korkma mı o kadar şey yazmışsın nasıl korkmam :))))geçmiş olsun semra iyileşir inşallah diş sıkıntımız başladı şimdiden daha ortada bişi yok ama yere sürtüyo ağzını yazık yavrum
özlem merak etme o günler de gelecek bi dolu bulaşık çıkmayan lekeli tshirt, önlük,peçete,yarım yarım atılan kaşık mamaları ...vs.v.s
en zoru da doydu mu?doymadımı vesvesesiyle ağzına yemek tıkmalar uyduruk şarkılar türküler garip hareketler:))))ama korkma sen:=))))
yatışa geçiyorum kızlar
eşime kızdım o horul horul uyurken yarın için çorba yaptım mutfağımı sildim salonu temizledim
anladık oruç tutuyo efe ziyadesiyle yoruyo ama halılarımız yıkamadan geldi serelim nemlidir belki çıktımı aktımı koktu mu demedi gece gece motor taktım
şeytan diyo uyandırma uyusun bütün gece çekyatta
ama oruç tutacak kıyamıyorum ama çok çok kızgınııııımmmm
herkese iyi geceleeeeerrr
Hepinize merhabalar,
Ben burp'un eşiyim. Dün transfer gerçekleşti. Embriyolog 4 hücreli için kaliteli 2 hücreli içinde(transfer aşamasında 3 hücreli olmuş) orta kalite olduğunu söyledi. Ben okuduğum yazılarda şu ilk 8 gün için gsm telefon ve wireless gibi dalga boylarının sakıncalı olduğunu öğrendim. Ben de burp'a bu konuda sekreterlik yapacağım. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sizin yazdıklarınızı Televizyona aktaracağım onu sizlerden mahrum bırakmayacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?