Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım bir daha ki sefere kalmaz birşey çok üzüldük ya kontrol ediyorum var hala bakalım geçer inşallah
dr un dediklerine uy canım yoksa sen çekersin çeken bilir, inşalah gaz sorunu olmaz ama öyle ya da böyle oluyor ve sen zaten o acıyı çekmemek için kendine dikkat ediyorsun, su ile yetin süt ve ayran iç gaz yapar ama yararda...

ya valla oluyormuş kistik bir yapı dedi dr içi su dolu boş bir yapı, allahtan pipiyle falan alakası yok ayrı bir yerde

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bir dua bu böyle rabbim bu güzel günlerin hatrına kabul eder inşallah

öyle bir teknoloji vardır ama demek ki başka bir bildiği var dr un
inşallah sende bir an önce başlar ve kavuşursun bebişine
aaayyy bayram sonu mu ne güzel az kalmış o zaman
korkma herşey çok güzel olacak inşallah

inşallah daha büyük şoklar yaşayasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))
maşalah ya 6 tane toplanmış ha valla çok sevindim günün en güzel haberi bu...
ananas mı deseydin ya bana gönderirdim burada çok var arasam senin hesap bulamam ama o ayrı
inşallah sağlıkla bölünüp büyüyecekler ve kocaman bebiş olarak 40 hafta sonra kucağına alacaksın :)

sermestim eşimde bende elimizden geldiğince dua ediyoruz artık bundan sonra herşey allahın taktiri ama artık isyan etmemeyi öğrendim herşey bizim için biraz büyüdüm diyebilirim
bebişini tabiki yeme problemini çözmeden emanet edemezsin ama inşallah bir an önce eslem çıtırı yeme olayını çöze ama inan üzülüğün yanına kalacak bizim fotosentez güzeli abur cuburları elinin tersi ile itip karnıbahara yumuluyor hatta artık bu kız göbekmi yaptı diyip yemesine dikkat eder oldular anlatsalar inanmazdık açlıktan ölmez o zaten ihtiyacı kadar yiyiyordur metobolizması okadar yiyebiliyordur ama gelde bunu ana yüreğine anlat yiğenim bende kaldığında nasıl stres olmuştum yemeyince seni çok iyi anlıyorum o yemeden cini tepesinde oluyor insanın

özlmim batunun kisti nazar bozan ben anladım onu nazar boncuğu olarak çıkmış inşallah hemen geçer gider
ohh yağmur yyağmış mis gibi istanbulda serinledi allah oruç tutanlara yardım ediyor işte yoksa geçen hafta çok fenaydı havalar
ananas her yerde vardı lazım ya zor bulduk aksilik işte bulduk ama hala yemedim tiksindim artık ananastan :) yenmesi gereken okadar çok şey varki zaten bir çuval ilaç onları içince karnım doyuyor resmen
6 yyumurtaya sevindik inşallah boş çıkmazlar merkezde herkezden 23 gibi rakamlar toplanmış biz doktorum dahil sazan sazan 6 taneye nasıl seviniyoruz allahım inşallah boş çıkmaz ve başarılı embriyolar oluşup tutunur senin dediğin gibi 40 hafta sonra kucağıma gelir inşallah

burpcum yumurtalarına çok sevindim canım sonu da hayırlı olacak inşallah
sıra sıra hamile haberleri gelsin artık bebişim yalnız kalmasın

bizde cumartesi tatile çıkıyoruz çok sıkıldım
çocuklar gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye gün saymaya başladım artık
havalarda acaip sıcak bende yağmur istiyorum biraz serinler hiç olmazsa

burpcum maşallah yumurtalarına
ikiz gelsin artık topiğimize dimi???gelsin de feleğini şaşır
mama sandalyesi almadım alacaktım ama vazgeçtim orda da durmaz garanti yatırarak yediriyorum
rakı içer demişsin ya rezene de anasondan alışmıştır şimdi
bugün de annem üzü
m kompostosu yapmış verdik içti şekersiz şaraba da yatkın:=))))

özlemcim geçmiş olsun canım önemli bişi değildir bence de pipisine maşallah oğlumun

yaşam enerjim azalıyo kızlar efe çok çok zor bi bebek uykuları düzensiz sütüm bitti bitecek
hergün 2 posta sokaktayız sabah eşim çıkarıyo,öğlen anneme uğruyoruz akşam da ben
eşim oruç helak oluyo yazık
akşam o uyuyunca yapıyorum yemeklerimi sabah eşim çıkarınca da evi toparlıyorum sonrası haşat
yere koyamıyoruz hep kucak balkon sokak
yeme düzenimizi de oluşturamadık bazen herşeyi yiyo bazen ağzını açmıyo
hatta bi kaç gün aynı eslem gibi süt bile içmedi
sağdım sağdım içmedi dökmek zorunda kaldım
meyve sebze ne versem reddetti
doktor iştah açan bi şurup verdi biraz da evin düzeni oturunca rahatladı ama yemek saatleri çok zor hala
hep şikayet etmek istemiyorum ama çok zor çooooookk
okul açılsa da tatil yapsam diyorum:)))

bebingcim geçmiş olsun
gulimus a noldu ki sevindin??geömişi okumam çok zor bana bi özet geçin noluuurrrrr

bilge senden naber melek kartların bana ne zaman hayatımın normale yaklaşacağını söylese yaa
gece elli kere uyanuıyo mememi ağzına almadan uyumuyo doktor annayi kontrol ediyo yalnız kalmak istemiyo diyo

denizcim maşallah iyi vermişsin ama dikkat et süt olsun diyerek alma
ben 6 kilo aldım ya manyak gibi yedim yedim evde dura dura adet te olmadım hala kilolar da ayrı bozuyo sinirimi
deizoğlan iyi di mi duydum da arayamadım bi türlü maşallah paşaya

sermest aslında okula başlasan kafan dağılır
aynı şey benim için de geçerli psikolojik olarak rahatlamamız lazım önce belki okulla oyalansak iyi gelir ama bunun için de bakıcının iyi olması lazım
ben şanslıyım anneme güvenim tam
sende okulun çok yakın yarım gün falan olursa deneyebilirsin belki çalışmayı
Allah hepimize güç ve bol sabır versin yavrularımıza da iştah huzur sükunet versin inşallah

elanaz iyi tatiller diliyorum dikkat et kendine sıcakta fazla kalma
inşallah hamilelikte sana eşlik edecek çıkar topiğimizden allah hepimizi bir anda hamile kalmamızı nasip etse ah ah ne büyük bir hayal

mavi sıkıntılı günler desene bizde böyle sıkıntılı günler için cebelleşiyoruz hayat ne enteresan başımıza gelecekleri bilmiyoruz bazen çocuk olmaması allahın bir hediyesimi diye düşünüyorum ama sen diyorsundurki bir kokusu herşeye bedel
ozaman şunu düşün geceleri her kalktığında hala tüp bebek merkezlerinde mücadele veriyor olabilirdin bu duygu sana tahammül gücü verecektir eminim zaten aklından geçiyordur hiç biriniz kolay elde etmediniz hele kayıp yaşayan bir anne olarak efenin kıymetini ziyedesiyle biliyorsun
ehh bu yaşadıkların işin tuzu biberi dediğin gibi okul senin kaçış noktan olacak ablam işe geldiğinde ohh dinleniyorum dermiş kayınvalidemde haftasonu bitsede işe gitsem dermiş ama bütün bunlar bir 5-6 yıl sonra okula başlayacak ve sen kendine daha çok vakit ayıracaksın işte ozaman o rahat batacak ve ikinciyi yapacaksın bu dünyanın düzeni böyle
allah sağlık versin bizlere ve bebişlere tüm bunlar doğal koşturmacalar
6 kilo neki verirsin onuda adet olunca gider hepsi
annenin bakacak olması harika birşey biraz şımarık olur onun dışında hiçbir dezavantajı olmaz

ben çok gerginim kızlar inanılmaz gerginim
embriliyogtan haber bekliyorum
boşmu çıktı dölleniyormu bölünüyormu çok korkuyorum
üstelik yumurta toplamanın etkisiyle kahverengi leke geliyor ben ona çok heyheyleniyorum bana tik geldi kahverengi lekeden benim adet döngüm erken kırılıyor ve oda 1 hafta bazen 10 gün önceden lekelenmeyle başlıyor son 2-3 aydırda böyleydim ya şimdi adet döngüsüne gireceğim transfer olsa bile tutunmayacak diye heyheyleniyorum elimde değil ne yapacağım

rahat olamıyorum çünkü tüm bu saydığım endişeleri önceki tedavilerimde yaşayarak tecrübe etmiş olmam ve tedavinin ite kaka gelişmesi yüksek fsh hepsi heyheylenmemi destekliyor

gunaydınlar herkeseee
cok heyheyliyim bugun kahve leke olmuş çamasırım bu da nerden cıktı regl mi oluyorum dogum kontrolun bitmesine 1 haftaq var offffff
yine mi karısıcak işlerrrrr

gerzek bi toptancı sabahın köründen beri bekletiyor beni dukkanda zaten hiç uyuyamadım gece basagrısından offf ya

burpum anlıyorum seni ama regl olsan da dondurulur embryoların dert etme en uygun zamanda versinler sana
inş guzel guzel dollenmişlerdir hbr ver olur mu

mavicim gulimus yeniden tedaviye baslıyor ona cok sevindim

dun yarım kalmıstı yazım ablamın kız da hiçbişeyler yemezdi ablam cıldırrıırdı ama bakıcı ne verse yerdi sermest belki seninde öyle olur

kızlar çok şükür iki yumurta döllenmiş 6 taneden ikisi boş çıkmış diğer ikisi bölünmemiş beklediğim birşeydi hatta ikisinin döllenmesine bile defalarca şükrettim ama yeni bir şey sperm değerleri beklemediğimiz kadar düşmuş 80 milyon sayı nasıl 12 milyona düşer anlamış değilim keşke varikosel ameliyatı yaptırmasaydık işi gücü herşeyi bu tedaviye odakladık bir araba ilaç kullandı proxeed plus l-cartininin daha neler neler ama sayı yükseleceğine azalmış morfolojide çok başarısız tabiki tüp bebek tedavisinde sayının çok önemli olmadığını biliyorum ama morfoloji çok bozulmuş buda sağlıklı bir embriyo oluşturmaz dedim ya kızlar diğer tüp bebek tedavilerinde 80 milyon spermle hamile kalamamışım (((((((((
allah büyük yarabbim herşey hikaye ol desin ne olumsuzluklardan oluyor

off ya aklım birtürlü almıyor embriliyog strestendir dedi iş yükünü azalttık stres yaapacak işleri kabul almadı tatile gittik 2 hafta okadar ilaç
aklıma hep televizyon için yaptığı stres geliyor saçını başını yolmak istiyrum gittik tedavi öncesi ona moral olsun diye 4000 tl verip 3 boyutlu led tv aldık tv nin modeli sorunlu çıktı kendinden receverı var ama apartmanda 3 çanağı olanların çalışmıyordu deli gibi kafa taktı servisleri aradı 1 aydır adamlarla kafa patlattı sonunda hallettirdi hatta onun sayesinde tüm bu tv yi alanların sorunu halloldu ama spermlerininde canına okundu saçını başını yolasım var o tv yi kafasına geçiresim var gerçekten nasıl sinirliyim
salak yaa zaten ne alsak böyle bişeyine takar o yüzden eve elektronik almak istemiyorum beni çileden çıkarıyor o huyu o spermleri yutturasım var çok sinirlendim
yaa anlamıyorum sigarada içmiyor tatildeki biramı hep neden arıyorum hep allahım çok sabırlıydım şimdi tüm sabrım gitti

off ya aklım birtürlü almıyor embriliyog strestendir dedi iş yükünü azalttık stres yaapacak işleri kabul almadı tatile gittik 2 hafta okadar ilaç
aklıma hep televizyon için yaptığı stres geliyor saçını başını yolmak istiyrum gittik tedavi öncesi ona moral olsun diye 4000 tl verip 3 boyutlu led tv aldık tv nin modeli sorunlu çıktı kendinden receverı var ama apartmanda 3 çanağı olanların çalışmıyordu deli gibi kafa taktı servisleri aradı 1 aydır adamlarla kafa patlattı sonunda hallettirdi hatta onun sayesinde tüm bu tv yi alanların sorunu halloldu ama spermlerininde canına okundu saçını başını yolasım var o tv yi kafasına geçiresim var gerçekten nasıl sinirliyim
salak yaa zaten ne alsak böyle bişeyine takar o yüzden eve elektronik almak istemiyorum beni çileden çıkarıyor o huyu o spermleri yutturasım var çok sinirlendim
yaa anlamıyorum sigarada içmiyor tatildeki biralarmı hep neden arıyorum hep allahım çok sabırlıydım şimdi tüm sabrım gitti

valla boncuk gibi zaten inşallah erir gider ya kistik yapımız.....
dediğin gibi allah yardım ediyor oruç tutanlara ...
hanaaa ananastan mı tiksindin daha erken ama en az 6-7 haftan var daha :))))
ya sen ne diyorsun allah aşkına bendende 20 tane toplandı ne oldu 2 tanesi 1. kalite oldu sen sayıyı boşver iyi çıksın diye dua et canım benim ......
başarılı olsunlar ve annesine tutunsunlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…