selamlar herkeseeeee
demek burp bıraksan is yapacak deli hatun yaaa
ayaklarına agırlık filan asmak mı lazım kıpırdayamasın
17 agustos test gunu demek ayyy içim kıpır kıpır oluyoooo
tuanayım hayırlı olsun tedavin korkularını bi kenara bırak yoluna bak sen
cok guzel olacak emin ol.
bilgede başliyooo süperrrrrr bakalım benim de bugun itibariyle hapım bitti regl olup baslayabilicekmiyim yasayıp görecegiz.
eşimede anlattım burp ve eşini süper buldu fikri
ama kabak basıma patladı transfer olursa bilgisayarı götürmicekmişiiz istanbul a
telefonlarıda öbür odaya koyacaz o konusucakmıs sadece
sermestim mobil cadım
iyi yolculuklarrrr
canım prof büyükgebiz e mi gidicen o super bi doktor bu konuda kitaplarıo filanda var
ablamın kızda yemek problemliydi sorun mide kasları az calısıyomuş ondan acıkmıyomuş
o yuzden mesela yemek saati dısında hiç bişey yemiyor biri ufacık bişey verse yemek yemiyo
3 gun yemek vermesen acıkmak ne demek bilmiyo cocuk karnı guruldamıyo yani
sizinde basit bişeydir inş canım
kızlar su anda ancak oturabildim. dün burada hava 52 dereceymiş. oda sıaklığında bırakılmış margarin nasılsa öyleyim. hergün duş her gün ağrı kesici mahvolduk. kış gelsin ve burada hep kış olsun artık bunu düşünüyorum ...
sermest seni anlıyorum. hem de cok iyi. gececek merak etme ama ciğerini delip geçecek. sonra geriye dönüp bakıyorsun da kendinle gurur duyuyorsun. az daha dayan tatlım. benimkine de ben bu yaz yeni bir yöntem buldum. 2 saatte bir azar azar yiyor ama en azından tok uyuyor. annesi bakan cocugun aclıktan agzı kokar mı benimki de öyle grevdeydi. ağlaya ağlaya bittim ama artık bu uğraştırıcı yöntemle sonuca ulaşmaya başladım. ama 2 saatte bir ne iş yapıyorsam kesiyorum kıza dönüyorum. ne işten anlıyorum ne gezmeden ne başka bir şeyden.
özlemcim ne tesadüf bak çarşamba günü. ben de bir mum yakıp dileğimi dileyeceğim. zaten köklü bir değişimin içine girdim. dün saçları uçurdum. bu sıcakta kafamda evcil hayvan besliyor gibiydim. inşallah ikimiz de 17 ağustosta güzel bir gün geçiririz.
deniz fotoğrafı geç gördüm ama düşünceli oluşun ve inceliğin için sana cok tesekkür ettim oğlunun tatlılığına bayılmadan önce. maşallah 41 kere. tosun paşa gibi .. arkadaşlarını çağırmıştır umarım. burpa bana tuanaya ve diğer tüm dostlara :)))
tuanay tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. inşallah beklemeden kavusursun meleğine.
burp dinlenmeye devam. malum anneler dinlecek de bebişler rahat edecek.
evet sürem doldu küçük gardiyan dikildi tepeme ben kaçtım.öptüm herkesi.
52 derece miiiiiiii aboooooo ben buraya dayamıyorum orada ne yaparım offff ........
inşallah dileğin kabul olacak canım, uçur saçlarını bakalım :))
17 ağustos güzel olur inşallah canım
sen burada erirsin :))))))))))))))
saçlar gitti artık fransız hatunlar gibi kulak altı küt saçlıyım :)))
yarın doktora gidiyoruz bakalım. bugun iyice heveslendim :))) inşallah artık olsun ya
İyi akşamlar fıstıklar,bugün ilk doktor randevumuz vardı,kan alındı,yarın 3 te gideceğim ve hormon durumuna göre doktorum ilaçları ve dozajlarını yazacak.Rabbim yolumuzu hayırlı kılsın.Ben,5 yıldır,korkak,tırsak,kaçan ben,yarın Allahın izniyle tedavime başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim...
özleeem ben kaçırdım 17 ağustos senin için niye özel
bilgecim şimdiden kutlu olsun yeni yaşın ve bebiş getirsin inşallahhhh
burpcum senin de bebek ya da bebeklerin şimdiden kutlu olsun
tuanaycım sana da çok çok sevindim inşallah herşey yolunda gidecek ve bu defa kendi hobareyini haber vereceksin
bebingim sen ne zaman start veriyosun?????
atladıklarım kusura bakmayın kafa beyin kalmadı,dün eşimle kavga ettim efe yüzünden o keyifsz diye ben sesimi yükselttim,ağladım
o da bana kızdı ben bakarım sen bi rahatla falan ama yüksek sesle ve gıcık bi tavırla ben de ona bağırdım ağladım
ama iyi yanı güzümde bişi batıyodu kaç gündür o geçti:=)))
ağrımıyo artık
oğlan yüzünden bazen çıldıracak noktaya geliyorum annem arıyo al gel özledim diye ona da yok gelemem dedim
kendi kendimden hırsımı aldım
herkese iyi geceler duş alıp yatıyorum
selamlarrrr
tuanayım hayırlı olsun tedavin korkunun faydası yok inşşşşş bu kadar kactıgına pişman olacaksınnn bak hersey ne guzel olacak
mavicim böyle arada patlamalar olur cok normal.calısan biriyken evde bebeğine bakıyorsun kolay mı
bilgecim saclarını gule gule kullan.4-5 aydır bende kısa kullanıyorum dünya varmış valla
benimde dogum kontrol bitti regl olunca gidicem bakalım kist gecti mi uygun olursa yine baslıcam tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun
meleğimi bende cok ozledim yaaaaa
senin de kutlu olsun özlemcim:)))
bizim de 15 ağustos evlilik yıldönümümüz,4 yılı deviriyoruz
barıştık ya boncuk koyıym birazdan annemlere gidiyıruz iftara ordayız biz beleşçiler ailesi
ananesi taze çorba yapmış getir de içsin diyo
iyi ki annem var ben hangisine yetişecektim düşünemiyorum bile:)))
bebingcim sana da hayırlı olsun o zaman şekerim bu defa olacak sorunsuz
peş peşe hobarey patlaması yaşanacak
iyi geceler herkese
iftara misafirim vardı gittiler makina yerleştir ortalık topla denizi annem uyuttu arkadaşın kızı rahat vermedi uyumasın diye çığlık attı annemde diğer odada uyuttu ama canım sıkkın 2 gündür kakasında kırmızı sümükümsü bişeyler var dün dr u aradık kaka tahlili istedi eşim bugun götürdü normal dedi dr telle söyledik sonucu ama hala devam etmemesi lazım bi daha yaptırın dedi bu sefer başka tahlilde istedi şimdi kaka nöbetindeyiz yapsın eşim götürecek hemen 24 saat açıkmış..ek gıda yok bişey yok anne sütü + mama ..üşüttü mü acaba dr da bişey demedi yarın bi olsunda inşallah bişey çıkmaz..
yarında ilk aşımız ve kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş paşamız..
bu arada iyi anlaştığımız nasıl belli kafalar hep aynı kısa saç:))ben deniz ateşten hastaneye yatınca daha fazla yıkanıp ıslak ıslak topuz yapmaya kafamdaki ağırlığa dayanamadım bilge gibi kısacık kestirdim kılı kılına topluyorum işte..sıcaklarda ağır geliyor her şey..
mavicim sıkıntı yapma kendine bu kadar düzene girecek inşallah sen stres yaptıkça daha kötüye gider herşey düzelmez ki bak ne kadar şanslısın annenin yanına geldin artık hala çankırı da olabilirdin bunu düşün..eşinle düzelmene sevindim arada tartışmak ta lazım:))
bebingim canım sıra sende hayırlısıyla seninde start verdiğini görelim artık..
tuanayım temiz yürekli arkadaşım benim korkma gerçekten neden yaptırmadım diye pişman olacaksın ..ama onda da var hayır diyeceğiz bu zamanmış bebişimizin gelmesi bayram şekeri olacak burpun ve senin haberin teyzelerine..
bilgecim seninde başlamana az kaldı topiğimize can gelecek güzel haberlerle..kızın da çok yoruyor seni bebişin gelince daha da yorulacaksın belki ama buna değer..
burpcumdan pardon cüneyt enişteden haber yok mu başka burpumuz nasıl merakta kalmayalım..
özlemcim batu nasıl o bari üzmeyen oğlanlardan olsun dimi:)benimkini düzeni değişmeye başladı ama hala öyle çok eziyeti yok kakasını yaparken biraz sıkıntı yapıyor yapınca rahatlıyor ama şu kırmızılık beni endişelendirdi..
melek yok hala sanırım tatil bitmedi semrada dönmmedi galiba annesinde hala ..
iyi geceler herkese
iftara misafirim vardı gittiler makina yerleştir ortalık topla denizi annem uyuttu arkadaşın kızı rahat vermedi uyumasın diye çığlık attı annemde diğer odada uyuttu ama canım sıkkın 2 gündür kakasında kırmızı sümükümsü bişeyler var dün dr u aradık kaka tahlili istedi eşim bugun götürdü normal dedi dr telle söyledik sonucu ama hala devam etmemesi lazım bi daha yaptırın dedi bu sefer başka tahlilde istedi şimdi kaka nöbetindeyiz yapsın eşim götürecek hemen 24 saat açıkmış..ek gıda yok bişey yok anne sütü + mama ..üşüttü mü acaba dr da bişey demedi yarın bi olsunda inşallah bişey çıkmaz..
yarında ilk aşımız ve kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş paşamız..
bu arada iyi anlaştığımız nasıl belli kafalar hep aynı kısa saç:))ben deniz ateşten hastaneye yatınca daha fazla yıkanıp ıslak ıslak topuz yapmaya kafamdaki ağırlığa dayanamadım bilge gibi kısacık kestirdim kılı kılına topluyorum işte..sıcaklarda ağır geliyor her şey..
mavicim sıkıntı yapma kendine bu kadar düzene girecek inşallah sen stres yaptıkça daha kötüye gider herşey düzelmez ki bak ne kadar şanslısın annenin yanına geldin artık hala çankırı da olabilirdin bunu düşün..eşinle düzelmene sevindim arada tartışmak ta lazım:))
bebingim canım sıra sende hayırlısıyla seninde start verdiğini görelim artık..
tuanayım temiz yürekli arkadaşım benim korkma gerçekten neden yaptırmadım diye pişman olacaksın ..ama onda da var hayır diyeceğiz bu zamanmış bebişimizin gelmesi bayram şekeri olacak burpun ve senin haberin teyzelerine..
bilgecim seninde başlamana az kaldı topiğimize can gelecek güzel haberlerle..kızın da çok yoruyor seni bebişin gelince daha da yorulacaksın belki ama buna değer..
burpcumdan pardon cüneyt enişteden haber yok mu başka burpumuz nasıl merakta kalmayalım..
özlemcim batu nasıl o bari üzmeyen oğlanlardan olsun dimi:)benimkini düzeni değişmeye başladı ama hala öyle çok eziyeti yok kakasını yaparken biraz sıkıntı yapıyor yapınca rahatlıyor ama şu kırmızılık beni endişelendirdi..
melek yok hala sanırım tatil bitmedi semrada dönmmedi galiba annesinde hala ..
hayırlı cumalar herkeseeeee
burpumun hobareyine cok az kaldı kızlar acayip heyecanlanıyorum
peşpeşe patlasın haberlerrrrrr
tuanayım sende arkadan gelicen
bakalım ben napıcam
yaz bitimi artık bekleyen kalmasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?