Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu 17 ağustos burp, özlem ve benim için büyük anlam taşıyor :))) inşallah her şey daha da güzel olur.
eşim tutturdu yine keltoşa gidelim diye. (kayıp kardeşi midir nedir?) prof ok güzel ama randevuya saatinde giremedik eşimin tepesi attı. söyledikleri de eski doktorumla aynıydı. o yuzden biz bildiğimizden şaşmayalım dedi. ben de tamam dedim. ne yapayım yeter ki bebek gelsin. bıktım kronik serviks iltihabından. antibiyotik kullana kullana bi hal oluyorum zırt pırt.

inşallah ağustos adetimde gideceğiz. inşallah olur bu sefer.

bebingim sen de o aşamaya gel de sen de mahrum kal teknolojiden. en kısa zamanda senin için de sevinelim. dğer topikte bugun bir hamile haberi aldım şu an cok mutluyum. darısı başımıza.

bu arada melekciğim gelmiyor mu hiç görmüyorum? okuyorsa özlendi bunu bilsin.

52 derece miiiiiiii aboooooo ben buraya dayamıyorum orada ne yaparım offff ........
inşallah dileğin kabul olacak canım, uçur saçlarını bakalım :))
17 ağustos güzel olur inşallah canım

52 derece miiiiiiii aboooooo ben buraya dayamıyorum orada ne yaparım offff ........
inşallah dileğin kabul olacak canım, uçur saçlarını bakalım :))
17 ağustos güzel olur inşallah canım

sen burada erirsin :))))))))))))))
saçlar gitti artık fransız hatunlar gibi kulak altı küt saçlıyım :)))
yarın doktora gidiyoruz bakalım. bugun iyice heveslendim :))) inşallah artık olsun ya

İyi akşamlar fıstıklar,bugün ilk doktor randevumuz vardı,kan alındı,yarın 3 te gideceğim ve hormon durumuna göre doktorum ilaçları ve dozajlarını yazacak.Rabbim yolumuzu hayırlı kılsın.Ben,5 yıldır,korkak,tırsak,kaçan ben,yarın Allahın izniyle tedavime başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim...

nihayet gelebildim
yine aynı şeyleri yazıcam ama efe 2 gündür çok keyifsiz bu arada sermest bunda da az reflü varmış
öyle aman aman kusması falan yok ama dönem dönem eslem gibi yemek istemiyo bazen çok iyi gaviscon mu ne bi toz kullanıyoruz o azdı heralde
yüzünü ekşitiyo boğazını temizliyo
sürekli eller ağızda salyalı hepsi diş şikayeti ama ortada diş falan da yok
bi çare dolanıyoruz kucaktan indiremiyoruz bütün bu rahatsızlıkların yanı sıra bi de bitmek bilmeyen enerjisi bizi bitiriyo
eve geçtik geçeli 3 kilo vermişim:)))bu yönü iyi ama düzenli diyet,spor falan değil eziyet rejimi benimki 2 haftada 3 kilo:))))))))
ha bu arada sermest
, artık geç mi bilmem ama tayin istemek için çıktı alıp müdüre falan vermek gerekmiyomuş bilgisayardan onaylıcakmış müdür ben istedim o da onayladı milli eğitim ve bakanlık onayı da yokmuş
o işi de hallettik
kız kardeşimde iftardaydık ta burnumdan geldi elim de salatalık ,diş kaşıyıcı ,tavşan,suluk ve efe dolan dolan hal oldum millet iftar yapsın ben nasılsa tutmuyorum diye eve gelir gelmez baygın düştü saat 10 da
aaaaayyyy yeter artık kendimden bahsetmeyi bırakıyorum

özleeem ben kaçırdım 17 ağustos senin için niye özel

bilgecim şimdiden kutlu olsun yeni yaşın ve bebiş getirsin inşallahhhh

burpcum senin de bebek ya da bebeklerin şimdiden kutlu olsun

tuanaycım sana da çok çok sevindim inşallah herşey yolunda gidecek ve bu defa kendi hobareyini haber vereceksin
bebingim sen ne zaman start veriyosun?????

atladıklarım kusura bakmayın kafa beyin kalmadı,dün eşimle kavga ettim efe yüzünden o keyifsz diye ben sesimi yükselttim,ağladım
o da bana kızdı ben bakarım sen bi rahatla falan ama yüksek sesle ve gıcık bi tavırla ben de ona bağırdım ağladım
ama iyi yanı güzümde bişi batıyodu kaç gündür o geçti:=)))
ağrımıyo artık
oğlan yüzünden bazen çıldıracak noktaya geliyorum annem arıyo al gel özledim diye ona da yok gelemem dedim
kendi kendimden hırsımı aldım

herkese iyi geceler duş alıp yatıyorum

Son düzenleme:
selamlarrrr

tuanayım hayırlı olsun tedavin korkunun faydası yok inşşşşş bu kadar kactıgına pişman olacaksınnn bak hersey ne guzel olacak

mavicim böyle arada patlamalar olur cok normal.calısan biriyken evde bebeğine bakıyorsun kolay mı

bilgecim saclarını gule gule kullan.4-5 aydır bende kısa kullanıyorum dünya varmış valla

benimde dogum kontrol bitti regl olunca gidicem bakalım kist gecti mi uygun olursa yine baslıcam tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun

meleğimi bende cok ozledim yaaaaa

sen burada erirsin :))))))))))))))
saçlar gitti artık fransız hatunlar gibi kulak altı küt saçlıyım :)))
yarın doktora gidiyoruz bakalım. bugun iyice heveslendim :))) inşallah artık olsun ya

ay ben oraya gelsem erimeyi bırak ölürüm yaaaaa
ne sıcak ya rabbi nemden nefes alınmıyor
yooooooooooook anacım bir karadenizliye o kadar sıcak çok :))))
benim saçlarımda kısa doğumdan sonra kestirdim toplanacak kadar olsun yiiiter dedim
hadi hayırlısı bakalım inşaallah olacak canım

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, çıktığın yol ışıklarla dolsun emiiiiiiiii
dualarımız seninle fıstığım :)

canım bizim nikah günümüz 17 ağustos :)

aman yaşananlar hep aynı çocuğun sıkıntısı yetmiyor gibi birde adamların kaprisi offfffffff

senin de kutlu olsun özlemcim:)))

bizim de 15 ağustos evlilik yıldönümümüz,4 yılı deviriyoruz
barıştık ya boncuk koyıym birazdan annemlere gidiyıruz iftara ordayız biz beleşçiler ailesi
ananesi taze çorba yapmış getir de içsin diyo
iyi ki annem var ben hangisine yetişecektim düşünemiyorum bile:)))

bebingcim sana da hayırlı olsun o zaman şekerim bu defa olacak sorunsuz
peş peşe hobarey patlaması yaşanacak

canım çok teşekkür ederim. valla rahatladım biraz en azından ıslak ıslak topuz derdim yok. başım ağrıyordu. önce insan pişman olur gibi hissediyor sonra alışıyor :)))

teşekkür ederim canım sağol ,seninde kutlu olsun o zaman :))))
valla ne güzel ya anneye yakın olmak ahhh ahhhh bizde olabilsek ama nerdeeeee

iyi geceler herkese
iftara misafirim vardı gittiler makina yerleştir ortalık topla denizi annem uyuttu arkadaşın kızı rahat vermedi uyumasın diye çığlık attı annemde diğer odada uyuttu ama canım sıkkın 2 gündür kakasında kırmızı sümükümsü bişeyler var dün dr u aradık kaka tahlili istedi eşim bugun götürdü normal dedi dr telle söyledik sonucu ama hala devam etmemesi lazım bi daha yaptırın dedi bu sefer başka tahlilde istedi şimdi kaka nöbetindeyiz yapsın eşim götürecek hemen 24 saat açıkmış..ek gıda yok bişey yok anne sütü + mama ..üşüttü mü acaba dr da bişey demedi yarın bi olsunda inşallah bişey çıkmaz..
yarında ilk aşımız ve kontrolümüz var bakalım kaç kg olmuş paşamız..

bu arada iyi anlaştığımız nasıl belli kafalar hep aynı kısa saç:))ben deniz ateşten hastaneye yatınca daha fazla yıkanıp ıslak ıslak topuz yapmaya kafamdaki ağırlığa dayanamadım bilge gibi kısacık kestirdim kılı kılına topluyorum işte..sıcaklarda ağır geliyor her şey..

mavicim sıkıntı yapma kendine bu kadar düzene girecek inşallah sen stres yaptıkça daha kötüye gider herşey düzelmez ki bak ne kadar şanslısın annenin yanına geldin artık hala çankırı da olabilirdin bunu düşün..eşinle düzelmene sevindim arada tartışmak ta lazım:))

bebingim canım sıra sende hayırlısıyla seninde start verdiğini görelim artık..

tuanayım temiz yürekli arkadaşım benim korkma gerçekten neden yaptırmadım diye pişman olacaksın ..ama onda da var hayır diyeceğiz bu zamanmış bebişimizin gelmesi bayram şekeri olacak burpun ve senin haberin teyzelerine..

bilgecim seninde başlamana az kaldı topiğimize can gelecek güzel haberlerle..kızın da çok yoruyor seni bebişin gelince daha da yorulacaksın belki ama buna değer..

burpcumdan pardon cüneyt enişteden haber yok mu başka burpumuz nasıl merakta kalmayalım..

özlemcim batu nasıl o bari üzmeyen oğlanlardan olsun dimi:)benimkini düzeni değişmeye başladı ama hala öyle çok eziyeti yok kakasını yaparken biraz sıkıntı yapıyor yapınca rahatlıyor ama şu kırmızılık beni endişelendirdi..

melek yok hala sanırım tatil bitmedi semrada dönmmedi galiba annesinde hala ..

nasıl kırmızı şeyler canım ya ?
hatırlarsan bizimkininde çişinde olmuştu pembemsi şeyler vardı o zaman dr demişti yenidoğanda olur üre asiti gibi birşey demişti tam hatırlamıyorum ama ,bizde tahlil yaptırdık sorun çıkmadı inşallah sizdede çıkmaz kalbni ferah tut...
bizimkide değişmeye başladı ay sürekli mızmız ya deli ediyor bazen, hiçbir şeyden memnun değil, gezdir istemiyor,oyna istemiyor,uyut istemiyor oyyyy delirtiyor bazen :))))
uyku saatimiz değişti gibi sapıttı iyice ,dün akşam çıktık arabayla gezsin rahatlasın diye köşeyi dönmeden uyudu, neyse gezdik dondurma falan yedik arabada tabi, eve gelince kalktı yine ,uyusana be velet yooooook oturma odasında uyuytuyorum ya oraya girince bile ağlıyor ,diğer yerleri gezerken sorun yok orada feryat kopuyor :)

dün buraya bir yağmur yağdı ki sormayın bugün anons ediyorlar tarihinde ilk diye ve dikkatli olun diye uyarıyorlar, gök parçalandı resmen ya, geceyken gündüzü yaşadık, bardaktan değil kazandan boşaldı resmen :))))

hayırlı cumalar herkeseeeee
burpumun hobareyine cok az kaldı kızlar acayip heyecanlanıyorum
peşpeşe patlasın haberlerrrrrr
tuanayım sende arkadan gelicen
bakalım ben napıcam
yaz bitimi artık bekleyen kalmasınnnnnn

canım çok geçmiş olsun. bence bir şey olsa ilk tahlilde en azından belli ederdi. sen rahat ol tosun paşa demir gibi maşallah.

pınarcım valla dayanamıyorum sıcaklar bir yandan, mirayın gönlünü hoş tutmak bir yandan, karnını doyurmak bir yandan, ev işi, yemek derken akşam yastığı gördüğüm an uyuyorum :)))))))))))))))))))))))))) saçlardan kurtuldum ama diğer işlerden kurtulamam ((((

evet ben de yarın sabah randevu var. eski doktorumuza döndük. çünkü prof bile onun dediklerini dedi ve profun hastanesi hem bana çok ters bir lokasyonda hem de zamanında girmek imkansız randevuya. biz de macera yaşamayalım dedik. kısmet. dualar ediyorum. inşallah artık bu son denemem olur da ben de hobarey haberi veririm. burp, bebing,melek,gulimus ve tuanayla birlikte. :))))unuttuğum yoktur inşallah.

bak sıra sana geliyor haaaaa hazırlıklı ol biz çoooooooktan hazırız

selam şekerler
denizcim o kakasındaki minik kan gibi şeyler bizde de olmuştu endişelenme
tahlilde temizse büyük ihtimal alerjidir
mamasını değiştirmediysen
son zamanlarda da anne sütünü çok alıyosa süt ürünleri alerjisi olabilir
sen dikkat et yemene inek sütü,yoğurt falan tüketme bana doktor öyle demişti

çişinde de pembelikler olursa o da sıcak havalarda bilmemne kristallerinden olurmuş normalmiş
maşallah denizoğlana üzmüyo annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…