Kızlar yarın,doktorda randevum var,eğer herşey yolundaysa başlıyoruz kısmetse,benim de bebeğim geliyorrrr
Şimdi akupunktura gideceğim,tedavi sürecinde akupunktur tedaviside göreceğim,rahimin kalınlaşması ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş,Rabbimmmmm ne olur bizleri sevindirrrr
Herkese merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tunay melek kartları için teşekkür ederim. Dediğin gibi ikizlerin yaşam denizinde yollarını bulmaları için destek oluyorumdur umarım. Burp'a kalsa çoktan kendini işe ve temizliğe kendini verecekti. Arkamı dönmem ile iş yapmaya çalışıyor. Onu bu yönde mutlu etmek içinde ara ara evin temizliğini de yaparak iç huzurunu sağlıyorum. TV'nin kendi web browser dan ayarladım. Sizi oradan takip edebiliyor ama kumanda ile yazmak zor olduğu için cevap yazamıyor.
Hem karnından enjeksiyon hemde kalçadan hergün enjeksiyon burp'u maffetti.
İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız. Allah sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Sizlerede iyi temennileriniz için teşekkür ederim.
cüneyt enişteye kocaman bir alkış..
nazar değmesin size ve mutluluğunuza burpun tabiriyle Allah size bakan bir çift gözü annesinin karnına koymuş olsun inşallah..
bu bebişlerin beslenmesinden ne çekti bu topik bi ada üzmedi annesini galiba:))
dillendirmeyeceğim artık nazar değecek dediğiniz gibi
2 gündür inat ettim mama öğününü düşürüp hayalim sadece anne sütüne geçmek ama sanırım tamamen kaldırmak imkansız olacak
sağlık ocağındaki ebe gaza getirdi yaparsın edersin sürekli emzir sütün sıkınca gelmese de bebek emince gelir dedi dünden beri yapışık ikiz modunda ağzı sürekli memede takılıyoruz hiçbir iş yapmak yok annem olmasa bitmişim gece 1 de uyuduktan sonra ancak ütü yapabiliyorum ..
olsun aşacağız bugunleri ama dün 3 kere mama verdim normal de 5 öğüne kadar çıkıyordu
keşke yetse sütümde daha da azaltabilsem ..
yakında bir hobareyyyyyyyyy var ama sana nasıl ulaşaağız ki :26:
Kızlar yarın,doktorda randevum var,eğer herşey yolundaysa başlıyoruz kısmetse,benim de bebeğim geliyorrrr
yakında bir hobareyyyyyyyyy var ama sana nasıl ulaşaağız ki :26:
ay gelebildim çok şükürrrr :) kızlar valla formumun sırrı bu durmak bilmeyen çocuk. yemin diyorum bunun gibi 3 cocugum olsa yaşlılığım süper olur. bilgisayarı kullanmama ancak izin verdi. burp trnsferini olmuş demek onu anladım :))) ben ona demiştim. melek kartlarım demişti. Tuanay beni üstad yapmış şimdiden çıkarsa master üstad olucam ona göre :))) bu arada bana da bir mum yak çıkmış şok oldum. 17 ağustos benim doğumgünüm. bakalım neler olacak???Tuanay cok teşekkür ederim.
ben de antibiyotiğe başladım. kısmetse bir sonraki adetimde biz de son aşılamaya iğneli iğneli başlıyoruz :)))) çok heyecanlıyım. burp sürü elini ayağını da biz de pırtlatalım bebişleri yaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?