Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun semra iyileşir inşallah diş sıkıntımız başladı şimdiden daha ortada bişi yok ama yere sürtüyo ağzını yazık yavrum

özlem merak etme o günler de gelecek bi dolu bulaşık çıkmayan lekeli tshirt, önlük,peçete,yarım yarım atılan kaşık mamaları ...vs.v.s
en zoru da doydu mu?doymadımı vesvesesiyle ağzına yemek tıkmalar uyduruk şarkılar türküler garip hareketler:))))ama korkma sen:=))))

yatışa geçiyorum kızlar
eşime kızdım o horul horul uyurken yarın için çorba yaptım mutfağımı sildim salonu temizledim
anladık oruç tutuyo efe ziyadesiyle yoruyo ama halılarımız yıkamadan geldi serelim nemlidir belki çıktımı aktımı koktu mu demedi gece gece motor taktım
şeytan diyo uyandırma uyusun bütün gece çekyatta
ama oruç tutacak kıyamıyorum ama çok çok kızgınııııımmmm

herkese iyi geceleeeeerrr

Son düzenleme:
korkma mı o kadar şey yazmışsın nasıl korkmam :))))
bizimkide şimdi mamanın yarısını püskürtüyor ,biberonu eliyle ite çeke oynuyor çıkardığı an ağzındakini püskürtüyor kendince oynayıp eğleniyor :))))
o uyduruk şarkılar ve hareketler bendede var
diyorum kaset mi çıkarsam bu yanık sese :))))

ooo maşallah valla motor takmışsın
neyse canım adamcağız oruç tutuyor
bende dün telefonda kapıştım akşam geldi hemen bana dışarı çıkalım dedi gelmiyorum deyince batuyu aldı migrosa gitti ne cesaretse artık
gelince hemen yattı ezan okundu kaldırdım gönül kaldırma diyemedi işte yazık dedim kaldırdım oruçlu sonuçta
bende çok ama çok kızgınım

Günaydınnnnnn fıstıklar,hepinize günaydın,Yeşimcim sana ve bebeklerine de günaydın

Hepinize merhabalar,
Ben burp'un eşiyim. Dün transfer gerçekleşti. Embriyolog 4 hücreli için kaliteli 2 hücreli içinde(transfer aşamasında 3 hücreli olmuş) orta kalite olduğunu söyledi. Ben okuduğum yazılarda şu ilk 8 gün için gsm telefon ve wireless gibi dalga boylarının sakıncalı olduğunu öğrendim. Ben de burp'a bu konuda sekreterlik yapacağım. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sizin yazdıklarınızı Televizyona aktaracağım onu sizlerden mahrum bırakmayacağım. :)

evet burpcum eşine katılıyorum en azından test gününe kadar bilgisayardan ve telefondan uzak durursan iyi olur
ben hemen hemen hiç kullanmamıştım şimdi de cep tlf nundan uzun konuşacaksam kulaklıkla konuşuyorum
ben transferden sonra bebiş içimde hamileyim diye düşünüyordum sende öyle düşün insana iyi geliyor

bizde yarın yola çıkıyoruz hayırlısıyla 3 hafta sonra döneceğiz
geçen yıl tatilden dönerken denizin hamile haberini öğrenip ağlamıştım
bu tatilde de hamile haberleri almayı umut ediyorum beni habersiz bırakmayın
kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

merhaba :))))
ay ne güzel demek kaliteli maşallah kuzucuklara ,
burpum güvenmesin bak son aşamada bile bölünmüş birde kakalak der
onlar çok cici bebişler olacak inşallah ve emekleriniz boşa çıkmayacak
bu konuda size güveniyorum cüneyt enişte bizimki hep olumsuz çünkü
siz canım arkadaşıma iyi bakın o herşeyin en güzeline layık
bende transferden sonra 1 hafta hiçbir şekilde girmedim ve telefonla da konuşmadım
sadece uzun uzun dinlendim ve kısa yorucu olmayan yürüyüşler yaptım
bol bol ananas,kabak çekirdeği ve su üçlüsünü unutmasın
ha ben birde kan yapıcı şeyler de yemiştim dut kurusu falan gibi :)
ne bileyim sanki en çok o dönemde kana ihtiyaç vardı hani yerleşecek ya

burpum canım,cüneyt'in dedikleri doğru aslında birazcık sosyal int.e uzak kalman ve cep tel.u ile uzun konuşmaman iyi gelicektir.çok mutlu oldum transferin gzl geçmesine.burda bisürü kuzişleri ve teyzoşları bekliyooo hücresine kurban olduğumuz sıpayııı..dikkat et kendine cnm,cüneyt biliyoruz iyi bakıcağını ama lütfen beslenmesine dikkat edin,bol su içir.bayyyyy..

çok sevindim burpum canım bak hersey yolunda gitmiş gidecek de insallah eşinle sevgi dolu yuvanızda emeklerinizin karsılıgını kat kat alacaksınız insallah dualarımı sizinle hadi sag selamet gelsin ramazan bebeleri annelerine:=)

burpcumun transferi gerçekleşmiş hadi hayırlısı bundan sonrası dinlenmek ve eşinin dediği gibi sana zarar verecek herşeyden uzak durman lazım....inşallah bu sefer olacak umutlu savaşçılardan bir savaşçı daha kazanacak....
mutlu ailenizde kollarınıza bir melek düşsün inşallah

semracım gelmiş hoşgeldin biz iyiyiz teyzesi çok fenayız işimize gelmeyince basıyoruz çığlığı:))
ada ya da geçnmiş olsun büyüyorlar ama işte hasta olmasalar bi de..Allah beterinden korusun

elanazcım size iyi tatiller süper 3 hafta geçirin inşallah çok yorma kendini ..bebişimize iyi bak ..
inşallah bu sefer yollarda önce burpun peşin sıra da başka güzel haberler alırsın:))

bilge ve mavi teyzemiz için resim yüklücem buraya şimdiki hali ama doğduğunda ne kadar minikmiş diyorum ki 4270 gr doğdu:))

Kod:
kızlarrrr iyi hepinizi çok özledim. işlerim çok yoğun hastanede yaz kış dinlemiyor insanlar birde ramazan oruç eklenince  tamamen tükeniyorum. gücüm kalmıyor hepinizi çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…