlık vermek istemedigimden grimedim pek de keyfım yok acıkcası
mavicim yeni düzenin hayrlı olsun canım
bilgecim sıcaklara dönmşün gözun aydın eminim nasıl özlemişindir
bebingcim gözn aydın güzel haberler almsn doktordan da
umarım herkesler iyidir
Allah dert vermesn kımseye
haydin tekrardan hayırlı ramzanlar ola
kalın saglıcakla
kesinlikle haklısın canım hükümetlerinde çok eksiği var oraya yeterli iş ve eğitim imkanı sunulsaydı böylemi olurdu orası resmen atıl bölge kaldı yıllarca söylenecek okadar çok şey varki ah burası yeri değil
batunun pipisinin altı çok ağlamaktan şişmiştir tatlım bak doktor amcasıda bakmış daha ne olsun içini rahat tut
bugün istanbul biraz daha serin ama ahhh şimdi ılgazda olmak vardı dedim sen bahsettikçe
inşallah bu eve tıkılmamızın karşılığını alırız tabi karşılığı daha çok eve tıkılmak olacak velet yüzünden ama razıyız :)
resmen mal mal evde oturduk bu güzeli havalarda
yok yok bana tontiş diyebilirsin hatta ultra tontiş o dereceyim yaniyarın sabah ilk iş çekip yazıyorum canım, söz.
evet panpiş yaptım sizi. tontiş desem keserdiniz beni ama :)))
kartlara çok bağlandım ben de zırt pırt çekiyorum :)))
inşallah olur da "bakııın kartlarım ne demiştiiii" diye ukelalık yaparım.
annem yatıyoz kalkıyoz yatıyoz kalkıyoz bi numara yok :)))
tatilde unuttu neyse ki. inşallah aklına gelmez yine yoksa cinnet kapıda :)))
o melek kartları sana çalışıyor bu ara bilmem farkında mısın? yumişler toplandığında da çekelim bakalım ne yumurtlayacaklar :)))
inşallah kolay olur. suya girdik ıslanıcaz napalım.
sıcak diyorsun ya tatlım ben günahlarımın bedelini ölmeden ödüyorum cehenneme gidersem valla itiraz edecem! gelmemle şıpır şıpır ter dökmem bir oldu((
eskişehir'e gelince süperdi. hava bizi kendimize getirdi. klimasız uyumanın saadetini yaşadım :))) kampüsüme gittim ahh ahhh ne güzeldi. yılmaz büyükerşen müthiş bir şehir yaratmış. esbot vs bayıldık. çibörek özlemimi dindirdim. yakın olanlara ısrarla tavsiye ederim.
zaten bebişlerin klasik özelliği yemeği zehir etme :)))) ya nasıl anlarlar o saati ya valla şaşılacak şeyiyi akşamlar kızlar zopalar çıkmış ama ben arada girip okuyorum ama yazamıyorum
deniz uyudu mu da işler oluyor annemden Allah razı olsun yemek derdimiz yok ortalık topla mutfağı topla hep onda zaten hep yemek saati uyanıyor bizim ki..
özlemcim inşallah önemli değildir yarın yazarsın sonucu merak ettim şimdi
burpcum ne güzel tarif etmişsin önce pt pıt sonra pırt :))
sana da gazmanından bi bebiş o zaman:))
özlemcim bizim doktorumuz nurse harwey diye ithal bitkisel bi ilaç verdi bi de humananın rezene çayı iyi geldi şimdilik çözdük galiba bu sorunu inşallah devam etmez..
bilgecim sende tatil yapıp gelmişsin ne güzel ben üni.de gitmiştim e.şehire zaten ilk ve son oldu:))ama değişmiştir tabi..
sermest nerde bu arada face e de bişeyler yazmış sanırım canı sıkkın inşallah önemli bişey yoktur
özlemcim inşallah Batunun pipisinde birşey yoktur dr da bakmış
önemli birşey olsa zaten söylerdi
sana da şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmhayırlı ramazanlar sekerlerim
ohhh zopalamalar filan konusulmuş çok hoşlaştım bu durumdan :)
sermest niye girmiyo ki
ben onu face de görüyorum ama burda olmuyoooo
mavicim sonunda yerleşmisin eksikler de tamamlanır yavas yavas
demek sokakalardasınız aman sıcakalra dikkat edin
kiloları veririsin hiç merak etme
efe bey masallah sosyalo lucak oh yesin herseyi hiç bişeyi ayırmasın
özlemcim inş önemli bişey degildir bak doktor bişey yok demiş ama ultrason yaptrın ki ihmal e gelmesin
bende meme kontrolum geldi ona gittim heryerim jel oldu
cok sukur fibrokistlerimde gerileme var cok şükür Allah ıma
büyükler küçülmüş zaten agrıları azalmıstı
ama yumurtalık kistim aynen duruyo 5.5 cm
deli ediyo beni ya o kadar ilaç içiyom inş işe yarar.
bilgecim hergun bi kart ceksen hayır demem valla :9)
demek ılgaz 26 derece acil oraya gitmek lazım siz gidin bol bol özlemcim
süper zopalar kulakları çınlatmış iyi olmuş
mavicim çok sevindim tatlım taşınmışsın zoru gitti gerisi kolay yavaş yavaş olur efelerin efesi tam efe çıktı yakında rakı balığa başlar kaşıkla mama yemeler süt yoğurt yerine çorba yemeler maşallaaaaaaah kırkbirkere maşallah :) arabadan sarkıyorsa mama sandalyesindende sarkar aman dikkat ablam kaç kere havada yakalamıştı çok tehlikeli mazallah
özlemim gerçekten tembel bir millet ve kötü kalpliler çok cahilliklede birleşince bunlar çıkıyor ortaya hiç anadolu insanı değiller anadolu insanı çalışkan yardımsever olur ekmeğini taştan çıkarır tüm bunlara neden köy enstütülerinin kapanması oldu bir atatürke daha ihtiyacımız var
batumuza nazar deydi uf oldu benim boncuğuma ya boş olması iyi apse mapse olmasın inşallah neyse kötü bişi değil inmemiş testis falan olmasındansa böyle basit bişi olsun ama en basit bişey bile anne yüreğini nasıl dağlar sana olacağına bana olsun demezmisin şifalar diliyorum batubeyimize kuşumuza
bebing hemen soğan kürüne başla tatlım kist için birebir bebişlerine hazırlar ve ılık içersen hiçte zor değil beni hatırlarsan nefret ederdim ben soğandan ama ooo kaç kere yaptım alıştım ilk içiş zor sonrası lık lık içiyorsun
bilge eskişehir benim hiç gitmediğim bir şehir bir kere işten çıkar çıkmaz yorgun argın gece gece yola çıkmıştık güneye inerken yanlışlıkla sapmıştım okadar :) sonbaharda gidebilirim aklımda vardı orayı gezmek porsuk çayında bir turlamak sen hangi bölümü bitirmiştin tatlım?
sermest merak ettik ayol seni öyle uzun süre merakta bırakma bizi hiç birşey yapamadın hey millet nabersiniz benim cinim tepemde de yeter
deniz senin nicki değişsekmi ayol oğlanın adıyla karışıyor oğlana bir isim daha düşünüyordunuz verdinizmi yanlızca denizmi oldu adı
demek denizoğlanda gazman oldu aman bir derdi o olsun kuşitonun
annenden allah razı olsun bak ne güzel destek oluyor onada meşkale oluyorsunuz olurda taşınırsanız çok boşlukta hisseder
diğer kızlardanda havadisler vereyim sizlere tuanayım kpss yi kazanmış 83 almış maşallah datçada dönüştede tedavi başlayacak şimdiden dualarımız başlasın
gulimusta birdahaki adetle uzun protokol tedaviye başlayacak
semra annesinin yanına akçaya gidiyor
bende yarın yumurtalarımı toplatacağım sinirlerim bozuk hat safhada boşmu çıkacak kistik yapılımı olgunmu bölünecekkmi döllenecekmi allahım sen büyüksün mucize diliyorum bu mubarek günlerde
evet canım kesinlikle anadolu insanı ile uzaktan yakından alakaları yok koca tarlalar bomboş hiçbirşey üretmiyor safi tüketen ve bizim belimizin kamburları her türlü neyse ya boşver değmez uzatmaya, bir ATATÜRK daha gelmez keşke gelsede şunların ağzının payını verse ama nerdeeeeeeeee......süper zopalar kulakları çınlatmış iyi olmuş
mavicim çok sevindim tatlım taşınmışsın zoru gitti gerisi kolay yavaş yavaş olur efelerin efesi tam efe çıktı yakında rakı balığa başlar kaşıkla mama yemeler süt yoğurt yerine çorba yemeler maşallaaaaaaah kırkbirkere maşallah :) arabadan sarkıyorsa mama sandalyesindende sarkar aman dikkat ablam kaç kere havada yakalamıştı çok tehlikeli mazallah
özlemim gerçekten tembel bir millet ve kötü kalpliler çok cahilliklede birleşince bunlar çıkıyor ortaya hiç anadolu insanı değiller anadolu insanı çalışkan yardımsever olur ekmeğini taştan çıkarır tüm bunlara neden köy enstütülerinin kapanması oldu bir atatürke daha ihtiyacımız var
batumuza nazar deydi uf oldu benim boncuğuma ya boş olması iyi apse mapse olmasın inşallah neyse kötü bişi değil inmemiş testis falan olmasındansa böyle basit bişi olsun ama en basit bişey bile anne yüreğini nasıl dağlar sana olacağına bana olsun demezmisin şifalar diliyorum batubeyimize kuşumuza
bebing hemen soğan kürüne başla tatlım kist için birebir bebişlerine hazırlar ve ılık içersen hiçte zor değil beni hatırlarsan nefret ederdim ben soğandan ama ooo kaç kere yaptım alıştım ilk içiş zor sonrası lık lık içiyorsun
bilge eskişehir benim hiç gitmediğim bir şehir bir kere işten çıkar çıkmaz yorgun argın gece gece yola çıkmıştık güneye inerken yanlışlıkla sapmıştım okadar :) sonbaharda gidebilirim aklımda vardı orayı gezmek porsuk çayında bir turlamak sen hangi bölümü bitirmiştin tatlım?
sermest merak ettik ayol seni öyle uzun süre merakta bırakma bizi hiç birşey yapamadın hey millet nabersiniz benim cinim tepemde de yeter
deniz senin nicki değişsekmi ayol oğlanın adıyla karışıyor oğlana bir isim daha düşünüyordunuz verdinizmi yanlızca denizmi oldu adı
demek denizoğlanda gazman oldu aman bir derdi o olsun kuşitonun
annenden allah razı olsun bak ne güzel destek oluyor onada meşkale oluyorsunuz olurda taşınırsanız çok boşlukta hisseder
diğer kızlardanda havadisler vereyim sizlere tuanayım kpss yi kazanmış 83 almış maşallah datçada dönüştede tedavi başlayacak şimdiden dualarımız başlasın
gulimusta birdahaki adetle uzun protokol tedaviye başlayacak
semra annesinin yanına akçaya gidiyor
bende yarın yumurtalarımı toplatacağım sinirlerim bozuk hat safhada boşmu çıkacak kistik yapılımı olgunmu bölünecekkmi döllenecekmi allahım sen büyüksün mucize diliyorum bu mubarek günlerde
özlemcim gecmıs olsun gözmden kacmıs batu pasamın ufu mu varmıs kıyamam oy neysekı korkulacka bısey yokms gecms olsun canım Allah beternden sakınsın aman
burpcum dimek yarın büyük gün haydı hayırlısı olsun RAbbim yrdımcın olsun guzel netıceler nasip etsin mübarek ayın hürmetine insallah
bilgecim gaz degil bizim sorunumuz yeme sorunumuz var beslenmemz problemli dogdugundan beri ondan canım sıkkın malesef baydı artık kızı da benı de
demek gulimustta baslyor tekrar haydı Allah yarmdıcısı olsun sifa recetemle bir patlatsınlar müjdeyi burp önden halay bası olcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?