Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım inşallah bugün bi başlangıç olacak konacak bebeğin annesine:=)))))
dualarım seninle bayram sonrası bi bayram daha yaşarız inşallahhhh

bugün efeyle aylar sonra ilk yaln ız kalışımız babamız işe gitti annem gel dedi ama ben efe alışsın diye yok bi deni,ym durmazsa gelirim dedim
şimdilik bi vukuat yok çok giremem bugün öperim herkkesiii

mavicim kolay bir gün olsun anne oğul mutlu mutlu oturun.

ben de bu sabah sol elim şişmiş uyandım. sanırım fazla zorladım 1 haftadır. kas gevşetici sürdüm oturuyorum şimdi ((

Tuanay canım inşallah herşey gönlündekinden kat kat güzel olur hayırlısıyla.

şifa recetem bugün senin miladın olsun inşallah güzel müjdenle sevinmek nasip olur bize de

umarım herkes iyidir yuvarlanıp gidiyoz biz de kuzum emeklemeye basladıgından beri oturamaz oldum şimdiden fır döndürüyo dana koltuk altlarından topluyorum butun gün..bi koşturmacadır gidiyo..öpüldü herkes saglıcakla kalın

Allah herkesden razı olsun.Dualarınız,bu yolda yürürken elimdeki fenerimdir.Bebeklerimi aldım geldim.Çok değişik bir duygu.Şimdi yatıyorum.Haber vereyim dedim canlar,görüşmek üzere..

ben geldim 5dakkalığına bakıyım diye zatı pc ye sadece kadınlar kulubüne bakmaya geliyorum çoçuklar 2010un umutlu savaşçılarımı hala deyip girip getiriyorlar onlarda alıştı tuanayınki tutmuşmu hala diyor biri yani sizi aşıladım bile
tuanayım göbüşünde şimdi ikitane dünya meleği var bayramdan sonra bayram ne kelime ben şimdiden yaşıyorum o bayramı allahım ne olur zeval verme dularımızı kabul et
sermestim maşalah kuzuma demek emekliyor bizimki ağlamaktan b aşka bişey yapmıyor ne emklemesi yere yüz üstü bile durmuyor kırklı bebek gibi hiç bi faliyet yok anca kuş gibi kanat çırpıyor okadar eline bişey ver verme elleri devamlı ağzında bide salyası var hadi şimdi dakka başı önlük değiş tiriyoruzda kışın ben bukızı hasta ederim diye korkuyorum ta fanilasına geçiriyor nasıl beceriyorsa bez koyuyorum fanilasının altından önlük takıyorum ama genede ıslatıyor günde kaçtane değiştiriyorum diş çıkarıyor galiba diyorlar 1aydır tık yok ya bunların ağlaması nasıl geçecek
bilge oje yi bırak benim kaş bıyık bacaklar vallaha aldı başını gitti hele dişlerimi fırçalamaya zaman bulamıyorum saçlar boyancak yani biz 6yaş senduromunu görmeden kendimizden vaz geçtik bile

ben geldim 5dakkalığına bakıyım diye zatı pc ye sadece kadınlar kulubüne bakmaya geliyorum çoçuklar 2010un umutlu savaşçılarımı hala deyip girip getiriyorlar onlarda alıştı tuanayınki tutmuşmu hala diyor biri yani sizi aşıladım bile
tuanayım göbüşünde şimdi ikitane dünya meleği var bayramdan sonra bayram ne kelime ben şimdiden yaşıyorum o bayramı allahım ne olur zeval verme dularımızı kabul et
sermestim maşalah kuzuma demek emekliyor bizimki ağlamaktan b aşka bişey yapmıyor ne emklemesi yere yüz üstü bile durmuyor kırklı bebek gibi hiç bi faliyet yok anca kuş gibi kanat çırpıyor okadar eline bişey ver verme elleri devamlı ağzında bide salyası var hadi şimdi dakka başı önlük değiş tiriyoruzda kışın ben bukızı hasta ederim diye korkuyorum ta fanilasına geçiriyor nasıl beceriyorsa bez koyuyorum fanilasının altından önlük takıyorum ama genede ıslatıyor günde kaçtane değiştiriyorum diş çıkarıyor galiba diyorlar 1aydır tık yok ya bunların ağlaması nasıl geçecek
bilge oje yi bırak benim kaş bıyık bacaklar vallaha aldı başını gitti hele dişlerimi fırçalamaya zaman bulamıyorum saçlar boyancak yani biz 6yaş senduromunu görmeden kendimizden vaz geçtik bile

maşallah eslem kuzuya erkenden başlamış dolanmaya çok hızlı bi hatun olacak
benim gibi:)))))))

tuanayım inşallah ikizlerimiz gelir bi kız bi erkek

bugün güzel geçti akşam üstü geçtik annemlere teyzesi aradı getir sevicem diye çok usluydukemekledik oturduk oynadık

eşim işe başladı morali sıfır istemediği biyere vermişler((gece de çalışacak size çok zor olacak diye moral vermeye çalıştım ama tık yok o nun güçlü görünmesine alışmışım bana moral vermesine şimdi o üzülüyo diye daha çok üzülüyorum hayırlısı buymuş bizi düşünme falan diyorum ama çok üzgün(ben de((
iyi geceler hepinizee

tuanayım canım arayamadım seni aklım hep sende süründüm bugun hastanelerde
şu saat deniz uyudu bende bayılmadan gireyim dedim yarın ararım canım benim hayırlı olsun dualarımdasın

mavicim son sayfadan okudum hayırlısı olsun eşinin işi canları sağ olsun inşallah daha iyi bi yere geçer

sermestim demek senin velet emekliyor iş şimdi başladı desene bende diyorum şimdiden yanı başında birinin uğraşması lazım emekleyince napıcaz diye bizim kışa geliyor birde ev doğal gazlı değil 3 odada klima var ya hepsinin açacağız kapılar açık ama ısıtmaz diye düşünüyorum ya da salonda turlara başlayacak yaza doğru da koridora açılır inşallah bizim velet

bizimde bugun yaşadığımız sıkıntı stres mahvetti sabah başladı daha
film için damar yolu açılamadı 15 iğne girdi çıktı 2 el ve ayağından topuğundan ama bulamadılar yatarken hastanede o kadar çok kan alındı ki damar yolları patlamış
yattığımız servise çıktık tartıştığım dr u buldum film çekilmemiz lazım ama damar yolu bulunamadı dedim iyi napalım filmi başka zaman çektirin dedi eşimde yanımdaydı parçalıcaktım kadını..hemşire buldum bi tane yatarken çok ilgiliydi rica ettim sonunda o buldu..deniz ağlamaktan helak oldu artık ona üzülmeyi bıraktık tek derdimiz film çekilip teşhis konması oldu..ama aksilik bununla da kalmadı filme gittik ve orda bize taburcu olurken ilaç verilmeliymiş ve bu filme gelmeden önce ilacı kullanmalıymış çıldıracaktım neredeyse sonra ilacı aldık 1 saatte ilacın etkisi için bekledik neyse sonunda çekildi film sonucu kimseye göstermeden çıktık hastaneden.ama yorumlayana göre bağarsaklarda bir sorun görünüyor

dün denizi tuanayımın tavsiye ettiği bi profa götürdüm ege üni.de hoca gastroloji uzmanı ilk muayenesine göre makatta yara var dedi ve tahliller istedi .hastaneden çıkıp dediği yerde kaka tahlilleri yapıldı
yarın sonuçları göstereceğiz..

ama çok rahatlattı ve süper bi dr ..her zaman götürdüğüm dr izindeymiş aslında her zaman buna devam etmek isterim gücüm yettiğince..

eşim film için denizle beklerken şikayet dilekçesi yazdım internet cafe de il sağlık müd. ve başhekimliğe verecektik tam eşim bırak Allahlarından bulsun dedi yediremedim ama eşimi de kıramadım ama aklıma geldikçe deliriyorum her an netten gönderebilirim dilekçeyi..

bi de üstüne annem grip oldu dün farkında olmadık önce sonra birden bastırdı
ve denize de bulaştı bana da
hepimiz hasta olduk biz önemli değil de bi damlacık çocuğum hapşurmaktan bi hal oldu ilaç vermedim şimdilik ateşi de normal yarın dr a sorarız bakalım ..

bi de bazı şeyleri yanlış yapıyormuşuz onu öğrendim dr gece kalkınca sakın mama verme emzir uyut dedi reflü olurmuş yatarken beslemek ilerde obezliğe ve mide rahatsızlıklarına yol açarmış..hatta bu çocuğun kırkı çıkmış gece kalkıp beslenmese de olur 12 de emzir yatır sabah 6- 7 ye kadar uyusun dedi bende uyanıyor dedim.ne zaman banyo yaptırıyorsun dedi sabah kalkınca öğlene doğru falan dedim..sonra uyuyor dedim istersen sabah yine yaptır ama gece 10- 11 gibi yıka emzir yatır bak sabaha kadar kalmıycak dedi bugun ilk denememizi yaptık bakalım gece kalkacak mı.bi de mamayı 2 ye düşürdüm Allahım sütümü arttır diye dua ediyorum hep..
biraz önce yıkadık emzirdim hemen bayıldı zaten bi de 1 e doğru kaldırcam ..sonra uyur herhalde
gece falan uyanmayınca ben kaldırıyordum 2-3 saate bir kaldırmıcam artık

sonra doktorumuz bu çocuk çok sağlıklı kilo alımı iyi eğer bağarsaklarında sorun olsa emmez,beslenmez kilo almaz dedi ..maşallah bizimkinde hepsi var haftalık kilo alımı da iyi..5700 olmuşuz..senin sütün yetiyor bu çocuğa Allah her çocuğa yetecek kadar süt verir dedi..bende azaltmak için uğraşıyorum mamayı dedim..
günde 1 e düşürsem razıyım..

özlemcim favori rengini söyle gelir sürerim zevkle anacım :))))))))))))
fark etmez seninkinin rengi gyet güzel ,o renkleri bende severim :) sen gel yeter...
bende emzirmeye çalışıyorum ama inatla kafasını dahi çevirmiyor memeye nasıl yapayım ki?
yaaaa araştırma hastanesi ya araştıracaklar aptallar

ben 14 toplanmış 6 döllenmiş diye biliyorum son durumdan haberim yok
yani iyi kalitede 6 var sanırım döllenen sayısı daha fazla olabilir

bugun bayıldık resmen akşam üstü iftara kadar uyuduk denizde uyudu Allahtan annem olmasa yanmışım yemek yapmış çamaşır yıkamış bi de onlar olsa napardım..
sabah da simit yedim saat 4 e kadar bayılacaktım eşim oruçlu oturalım yemek ye diyor tahliller için uğraşırken yok dedim ama bayıldım açlıktan Allah kolaylık versin oruç tutanlara..
bi de arabayla giderken eşime yol tarif ediyorum sağ diyorum sola giriyor sonra bana bağırıyor sol dedin diyor :))
kafa iyice gitti artık şu oğlanın işi bi belli olsa.

kuaför işini dün hallettim Allahtan doğumdan sonra ilk sirimi oldum :))
daha çarşı işi temizlik var denize bayramlık alamadım kendimde bişeyler almam lazım hiçbirşeyim olmuyor az önce denemelerde bulundum moralim çok bozuk 70 de çakılı kaldım ne pantolon oluyor ne elbise hepsi abuk abuk duruyor..başta hızlı gitti ama şimdi yediğim için veremiyorum galiba..neyse zamanla artık ama kış gelsin kiloları kamufle etmek daha kolay:))

Allah herkesden razı olsun.Dualarınız,bu yolda yürürken elimdeki fenerimdir.Bebeklerimi aldım geldim.Çok değişik bir duygu.Şimdi yatıyorum.Haber vereyim dedim canlar,görüşmek üzere..

canım benim rabbim sana meleklerini gönderdi sen onlara iyi bak, birkaç gün dinlen canım, dualarım seninle pardon sizinle

pınarcım nedir senin bu yaşadıkların ya allah kolaylık ve bol sabır versin inşallah, denizime çok geçmiş olsun minik kuzum benim...

mavişim daha sonra şube değiştirme şansı yok mu ? inşallah vardır rahat edersin, demek oğluşnla başbaşa kaldın yerim ben onu

napalım özlemcim başa gelen çekiliyor aslında bişey yok biliyorum ama işte içimiz rahat etsin
bugun yapılan tahlilleri maille atmışlar hepsi temiz kakada kan hariç..
pozitif çıkmış yine..yani zorlama ya da yara var ki yaparken kan da bulaşıyor kafayi yicem artık ya bitsin 15 gün oldu ne sonuçlandı ne tedaviye geçildi..

bilge oje mi ne ojesi ben de unuttum uzun zaman oldu:))
hamileyken ayak tırnaklarıma eşim sürüyordu çok komikti
ee şimdi el tırnaklarımı uzatmıyorum deniz doğduğundan beri kısacık parmaklarım uzun ve kalın olduğu için kısa kesince oje güzel durmuyor anca uzun olunca:))

Son düzenleme:
bu kadar çene yeter bana müsade
tabanlarım sızlıyor uzun zamandır ayakkabı giymiyordum neredeyse yaz girdiğinden beri terlike dolaştım zaten hamileykende
bugun hata yaptım spor ayakkabı giydim güya rahat olsun diye ama ayaklarım da kilo almış ve acıdan öldüm

iyi geceler herkese

denizz paşayaaa maşşşallahhh.bencede kakasını yaparken zorlanıyor,çatlak olabilir,ağlıyomu yaparken?

tuanaycım hadi hayırlı olsunnnnnnn..dualarımız senle.

sermestcim maşşallah kızına oldukça erken başlamış,haşereliğee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…