özlemcim denizcim bebingcim vallaha ilaç gibisiniz nasıl iyi geliyorsunuz dimi yaaa zaten ben şu an taksamda sonucu değiştiremeyeceğim ya 80 milyonduda hamilemi kaldım şu an ezan veriyor allah ol dedikçe oluyor gerisi yalan dolan hikaye herşey değişken hiç birşeye takılmamak lazım
özlemcim bayramdan sonraya çağırdıklarına göre batunun şişlik gerçekten çok önemsiz birşeymiş dedim sana nazar bozan diye dimi sen hiiç üzülme büyüdükçe akılları daha kurnaz çalışıyor daha zor yediriliyor bizim ufaklık ağlarken bile dişşleri sıkı sıkı ağlıyor ki yemek kaşığını sokmasın annesi birde su veriyor suya ağzını açınca kaşığı tıkıyordu ağzına biraz büyüdü su veriyor annesi istemiyor annesi mama kaşığını tabağa geri koyması ile ani bir hızla suyu kafaya dikiyor aynı hızla geri bırakıyor daha neler neler şimdi safken ağzına ne tıkabiliyorken tık :))))))))
denizim dimi yaa senin denizoğlan en umutsuz zamanda nasıl geldi sağlıkla maşallah benim üzüldüğüm ameliyat ve ilaçlara rağmen değerin 80 milyonlardan 12 milyonlara inmesi hatta yıkamayla 2 milyon kalmış başıma gelmeyen şey değil acaba karıştırdılarmı diye aklımdan geçmiyor değil olurda bebişimiz olursa dna yaptırırım siz beni en iyisi sağlam bir dövün ben manyadım neler kuruyorum
bebing inşallah 2 tane kaliteli bir şeklide bölünürde bebiş olarak kucağıma konar
meleğimi görüyorum bende aşağıda
işte gercek burp özündeki burp bu ..canım her iki pskoljini de cok iyi anlıyorum bazen yasadıgımzı sıkıntılar ısyana sürüklüyor hepimizi ben de bugnlerde neden dıye sorup duruyorm herkes yavrusunu zevkle neseyle beslerken neden hem o hem ben ezıyet cekıyoruz dıye cunku cıdden aylardır dogmundan berı beslnme bızım ıcın gıttkce cıgından cıkan bi işkence oldu..zaten emzırmeden mahrum kaldım yavrumla tadamadım bu duyguyu barı kucagmda bakısa bakısa sevgıyle dyurabılsem bu cok mu bana bunu nıye haketmıyorum yeter artk bıtsın dıye cok söyledm cok ısyan ettm Allah affetsn..aciziz zayıfız işte..ama dusunuyorm an gelıp ya sakat olsaydı ya özrü olsaydı cok daha beter bı mücadelede bulsaydm kendmı diye o zaman işte sükür kapılarında buluyorum kendmi..elimzde olmayanlara bakarken hep acımasız oluyorz Rabbime karsı onun bizden mahrum ettignin hesabını sormaya kalkarcasına haşa..ama bıze cömertce karsılıksıca verdıklerıne gönlden bi sükür borcumuz var oysa hep..buna bakmak lazım ilk..umarım hepimiz becerelblırız bunu ne dıyeyım..sen basladn bıle basarmaya bak..ne mutu sana..Rabbm güzel gönlüne güzellikller sunsun hep canm arkadsm
yok canım ellemiyorum zaten ama babasına engel olamıyorum
evet işte o dr komşum getirdi dün akşam içtim ay ne iğrenç bir tadı var ya ığğğğğğğğğ
transfer içn birkaç gün bekleniyor ya canım daha dün toplanmış 3. gün olsa cuma olur zati
aslında sen herşeyi biliyorsun herşeyin farkındasın ama bizim senin kafana kakmamız gerek:))))
inşallah önemsizdir canım oğluşumun sertliği ,demek büyüdükçe daha eziyet oluyor aman ya ne yapacağımızı şaşırdık zaten o zamana pilim bile kalmaz valla :)
kızlar bugün işe giderim yarında gelişmiş embriyolarımı transfer olurum hayaleri kuruyordum bana böyle hayaller haram istediğim sonucu alabilirmiyim ben mazallah dünya tersine döner nankör diyeceksiniz ama keşke 5. gün iptal olduğunda bitseydi bu çile başa gelen çekiliyor merkezden aradılar ben işe gitmek için hazırlanmışım ama onlardan haber gelmedende çıkmayacaktım doktorunuz çok düşündü ama bugün transfere bekliyor dedi nasıl yani kaç hücreliki dedim biri 2 diğeri 4 hücreli dedi ben bunları transfer ettirsem ne olur ettirmesem ne olur gereksiz stres allahım sen büyüksün yarabbim sana kalmış işimiz geçen yıl yakaladığım hamilelikten sonra çok fazla kendiliğimden hamile kalabilirim ümidim vardı son sperm değerleri ile oda kalmadı ben bu bebek meselesini tamamen kapatmalıyım ne işimize ne gücümüze bakabiliyoruz kendimizi yedik bitirdik kendimize vakit ayırmalıyız artık gerisini allaha bırakmalı çokta zorlamamalı
canım benim gerçekten insanoğlunun doğasında var nankörlük tuzlu yer tatlı isster tatlı yer tuzlu ister kışın üşür yazın terler hep şikayet hep şikayet bazen dozunu kaçırabiliyoruz
annem bizden çok çekmiş yeme konusunda ben yemekten tiksindim annemin yemek ye demesinden artık bana tik gelmişti yemekten tiksinir oldum hala daha eşim kafama kakmazsa yemek yemem şimdi sağlıklı beslenmek adına zorla alıştırdım kendimi bebek olsun diye yoksa eşime yemek koyar karşısında kontromatrist giibi otururdum annem sokaklarda neler çekermiş yedirmek için hep allah sizede yemeyen çocuk versinde bana neler çektirdiniz görün derdi sonrada geri alırdı babam yemeden masadan kalkmak yok derdi bütün geceyi masada geçirirdik babamla genede yemezdik anneme günaydın derdim yemek ye iyigeceler derdim yemek ye derdibanada tiksinti gelmişti yemek ye baskısından dayılarım kaptandı adamcağızlar bize iştah şurupları taşımaktan helak olurlardı sabahları bal yumurta işkencesi vardıki aman allahım hala aklımdadır kadıncağızın torunları oldu onlarda aynı kabuslukta yemeyen çocuklardı hatırlıyorum büyük yiğenim tüm yediğini halıya boca ederdi kusardı annemde hiç istiifini bozmadan yedirmeye devam ederdi burnundan fışkırsada yedirmeye devam eder büüyük yiğenim küçük yiğenlerime allah kolaylık versin anane kulaklarından fışkırtana kadar yedirir der
canım benim yumurta sayısı az olduğu için riske atmıyorlar o yüzden hemen transfer edecekler zaten başarılı değiller bekletip riske atmıyorlar yarın 10 da arayacaklarmış gelin diyebilirlermiş yada cuma bakalım hayırlısı ne olursa ben eğer yarın olmazsa bir işe gideyim görüneyim diyorum ama herşey 10 da belli olacak ben bugün ağrım olur diye gitmedim ama keşke gitseymişim gayet iyiydim
kalır kalır niye kalmasın huyunu suyunu iyice öğrenirsin ben sizi annemin yanına staja yollayayım ağzından kussa burnundan tıkıyor kadın yemekmi yediriyor işkence mi yapıyor belli değil çocuk öyle bir püskürtüyorki mama önlüğünden yedirmeye devam ediyor kan ter içinde kalıyorlar annem mamanın içine batıyor çıkıyor ama genede doyurmadan bırakmıyor
özlemcim büyüdükçe beslemek daha da zorlaşacak nasıl oluyor da el kadar bebeklerin damak zebvki oluyor anlamış değilim
bizimki hazır bişi yemiyor
meyve suyunu alınca içmiyo biz sıkınca içiyo meyveli yoğurt yemiyo yoğurdun içine meyve rendeleyuince yiyo hatta bugün pekmezli bile yedi:))))))
hamileyken çok sağlıklı beslendim ya ondan diyorum ben çocuğa hep sebze versem yiyecekinşallah hep öyle gider
kızlar bugün işe giderim yarında gelişmiş embriyolarımı transfer olurum hayaleri kuruyordum bana böyle hayaller haram istediğim sonucu alabilirmiyim ben mazallah dünya tersine döner nankör diyeceksiniz ama keşke 5. gün iptal olduğunda bitseydi bu çile başa gelen çekiliyor merkezden aradılar ben işe gitmek için hazırlanmışım ama onlardan haber gelmedende çıkmayacaktım doktorunuz çok düşündü ama bugün transfere bekliyor dedi nasıl yani kaç hücreliki dedim biri 2 diğeri 4 hücreli dedi ben bunları transfer ettirsem ne olur ettirmesem ne olur gereksiz stres allahım sen büyüksün yarabbim sana kalmış işimiz geçen yıl yakaladığım hamilelikten sonra çok fazla kendiliğimden hamile kalabilirim ümidim vardı son sperm değerleri ile oda kalmadı ben bu bebek meselesini tamamen kapatmalıyım ne işimize ne gücümüze bakabiliyoruz kendimizi yedik bitirdik kendimize vakit ayırmalıyız artık gerisini allaha bırakmalı çokta zorlamamalı
hayırlı olsun efeciğe yeni evi,şehri.demekki bidahaki ist. Buluşmamızda efeyide tanıcaz.adada bu aralar hasta anjin oldu,zor günlerdi,şimdi birza daha iyi,koltuk tepelerinde gezinio.organik beslenmesi çok ii efenin,adada öyleydi,şimdi herşey yiyor.diş zoru olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?