Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın fıstıklar,günaydın Burpum ve bebekleri...Güzel bir haftaya başlangıç yapalım ve hep güzel devam etsin inşallahhhhhHaaa Cüneyt,sana da günaydın ve kolay gelsin

Bilgecim melek kartlarını boşladı bak,hadi bir kereliğine,bu hafta ben açayım kartları,ama önce üstad Bilgeyle başlıyorummmm :)))
BİLGE;Kendin için bir mum yak,derin bir nefes al ve gevşe...Seni tam anlamıyla destekleyecek yepyeni bir yaşam oluşturman için meleklerin sana yardım ediyor.
MAVİ;Kendini hayat ırmağına bırakma zamanı...Akarak bilgiye ulaşabilirsin.
ZASA;Nedensizde mutlu olabilirsin.Sadece gülümse ve kendini meleğinin kollarına bırak.
SERMEST;Gülmek sadece insana verilmiş bir armağandır,bunu kabul et ve gönül rahatlığı ile kullan.(Sermestim,galiba son zamanlarda gülmeyi unuttun canım,olmaz ama,evet şimdi bir kez gül benim için)
GÜLSER;Bütün evren senin mutluluğun için çalışıyor.Doğadaki sevgiyi ve cömertliği fark et.
SEVİM;Evren seni seviyor,destekliyor ve besliyor.Bunun için tüm ayarlamalar yapıldı,güvendesin.
MELEK;Meleklerin bugün senin için huzur ve sevgi dolu bir dünya yaratmaya çalışıyor...Onlara izin ver.(Meleğim,sanırım çok gergin ve huzurdan uzaksın,bak çok kızmışlar sana)
DENİZ;Evren herkese cömert davranmak ister ve sen dileklerindeki korkuları temizlediğinde,evrenin bolluk ve bereketi sana akar.(Hiç sıkılma denisim,bolluk ve bereket geliyor)
ÖSLEMİM;Güneş doğarken seni de selamlamak istiyor.Hiç gün doğumunu izledin mi?Zamanı geldi,büyük bir değişim başlıyor...
BEBİNG;Bugünü tatil ilan edebilirsin.Meleklerin dinlenmen ve keyif aldığın bir şeyler yapman gerektiğini söylüyor...
ELANAZ;Duygularını fark et.Onları inanca dönüştürebilirsin.İnandığın şey ise gerçek olur.
NURSİM;Bugün yürüdüğün yol seni özgürlüğe ulaştırabilir.Özgürlüğe ulaşmak istiyorsan,egonla vedalaş...
BURP;Bütün evren senin için çalışıyor.Doğadaki sevgi ve cömertliği fark et.(Aaaa Gülserle aynı çıktı,evrene yardım et Burpum hadiiii,bu sevgi ve cömertlikten sonuna kadar yararlan)

CÜNEYT ENİŞTE;Yaşam denizinde yol bulmaya çalışanlara,ışığınla destek olabilirsin.(Galiba sizin ikizlerden bahsediyor Cüneyt:) )

KENDİM için bir kart;Bir soru sor,cevabı sana rüyalarında gelecek.(Hayret Bilgemin çektiği kartta da bu çıkmıştı bana.Hayır olsun)

Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir.Yaşam davranışlarımızın aynasıdır.Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev!Daha fazla şefkat istediğinde,daha şefkatli ol!Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy.İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan,sen sabırlı olmayı öğren.Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır,herkes için her zaman geçerlidir.Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarımızın bir aynada yansımasıdır.
Mutlu haftalar

güneşi selamlayıp, değişime uğradım, hanaaaa bana ne oldu böyleeeeeeeee :))))
canım benim çok teşekkür ederim
sen nerelerdesin ya özledim ben seni....
sınav sonuçları ne zaman yoksa açıklandı mı ay ne olur beni mazur gör bu sene :)

allah seni bildiği gibi yapsın şimdi farkettim CÜNİYTTT eniştemizede mi çektin :))) gerçi o da bizden artık
valla bencede ikizlerden bahsediyor :)))))

herkese güzel bir hafta diliyorum
tuanayım seni ve yazılarını burda görmek coook guzelllllll
cok özlemişim....
burpun sıkı yönetimi devam etsin sonuca kadar hiç kalkmasın yatsın iş filan yapar o deli bide.
atölyenden de boyalarından da uzak dur tamam mııııııı
gelsin topiğmizin ikiziiiii artıkkkkkkkk

selam şekerler herkeste bi kıpırtı bi heyecan masallah dıyelım can gelsin kan gelsin topigimize
ama en cok can burpa gelsin cifter cifter insalllaaaahhhhh

mavsim biz ek gıdaya dörduncu ayda basladık ama basldgımızn haftasında kapattık o sayfayı cok guzel yıyecek gıbıydı derken agzını kılıtlemeyı kasıgı da reddetmeyı ögnrendı cadıcım asla acmadı agzını bıdaha tövbeli de kendisi ıkınma huyu cıkarmstı sinirden yedırme savaslarnda ondan bıraktım zaten bıberonu uyku dısında aclıktan ölse almıyor uykuda da alması öyle kolay degl malesef bın zahmetle bızım de ictigi günlük mama 600 anca ederse ne ala..bak sabah yedıde zorla yedırdm seksen cc falandı o da..öglen bır oldu hatunda tık yok..ıkı gundur tekrar deneme yapmaya basladm kasıkla sütlü pirincliye meyve karıstrıp verıyorm daha dogrusu calısıyorum..ılk gun super yedı ıkıncı gun mırın kırın derken bugun agıza gene kılıt vuruldu artı tükürme huyumuz var normalde de tükürüyor sürekli puuuu puu modundayız yemek ısınde de ögrendı tam oldu ben zorla agzna sokarken o yandan türüküyor artık üst bas koltuk ben yıyoruz mamayı hanım yemedıgı ıcın..tepem attı aldım muhallebıyı yüzüne maske yaptım bak dedm nasıl oluyormus heryerın yapıs yapıs artık deliye bagladım gülmeyin..hatun benm cinnetime kıkır kıkır gülüyor tabi o baska..işin özü gene basladı kasıgı da reddetmeyi yeme eylemınebigıcıgı var dananın anlamadm gitti ama cıdden bitirdi beni velet sekiz saate kadar ac kaldgı oluyor umrunda degil yemek..bi profa randevu aldım simdi gelince götürcem hem beslnme alannda ünlüymüş hem de gastroentolog bızım relfü de var ya sanırm o da tetkılıuormus beslenme reddini..hic olmazsa uykuda yeme işini kırabilsem ah az yemesine alıstrdm artık kendmı de sadece uykuda yeme işi cok zor

benm puanım az cunku direk istanbulda basladm göreve en az puan orada zaten bı bucuk sene calıstm anca bunu verdiler
mavisim istanbulda olsa torpil olurdu da burada zor gibi bakanlktan bırını bulsak haledeblır mıız acep demek ilce emrinde de torpil var bılmıyordm bunu ögrnmem cok ıyı oldu valla basarblsem keske hemen evımın yannda lıse var hep hayalmdır kıza yakın olmak acısından cok ıyı olur ama orası dolu olur mu ki bı ayy keske olsa ne sevnrım valla

şifa recetem geldigin naıl belli oluyor pozitif enerjınle ısıttın gene ıcımızı hep gel özletme e mi kendni

bu hafta yolculuk var gene bıze evi toplamaya gelcem ilişik kesme falan flan iş cok
daha gelmeden bütn günlerimi ipoteklediler ya bebek olunca kamu malı oluyon dırekman yaa ay ben gelemem bırılerıne bglı olmaya zaten smdı evimde kalcam dıom bızımkıler ne munasebet modunda bı bırakn ay benm de kendme göre planlarm var ama cıkss herkes kızın pesine bizii salladıklarından degil zaten hatun yüzünden mahkumuz iyi mi

yıgınla ütüm var aksama yemegım yok iş cok hal yok ben kacar iyisi mi kalın saglıcakla

cüneyt enişte burpumuza ve yegenlermze iyi bak..eminiz zaten ıyı baktıgından da gene de söyleyelm

Sabahtan beri bakanlığa saydırıyorum hala açmadılar okullarııııı

sermest efe de kaşık mamasını sevmiyo bence bide şeftali dene ya da ishal falan değilse kayısı onu çok seviyolar
hatta kavanozdaki meyvelerden dene belki yer

torpil oluyo mu demişsin ya asıl il/ilçe emrinde torpil var bakanlığa kadar uzanmana gerek yok il milli eğitimden ya da ilçeden yüksek görevde biri ya da idari yönetici:))))) bol şanslaarrr

tayin isteyemiyorum
hiçbir yer açılmamış köylerden başka, allah bunları bildiği gibi yapsın ya........

mavicim denemedgimiz sey kalmadı piyasadki tüm kavanoz mamaları kasık mamaları hepsi elimizde mevcut buzdolabnda mini bir market olusturduk bebeklere yönelik kayısı ve yogurda bastan bayılmıs ama smdı yemıyor..iki gündür degısık meyve püreleriyle karstrıp verıyordum muhallebıyı bugun agzını kılıtlemeye basladı gene yemıyor yanı dön basa..tatlara gıcıgı yok yemeye var..aksam sofrada bızım yedıklermzden bıle tattırır oldum yer umuduyla yaglı tuzlu bahartlı demeden mınıcık ekmeklerı batırıp agzına verıyorm ılk kez aldıgı tatlar olunca yutuyor ama devamı gelınce nanik umrunda degıl cins velet

torpil işine gelince burada ilde de ilcede de bırını bulamayız bizden baska tanıdıgmz kımse yok pek zaten torpile gerek yok kara bahtım kem talihim buldu beni gene..acıla acıla ücretliyken calstgım okul acılmıs..saka gibi ve ılı verdıgı kontenjan uc kısı dıyor..bu benm bransımda toplam üc kisi mi alcak demek yoksa okula toplam üç kişi mi..kı bence ılk söyledgım gıbı..bu durumda kac edebıyatcı gelecek ki es durumundan illa ki orası gelcek ılcede bos yer yok zaten..off ki ne off..kafayı sıyırmann esıgıne gelıp yarı dönemde bırakmstım calısmayı..meslek lısesı agırlık erkek ögrencı ve adlarını yazamayacak kadar zeka özürlüler dyeyim resmi cizin kafanzda..valla hayat benle dalga geciyor zamannda attan indim esegin alasına bındım eyvallah da biraz bari pacayı düzeltiyoz haydi derken dön basa aman ne hos..moralim cok bozuk yaa

mavişim bi sorum var sana simdi bu tercihlerde dedigim okul üç kişi gösteriyor bu benm gıbı ıldsından geleceklere mı acık sadece yoksa ıliçi özür grubu da dahil mi..yani eger hepimize görünüyorsa buna sevinirim..belki sehirden ilceye gelmek isteyen olur da bana tercihten kalmaz ilce emrine kalırım diye ümit etmek istiyorum..böyle olursa belki birilerini bulursak falan off off aysenin fatması olsun da hesabına döndü benmki de..banane ya ben oynamıyom

Canım hem il dışı hem il içi toplam 3 kişi
ama özür grubu olduğundan başka ilçelerden ve il dışından tercih yapılabilecek
hayırlısı diym ne denir ki hayırlısı ne ise orası olsun

bana gelince ilçede 32 okul açılmış ama bunların yarısı hatta azcık yarıdan fazlası dağ taş dere tepe
zar zor hadi yazıym bura gelmez diye diye 20 ye indirdim
en şanslı benim galiba
ama ilk 5 tercihimden biri gelsin çok istiyorum
benim evime arabayla gidilecek mesafede
hepsi de 1 tane evime yakın okul var aama efe ye annem bakacağpı için önceliği annemlerin oraya verdim
ilk 5 tercihim efe yi anneme bıraktıktan sonra yürüme mesafesiyle gidileblecek güzel okullar
inşallah onlardan biri olur diğerleri de araba otobüs minübüsle gidilecek yerler ama yakın yine
efe yi araabada zapdetmeyi öğrenirsem:))))araba koltuğu ve yalnız olmayı sevmiyo((
öğlenci olurum saat 11 gibi toplanır anneme gideriz onu bırakır okuluma gider çıkışta da alır eve geliriz hayallerim var
sabahçı olsam da eşim bırakır gelirken ben getiririm
iinşallah hakkımızda hayırlısı olur
stres yordu beni yatıyorum herkese iyi geceleerr

valla efecik şanslı çıktı canım inşallah gönlüne göre bir okul olur,
sermestte bende bu dönem pek şanslı değiliz malesef ((
20 okul arasında mutlaka çıkar ve senin puanında iyi ilk 5'e bile girersin bence inşallah

Tünaydınnnn kızlarrrr,burpum ve ve bebeklerine de tünaydın,cüneyt sana da tünaydın,görüyorum aşağıdasın :))

Kızlar yarın,doktorda randevum var,eğer herşey yolundaysa başlıyoruz kısmetse,benim de bebeğim geliyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…