inşallah bir an önce bulunur sebebide tedavisi neyse başlanır ,ama denizim rahatsız olsa yemez ne bileyim inşallah bir şeyi yoktur paşamın...napalım özlemcim başa gelen çekiliyor aslında bişey yok biliyorum ama işte içimiz rahat etsin
bugun yapılan tahlilleri maille atmışlar hepsi temiz kakada kan hariç..
pozitif çıkmış yine..yani zorlama ya da yara var ki yaparken kan da bulaşıyor kafayi yicem artık ya bitsin 15 gün oldu ne sonuçlandı ne tedaviye geçildi..
benimde bazı ayakkabılarım sıkıyor ,hatta ayak numarası değişenler bile oluyormuş ya çok şaşırdımbu kadar çene yeter bana müsade
tabanlarım sızlıyor uzun zamandır ayakkabı giymiyordum neredeyse yaz girdiğinden beri terlike dolaştım zaten hamileykende
bugun hata yaptım spor ayakkabı giydim güya rahat olsun diye ama ayaklarım da kilo almış ve acıdan öldüm
iyi geceler herkese
Pınarım çok geçmiş olsun. İnşallah daha fazla tahlile gerek kalmaz da tedavi aşamasına geçersiniz. ben sana diyorum anacım sakal bırakıcam dinlemiyosunuz beni :))) bahsedilen problemler öyle böyle değil. biz yetişkiniz bizde yara mara bağırsakta bir şey olsa yemek yiyebilir miyiz? oğluşun cakır cukur emiyor, uyandırmazsan ense kebap yatıyor :)) hasta çocuk ağlar, uyumaz, yemez yedirmez vs vs inşallah tedavisi tanısı konarkenki kadar zahmetli olmaz sen de eşin de rahatlarsınız..
ojeme gelince eşim rengi beğenmedi "çok kasvetli" buldu :) yalvarsam ayağıma sürmez herhalde. hamile olursam zati kışa denk geliyor, yırttım. ama doğurur doğurmaz sürmüştüm Miray'da. katiyyen dayanamam :))) yakın olsak hepinizi bakıma alırdım kızlar. ağda kartuşu mu dersiniz, ağda ısıtıcı kit mi dersiniz, efenime söyliyim 100 metre sir ağda kağıdı mı dersiniz hepsi var. kaş bıyık da alırdım eşleriniz bana dua ederdi :))))
Tuanay canım bebişlerinle mutlu başlangıçlara, daha nice huzurlu uykulara :))))darısı da bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?