Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol semracım saçlar kara böcüğümün..
ah canım kıyamam geldi tabi gelmez mi hiç sağol teyzesi ada ablamıza da teşekkür ederiz..

özlemcim batu uyumuyor demişsin ya karnı tok olunca da gece falan uyumuyor mu
ya bizde bi sorun mu var bilmiyorum mamanın bunda bi etkisi var mı bilmem ama deniz uykuyu seviyor gece 2 kere ben uyandırıyorum sadece sabah 6-7 arası karnı acıkınca kendi basıyor çığlığı ..sabah doyunca yatağından yanıma alıyorum beraber 9-10 a kadar uyuyoruz sonra kalkıyor yine yatarak emziriyorum yan yana:))en sevdiği kısmı bu sonra kalkar kalkmaz banyo yapıyoruz temizlenip karnımız doyunca tekrar uyuyor ben uyandırmazsam akşama kadar :))

İyi pazarlar. Burp'a sıkı yönetim devam ediyor. Çok sıkıldı. Ona uzaktan kumandalık yapıyorum. Hepinize selamları var.

Burpcum SAKIN SIKILMA,insan 3 kişiyle,pardon bir de uzaktan kumandan Cüneytinle birlikte :) 4 kişiyle sıkılır mı hiç,siz artık kalabalık bir ailesiniz,bu haftayı Yeşim haftası ilan ediyorum,itiraz eden olacağını sanmıyorum,çok güzel haberlerin eli kulağında,bekliyoruz...
Cüneyt sen nasılsın arkadaşım,madem birlikte okuyorsunuz,seni atlamayayım,baba olacaksın yakında,hatta baba bile sayılırsın,sadece kan tahlilinin resmi bir imzası gerek,o kadar,prosedür gereği,yanlış anlama hani,babalık sana da çok yakışacak...:90:

her çocuk farklı işte canım bende mama veriyorum biliyorsun ama yoooook nerde ,hatta geçen gün denedim acaba süt az mı geliyor bu sabah kalktığında uyumuyor dedim ve mama verdim sonuç yine aynı, yani bizimki kendini mprogramlamış canım :))) kurulu saat gibi o saati kaçırmıyor ya kurulu saat bile şaşırır ama bu aslaaaaaaaa :))) acıkınca ağlama çığlık mevcut tabi :) banyo yapınca rahatlıyor 15 dk değilde yarım saat uyuyor ...
eşim bana inanmıyordu hafta sonları gelince valla işin zor allah sabır versin diyor :))))

denizcim şanslı annelerdensin cnm.adada aynıydı,hasta olmadığı sürece hiç kalkmazdı geceleri,6. Ayına kadar emmek için kalkar 3,4 kez yine uyurdu,ama öyle gözlerini açarak değil uykuda isterdi bnde emzzirirdlm,büyüdükçe gündüz uykusu azalıcak gece uykusu aynı.benide korkuturlardı değişcek diye ama değişmiyor,nasılsa öyle devam ediyor,bizimki 8 aylıkdan beri bi ağrısı olmazsa akşam 11de veye 12de yatıp sabah 9da kalkıyor çok şükür büyüdü artık.

deniizzz maşallah de aman öyle gitsin özleme sorduğunu ben de yanıtlıym
karnı tok olsun,aç olsun banyo yapsın yapmasın yorgun olsun olmasın hep kendi istediği kadar uyuyor gece uykumuz fena değil artık 2-3 kere kalkıp emiyo yatıyo erkenden kalkıyo 7:))))önceden 6 da kalkardı ama akşam erken yatıyo 9.30 en geç
ama gündüz yırtsanda bitarafını aynı:=))))))
hakkını yemiym bugün 2 saat 20 dk uyudu güdüz doğduğundan beri rekor gündüz uykusu:=)))))arada mıkırdanınca babası salladı o da uyudu
asma sonra yarım saat 20 dk:))))))
özlemcim üzgünüm canım ama değişmiyo malesef hatta gündüz uykusu azaklıyo bile
önceden 2 saat uyanık kalır uyurdu yarım saat falan şimdi uyanıklık süresi 3saat bazen geçiriyo bile hele aşırı sıcaklarda vay halimizeee
değişir uyur diye umma bunlar çankırı çingenesi
babam kağıt toplayanlara verelimde gezsin erkenden onlarla diyo
ama iyi haber sen her geçengün daha da alışacaksın bu duruma:=)))))

özlem ve sermest yarın eş durumu okulları açılacak ve tercih yapıcaz
hepimize hayırlısı olsun ve güzel okullar açılsın inşallaaahhhhh

burpum eniştemizin sıkı yönetiminde özel bakımındasın demek saglıkla büyüt bebeleri icinde hadi bakem güzel haberleri beklıyorum sabırsızlıkla Alllahım duamızı kabul etsin insallah hayırlısıyla canım

gulimusum nerelerdeydın sen kayboldun gittin sen debi tempo ıcındesın demek Alllah yardmcın ola hayrlısıyla evladına kavus sen de tez vakıtte ınsallah

denzim anlatma heryerde masallah de ama ılk haftalarda genelde uyuyor bebeler benm cadı da uyurdu..sonra o meshur kırktan sonra kı hersey duzelcekken bız raydan cıktık onda malesef..o zaman geceyı gunduz ettı gunduzu gece..butun gun uyurdu gece sabahlardık ay kabus gıbıydı valla..neysekı dörduncu ayda kırıldı o kaos da smdı onbır gıbı uyuyor bıraz zor uyuyor ama netıcede geceyı ögnrendı bu da bısey..gece de mıkırdanıyor tepısyor uc dört gıbı kalkıyom yedırme savasına gene sabah altıda yedıde uyanır oynarız beraber sonra yanma alıyorum dokuz onbır arası uyursak uyuyoz masallah gunduz de degsıyor bazen yarm saat bazen on dakka bazen bı saat genelde aktıvıte pesndeyız cıglık cıglıga bagrıyo cıngenem bugunlerde

mavısım okulllar sıze acılcak anacm bana acılsa nolcak benm puanla buraya gelmem hele de tercıhme gelmem ımkansız ötesı zıra 17 puancıgım var
ben ılce emrıne kalcam kısmetse ama korkum o ki basıma da gelcek hıssındeyım buranın en kötu okulu su hanı ücretli calstgım okul vardı ya orada acık varms ılce emrıne kalırsm aha da yandgmın resmıdır..kısacası ben moku yedım burada okullar berbat :S

bu ıkıncı asama ıcın sen gııtcen mı cankıraya elden mı vercez ımzayı evragı gecen kargoyla yolladm okuldan halletıler ona göre yola cıkıcaz bız de bu haftaıcı ıstanbula gıtcez ev topluycam falan fılan iş cok

istanbul ahalısı bıldgınz bıyer var mı bıkac parca temız esyam var getrmeye getıremıom satabılırsem cıkarcam elden yepyenı yazık kıyamıyorum da bı ben kullandm o da ne kadar eskıtcem kı anadolu yakasında var mı ıkıncı el öldum parasına almayan bıyer?

sermest öyle deme eş durumunda herzaman il dışından daha güzel yerler açılırdı inşallah bu defa da öyle olur
o kıytırık okula değil ilçe emrine atanıp adamını bulanlar en güzel okullara gidiyo

ben gitmicem canım vekaletle halledicez efe yeni yeni düzen tutturur gibi oluyo gidip onu da bozmıym ilişik kesmeye de eşim gidecek:=))
ben senin kızı gündüz uyuyo sanıyodum seninki de çingene çıktı desene çok mu daha ek gıdalara geçmene?
ona geçince de efe önce çok bocaladı bikaçgün sütü de bıraktı kaşıkla yemek te istemedi benim süt bikaçgün içinde azaldı bitti bitecek
sağıyorum gece de emiyo ama çok çok az günde 500 ün yarısını anca alıyodur mama da istemiyo ek gıdayla doyuruyoruz süt ek gıda oldu bize:)))
bakalım neler diyecek bu ay doktorumuz daha da var zamanına merak ediyorum kilo durumunu bana hep aynı gibi geliyo

heee bu arada benim 119 puanım var:))))
ama özlem in hepimizden çooookkk:=))))))

herkese iyi geceler kızlar ben az dinlenip yatıcam sırtım ağrıyo bugün de:=)))

valla bizimkiler aynı canım dediğin gibi çankırı çingeneleri bunlar :)
ay evet ya bizimkide 2 saat oynuyor ,20dk uyuyor ,en uzun 40 dk o da çok zor ama oluyor bazen.....
demek daha da artacak bu uyanıklılık süresi vay halimeeeee....
alışıyorum sanırım banada zor gelmiyor artık
dediğin gibi tok olsada olmasada,banyo yapsada yapmasada yatmıyor bu yahu
sanki bırakıp kaçacağız allah allah yaaaa

özlem ve sermest yarın eş durumu okulları açılacak ve tercih yapıcaz
hepimize hayırlısı olsun ve güzel okullar açılsın inşallaaahhhhh

evet canım ya inşallah doğru düzgün bir yerler açılır ,burayı bu konuda hiç sevmiyorum ama inşalah yanıltırlar bu kez...
sizin şansınız bana göre daha çoktur
inşallah hepimizin gönlüne göre olur

heee bu arada benim 119 puanım var:))))
ama özlem in hepimizden çooookkk:=))))))

herkese iyi geceler kızlar ben az dinlenip yatıcam sırtım ağrıyo bugün de:=)))

anacım puanım varda ne işe yarıyor çankırı gibi biryerde bir işe yaramıyor ,şurdan bir kurtulsak işe yararda ne zaman, ha bu arada puanım 163 çok çalışın sizinde olsun :)))))

sanada iyi geceler canım ,efeyi öp benim yerimede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…