inşallah canım bir daha ki sefere kalmaz birşey çok üzüldük ya kontrol ediyorum var hala bakalım geçer inşallahiyi geceler hayırlı ramazanlar herkese
özlemcim geçmiş olsun inşallah geçer bir dahaki kontrole de kalmaz hiçbirşey içini boşaltmaya falan gerek kalmaz umarım..
aman ağzını hayrı aç olmasın gaz sorunumuz:)920 günü geçtik valla inşallah başlamaz yediklerime dikkat ediyorumda soğuk içmeden olmuyor dr da dedi içmemeye çalış dedi ama olmiii bu sıcaklarda(
hatta soğuk gazlı gazoz kola ne varsa içesim var ama su ,ile yetiniyorum artık:))
bebingim gitsn artık şu kist ya neyse ki göğsündeki küçülmüş ağrıların geçmesi de iyi ama şu kistten kurtulalım gari ya..ama şu da var özlemde kistle tedaviye başladı bende kistle hamile kaldım:))bu bi işaret olmalı :))
mavicim hoşgelsin demek efe bey çok hareketli sizde taşınmışsınız neyse ki annenlerde yakında yerleşirsin artık
istediğiniz yer oldu ya gerisi gelir artık..sen zaten az kilo almıştın gerisi de gider..bende 12 kilo vermişim ama yinede kıyafetlerim olmuyor sadece tayt ve eşofmanla takılıyorum geçen gün deneyeyim dedim belki girerim diye ama yok yazlık pantolonların hiçbiri olmadı neyse bu hızla veririm galiba:))
aaa kpss açıklandı değil mi dünyadan bi haberim inşallah tuanayımın gönlüne göre olur herşey
gulimus içinde hayırlısı olsun
burpcum annem şimdiden söylüyor siz gidince ne yaparım diye eşimde sende gelirsin anne bırakmayız seni diyor ama evini kapatıp gelmez tabi çoğu zaman yanımızda olur yine nasılsa kocaaa yok :)
yarın büyük gün inşallah güzel haberle gelirsin ama sen şimdiden bu ihtimalleri didiklersen hiç iyi olmaz çok bilmek iyi değl biraz rahat bırak artık teslim ol gerisini Allaha bırak lütfen..
sermestcim ben okumaktan keyif alıyorum senin yazdıklarını haa yanlış anlama sıkıntılarını okumaktan tabiki keyif almıyorum ama sende içini böyle boşaltıyorsun lütfen bizi habersiz merakta bırakma..
bu arada melek nerde tatilde miydi ki?
nursimde girmiyor artık eskisi gibi
burpcum demek bugün büyük gün hadi hayırlısı bakalım
bebingcim göğüslerindeki kistlerin küçülmesine sevindim canım diğer kist niye gitmiyor ki
sen adette oldun hatırladığım kadarıyla gitmiş olması gerekmiyor mu
tuanayada çok sevindim inşallah gönlüne göre bir okul da olur
gulimusta demek tekrar tedaviye başlıyor hayırlısı olsun inşallah
özlemcim küçücük bebekte de kist mi olurmuş ne ilginç umarım kendiliğinden yokolur
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bir dua bu böyle rabbim bu güzel günlerin hatrına kabul eder inşallahguzel guzel gelişmelerle devam ediyoruz cok mutluyum yeni tedavilerle yeniden kan can geldi topiğe inşşş artık bebesiz kucak kalmaz
gulimus a cok sevindim burpun yumurtalarına cok sevindim tuanayın hem kpss sine hem tedaviye baslıcak olmasına cok sevindimmmm
bilgecim sende bu arada basla tedaviye canım bende kistim engel çıkarmazsa baslıcam.
özlemcim valla bu kisti hiç aspire etmekten bahsetmiyolar burda oyle bi teknoloji yok sanırım
şimdi donduruulmuş tedavisi ya hiç folikül olmaması gerekiyor inş gecer bende baslarım
cok ucu ucuna olacak ama belki bayram sonu olabilir benimde lu kistin gecemsine baglı işte
inş bu sefer saglıkla kavusurum o kadar cok korkuyorum ki anlatamam size.
sermestim hersey inş düzelir en yakın zamanda keşke bişeyler yapabilsek
okul acılınca sana da degişiklik olacak kafan biraz dagılıcak.
belki bakıcıdan yer eslem de.
kızlar vallaha şoka girdim inşallah mevlam sağlıklı kaliteli olmasını nasip eder 6 tane yumurta toplamış doktor birde yeşim çok sevinecek demiş toplarken okadarda rahat geçtiki anlatamam ananas bulamamıştık fellik fellik ananas aradık market market sonra ilaçlarımı aradık hemşire arkadaşıma uğradım oda 2 gün önce falan oldum sanıyormuş bugün oldum geldim diyince inanmadı damar yolumun izine baktı çok şükür hiç ağrım sızım yok geçen seferlerde iki büklüm geziyordum allah yumurtalarımın döllenip sağlıkla bölünüp bana tutunmalarını hatta kucağıma almamı nasip eder inşallah şimdi işimiz allaha kaldı
valla boncuk gibi zaten inşallah erir gider ya kistik yapımız.....sermestim eşimde bende elimizden geldiğince dua ediyoruz artık bundan sonra herşey allahın taktiri ama artık isyan etmemeyi öğrendim herşey bizim için biraz büyüdüm diyebilirim
bebişini tabiki yeme problemini çözmeden emanet edemezsin ama inşallah bir an önce eslem çıtırı yeme olayını çöze ama inan üzülüğün yanına kalacak bizim fotosentez güzeli abur cuburları elinin tersi ile itip karnıbahara yumuluyor hatta artık bu kız göbekmi yaptı diyip yemesine dikkat eder oldular anlatsalar inanmazdık açlıktan ölmez o zaten ihtiyacı kadar yiyiyordur metobolizması okadar yiyebiliyordur ama gelde bunu ana yüreğine anlat yiğenim bende kaldığında nasıl stres olmuştum yemeyince seni çok iyi anlıyorum o yemeden cini tepesinde oluyor insanın
özlmim batunun kisti nazar bozan ben anladım onu nazar boncuğu olarak çıkmış inşallah hemen geçer gider
ohh yağmur yyağmış mis gibi istanbulda serinledi allah oruç tutanlara yardım ediyor işte yoksa geçen hafta çok fenaydı havalar
ananas her yerde vardı lazım ya zor bulduk aksilik işte bulduk ama hala yemedim tiksindim artık ananastan :) yenmesi gereken okadar çok şey varki zaten bir çuval ilaç onları içince karnım doyuyor resmen
6 yyumurtaya sevindik inşallah boş çıkmazlar merkezde herkezden 23 gibi rakamlar toplanmış biz doktorum dahil sazan sazan 6 taneye nasıl seviniyoruz allahım inşallah boş çıkmaz ve başarılı embriyolar oluşup tutunur senin dediğin gibi 40 hafta sonra kucağıma gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?