Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi akupunktura gideceğim,tedavi sürecinde akupunktur tedaviside göreceğim,rahimin kalınlaşması ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş,Rabbimmmmm ne olur bizleri sevindirrrr

Herkese merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tunay melek kartları için teşekkür ederim. Dediğin gibi ikizlerin yaşam denizinde yollarını bulmaları için destek oluyorumdur umarım. Burp'a kalsa çoktan kendini işe ve temizliğe kendini verecekti. Arkamı dönmem ile iş yapmaya çalışıyor. Onu bu yönde mutlu etmek içinde ara ara evin temizliğini de yaparak iç huzurunu sağlıyorum. TV'nin kendi web browser dan ayarladım. Sizi oradan takip edebiliyor ama kumanda ile yazmak zor olduğu için cevap yazamıyor.
Hem karnından enjeksiyon hemde kalçadan hergün enjeksiyon burp'u maffetti.

İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız. Allah sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Sizlerede iyi temennileriniz için teşekkür ederim.

cüneyt enişteye kocaman bir alkış..
nazar değmesin size ve mutluluğunuza burpun tabiriyle Allah size bakan bir çift gözü annesinin karnına koymuş olsun inşallah..

bu bebişlerin beslenmesinden ne çekti bu topik bi ada üzmedi annesini galiba:))
dillendirmeyeceğim artık nazar değecek dediğiniz gibi
2 gündür inat ettim mama öğününü düşürüp hayalim sadece anne sütüne geçmek ama sanırım tamamen kaldırmak imkansız olacak
sağlık ocağındaki ebe gaza getirdi yaparsın edersin sürekli emzir sütün sıkınca gelmese de bebek emince gelir dedi dünden beri yapışık ikiz modunda ağzı sürekli memede takılıyoruz hiçbir iş yapmak yok annem olmasa bitmişim gece 1 de uyuduktan sonra ancak ütü yapabiliyorum ..
olsun aşacağız bugunleri ama dün 3 kere mama verdim normal de 5 öğüne kadar çıkıyordu
keşke yetse sütümde daha da azaltabilsem ..

tuanayım hazır olman ve korkularından kurtulmuş olmana sevindim...)kurtuldun mu acabao da ayrı ama ..ben öyle olmasını diliyorum
sen içinden iste yeter ki başka hiçbirşey düşünme lütfen bu kadar bekledin Rabbime sığındın kendiliğinden gelmesi için dua ettin ama demek ki Rabbim sana bu yolla vermeyi nasip etmiş..bir doktoru biraz daha zengin etmeni istemiş:))onun için olmayacağını sakın düşünme O'nun izni ile olacak senin sahip olma vcesilen de buymuş diyeceğiz..

Kızlar yarın,doktorda randevum var,eğer herşey yolundaysa başlıyoruz kısmetse,benim de bebeğim geliyorrrr

allahım ne güzel bir haber bu yaşasınnnnnnn
nasıl sevindim ,nasıl sevindim anlatamam ,topiğimiz yeni bebişlerine kavuşacak sırayla inşallah ya....
bu kışıda sizin bebişlerinizle bitireceğiz inşallahhhhh

aman enişte boş bırakma bizim kızı yoksa temizlik hastası valla hiç bakmaz siler süpürür valla....
inşallah allah sizede nasip edecek bizde hobareyyyyy yapacağız burada işte o zaman sizide görmek isteriz enişte bey :)

bende çok denedim ama olmadı :) inşallah senin olur canım ya.......

yakında bir hobareyyyyyyyyy var ama sana nasıl ulaşaağız ki :26:

ay gelebildim çok şükürrrr :) kızlar valla formumun sırrı bu durmak bilmeyen çocuk. yemin diyorum bunun gibi 3 cocugum olsa yaşlılığım süper olur. bilgisayarı kullanmama ancak izin verdi. burp trnsferini olmuş demek onu anladım :))) ben ona demiştim. melek kartlarım demişti. Tuanay beni üstad yapmış şimdiden çıkarsa master üstad olucam ona göre :))) bu arada bana da bir mum yak çıkmış şok oldum. 17 ağustos benim doğumgünüm. bakalım neler olacak???Tuanay cok teşekkür ederim.

Kızlar yarın,doktorda randevum var,eğer herşey yolundaysa başlıyoruz kısmetse,benim de bebeğim geliyorrrr

ben de antibiyotiğe başladım. kısmetse bir sonraki adetimde biz de son aşılamaya iğneli iğneli başlıyoruz :)))) çok heyecanlıyım. burp sürü elini ayağını da biz de pırtlatalım bebişleri yaaa :))))

yakında bir hobareyyyyyyyyy var ama sana nasıl ulaşaağız ki :26:

ay gelebildim çok şükürrrr :) kızlar valla formumun sırrı bu durmak bilmeyen çocuk. yemin diyorum bunun gibi 3 cocugum olsa yaşlılığım süper olur. bilgisayarı kullanmama ancak izin verdi. burp trnsferini olmuş demek onu anladım :))) ben ona demiştim. melek kartlarım demişti. Tuanay beni üstad yapmış şimdiden çıkarsa master üstad olucam ona göre :))) bu arada bana da bir mum yak çıkmış şok oldum. 17 ağustos benim doğumgünüm. bakalım neler olacak???Tuanay cok teşekkür ederim.

ben de antibiyotiğe başladım. kısmetse bir sonraki adetimde biz de son aşılamaya iğneli iğneli başlıyoruz :)))) çok heyecanlıyım. burp sürü elini ayağını da biz de pırtlatalım bebişleri yaaa :))))

selam .

Cüneyt teşekkür ederiz bizi bilgilrndirdiğin için,çok sevindim burpumunda bebeğimizinde iyi olmasına,çokk öptükk.

Tuanaycım tedaviye başlamanaa çok sevindim,inşallah burpumdan sonra senin meleğin içinde sevinlcez.

Melek bu aralar yorgun ve biraz hastaymış selamı var herkese.

sen senin kızı bana gönderde 2 ayda benide forma sokuversin :)
aaaa bizimde nikah günümüz 17 ağustos :)

günaydınnnn..bana gün ayalı cok oldu bayılamamstım bile..
yoldayız şu an İstanbula gidiyoruz bebingden sonra ben de mobil oldum
sahurdan sonra cıktık hemen bikac saat ben sürdüm ilk uzun yol deneyimim oldu amma velakin bu aracı aldık alalı herifle papazız sürekli oraya dikkat et gaza basma sagdan git cizgiden cıkma bıdı bıdı.ya bı bırak da deneyimleyim alısayım ki cidden iyiyim de korkum da kalmadı yok yere panikletiyor adamı deli ediyor ya sürekli bişey diyor bi sus diyorum bu sefer de bana kızıyor küsüyor o haklıymıs gibi ayy kafayı yicem valla ya zaten kız cinleri indrimiyo tepemden gece üçten beri yediremiyorum eşşek sıpası onu da adam gıbı yemedı kac saat oldu iki saattır elımde bıberon oto koltguna kafamı sokmus vazıyette hem aglıyom hem yedırmeye calısyorum..birine beddua etcekseniz beben yemesin dye edin o derece nefret ettim beslemekten bebemi..yanagını dürtmekten dudagını cekmekten dilini oynatmaktan gına geldi..ya ac olmasına ragmen yemez mı insan evladı hadı uyku dısında yemıon anladık uykuda barı kendın ye adam akıllı bu nasıl bıseydır Allahm ne zormus artık sabrm tahammülüm kalmadı isyanın dibine vurdum oruc oruc..midem tutuyor orucu dilimle söv babam söv kadere..ciddi manada tükendim aylardır ne zaman bitecek ne zamannnnn

burpum güzel haberlerine senin kadar ihtiyacım var valla bu aralar efkarlıyım basım duman
iyi bakım altındasın gözümüz arkada degil valla helal olsun enişteye masallah dıyelim
bebeleriniz oldgunda da yardımcı olacak sana ne güzel insallah cok cok emen bebelerin olsun sorunsuz insallah

sifa recetemmmm canım sen de baslıyorsun demek tedavıye cok sevndm canm hayrlı olsun insallah
peşpeşe gelsin yegenlerim saglıkla

bilgecim sanırım sen de girişimlerdesin bu konuda Allah emeklerinizi bos cevrmesn insallah

simdilik bana müsade bu sefer pc de yanmda fırsat buldkca gırerem gercı ev topla tası yogun olcam ama arada kacarm
saglıcakla kalın güzel dostlarm bana lütfen dua edin kücük cadım artık bıraksın bu aclık grevini
ünlü bi profa randevu aldım beslenme sorunlarnda uzman ve gastroentologms nişantasında
nedeni neyse bulur da cözümüne vesile olur insallah

hadi kactm ben

kızlar su anda ancak oturabildim. dün burada hava 52 dereceymiş. oda sıaklığında bırakılmış margarin nasılsa öyleyim. hergün duş her gün ağrı kesici mahvolduk. kış gelsin ve burada hep kış olsun artık bunu düşünüyorum ...

sermest seni anlıyorum. hem de cok iyi. gececek merak etme ama ciğerini delip geçecek. sonra geriye dönüp bakıyorsun da kendinle gurur duyuyorsun. az daha dayan tatlım. benimkine de ben bu yaz yeni bir yöntem buldum. 2 saatte bir azar azar yiyor ama en azından tok uyuyor. annesi bakan cocugun aclıktan agzı kokar mı benimki de öyle grevdeydi. ağlaya ağlaya bittim ama artık bu uğraştırıcı yöntemle sonuca ulaşmaya başladım. ama 2 saatte bir ne iş yapıyorsam kesiyorum kıza dönüyorum. ne işten anlıyorum ne gezmeden ne başka bir şeyden.

özlemcim ne tesadüf bak çarşamba günü. ben de bir mum yakıp dileğimi dileyeceğim. zaten köklü bir değişimin içine girdim. dün saçları uçurdum. bu sıcakta kafamda evcil hayvan besliyor gibiydim. inşallah ikimiz de 17 ağustosta güzel bir gün geçiririz.

deniz fotoğrafı geç gördüm ama düşünceli oluşun ve inceliğin için sana cok tesekkür ettim oğlunun tatlılığına bayılmadan önce. maşallah 41 kere. tosun paşa gibi .. arkadaşlarını çağırmıştır umarım. burpa bana tuanaya ve diğer tüm dostlara :)))

tuanay tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. inşallah beklemeden kavusursun meleğine.

burp dinlenmeye devam. malum anneler dinlecek de bebişler rahat edecek.

evet sürem doldu küçük gardiyan dikildi tepeme ben kaçtım.öptüm herkesi.

Son düzenleme:
selamlar herkeseeeee
demek burp bıraksan is yapacak deli hatun yaaa
ayaklarına agırlık filan asmak mı lazım kıpırdayamasın
17 agustos test gunu demek ayyy içim kıpır kıpır oluyoooo

tuanayım hayırlı olsun tedavin korkularını bi kenara bırak yoluna bak sen
cok guzel olacak emin ol.

bilgede başliyooo süperrrrrr bakalım benim de bugun itibariyle hapım bitti regl olup baslayabilicekmiyim yasayıp görecegiz.

eşimede anlattım burp ve eşini süper buldu fikri
ama kabak basıma patladı transfer olursa bilgisayarı götürmicekmişiiz istanbul a
telefonlarıda öbür odaya koyacaz o konusucakmıs sadece

sermestim mobil cadım
iyi yolculuklarrrr
canım prof büyükgebiz e mi gidicen o super bi doktor bu konuda kitaplarıo filanda var
ablamın kızda yemek problemliydi sorun mide kasları az calısıyomuş ondan acıkmıyomuş
o yuzden mesela yemek saati dısında hiç bişey yemiyor biri ufacık bişey verse yemek yemiyo
3 gun yemek vermesen acıkmak ne demek bilmiyo cocuk karnı guruldamıyo yani
sizinde basit bişeydir inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…