Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet alıştı bünye cayır cayır yanmadan duramıyorum :))))

eslemcik gaz bombası mı hala??? inşallah düzelir canım ya. anlat sen belki bir yardımımız olur.

yeşimcim onlara imkan verilsede böyle olurdu emin ol hem oradaki şehirlerin hiçbiri inan iç anadoluda yok gerçekten birkaç yeri hariç inanılmaz iyi herşey var ,ya orada otoban gibi yollar varken bizim burada hala neredeyse patika inan, yok mu oranın zengini neden oraya kurmuyor fabrikayı ,ya sözde okul müdürü olacak adam konuşma esnasında dedim niye burada doğru düzgün apartman yok o da eee devlet yapmıor ki hocam dedi o zman len bunlar tuvalete bile giderken devletten yardım isteyecekler dedim ki öyle valla ,sömürmeye alışmışlar devleti, hoş şmdi tokilerimiz var şükür :))) gerçekten atıl değil iş imkanını da biraz kendi insanları yaratacak herşeyi de devletten beklemek olmaz, ben karadenizliyim bizim orada neredeyse atıl bölge dağa mı çıkıyoruz biz allah allah... ya boşver ben sinirleniyorum onlar söz konusu olunca ki içimde öyle bir insan sevgisiyle gitmiştim ki onu falan aldılar kalmadı bende onlara karşı hiçbir şey....

canım ya dr gittik ağlamakla değil nohut büyüklüğünde birşeydi baktı ultrasonda kistmiş bir bebeğimde eksikti o da oldu , içi boş gibi dedi bayramdan sonra tekrar görelim dedi, elazığa gidince baktırırız tekrar, apse falan gbi birşeylerden bahsettiler valla bilemiyorum inşallah sorun çıkmaz büyümez ya

canım ya siz gelin gideriz serin serin otururuz hatta otelde kalırız bu zamanda yorganla yatarız valla :)

bebiş olsunda ev kal inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok yok bana tontiş diyebilirsin hatta ultra tontiş o dereceyim yani (((
inşallah olurda yaparsın ay olsunda

biz yakın sayılırız 4 saat falan sürüyor ama nerdeeeeeeee bizimkiyle
en son 2 yıl önceydi gittik bencede başkan süper çalışmış tanıyamadım valla

zaten bebişlerin klasik özelliği yemeği zehir etme :)))) ya nasıl anlarlar o saati ya valla şaşılacak şey

şimdilik önemli değil inşallah büyümez ve gider ya çok korktuk akşam uyuyamadım ya

ahhh canım canımmmmm sen daha dur 20 günden sonra başlıyor bu dediklerim :)))) inşallah olmaz bende humananın rezenesini vermiştim, sonra milupanın papatyasını aldım iyi dediler diye, sende yediklerine dikkat et soğuk fazla tüketme yemeklerinede kimyon at tamam mı şeker :)

özlemcim inşallah Batunun pipisinde birşey yoktur dr da bakmış
önemli birşey olsa zaten söylerdi

sağol canım şimdilik yok gibi ama kontrol edeceğiz tekrar dediler
ya elle muayane etti ama işta ne olduğu belli olmuyor ki
ultrason yaptırdık kist çıktı işte

sana da şekerimmmmmmmmmmmmmmmmm
evet zopalamalar konuşuldu herkes biryerlerde ya

yaptırdık ultrasonu canım anlattığım gibi işte erimesini bekleyeceğim yoksa aspire eder içini boşaltırız dediler el kadar bebek ya nerden çıktı anlamadım
canım ne güzel seninkiler gerilemiş darısı bize
ya bu yumurtalık kisti niye duruyor hala
bu arada bendede hatırlarsan kist olmuştu ama tedavim devam etti yumişleri toplarken aldılar
seninkini neden aspire falan etmediler?
sen bitkisel birşeylere başla bence
gel canım benim gel misafir ederiz seni :)

süper zopalar kulakları çınlatmış iyi olmuş

mavicim çok sevindim tatlım taşınmışsın zoru gitti gerisi kolay yavaş yavaş olur efelerin efesi tam efe çıktı yakında rakı balığa başlar kaşıkla mama yemeler süt yoğurt yerine çorba yemeler maşallaaaaaaah kırkbirkere maşallah :) arabadan sarkıyorsa mama sandalyesindende sarkar aman dikkat ablam kaç kere havada yakalamıştı çok tehlikeli mazallah

özlemim gerçekten tembel bir millet ve kötü kalpliler çok cahilliklede birleşince bunlar çıkıyor ortaya hiç anadolu insanı değiller anadolu insanı çalışkan yardımsever olur ekmeğini taştan çıkarır tüm bunlara neden köy enstütülerinin kapanması oldu bir atatürke daha ihtiyacımız var
batumuza nazar deydi uf oldu benim boncuğuma ya boş olması iyi apse mapse olmasın inşallah neyse kötü bişi değil inmemiş testis falan olmasındansa böyle basit bişi olsun ama en basit bişey bile anne yüreğini nasıl dağlar sana olacağına bana olsun demezmisin şifalar diliyorum batubeyimize kuşumuza

bebing hemen soğan kürüne başla tatlım kist için birebir bebişlerine hazırlar ve ılık içersen hiçte zor değil beni hatırlarsan nefret ederdim ben soğandan ama ooo kaç kere yaptım alıştım ilk içiş zor sonrası lık lık içiyorsun

bilge eskişehir benim hiç gitmediğim bir şehir bir kere işten çıkar çıkmaz yorgun argın gece gece yola çıkmıştık güneye inerken yanlışlıkla sapmıştım okadar :) sonbaharda gidebilirim aklımda vardı orayı gezmek porsuk çayında bir turlamak sen hangi bölümü bitirmiştin tatlım?

sermest merak ettik ayol seni öyle uzun süre merakta bırakma bizi hiç birşey yapamadın hey millet nabersiniz benim cinim tepemde de yeter

deniz senin nicki değişsekmi ayol oğlanın adıyla karışıyor oğlana bir isim daha düşünüyordunuz verdinizmi yanlızca denizmi oldu adı
demek denizoğlanda gazman oldu aman bir derdi o olsun kuşitonun
annenden allah razı olsun bak ne güzel destek oluyor onada meşkale oluyorsunuz olurda taşınırsanız çok boşlukta hisseder

diğer kızlardanda havadisler vereyim sizlere tuanayım kpss yi kazanmış 83 almış maşallah datçada dönüştede tedavi başlayacak şimdiden dualarımız başlasın
gulimusta birdahaki adetle uzun protokol tedaviye başlayacak
semra annesinin yanına akçaya gidiyor

bende yarın yumurtalarımı toplatacağım sinirlerim bozuk hat safhada boşmu çıkacak kistik yapılımı olgunmu bölünecekkmi döllenecekmi allahım sen büyüksün mucize diliyorum bu mubarek günlerde

özlemcim gecmıs olsun gözmden kacmıs batu pasamın ufu mu varmıs kıyamam oy neysekı korkulacka bısey yokms gecms olsun canım Allah beternden sakınsın aman
burpcum dimek yarın büyük gün haydı hayırlısı olsun RAbbim yrdımcın olsun guzel netıceler nasip etsin mübarek ayın hürmetine insallah
bilgecim gaz degil bizim sorunumuz yeme sorunumuz var beslenmemz problemli dogdugundan beri ondan canım sıkkın malesef baydı artık kızı da benı de
demek gulimustta baslyor tekrar haydı Allah yarmdıcısı olsun sifa recetemle bir patlatsınlar müjdeyi burp önden halay bası olcak zaten

iletişim mezunuyum ve bu iş bu sefer olacak artık gerilme diyorum :)))))

eskişehir'e mutlaka git. ben japonyaya gittim kentpark'taki japon balığını kendi memleketinde görmedim kolum kadardı vallaha

iyi geceler hayırlı ramazanlar herkese

özlemcim geçmiş olsun inşallah geçer bir dahaki kontrole de kalmaz hiçbirşey içini boşaltmaya falan gerek kalmaz umarım..
aman ağzını hayrı aç olmasın gaz sorunumuz:)920 günü geçtik valla inşallah başlamaz yediklerime dikkat ediyorumda soğuk içmeden olmuyor dr da dedi içmemeye çalış dedi ama olmiii bu sıcaklarda (
hatta soğuk gazlı gazoz kola ne varsa içesim var ama su ,ile yetiniyorum artık:))

bebingim gitsn artık şu kist ya neyse ki göğsündeki küçülmüş ağrıların geçmesi de iyi ama şu kistten kurtulalım gari ya..ama şu da var özlemde kistle tedaviye başladı bende kistle hamile kaldım:))bu bi işaret olmalı :))

mavicim hoşgelsin demek efe bey çok hareketli sizde taşınmışsınız neyse ki annenlerde yakında yerleşirsin artık
istediğiniz yer oldu ya gerisi gelir artık..sen zaten az kilo almıştın gerisi de gider..bende 12 kilo vermişim ama yinede kıyafetlerim olmuyor sadece tayt ve eşofmanla takılıyorum geçen gün deneyeyim dedim belki girerim diye ama yok yazlık pantolonların hiçbiri olmadı neyse bu hızla veririm galiba:))

aaa kpss açıklandı değil mi dünyadan bi haberim inşallah tuanayımın gönlüne göre olur herşey
gulimus içinde hayırlısı olsun

burpcum annem şimdiden söylüyor siz gidince ne yaparım diye eşimde sende gelirsin anne bırakmayız seni diyor ama evini kapatıp gelmez tabi çoğu zaman yanımızda olur yine nasılsa kocaaa yok :)

yarın büyük gün inşallah güzel haberle gelirsin ama sen şimdiden bu ihtimalleri didiklersen hiç iyi olmaz çok bilmek iyi değl biraz rahat bırak artık teslim ol gerisini Allaha bırak lütfen..

sermestcim ben okumaktan keyif alıyorum senin yazdıklarını haa yanlış anlama sıkıntılarını okumaktan tabiki keyif almıyorum ama sende içini böyle boşaltıyorsun lütfen bizi habersiz merakta bırakma..
bu arada melek nerde tatilde miydi ki?

nursimde girmiyor artık eskisi gibi

burpcum demek bugün büyük gün hadi hayırlısı bakalım

bebingcim göğüslerindeki kistlerin küçülmesine sevindim canım diğer kist niye gitmiyor ki
sen adette oldun hatırladığım kadarıyla gitmiş olması gerekmiyor mu

tuanayada çok sevindim inşallah gönlüne göre bir okul da olur

gulimusta demek tekrar tedaviye başlıyor hayırlısı olsun inşallah

özlemcim küçücük bebekte de kist mi olurmuş ne ilginç umarım kendiliğinden yokolur

guzel guzel gelişmelerle devam ediyoruz cok mutluyum yeni tedavilerle yeniden kan can geldi topiğe inşşş artık bebesiz kucak kalmaz

gulimus a cok sevindim burpun yumurtalarına cok sevindim tuanayın hem kpss sine hem tedaviye baslıcak olmasına cok sevindimmmm
bilgecim sende bu arada basla tedaviye canım bende kistim engel çıkarmazsa baslıcam.

özlemcim valla bu kisti hiç aspire etmekten bahsetmiyolar burda oyle bi teknoloji yok sanırım
şimdi donduruulmuş tedavisi ya hiç folikül olmaması gerekiyor inş gecer bende baslarım

cok ucu ucuna olacak ama belki bayram sonu olabilir benimde lu kistin gecemsine baglı işte
inş bu sefer saglıkla kavusurum o kadar cok korkuyorum ki anlatamam size.

sermestim hersey inş düzelir en yakın zamanda keşke bişeyler yapabilsek
okul acılınca sana da degişiklik olacak kafan biraz dagılıcak.
belki bakıcıdan yer eslem de.

kızlar vallaha şoka girdim inşallah mevlam sağlıklı kaliteli olmasını nasip eder 6 tane yumurta toplamış doktor birde yeşim çok sevinecek demiş toplarken okadarda rahat geçtiki anlatamam ananas bulamamıştık fellik fellik ananas aradık market market sonra ilaçlarımı aradık hemşire arkadaşıma uğradım oda 2 gün önce falan oldum sanıyormuş bugün oldum geldim diyince inanmadı damar yolumun izine baktı çok şükür hiç ağrım sızım yok geçen seferlerde iki büklüm geziyordum allah yumurtalarımın döllenip sağlıkla bölünüp bana tutunmalarını hatta kucağıma almamı nasip eder inşallah şimdi işimiz allaha kaldı

yeşimcim nasıl sevndım anlatamam ınsallah bu hayırlı haberlern devamı hayırlarla gelıcek canım
sen ınancını kaybetme bol bol dua et mubarek gunlerdeyız bak degerlendır canım Allah kuluna kabul etmeyecegı duayı ettırmezmıs
Allahm ınsallah müjdenle çınlatsın kulaklarımızı da mutluluktan aglayalm hep birlikte
dualarım senınle bol moral ve gevseme bol dua recetene uy e miii fıstıgım hadi bismillha

bebıngcm guzel dıleklern ıcın tesekkurler canm ama sanırım maddi durumları zorlamayı göze alaraktan ücretsiz izin alıcam bi süreligine su tayın işim bellı olduktan sonra bu sekılde kızı birine emanet etmem mümkün degil çünkü önce bir sorunu ortadan kaldırmamız lazım böyle ben kaldıramıyorum elalem hıc ugrasmaz doydu der bırakır göze alamam onu da Allah yardmcım olsun ne dıyeyım düzelcek ınsallah

bol tedavi bol bebiş haydi bakalım aileyi büyütelim biraz daha

burp melek kartlarıma karsı içimde bir tırsma oluştu.aynı zamanda coşkulu bir sevinç.İnşallah hersey gönlünden gectiği gibi olur.:81:

evet canım kesinlikle anadolu insanı ile uzaktan yakından alakaları yok koca tarlalar bomboş hiçbirşey üretmiyor safi tüketen ve bizim belimizin kamburları her türlü neyse ya boşver değmez uzatmaya, bir ATATÜRK daha gelmez keşke gelsede şunların ağzının payını verse ama nerdeeeeeeeee......
uf oldu teyzesi dr içi boş bir kist dedi bayram sonu tekrar gideceğiz işte....
yani senin bugün toplandı öyle mi ?

sağol canım allah razı olsun, ay beterinden saklasın hiçbir bebişe yaşatmasın çok zor ya birşey yok densede anne olunca farklı herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…