Bilgecim melek kartlarını boşladı bak,hadi bir kereliğine,bu hafta ben açayım kartları,ama önce üstad Bilgeyle başlıyorummmm :)))
BİLGE;Kendin için bir mum yak,derin bir nefes al ve gevşe...Seni tam anlamıyla destekleyecek yepyeni bir yaşam oluşturman için meleklerin sana yardım ediyor.
MAVİ;Kendini hayat ırmağına bırakma zamanı...Akarak bilgiye ulaşabilirsin.
ZASA;Nedensizde mutlu olabilirsin.Sadece gülümse ve kendini meleğinin kollarına bırak.
SERMEST;Gülmek sadece insana verilmiş bir armağandır,bunu kabul et ve gönül rahatlığı ile kullan.(Sermestim,galiba son zamanlarda gülmeyi unuttun canım,olmaz ama,evet şimdi bir kez gül benim için)
GÜLSER;Bütün evren senin mutluluğun için çalışıyor.Doğadaki sevgiyi ve cömertliği fark et.
SEVİM;Evren seni seviyor,destekliyor ve besliyor.Bunun için tüm ayarlamalar yapıldı,güvendesin.
MELEK;Meleklerin bugün senin için huzur ve sevgi dolu bir dünya yaratmaya çalışıyor...Onlara izin ver.(Meleğim,sanırım çok gergin ve huzurdan uzaksın,bak çok kızmışlar sana)
DENİZ;Evren herkese cömert davranmak ister ve sen dileklerindeki korkuları temizlediğinde,evrenin bolluk ve bereketi sana akar.(Hiç sıkılma denisim,bolluk ve bereket geliyor)
ÖSLEMİM;Güneş doğarken seni de selamlamak istiyor.Hiç gün doğumunu izledin mi?Zamanı geldi,büyük bir değişim başlıyor...
BEBİNG;Bugünü tatil ilan edebilirsin.Meleklerin dinlenmen ve keyif aldığın bir şeyler yapman gerektiğini söylüyor...
ELANAZ;Duygularını fark et.Onları inanca dönüştürebilirsin.İnandığın şey ise gerçek olur.
NURSİM;Bugün yürüdüğün yol seni özgürlüğe ulaştırabilir.Özgürlüğe ulaşmak istiyorsan,egonla vedalaş...
BURP;Bütün evren senin için çalışıyor.Doğadaki sevgi ve cömertliği fark et.(Aaaa Gülserle aynı çıktı,evrene yardım et Burpum hadiiii,bu sevgi ve cömertlikten sonuna kadar yararlan)
CÜNEYT ENİŞTE;Yaşam denizinde yol bulmaya çalışanlara,ışığınla destek olabilirsin.(Galiba sizin ikizlerden bahsediyor Cüneyt:) )
KENDİM için bir kart;Bir soru sor,cevabı sana rüyalarında gelecek.(Hayret Bilgemin çektiği kartta da bu çıkmıştı bana.Hayır olsun)
Sabahtan beri bakanlığa saydırıyorum hala açmadılar okullarııııı
sermest efe de kaşık mamasını sevmiyo bence bide şeftali dene ya da ishal falan değilse kayısı onu çok seviyolar
hatta kavanozdaki meyvelerden dene belki yer
torpil oluyo mu demişsin ya asıl il/ilçe emrinde torpil var bakanlığa kadar uzanmana gerek yok il milli eğitimden ya da ilçeden yüksek görevde biri ya da idari yönetici:))))) bol şanslaarrr
bana gelince ilçede 32 okul açılmış ama bunların yarısı hatta azcık yarıdan fazlası dağ taş dere tepe
zar zor hadi yazıym bura gelmez diye diye 20 ye indirdim
en şanslı benim galiba
ama ilk 5 tercihimden biri gelsin çok istiyorum
benim evime arabayla gidilecek mesafede
hepsi de 1 tane evime yakın okul var aama efe ye annem bakacağpı için önceliği annemlerin oraya verdim
ilk 5 tercihim efe yi anneme bıraktıktan sonra yürüme mesafesiyle gidileblecek güzel okullar
inşallah onlardan biri olur diğerleri de araba otobüs minübüsle gidilecek yerler ama yakın yine
efe yi araabada zapdetmeyi öğrenirsem:))))araba koltuğu ve yalnız olmayı sevmiyo((
öğlenci olurum saat 11 gibi toplanır anneme gideriz onu bırakır okuluma gider çıkışta da alır eve geliriz hayallerim var
sabahçı olsam da eşim bırakır gelirken ben getiririm
iinşallah hakkımızda hayırlısı olur
stres yordu beni yatıyorum herkese iyi geceleerr
herksi çoook özledim ama giremiyorum kaç gündür nolur bana da hbr edin hobarey vs olursa. kız bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?