tuanayım inşallah bugün bi başlangıç olacak konacak bebeğin annesine:=)))))
dualarım seninle bayram sonrası bi bayram daha yaşarız inşallahhhh
bugün efeyle aylar sonra ilk yaln ız kalışımız babamız işe gitti annem gel dedi ama ben efe alışsın diye yok bi deni,ym durmazsa gelirim dedim
şimdilik bi vukuat yok çok giremem bugün öperim herkkesiii
fark etmez seninkinin rengi gyet güzel ,o renkleri bende severim :) sen gel yeter...özlemcim favori rengini söyle gelir sürerim zevkle anacım :))))))))))))
bende emzirmeye çalışıyorum ama inatla kafasını dahi çevirmiyor memeye nasıl yapayım ki?beklerim canim bakin ikinizde söz verdiniz haaa:))) canim belim sonucu nereye gidecegini bende bilmiyorum allah büyük diyorum düsünmüyorum tempoya devaaam:))))
tatlim araban tekrardan ayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasib etsin güzelim
tsk ederim hayatim
sagol bitanem gezmelere basladi desenize:)))9
canim burda oyun kresi mecburi cocuklar arkadaslarla oyun oynamasini ve paylasmayi ögrensin diye sart kosuyorlar ve devlette ücretin 4de ücünü ödüyor.. bence sende götür hem senin icinde iyi olur
:)))))))sekerrrr
canim hic yilmadan emzirmeyi dene benim bi arkadasimdada oldu doktor sürekli dene dedi bu dönemler oluyormus gercektente denemesi ise yaradi insallah sendede ise yarar..
hayret biseyler ya burda doktorlar bastan savmaya calisiyorlar trdede insanin yakasini birakmiyorlar ne bicim is ya buuuu sinir seyler herhalde cocukta bisey olsa durmaz aglar allahsaklasin
gecmis olsun canim ucuz atlatmissin budaha bilmedigin biseyleri kullanmazsin herhalde:)))) ben tövbe ettimde:)))
canim devlet hastanesinede götürebiliyorsun illaki özele götürecen diye bisey yok hem hastana doktor ücretini almanyada geri aliyor hic sorun olmuyorki tatlim buarda gecmis olsun tatlim
tünaydiiiiiiiinnnnnnnnn
Bugün büyük ha tuanay transfer oluyor insallah hersey yolunda gider insallah hobreyyyy yapariz busefer su seytanin bacagini kiralim tekrarda yaaaaa
Tuanayin kactane yumartasi toplanmis kactanesi döllenmis haberiniz varmi millet?????
Allah herkesden razı olsun.Dualarınız,bu yolda yürürken elimdeki fenerimdir.Bebeklerimi aldım geldim.Çok değişik bir duygu.Şimdi yatıyorum.Haber vereyim dedim canlar,görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?