Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pınarım çok geçmiş olsun. İnşallah daha fazla tahlile gerek kalmaz da tedavi aşamasına geçersiniz. ben sana diyorum anacım sakal bırakıcam dinlemiyosunuz beni :))) bahsedilen problemler öyle böyle değil. biz yetişkiniz bizde yara mara bağırsakta bir şey olsa yemek yiyebilir miyiz? oğluşun cakır cukur emiyor, uyandırmazsan ense kebap yatıyor :)) hasta çocuk ağlar, uyumaz, yemez yedirmez vs vs inşallah tedavisi tanısı konarkenki kadar zahmetli olmaz sen de eşin de rahatlarsınız..

ojeme gelince eşim rengi beğenmedi "çok kasvetli" buldu :) yalvarsam ayağıma sürmez herhalde. hamile olursam zati kışa denk geliyor, yırttım. ama doğurur doğurmaz sürmüştüm Miray'da. katiyyen dayanamam :))) yakın olsak hepinizi bakıma alırdım kızlar. ağda kartuşu mu dersiniz, ağda ısıtıcı kit mi dersiniz, efenime söyliyim 100 metre sir ağda kağıdı mı dersiniz hepsi var. kaş bıyık da alırdım eşleriniz bana dua ederdi :))))

Tuanay canım bebişlerinle mutlu başlangıçlara, daha nice huzurlu uykulara :))))darısı da bekleyenlere

gene ben...

nihayet reglim görüntülü mesaj bıraktı dostlar, ağrısı da cabası. aradım daktırımı. yarın ultrason kontrolü ve sora başlıyorum iğnelere. bayram bitince iğneler de bitmiş oluyor ve aşılmam yapılacak hayırlısıyla. bu sefer oldu da bitti maşallah diyecek konuma gelicem pek hoşlanmıyorum iğneden

mavicim pınarcım inşallah o regl kardeştir demiştiniz ya haklı çıkmanızı o kadar cok istemiştim ki... bariz mesajları bile umursamamıştım ya oluduysa diye ümitlenmiştim ama malesef olmadı. bu conceive plus da boykot edilmeye layık bi moka yaramadı.

bugun daha giremem cünkü kızı BABAMIN PENGUENLERİ filmine götüreceğim. havuzdan yırttım gibi artık üşüyorum girmeyeceğim dedi kınam olsa yakacaktım

hepinizi öptüm sevgiyle

tuanaycım transferin hayırlı olsun canım
hadi bakalım ilk ikizlerimiz senden gelsin inşallah

inşallah bir an önce bulunur sebebide tedavisi neyse başlanır ,ama denizim rahatsız olsa yemez ne bileyim inşallah bir şeyi yoktur paşamın...
benimde bazı ayakkabılarım sıkıyor ,hatta ayak numarası değişenler bile oluyormuş ya çok şaşırdım

kasvetli mi hey allahım mantığa bak :)
demek seninkide görüntü verdi inşallah başlarda sende tedavine başlarsın canım ya
ayyy geleyim ben sana valla kociş minnettar olur :=)

hayırlı kandiler şuan bir doğum bekliyorum hatta iki doğum biri çok yakın arkadaşım 20senelik biri bizim küçük gelin küçük geline dr zamanın dolmuş ama sancın yok bekliycez sancın olunca gel demiş sezaryan orda mecburi olmayınca yok bide hiç bilgi vermiyorlarmış hamileliğin başından beri kız sorduklarıyla yetiniyormuş suni sancı falan da yasakmış bekliycek eli mahkum keşke türkiyede olsaydım diyor
arkadaşıma gelince onunda günü bugündü ama onunda sancısı yokmuş günün dolmuş diye dru suni sancı vermiş açılma olmamış bekliyorlar akşama mercanı anneme bırakıp hastaneye yanına gidecem doğurursa bizimkiler verir anam tatilede çıkcakya dr hanım kesin sezaryana bile alırlar bizimkilerden herşey beklenir bide özel hastane güya gece olursa nöbetçi dr yapar doğumunu demiş bu dr lardamı var bizdemi kıza belli etmedim ama sinir oldum tatile çıkcam diye kıza boş boşuna suni sacı verip açılmasını bekliyor bide gece olursa hasbam yok allahım ikisinede kolay ağrısız doğumlar versin tuanayımında bebişlerinin tutunmasını sağşlasın inş bana gelince bugün mercan biraz uyudu birazda yeğenim baktıda bende mutfak dolabımı sildim ıyyyyyyyyyyy yağdan gözükmüyordu nerdeyse 1sene oldu ben silmeyeli ben hamileyken kuzenim silmişti yarında inş camları silerim gerçi 20 yıllık bir evi yerinden söküp yeniden yapmak lazım her yer dökülüyo resmen
bilgecim ben bakımı değil kadınlığıda unuttum adam düz duvara tırmancak
denizim çoooooook geçmiş olsun gülüm allah acı gün yaşatmasın bencede zorlanmadan oluyordur eee kız ozamn benimki kesin obez olcak he sadece uykuda mama alıyor ne yapmalıyım
mavim eşinin işi hayırlı olsun canım belki düzeltirler efeyede maşallah demek sesizdi ha şeytanın bacağını bi kırsak
ben bazen kılar ben anneliğimi beceremiyorum yoksa gerçeten benim kızda bi sorunmu varda dr lar bulamıyor diyeorum bi çoçuk neden sürekli ağlar gülmeyi bilmez hiç yemez uyumaz hele emeklemi için yere yatırıyorum daha çok bağırıyor cırlak raziyeeeeeeeeeeeeeeeee

sevimcimm hiçç takma kafanaaa,hepsi aynı böyle büyüyoo çocuk,biz nelerr yaşadıkk nelerr hemde tek başına,melekbile gördü,zaferin bişeyden anladığı yok,milletin kocası gibi çocukk asla bakmazz,bakamaz.bikere altınıdeğiştirdi,kolunu çıkarıyroduhele sen şimdi görsenn bii ağlıyoo sorma dişleri acıyo,ama 16dişimiz oldu 4dişimiz kaldı,sabrediyorum biticekksende sorun yok,endişe etme biliyorum sen çok iyi bir annesinn,mercandada sorun yok olaminik prenses bebek daha.maşşallah çok şeker..yerim onu..

selam canlarım elimden geldigince okumaya calıstım
hepiniz iyisiniz inş
denizimde iyileşssin
tuanayımında hobareyi gelsin inş

ben pek g,rem,yorum sakın kızmayın
ev tasıyorum heryer esya dolu perişan hALDEYM,
bi yandan da bayram onu dukkan darmadagınık oldum
anlayısınıza sıgınıyorum
arayı kapatacagım inş

bayramdada yokum haberiniz ola şimdiden

hepinizi öpüyorummmmm

denizcim çok geçmiş olsun tekrar
bırakın şu çocuğu bişeyi yok diye ellerinden alasım var deniz paşayı:)))
mübarek gecede tüm kalbimle söylüyorum biran önce sağlıcakla kurtulsun kakası kandan:)))
herkesin bebeği sağlıklı ve mutlu olsun yeşin emsin sütler dolsun taşsın gülücükler eksik olmasın hobareyler peş peşe gelsin tuanayın ikizleri olsun inşallaaahhhhh

kadir geceniz mübarek olsun canlarım
Allah herkesin evladını bağışlasın olmayanlara da naip etsin inşallah..

bebingim kolay gelsin sana hem bayram hem ev nasıl başetcen valla zor

bilgecim hayırlı olsun reglin ne diyeyim artık .yeni bir başlangıç olsun dilerim bu reglin..

sevimcim valla bilmiyorum obez mi olur ama iyi değilmiş uykuda beslemek
dünkü sınavımız verdik akşam yıkamak işe yaradı gece altını değiştirmek için ben kaldırdım uaynır gibi oldu emzirdim uyudu yine inanamadım 8 ekadar uyudu 6 da 7 de birer saat arayla uyanır emer yine uyanırdı maşallah inşallah böyle devam eder gece mama olayını kapatırız

bugun yine kaka nöbetinde test tekrari yaptık dr hiç korkmayın makatta yara var dedi krem ve ilaç verdi pazartesi bi tahlilin sonucu çıkınca konuşacağız tekrar
bayram sonunda da ilacın etkisini göstermesini bekleyeceğiz
o kadar yoğunum ki kızlar anlatamam eşim denizle kaka yapmasını beklerken sokaklarda ben alışveriş yaptım alelacele
zaman akıyor sank saatler yetmiyor annemde çok hasta eve geldik iftara yemek derken haşatım çıktı..

aminnn mavicim ne güzel dua öyle
bende biliyorum bişeyi yok ama açtıkça o bezi kanla karışık gördükçe çıldırıcam 17 gün oldu insan ihtimallere kulak asıyor öyle olunca ve çocuk delik deşik oluyor
çekilecek çilesi varmış kuzumun iyi olsun da napalım artık

arkadaşlar malesef eşimin şube değiştirmesi azcık zor gibi aslında ben pek takmıyorum istanbul da böyle biyerde çalışma olasılığını tahmin ediyoduk
siyaset konuşmayı pek sevmiyorum devlet memuruyum ama onların işinde biyerlere bağlı değilsen azcık zor
eski yeri tesadüf denk gelmişti çok rahat olmasa da iyi biyerdi
şimdi böyle ama kısmet
ben hep hayırlı bi yer olsun dedim istanbul korkutuyodu resmi çalışacak ona bozuluyo biraz
ben de efe seni böyle çok sevecek ben hiç seni resmi görmemiştim diyerek mutlu etmeye çalışıyorum
gece çalışmamış olsa resmi hiç peroblem değil bence ama alışırız artık çalışan nasıl çalışıyo
annemler de var ihtiyacım olsa hemen gelirler ben kolay giderim bugünümüze şükür diyelim

çok yorgunum herkesi öpüyorum
sevimcim biz azcık şeytanın bacağını kırıyo gibiyiz gerçi ne zaman böyle olsa bozuluyo 2 ileri bi geri gidiyoruz
ama emekleyeli kendi kendine oturup kalkalı daha huzurlu bu defa da düşüp kafasını vuruyo boncuk boncuk yaş akıtıyo
ondan tetikte oluyosun ama büyüdükçe tatlanıyolar:)))Allah herkese yaşatsın böyle güzelllikleri zorluklar unutuluyo

ben kaçar biraz dinleneyim sonra denizi yıkar kendim yıkanır yatarım hafta sonu iş çok annem hasta off off((

dün bi komşumla tanıştım kadın en faza 35 ki hiç sanmıyorum bence daha küçük
10 yaşında kız
6 yaşında kız
3.5 yaşında erkek
ve 5 aylık hamile oğlu olacakmış ve bu kadın çalışıyo
millette ne bünye var bizi bi tanesi yamulttu
iyi geceler herkeseee

hayırlısın olsun mavicim
Allah askerimizi polisimizi korusun hainlerden
inşallah beklemediği kadar rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…