Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşin yeni ameliyat oldu üzerinden 6-8 ay geçsin bak nasıl geio bebişler sen görürsün..

valla aşkım inan bende çok ümitliyim şu 3 ayı bir dolduralım hayırlısıyla rabbiminde izniyle olacak inşallahhhhhh.... adetim bitsin meryeme başlarım yine .....

tabi canım düzenli adet olmak zaten en önemli şey bide daet olmak için uğraşmayalım dimi....

valla buna bile dua ediyorum ne yapayım rabbim herşeyin en iyisini bilir ben artık O'na bıraktım kendimi O ne derse o olur elimden gelen bir şey yok sonuçta....

bebingim ya sen nerelerdesin şekerim? valla sensiz olmuyor ona göre....

denizciğiminde sesi çıkmamış bugün((

hıı evet yeni katıldım aranıza benim pc bir sorun var heralde yazdıklarınızı geriye giteyince yani geçmiş iletilere dönmeyice göremiyorum

özlemim erkencisin bugun sen.yani tam zamanında olmak iyide olmasan daha iyidi.bugun yine kıskanclık tavanda benim.esiyor geciyor alıştım artık.ne diyeyim.

esim seyahata cıkıyor su lanet yumurtlama gunlerinde bayagı olmıcak yine kaldı baska bi bahara bbebek

bende bi sorun yoktu yeni mi oluştu acaba

denizcim işlerin bugunde mi devam ediyor senin hiç sesin çıkmadı esin gidince daha cok girersin aslında ama.

nursim bende sasırıyorum sen nezaman gunduz cusun ne zaman gececisin.gelsin su bebeğinde kurtul artık ya

gamzecim misafirler geldi herhalde.senin bi merkez vardı ind. filan yapcaklardı ne oldu o iş

bebingim bende çok istiyorum düzensizlikten kurtulmayı ama rabbim vermeyince olmuyo işte elimden geleni yaptım ama olmadı kısmet artık ne yapayım,,,,bende göremiyorum canım online gözüküyo ama alltta kimse yok bene 2 gündür çözmeye çalışıyorum çözemedim valla....

sevimcim hayırlı olsun canım var mı herhangi bir belirtin

özlemcim sana da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bebiş olsa süper olurdu ama adet olman da iyi birşey bir dahaki aya inşallah

semracım bugün 7.günüm geçen ay sabırlıydım ama bu ay biran önce belli olsun istiyorum

kızlar ben meryem suresinin açıklamasını okuyorum kabul olur herhalde değil mi günde birkaç tane okusam olmuyor mu acaba bir gün otursam başına okusam bir kaç tane benim sonuç belli olana kadar bitirsem diyorum

hoşgeldin alara

selam kızlar nerlerdesiniz yaaaa
ohsad a girdim ama bulamadım ya denizcim bi ilgilensen benimle.

evet canım eşim hasta erken geldim yanıyor hala( neyi kimi kıskandın ki öyle demişsin? zaten bir sorun çıkmazsa şaşarım yani... ne sorunu oluştu sende anlamadım...

canım ya bende ne alemdeyim bilemiyorum ama mutluyum sorun yok yani:)))) tabiki olsa süper olurdu ama makinanın çalıştığını görmekte beni rahatlattı:))) inşallah önümüzdeki aya olur canım hepimiz art arda getiririz .....
meryem suresi her gün 1 tane 41 gün boyunca okuyorsun ve sonrasında da 7 yasin okuyormuşsun.... valla oku dua etmek iyidir yani sonuçta.... bende türkçe okudum anlayarak okumak daha hoşuma gidiyor diğer türlü söylüyorum ama anlamıyorum

gamze misafirler gitti temizlik mi yapıyorsun yoksa:) canım neler yaptın ,nasıl geçti bakalım:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…