özlemcim batu uyumuyor demişsin ya karnı tok olunca da gece falan uyumuyor mu
ya bizde bi sorun mu var bilmiyorum mamanın bunda bi etkisi var mı bilmem ama deniz uykuyu seviyor gece 2 kere ben uyandırıyorum sadece sabah 6-7 arası karnı acıkınca kendi basıyor çığlığı ..sabah doyunca yatağından yanıma alıyorum beraber 9-10 a kadar uyuyoruz sonra kalkıyor yine yatarak emziriyorum yan yana:))en sevdiği kısmı bu sonra kalkar kalkmaz banyo yapıyoruz temizlenip karnımız doyunca tekrar uyuyor ben uyandırmazsam akşama kadar :))
İyi pazarlar. Burp'a sıkı yönetim devam ediyor. Çok sıkıldı. Ona uzaktan kumandalık yapıyorum. Hepinize selamları var.
deniizzz maşallah de aman öyle gitsin özleme sorduğunu ben de yanıtlıym
karnı tok olsun,aç olsun banyo yapsın yapmasın yorgun olsun olmasın hep kendi istediği kadar uyuyor gece uykumuz fena değil artık 2-3 kere kalkıp emiyo yatıyo erkenden kalkıyo 7:))))önceden 6 da kalkardı ama akşam erken yatıyo 9.30 en geç
ama gündüz yırtsanda bitarafını aynı:=))))))
hakkını yemiym bugün 2 saat 20 dk uyudu güdüz doğduğundan beri rekor gündüz uykusu:=)))))arada mıkırdanınca babası salladı o da uyudu
asma sonra yarım saat 20 dk:))))))
özlemcim üzgünüm canım ama değişmiyo malesef hatta gündüz uykusu azaklıyo bile
önceden 2 saat uyanık kalır uyurdu yarım saat falan şimdi uyanıklık süresi 3saat bazen geçiriyo bile hele aşırı sıcaklarda vay halimizeee
değişir uyur diye umma bunlar çankırı çingenesi
babam kağıt toplayanlara verelimde gezsin erkenden onlarla diyo
ama iyi haber sen her geçengün daha da alışacaksın bu duruma:=)))))
özlem ve sermest yarın eş durumu okulları açılacak ve tercih yapıcaz
hepimize hayırlısı olsun ve güzel okullar açılsın inşallaaahhhhh
heee bu arada benim 119 puanım var:))))
ama özlem in hepimizden çooookkk:=))))))
herkese iyi geceler kızlar ben az dinlenip yatıcam sırtım ağrıyo bugün de:=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?