Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gecdmiş olsun özlemcim.sorun da kulup sayfasıyla ilgili
valla gelen musterileri kıskandım.bi arkadasım vardı dogum yapan onu da kıskandım hamile kedi bile görsem kıskananbilirim suan.o moddayım
makina calısıyor ha supermiş.

burp nerdesin.bittimi sergi...

gamzenin misafirleri gündüz mü gelcekti

deniz arkadasına mı gidicekti hatlar mı karıstı bende hiç devamsızlık yapmazdı hayırdır inş.

mavi nerde...

ben cok acıktım sekerler.kime geliyim bu aksam valla semrada cok guzel yemek var sizde neler var

herkes burda ama yazan yok bana musade sekerler akşama inş görüşürüz.evdeki bilgisayar tamirde eşim getirmezse bilgisayarını giremem ona göre.

sağol bitanem ya benimde boğazım ağrıyor,midem bulanıyor pek iyi değilim alemsin ya kedi köpek mi kaldı kıskanılacak hey allahım ya:))) valla tam makine denemez ama olsun çalışıyor kendi çapında...

burpun sergisi 8-22 mart arası ben öyle biliyorum şeker....

gamze bahsetmedi ondan....

herkes burda ama yazan yok bana musade sekerler akşama inş görüşürüz.evdeki bilgisayar tamirde eşim getirmezse bilgisayarını giremem ona göre.

yine ne oldu bilgisayara ya bir dikiş tutturamadı sizinki tembel şey ne olacak atın bu geceyi dışarıda geçirsinde aklı başına gelsin....

merhaba arkadaşlar . kasım ayında tüp bebek yaptım. kimyasal gebelik oldu. eşimin sperm sayısı 12 milyon hızlı toplamı %60 acaba aşılama deneyeyim mi? bir de aşılamayı hiç bilmiyorum. ben beklemekten çok sıkıldım. hemen tüp denedim. ama çok yıprandım. aşılama nasıl daha mı zor acaba bir de fiyatı nasıl merak ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar. şimdiden hepinize çooooooook teşekkür ederim.

Son düzenleme:
özlem bizde tavuk patates,tarhana çorbası,mevsim salata vardı ama ben tavukdan hiçde haz alarak yemedim yani.mecburiyetten yani.

simtencim hoşgeldin canım.öncelikle geçmiş olsun.bence aşılama denemelisin,12 milyon fena sayı değil.canım aşılama tüp bebekden önceki aşama,tabiki tüpde daha şansın yüksek ama aşılamayıda denemende fayda var tabi.maliyet olarak daha düşük tabi.aşılama basit bir işlem tüp gibi değil.sana şimdiden bol şans canım.

kızlar nerdesiniz?????????????
ada teyzoşlarını özledi.burpcum sana gelmeyebilirisn dedik ama bu kadarda değil yani,ara sıra bak sen bu taraflara yani vazgeçtik sen gel
özlemcim eniştemize geçmiş olsun,mevsimlerden canım herkes hasta.inşallah en yakın sürede iyi olur.

iyiyim canım sen nasılsın?ada iyi teyzesi.bol bol annesini tekmeliyo,nasıl hareketli anlatamam,özellikle sabahları karnım açken mahvediyo beni.yukarlara kadar çıkıyo.sanki içimden bana çimdik atuyor 2 gündür huyu değişti kızımın daha yaramaz oldu

öpüyorum kocaman canım Ada yı:))))))))))))))))))))))

özlemim adet gelmiş bu da bi adım,önce düzene girecek ki cillop gibi yumurtalar oluşacak
sonra da gelecek bebik:)))))))))))))))

bebingim kedi medi kıskanma şimdi tam zamanı valla bütün kediler hamiledir

kızlar yaaaa bihter bile hamile
bu dizilere noluyosa herkes hamile heeeeeeeeeeerrrrrrrrrkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssss
bize uğramıyo bu bebekler

sağol canım ya inşallah bir an önce düzelir .... kıyamam ben aşkıma ya....

yarın bayram yapıcam bayraaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
valla akşama yemek falan yapmıcam
okuldan gelince rahat rahat uzatıp ayağımı uyuklayarak tv izlicem
özledim evimi

kız yoksa onu sevmem bunu sevmem diye sen benim kuzumu aç mı bırakıyorsun kızım birşeyler bulurum umuduyla tırmanıyor demekki:))) ama anneye kızarım bak ona göre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…