Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gelsinnnnnnnnnnnn artık ikiz gelsinnnnnnnnnnnnnnnn :))))
aaaa bu arada mavişim sen mi geldin neler yatın bakalım ? geçen gün fark etmemişim okurken gördüm taşınmışsın hayırlıolsun canımbenim güle güle oturun inşallah
demek efecik sokağı seviyor bizimkide aynı geziyoruz ama 7-8 gibi uyku saati uyuyamayıınca ağlıyormecbur evde pinekliyoruz :)
sağol canım inallah önemli değildir bayramdan sonra gideceğiz bakalım

canım ya bana da yan komşum malt içeceği getirdi sözde sütü artırıyormuş hastaları söylemiş o da almış getirmiş sağolsun hoş kendisi ürolog ama olsun :)
ay büyüyünce yemek yedirmek daha da mı zorlaşıyor yani (((
inşallah şurup işe yararda yer efemiz yarsın paşaya inşalah

canım ya dondurursun ne olacak sanki 10-15 gün daha geç olur takma kafanaaaaaa,
tedavi böyle devam etmez daha doğrusu zaman geçmez rahat ol lütfen

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllllllllllllllllllllll allahım bu günleride gördük şükürler olsun

ya ben bu huyumdan vazgçemeiyorum hep sondan başlayıp okuyacağım diyorum ama illa önceki sayfalardan başlıyorum :) halbuki sonuç çoktan belliymiş :)))))
offff burpppppppp kızıyorum ha sen niye taktın yine sayılara 1 tane ileri hareketli hızlı gonzales tipli yeter
sadece 1 yumurta ve 1 sperm işte bu kadar takma sayılara bizimkisi 10 tane ile döllenmedi ya

canım ya düşünme artık sanki görende 12 tane çıktı sanır, bu arada geçen sefer oturduğum yerdeki komşumu hatırlattın hatta buraya da yazmıştım, amcasının yıllarca çocuğu olmamış sperm sayırısı sadece 6 taneymiş ve toplanmış ve bu adamın şu an 10 yaşı geçgin ikizleri varmış yani olunca 6 tane ile bile oluyor ,valla ben sana ne diyeyim ya........
hem niye içki çiyorsunuz bu dönemde uzmanlar hep diyor içmeyin diye, eniştem bebiş haberini alana kadar sabretseydi madam

burpcum canım bi sakin olsan diyorum daha iyi olacak olan olmuş toplanmış çıkan sperm işini halletmiş
stres yapma artık şimdi senin sakin olup transfere hazır olman lazım lütfen yaa sabret lekelenme opu da olduğunu biliyoruz herkes de olan bi durum buna bile regl olacağım diye kendini yiyip bitiriyorsun..
benim eşimin değerleri ortalama 20 milyonken doğal yolla hamile kaldım ki sizin değer tüp bebk için çok iyi..
artık ıncık cıncık düşünmeden akışına bırak lütfen..

burpcum hadi masallah stres yok artık bak iki tane cilllop gibi döllendi ne guzel işte
inş ikiside sıkı sıkıya tutunsunlar sana

özlemcim basit bişey hemencecik gecer ama cok elleyip şişmesine neden olma bide
malt içecekleri sütü artırıyor canım aklında olsun

cok yumurta oluncada kalite bozulabiliyo canım 1 tane olsun senin olsun gerisini boşver
valla ne stresli insanlar biliyorum catır catır cocuk yapan bence rabbimin ol demesi gerekiyor sadece
yarın mı transferin senin.

mavicim bende kaç gündür uykusuzluk çekiyordum ama sor ki deniz gece çok kalkıyor mu yoo bunda akşam yatmadan yediği mamanında etkisi vardır ben kaldırıyorum bazen ama sabahın köründe gözünü açıp benim uyku kaçınca beyefendi tekrar uyuyor olan bana oluyor:))
2 gecedir eşime yemek hazırlayamıyorum uyumaktan alarmı kuruyorum ben hazırlıcam diye adam kalkıp alarmı kapatıyor uyuyayım diye kendi hazırlıyor garibim..
akşam yatakta dedim çocuk böyle bişey galiba birbirmizi unuttuk neredeyse ben öyle yorgun olsun diyor alışıcaz zamanla bende dedim ne zormuş çocuk büyütmek bi de dilimi ısırayım denizin öyle çok huysuzluğu uykusuzluğu yok ..eşimde daha dur şimdi yedir içir yatır diyor büyüyünce senin hesap yedirmek için peşinden koşturacağız ..Allah kolaylıkla büyütmek nasip etsin hepimize
kilolar sanırım hastanede koştururken gitti..deniz de şimdi iyi allaha şükür ama ben hiç yatamadım o ağrılarla koşturduk hep olsun oğlum iyi olsunda napalım artık..
inşallah dediğin gibi emzirirken almam canım başlarda bişey istemiyordu ama şimdi tatli şeyler istiyor canım:))
sende çok şanslısın benim gibi anneler olmasa napıcaz bilmiyorum bugun sabah uyanınca emzirdim yatırdım uyudu yine bende onunla bir 11 ekadar uyumuşum kalk ortalık topla denizi yıka yedir yatır bu saat oldu benimde pilim zayıfladı:))

ben geldim ama moreller sifir yazilanlarin hepsini okudum ama yazacaklarim aklimdan gitti

brupcugum senin adina inan cok sevindim insallah güzel sonucta aliriz tatlim

Son düzenleme:
bebingim bu lekelenme inşallah bebişinin habercisidir benimde 5-6 gün önce olmuştu hatırlarsan..inşallah bi tüp bi doğal bebiş haberi aynı anda gelsin inşşşşşşşşşşşşaaaaalllahhhhhhhhhhhhh..

özlemcim denizcim bebingcim vallaha ilaç gibisiniz nasıl iyi geliyorsunuz dimi yaaa zaten ben şu an taksamda sonucu değiştiremeyeceğim ya 80 milyonduda hamilemi kaldım şu an ezan veriyor allah ol dedikçe oluyor gerisi yalan dolan hikaye herşey değişken hiç birşeye takılmamak lazım

özlemcim bayramdan sonraya çağırdıklarına göre batunun şişlik gerçekten çok önemsiz birşeymiş dedim sana nazar bozan diye dimi sen hiiç üzülme büyüdükçe akılları daha kurnaz çalışıyor daha zor yediriliyor bizim ufaklık ağlarken bile dişşleri sıkı sıkı ağlıyor ki yemek kaşığını sokmasın annesi birde su veriyor suya ağzını açınca kaşığı tıkıyordu ağzına biraz büyüdü su veriyor annesi istemiyor annesi mama kaşığını tabağa geri koyması ile ani bir hızla suyu kafaya dikiyor aynı hızla geri bırakıyor daha neler neler şimdi safken ağzına ne tıkabiliyorken tık :))))))))

denizim dimi yaa senin denizoğlan en umutsuz zamanda nasıl geldi sağlıkla maşallah benim üzüldüğüm ameliyat ve ilaçlara rağmen değerin 80 milyonlardan 12 milyonlara inmesi hatta yıkamayla 2 milyon kalmış başıma gelmeyen şey değil acaba karıştırdılarmı diye aklımdan geçmiyor değil olurda bebişimiz olursa dna yaptırırım siz beni en iyisi sağlam bir dövün ben manyadım neler kuruyorum

bebing inşallah 2 tane kaliteli bir şeklide bölünürde bebiş olarak kucağıma konar

meleğimi görüyorum bende aşağıda

ben geldim ama moreller sifir yazilanlarin hepsini okudum ama yazacaklarim aklimdan gitti

brupcugum senin adina inan cok sevindim insallah güzel sonucta aliriz tatlim

ne oldu kuşum neden moralin sıfır benimde moralim sıfır çok ite kaka bir tedavi oldu çok endişeliyim zopaya ihtiyacım var senin neyin var anlat canım

haa şöyle aslında sen biliyorsun ama işte insanın desteğe bazen bildiklerini başkasının söylemesine ihtiyacı var..
inşallah bu sefer pozitif olacak
ama lütfen bu seferde değerdi düşüktü bilmemneydi diye stres yapma
bebişin sana gelsin sıkıca tutunsun dilerim bu mubarek günde sadece böyle dua edebiliyorum lohusa halimle:))

allah razı olsun canım aynen öyle herşeyi bilip görsende dostlarından ama özellikle bu yollardan geçmiş kişiilerden duyması daha farlı oluyor

burpcum bence gelişmeler gayet güzel hatta bu süreç içeriside seni eskye nazran daha tevekkül etmiş görüyorum heyheylerin sadece endişenden canım cünkü sen de bu kez cok derinlerden amin diyorsun ve Rabbimden ümitle bekliyorsun umudunun ısıgı ta buralarda görunuyor..cok dua edıyorum inan Allahım hayırla neticelendirsin diye..sayıydı suydu buydu takılma artık..buraya kadar geldin gelmez derken bak..simdi son bikac adım sabırla duayla atılacak..sonrası insallah müjdeler olsun..içimde güzel bi his var umarım RAbbim yanıltmaz hicbirmizi..Allahım güldürsün gül yüzünüzü insallah hayırla saglıkla canım

kesinlikle sermestim yukarıdaki bize kıl diyordum artık böyle duyguların çok çocukca olduğunu farkettim sonuçta bir şekilde test ediliyoruz herşey bizim için olmadıysa neden olmadı demek çok saçma acılar içinde sakat insanlar var onlar ne yapsın elimdeki imkanlarla yetinmek lazım birçok şeyim var ailem ve kocamın sevgisine sahibim sağlıklıyım tabi bebişle bu mutluluk taçlanırsa çok mutlu olurum ama yılmadan dua etmek gerektiğini allahtan umut kesmemek gerektiğini kavradım hatta şuan çıkarım var yalakalık yapıyorum allaha gibi hissetsemde bir önceki sonucu tevekkülle karşıladığımı hatırlıyor kendimi rahatlatıyorum büyüdüm artık yaradana çocuk kaprisi yapmam artık

işte gercek burp özündeki burp bu ..canım her iki pskoljini de cok iyi anlıyorum bazen yasadıgımzı sıkıntılar ısyana sürüklüyor hepimizi ben de bugnlerde neden dıye sorup duruyorm herkes yavrusunu zevkle neseyle beslerken neden hem o hem ben ezıyet cekıyoruz dıye cunku cıdden aylardır dogmundan berı beslnme bızım ıcın gıttkce cıgından cıkan bi işkence oldu..zaten emzırmeden mahrum kaldım yavrumla tadamadım bu duyguyu barı kucagmda bakısa bakısa sevgıyle dyurabılsem bu cok mu bana bunu nıye haketmıyorum yeter artk bıtsın dıye cok söyledm cok ısyan ettm Allah affetsn..aciziz zayıfız işte..ama dusunuyorm an gelıp ya sakat olsaydı ya özrü olsaydı cok daha beter bı mücadelede bulsaydm kendmı diye o zaman işte sükür kapılarında buluyorum kendmi..elimzde olmayanlara bakarken hep acımasız oluyorz Rabbime karsı onun bizden mahrum ettignin hesabını sormaya kalkarcasına haşa..ama bıze cömertce karsılıksıca verdıklerıne gönlden bi sükür borcumuz var oysa hep..buna bakmak lazım ilk..umarım hepimiz becerelblırız bunu ne dıyeyım..sen basladn bıle basarmaya bak..ne mutu sana..Rabbm güzel gönlüne güzellikller sunsun hep canm arkadsm

Son düzenleme:

yok canım ellemiyorum zaten ama babasına engel olamıyorum
evet işte o dr komşum getirdi dün akşam içtim ay ne iğrenç bir tadı var ya ığğğğğğğğğ
transfer içn birkaç gün bekleniyor ya canım daha dün toplanmış 3. gün olsa cuma olur zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…