burpcum maşallah yumurtalarına
ikiz gelsin artık topiğimize dimi???gelsin de feleğini şaşır
mama sandalyesi almadım alacaktım ama vazgeçtim orda da durmaz garanti yatırarak yediriyorum
rakı içer demişsin ya rezene de anasondan alışmıştır şimdi
bugün de annem üzü
m kompostosu yapmış verdik içti şekersiz şaraba da yatkın:=))))
özlemcim geçmiş olsun canım önemli bişi değildir bence de pipisine maşallah oğlumun
canım ya bana da yan komşum malt içeceği getirdi sözde sütü artırıyormuş hastaları söylemiş o da almış getirmiş sağolsun hoş kendisi ürolog ama olsun :)yaşam enerjim azalıyo kızlar efe çok çok zor bi bebek uykuları düzensiz sütüm bitti bitecek
hergün 2 posta sokaktayız sabah eşim çıkarıyo,öğlen anneme uğruyoruz akşam da ben
eşim oruç helak oluyo yazık
akşam o uyuyunca yapıyorum yemeklerimi sabah eşim çıkarınca da evi toparlıyorum sonrası haşat
yere koyamıyoruz hep kucak balkon sokak
yeme düzenimizi de oluşturamadık bazen herşeyi yiyo bazen ağzını açmıyo
hatta bi kaç gün aynı eslem gibi süt bile içmedi
sağdım sağdım içmedi dökmek zorunda kaldım
meyve sebze ne versem reddetti
doktor iştah açan bi şurup verdi biraz da evin düzeni oturunca rahatladı ama yemek saatleri çok zor hala
hep şikayet etmek istemiyorum ama çok zor çooooookk
okul açılsa da tatil yapsam diyorum:)))
ben çok gerginim kızlar inanılmaz gerginim
embriliyogtan haber bekliyorum
boşmu çıktı dölleniyormu bölünüyormu çok korkuyorum
üstelik yumurta toplamanın etkisiyle kahverengi leke geliyor ben ona çok heyheyleniyorum bana tik geldi kahverengi lekeden benim adet döngüm erken kırılıyor ve oda 1 hafta bazen 10 gün önceden lekelenmeyle başlıyor son 2-3 aydırda böyleydim ya şimdi adet döngüsüne gireceğim transfer olsa bile tutunmayacak diye heyheyleniyorum elimde değil ne yapacağım
kızlar çok şükür iki yumurta döllenmiş 6 taneden ikisi boş çıkmış diğer ikisi bölünmemiş beklediğim birşeydi hatta ikisinin döllenmesine bile defalarca şükrettim ama yeni bir şey sperm değerleri beklemediğimiz kadar düşmuş 80 milyon sayı nasıl 12 milyona düşer anlamış değilim keşke varikosel ameliyatı yaptırmasaydık işi gücü herşeyi bu tedaviye odakladık bir araba ilaç kullandı proxeed plus l-cartininin daha neler neler ama sayı yükseleceğine azalmış morfolojide çok başarısız tabiki tüp bebek tedavisinde sayının çok önemli olmadığını biliyorum ama morfoloji çok bozulmuş buda sağlıklı bir embriyo oluşturmaz dedim ya kızlar diğer tüp bebek tedavilerinde 80 milyon spermle hamile kalamamışım(((((((((
allah büyük yarabbim herşey hikaye ol desin ne olumsuzluklardan oluyor
off ya aklım birtürlü almıyor embriliyog strestendir dedi iş yükünü azalttık stres yaapacak işleri kabul almadı tatile gittik 2 hafta okadar ilaç
aklıma hep televizyon için yaptığı stres geliyor saçını başını yolmak istiyrum gittik tedavi öncesi ona moral olsun diye 4000 tl verip 3 boyutlu led tv aldık tv nin modeli sorunlu çıktı kendinden receverı var ama apartmanda 3 çanağı olanların çalışmıyordu deli gibi kafa taktı servisleri aradı 1 aydır adamlarla kafa patlattı sonunda hallettirdi hatta onun sayesinde tüm bu tv yi alanların sorunu halloldu ama spermlerininde canına okundu saçını başını yolasım var o tv yi kafasına geçiresim var gerçekten nasıl sinirliyim
salak yaa zaten ne alsak böyle bişeyine takar o yüzden eve elektronik almak istemiyorum beni çileden çıkarıyor o huyu o spermleri yutturasım var çok sinirlendim
yaa anlamıyorum sigarada içmiyor tatildeki biralarmı hep neden arıyorum hep allahım çok sabırlıydım şimdi tüm sabrım gitti
ben geldim ama moreller sifir yazilanlarin hepsini okudum ama yazacaklarim aklimdan gitti
brupcugum senin adina inan cok sevindim insallah güzel sonucta aliriz tatlim
haa şöyle aslında sen biliyorsun ama işte insanın desteğe bazen bildiklerini başkasının söylemesine ihtiyacı var..
inşallah bu sefer pozitif olacak
ama lütfen bu seferde değerdi düşüktü bilmemneydi diye stres yapma
bebişin sana gelsin sıkıca tutunsun dilerim bu mubarek günde sadece böyle dua edebiliyorum lohusa halimle:))
burpcum bence gelişmeler gayet güzel hatta bu süreç içeriside seni eskye nazran daha tevekkül etmiş görüyorum heyheylerin sadece endişenden canım cünkü sen de bu kez cok derinlerden amin diyorsun ve Rabbimden ümitle bekliyorsun umudunun ısıgı ta buralarda görunuyor..cok dua edıyorum inan Allahım hayırla neticelendirsin diye..sayıydı suydu buydu takılma artık..buraya kadar geldin gelmez derken bak..simdi son bikac adım sabırla duayla atılacak..sonrası insallah müjdeler olsun..içimde güzel bi his var umarım RAbbim yanıltmaz hicbirmizi..Allahım güldürsün gül yüzünüzü insallah hayırla saglıkla canım
kesinlikle sermestim yukarıdaki bize kıl diyordum artık böyle duyguların çok çocukca olduğunu farkettim sonuçta bir şekilde test ediliyoruz herşey bizim için olmadıysa neden olmadı demek çok saçma acılar içinde sakat insanlar var onlar ne yapsın elimdeki imkanlarla yetinmek lazım birçok şeyim var ailem ve kocamın sevgisine sahibim sağlıklıyım tabi bebişle bu mutluluk taçlanırsa çok mutlu olurum ama yılmadan dua etmek gerektiğini allahtan umut kesmemek gerektiğini kavradım hatta şuan çıkarım var yalakalık yapıyorum allaha gibi hissetsemde bir önceki sonucu tevekkülle karşıladığımı hatırlıyor kendimi rahatlatıyorum büyüdüm artık yaradana çocuk kaprisi yapmam artık
burpcum hadi masallah stres yok artık bak iki tane cilllop gibi döllendi ne guzel işte
inş ikiside sıkı sıkıya tutunsunlar sana
özlemcim basit bişey hemencecik gecer ama cok elleyip şişmesine neden olma bide
malt içecekleri sütü artırıyor canım aklında olsun
cok yumurta oluncada kalite bozulabiliyo canım 1 tane olsun senin olsun gerisini boşver
valla ne stresli insanlar biliyorum catır catır cocuk yapan bence rabbimin ol demesi gerekiyor sadece
yarın mı transferin senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?