canım ben buraya eklemeyi bilmiyorum ki :26:özleeem batuyu da istiyorruuuuuuuuummmmmm
adet mi oldun ay bana daha çok mu var yani yahu menopoza girenler gibi ter atıyorum ya bir an önce olsa diyordum ama yok daha çok deseneyine annemdeydik iftarda apar topar gel efe yi yedir yatır ortalığı düzenle derken bu saat oldu
sanırım bugün adet oldum 15 ay sonra:))))
azcık lekelendim:))
koca karnımın ineceğini düşünmek çok hoş:=))))))))sanki mucize olacak ve 1 hafta sonra dümdüz olacak bendeki hayale bak:=))))
herkese iyi geceleerrrrr
sen nerelerdesin kaçak seni özlettin kendinimavicim ayağınımı sürttün canım istanbula gelirken ablamda arkandan geliyor tayini çıktığı için çok mutluyum. bayramda yeni evinde olucak inşallah efecimde çok mutlu olur burada
tuanaycım sınavın nasıl dı öğretmen olmaya az bi aman kaldı sanırım herşey gönlünce olsun .
bebingcim canım artık dondurmalarını almanın zamanı gelmedimi seni bekliyor bebişlerin
denizcim oğluşun çok tatlı maşallah kollara bak ya tam ısırmalık allah bağılasın
sermestimde özlemcimde sevimcimde bebişlerini büyütüyorlar allah uzun ömürler versin bütün bebişlerimize
bilgecim sen nasılsın canım miraycım nasıl çalışmalar nasıl gidiyor
elenazcım daha dün gibi tadavini yaptırdğın gün şimdi kocaman oldu oluşun maşallah kenine bebeğine dikkat et canım tatilde hayırlı yolculuklar canım
aaaa melekcim nerelerde canım eskilere bakamadım inşallah çok iyisindir eşinde artık fikrini değiştirmiştir sanırım yakında bir mucizede senden gelir inşalla
bana gelince pek iyi olduğum söylenemez kızlar moralim bozuk biraz beklenmedik şeyler oldu. doktorum benden rutinlerimi tekrar yaptırmamı istemişti . malesef fsh yükselmiş 10.7 ye çıkmış bir bu eksikti DHEASE04 de normalin üstünde endokrine gözükmem lazımmış yarın sabah randevum var dr la bakalım ne olucak şimdikte bunlara üzül dur hakkımızda hayırlısı olsun diyelim elden gelen bişey yok
canım ben buraya eklemeyi bilmiyorum ki :26:
adet mi oldun ay bana daha çok mu var yani yahu menopoza girenler gibi ter atıyorum ya bir an önce olsa diyordum ama yok daha çok desene(((
ya onun bile faydası olur bence şişliğin gider emin ol
sen nerelerdesin kaçak seni özlettin kendini
bebişler büyüyor işte darısı en kısa zaman da sana inşalah
sıkma canını herşey düzene girer, stres yaparsan daha kötü canım ya........
guzel haftasonlarıııı herkeslereeee....
cok sevindim eniştemiz haberlerini vermiş burpun.transferin iyi gecmesine kaliteli olmalarına herseye cok sevindim
evet dogru karar girme nete filan sen yat dinlen
inş guzel hbri alıcazzzzz
cok heyecanlıyımmmm yaaa
seytanın bacagını bi daha bi kırsak geriisi kesin gelir
sağol mavi teyzesi inşallah hiçbirimizin veletleri üzmez :))
özlemcim doğanlar büyüyor işte kocaman oldu benim oğlum:))
gulimuscum hoşgeldin yoksun uzun zamandır
inşalalh değerinde düzelir özlemin deidği gibi stres yaptıkça daha kötü olur umarım herşey yoluna girer de tedavine başlarsın
bizde geziyoruz oğlumla 2 gündür
alışverişe gittik bugun hiç üzmedi annesini hatta çok memnun arabada gezmekten :))
olmuştur tabi aslan parçası yerim ben onu.....sağol mavi teyzesi inşallah hiçbirimizin veletleri üzmez :))
özlemcim doğanlar büyüyor işte kocaman oldu benim oğlum:))
gulimuscum hoşgeldin yoksun uzun zamandır
inşalalh değerinde düzelir özlemin deidği gibi stres yaptıkça daha kötü olur umarım herşey yoluna girer de tedavine başlarsın
allah allahhhhhhhh gezmelerede giderlermiş paşamla ,anacım bizim veletler bize benziyorlar bence hepsi gezenti :))))bizde geziyoruz oğlumla 2 gündür
alışverişe gittik bugun hiç üzmedi annesini hatta çok memnun arabada gezmekten :))
maşallah daha dün gibi senin tedaviye başlamanı hatırlıyorum. inşallah canım
evet canım bu gün doktora gittim endokrine beni çok rahatlattı çok önemli sonuç değilmiş sınırdaymış evet aynen stres yapmışsın diğer adette tekrarlıcaz testi
inşallah gerisi gelicek sıra sende
inşallah ama şu an sıkıntılı dönemdeyiz biraz zaman lazım henüz karar vermedim cesaret edemiyorum başlamaya tekrar yaşamaktan korkuyorum
oh nazar değmesin büyümüşte anneyle gezmelere gidiyo ah canım benim
gulimuscum yeni tedaviye başlamışsın Allah yardımcın olsun peş peşe hobareyler gelsin inşallahhh
ablana da hayırlı olsun istanbul başaka bi dünya:)))
kızlar herkese iyi geceleeerrr
çok kalamıcam bugün kardeşimin düğününde düşmüştüm ayağım acıyodu bugün o ayağım döndü
daha da acımaya başladı az tv izleyip uyumuak istiyoruuummm
haa bu arada efe dün gece sadece 2 kere uyandııı
darısı bugüne 1 kere uyansın dicem ama zaten gündüz yeterli süt alamıyo gece uyansın da emsin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?