Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim moralini bozma ben o ateşe falan inanmıyorum ya ona bakma sen..
herşeyin hayırlısı tatlım sabırla günlerin geçmesini bekle lütfen..

denizcim bugünde ölçtüm ateşimi bugün de yüksek çıktı moralimi bozmak için birşeyler arıyorum resmen kafayı yemeye başladım galiba bilinmezlik insanı mahvediyor

nbnh sevim kac gun kaldı sonuca....

bebingcim herhalde çok dayanamıycam haftaya perşembeye kadar adet olmazsam test yapayım diyorum

nbnh naber canım?nasılsın?

iyiyim semracım sen nasılsın ada bebek nasıl yaptığın çizelgede güzel olmuş doğurduğun günleri de görücez inşallah

semracım senin hamilelik belirtilerin nelerdi ve aşılamadan kaç gün sonra başlamıştı hatırlıyormusun

nbnh canım güzel dieklerin için çok sağol.benim aşılamadan sonra 1 hafta sonra falan adat olucakmışım gibi belirtiler vardı.benim fazla belirtim olmadı yani ama kişiden kişiye değişir,hem bence aşılamadan hemen sonra hamile olsanda hemen belirti olmaz.15 gün çok erken,senin kaçıncı günün?

Sevim,nasılsın ???Var mı güzel bir haber,bence senin aşılama tuttu,ahdi hyırlısı...

sagol canım bogün 12 günüm ama her an adet olacakmışım gibi agrılar girip gidiyo testi 15. gün istediler ama cumartesiye denk geldiği için pazartesine kaldı artık pazartesine kadar adet olmazsam ayaklarımı sürüycemki arkamdan sizler bebek isteyenlerde gelsin

aynı sende benim gibisin cnm olucaksam oluyumda kurtuluyum şu düşünceden diyorsun günler geçtikçe ümitleniyorsun ama inşş hamilesindir özlem ya inan çok istiyorum

canım benim öyle olmak zorundayız kaptırmak kötü oluyor daha çok üzülüyoruz sonuçta... ben bugün regl oldum 3 aşağı 5 yukarı aynı zamana denk geldi normalde 30-31 günde olurdon şimdi bu 33-35 i buldu.... ama inan hiç üzülmedim en azından adetlerim düzenen girmeye başladı diye seviniyorum:)))

canım ya aslında yazılarımda hep bir ümitsizlik vardı sen nerden çıkardın ama herkes heveslenmek ister olsun ister değil mi:))))

özlemcim gelmedi dimi kırmızılar varmı peki bi adet belirtin falan...bu arada sitede bişeyler oluyor yarım saatte gidecek utanmasa iletiler...

özlem olsun bak düzenli adet oluyosun eşimde ameliyat oldu,yaza kadar kendiliğnden gelir bebeğin.

canım 6 gün kaldıteste hayırlısı haktan mevlam ne eylerse güzel eyler

canım benim kısmetse olur dualarım isteyen herkesle nasibimizde varsa olacak inşallah... bence sende takma kafana neler neler duyuyoruz hayatta ... sağlıklı ve hayırlı olsun en önemlsi bu sonuçta....

eşin yeni ameliyat oldu üzerinden 6-8 ay geçsin bak nasıl geio bebişler sen görürsün..

özlemcim gelmedi dimi kırmızılar varmı peki bi adet belirtin falan...bu arada sitede bişeyler oluyor yarım saatte gidecek utanmasa iletiler...

geldiler canım geldiler ayy aman gelsinler ya ben fazla rahatladım sanırım hiç takmadım zaten umudum yoktu eşim düzelsin accık.... evet ya aynı sorun bende de var demek ki siteden kaynaklanıyor((

özlem olsun bak düzenli adet oluyosun eşimde ameliyat oldu,yaza kadar kendiliğnden gelir bebeğin.

öyle tatlım ya yok valla ben çok rahatım eşimden dolayı ... hani o ameliyat olmasaydı bende sorun var diye takardım ama şimdi beklemek zorunda olduğumu biliyorum o nedenle rahatım tatlım inşallah gelir benim yaramaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…