Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aslında sen herşeyi biliyorsun herşeyin farkındasın ama bizim senin kafana kakmamız gerek:))))
inşallah önemsizdir canım oğluşumun sertliği ,demek büyüdükçe daha eziyet oluyor aman ya ne yapacağımızı şaşırdık zaten o zamana pilim bile kalmaz valla :)

canım benim gerçekten insanoğlunun doğasında var nankörlük tuzlu yer tatlı isster tatlı yer tuzlu ister kışın üşür yazın terler hep şikayet hep şikayet bazen dozunu kaçırabiliyoruz
annem bizden çok çekmiş yeme konusunda ben yemekten tiksindim annemin yemek ye demesinden artık bana tik gelmişti yemekten tiksinir oldum hala daha eşim kafama kakmazsa yemek yemem şimdi sağlıklı beslenmek adına zorla alıştırdım kendimi bebek olsun diye yoksa eşime yemek koyar karşısında kontromatrist giibi otururdum annem sokaklarda neler çekermiş yedirmek için hep allah sizede yemeyen çocuk versinde bana neler çektirdiniz görün derdi sonrada geri alırdı babam yemeden masadan kalkmak yok derdi bütün geceyi masada geçirirdik babamla genede yemezdik anneme günaydın derdim yemek ye iyigeceler derdim yemek ye derdi banada tiksinti gelmişti yemek ye baskısından dayılarım kaptandı adamcağızlar bize iştah şurupları taşımaktan helak olurlardı sabahları bal yumurta işkencesi vardıki aman allahım hala aklımdadır kadıncağızın torunları oldu onlarda aynı kabuslukta yemeyen çocuklardı hatırlıyorum büyük yiğenim tüm yediğini halıya boca ederdi kusardı annemde hiç istiifini bozmadan yedirmeye devam ederdi burnundan fışkırsada yedirmeye devam eder büüyük yiğenim küçük yiğenlerime allah kolaylık versin anane kulaklarından fışkırtana kadar yedirir der

canım benim yumurta sayısı az olduğu için riske atmıyorlar o yüzden hemen transfer edecekler zaten başarılı değiller bekletip riske atmıyorlar yarın 10 da arayacaklarmış gelin diyebilirlermiş yada cuma bakalım hayırlısı ne olursa ben eğer yarın olmazsa bir işe gideyim görüneyim diyorum ama herşey 10 da belli olacak ben bugün ağrım olur diye gitmedim ama keşke gitseymişim gayet iyiydim

kalır kalır niye kalmasın huyunu suyunu iyice öğrenirsin ben sizi annemin yanına staja yollayayım ağzından kussa burnundan tıkıyor kadın yemekmi yediriyor işkence mi yapıyor belli değil çocuk öyle bir püskürtüyorki mama önlüğünden yedirmeye devam ediyor kan ter içinde kalıyorlar annem mamanın içine batıyor çıkıyor ama genede doyurmadan bırakmıyor

harikasın burp ikisini de koysunlar ikiz olsun da gör bak:=)))
söylediklerinin hepsinin farkındayım zaten eğer zor elde etmeseydim bu tempoya fazla dayanamazdım Allah biliyomuş ta uğraştırmış diyorum bazen
seneye bu zamanlar gaz sıkıntımız var diyeceksin sen de insallah olsunlar sağlıklı lsunlar da yorulan hırpalanan biz olalım değer hepsine Allahım herkese yaşatsın gülünce heleki uyuyunca unutuyo insan herşeyi sabah olunca sil baştan zaten ben gece kalkmalarından şikayetçi değilim gündüz çok alamıyoa anne sütünü gece onu alıyo diye rahatlıyorum
sabah erkenden kargaşlardan bile önce kalkmak ta değil şikayetim gün içinde zaptedebilsem yeter
neyse bigün bütün bunlar geçmese bile zalacak ya da ben daha güçlenicem inşallahhh

özlemcim büyüdükçe beslemek daha da zorlaşacak nasıl oluyor da el kadar bebeklerin damak zebvki oluyor anlamış değilim
bizimki hazır bişi yemiyor
meyve suyunu alınca içmiyo biz sıkınca içiyo meyveli yoğurt yemiyo yoğurdun içine meyve rendeleyuince yiyo hatta bugün pekmezli bile yedi:))))))
hamileyken çok sağlıklı beslendim ya ondan diyorum ben çocuğa hep sebze versem yiyecekinşallah hep öyle gider

iftarda annemlerdeydik hatta tüm gün ordaydık yedik kaçtık:))))))
efe bugün emekledi:)))bi adım:)))))
annemlerin orda bi tayze vardı ona dedim o da kızdı söyleme kimseye zaten bu çacuğa hep nazar değio dedi
ben de güzel uyuyan akıllıca oynayan çocuğa nazar değer dedim güldüm o da dışardan bakan bilmez çok gözü açık heryerde söyleme dedi
ben de aman emeklemesin zaten acelemiz yok dedim
korkuyorum zaten erken yürür diye
oğluşum acele etme annem bizi erkenden telef etme diyorum:))))
herkese iyi geceler şekerler biberon kaynatmam lazım bugünkü yemekler yarına kaldı rahatım oooohhhhh
ama yarın temizlik yapmam lazım baba oğul u parka yollayıp işe koyulucam sabah
öpüyorum herkesleri

kızlar bugün işe giderim yarında gelişmiş embriyolarımı transfer olurum hayaleri kuruyordum bana böyle hayaller haram istediğim sonucu alabilirmiyim ben mazallah dünya tersine döner nankör diyeceksiniz ama keşke 5. gün iptal olduğunda bitseydi bu çile başa gelen çekiliyor merkezden aradılar ben işe gitmek için hazırlanmışım ama onlardan haber gelmedende çıkmayacaktım doktorunuz çok düşündü ama bugün transfere bekliyor dedi nasıl yani kaç hücreliki dedim biri 2 diğeri 4 hücreli dedi ben bunları transfer ettirsem ne olur ettirmesem ne olur gereksiz stres allahım sen büyüksün yarabbim sana kalmış işimiz geçen yıl yakaladığım hamilelikten sonra çok fazla kendiliğimden hamile kalabilirim ümidim vardı son sperm değerleri ile oda kalmadı ben bu bebek meselesini tamamen kapatmalıyım ne işimize ne gücümüze bakabiliyoruz kendimizi yedik bitirdik kendimize vakit ayırmalıyız artık gerisini allaha bırakmalı çokta zorlamamalı

burp sakın öyle düşünme mucizen olacak senin
aklıma denizin durumu geldi
kistim var diye üzülüyodu aklımızın ucundan geçermiydi???
adet oldum dedi ama deniz gelmiş ve sıkıca tutunmuştu
neden olmasın morali bozuk başlama şu mübarek günlerde neden bi mucize daha olmasın????
sen elinden geleni yap git al bebeklerini ha ikiz olmaz da tek olur:)
zaten ikiz bakamak çok zor git al gellll

burp sakın öyle düşünme mucizen olacak senin
aklıma denizin durumu geldi
kistim var diye üzülüyodu aklımızın ucundan geçermiydi???
adet oldum dedi ama deniz gelmiş ve sıkıca tutunmuştu
neden olmasın morali bozuk başlama şu mübarek günlerde neden bi mucize daha olmasın????
sen elinden geleni yap git al bebeklerini ha ikiz olmaz da tek olur:)
zaten ikiz bakamak çok zor git al gellll

burpcum şu transfer aşamasında artık olumsuz düşünmeye hakkın yok
moralini topla ve al bebişlerini Allah büyük bugün olmasında da bir hayır vardır

burpum sakın sakın bırakma kendini dısarda bölünme cogalma mucizesini gösteren yumurtalar neden senin icinde kendi serüvenini tamamlayamasın kı canm demedik Allahım bir ol desin yeter..hadi simdi ol desin diye dualarımız..Allahım mucizelerinin varlıgıyla sevindir bizleri..sen elnden geleni yaptın tevekkül ettin simdi takdir RAbbimn umutla bekleyecegiz insallah sonu güzel olsun

selamlarrrrrr
burpum şimdi transfere mi gitti canım benim yaaaa
Allah yardımcın olsun canım inş sıkısıkı tutunurlar sana canım
dualarım seninle.ne yazdıysa rabbim onu yasayacagız o yuzden tevekkül et sadece teslim ol bekle canım

deniizim dogum kontrol hapı içiyorum gebe nasıl kalayım :)
buyuk ihtimal haptan ara kanama yasıyorum inş tedaviyi engellemez.

selam hepinizi çok özledik,telefondan giriyorum.burpum bitanem,dualarım seninle,herşey güzel olucak güzel olucak,ararım seni yarın.meleğim geldinml cnm?nasılsın?mavi hayırlı olsun,ist.a taşınmışsınız,efede büyümüştür,neredesiniz lst.da?deniz sen nasılsın?oğluşumuz nasıl?elanaz az kaldı,sıcaklarda allah yardımcın olsun.össlem oyy o batuya bennn öölürüm maşşallah çok tatlı aynı sen.

selam hepinizi çok özledik,telefondan giriyorum.burpum bitanem,dualarım seninle,herşey güzel olucak güzel olucak,ararım seni yarın.meleğim geldinml cnm?nasılsın?mavi hayırlı olsun,ist.a taşınmışsınız,efede büyümüştür,neredesiniz lst.da?deniz sen nasılsın?oğluşumuz nasıl?elanaz az kaldı,sıcaklarda allah yardımcın olsun.össlem oyy o batuya bennn öölürüm maşşallah çok tatlı aynı sen.

iyiyim semra efe büyüdü de kök söktürüyo bize
avrupa yakasındayız halkalı atakent
ada da iyidir inşallah topiğin tek uslu bebeği

canım inşallah onlar seni şaşırtacak kadar bölünüp aklını alacaklar :))) ayyy büyük güne az kaldı desene

valla staj iyi gelir bana :) demek kussada yediriyor ha helalllllllllll

ayy ciddi misin ya şimdi bile mamayı yerken oynayıp duruyor biberonu ağzına bir sokuyor bir çıkarıyor 1 saat oynanır mı ya
ooo seninki organik besleniyor desene maşalalh paşama ,allahım bizde o günleri görseydik ,paşam geçseydi senin paşa gibi ek gıdaya .....
ben hep tatlı yedim aman aman benim gibi olmasın ya

canım ya neden öyle düşünüyorsun ki sen deli misin nesin ya daha 3 gün bile olmadı ki senin benim 3. gün 8 hücreliydi ne faskımız var şimdi?
sen git rahat ol bebişlerini al ,onlar rahmine bırakılırken o mucize ışıltı için dua et ;bak mübarek günlerdeyiz ne güzel bir zamanda oldu tedavin bu bile bir işaret olabilir ,sen yeterki rahat ol canım....
hem ikiz bakmak gerçekten zor olur bize tekte yeter :)
yapman gereken şeyler bundan sonra daha öenmli bol bol dinlen ara sıra yavaş yürüyüşler yap, yediğine içtiğine dikkat et, ananas ve kabak çekirdeğini unutma :))))) haaaa bol bol su içmeyide :)

hayırlı olsun efeciğe yeni evi,şehri.demekki bidahaki ist. Buluşmamızda efeyide tanıcaz.adada bu aralar hasta anjin oldu,zor günlerdi,şimdi birza daha iyi,koltuk tepelerinde gezinio.organik beslenmesi çok ii efenin,adada öyleydi,şimdi herşey yiyor.diş zoru olmazsa.

geçmiş olsun canım dikkat et kızıma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…