hayırlı kandiler şuan bir doğum bekliyorum hatta iki doğum biri çok yakın arkadaşım 20senelik biri bizim küçük gelin küçük geline dr zamanın dolmuş ama sancın yok bekliycez sancın olunca gel demiş sezaryan orda mecburi olmayınca yok bide hiç bilgi vermiyorlarmış hamileliğin başından beri kız sorduklarıyla yetiniyormuş suni sancı falan da yasakmış bekliycek eli mahkum keşke türkiyede olsaydım diyor
arkadaşıma gelince onunda günü bugündü ama onunda sancısı yokmuş günün dolmuş diye dru suni sancı vermiş açılma olmamış bekliyorlar akşama mercanı anneme bırakıp hastaneye yanına gidecem doğurursa bizimkiler verir anam tatilede çıkcakya dr hanım kesin sezaryana bile alırlar bizimkilerden herşey beklenir bide özel hastane güya gece olursa nöbetçi dr yapar doğumunu demiş bu dr lardamı var bizdemi kıza belli etmedim ama sinir oldum tatile çıkcam diye kıza boş boşuna suni sacı verip açılmasını bekliyor bide gece olursa hasbam yok allahım ikisinede kolay ağrısız doğumlar versin tuanayımında bebişlerinin tutunmasını sağşlasın inş bana gelince bugün mercan biraz uyudu birazda yeğenim baktıda bende mutfak dolabımı sildim ıyyyyyyyyyyy yağdan gözükmüyordu nerdeyse 1sene oldu ben silmeyeli ben hamileyken kuzenim silmişti yarında inş camları silerim gerçi 20 yıllık bir evi yerinden söküp yeniden yapmak lazım her yer dökülüyo resmen
bilgecim ben bakımı değil kadınlığıda unuttum adam düz duvara tırmancak
denizim çoooooook geçmiş olsun gülüm allah acı gün yaşatmasın bencede zorlanmadan oluyordur eee kız ozamn benimki kesin obez olcak he sadece uykuda mama alıyor ne yapmalıyım
mavim eşinin işi hayırlı olsun canım belki düzeltirler efeyede maşallah demek sesizdi ha şeytanın bacağını bi kırsak
ben bazen kılar ben anneliğimi beceremiyorum yoksa gerçeten benim kızda bi sorunmu varda dr lar bulamıyor diyeorum bi çoçuk neden sürekli ağlar gülmeyi bilmez hiç yemez uyumaz hele emeklemi için yere yatırıyorum daha çok bağırıyor cırlak raziyeeeeeeeeeeeeeeeee
aaa enişte yeteneksiz çıktı desene sen :))))sevimcimm hiçç takma kafanaaa,hepsi aynı böyle büyüyoo çocuk,biz nelerr yaşadıkk nelerr hemde tek başına,melekbile gördü,zaferin bişeyden anladığı yok,milletin kocası gibi çocukk asla bakmazz,bakamaz.bikere altınıdeğiştirdi,kolunu çıkarıyroduhele sen şimdi görsenn bii ağlıyoo sorma dişleri acıyo,ama 16dişimiz oldu 4dişimiz kaldı,sabrediyorum biticekk sende sorun yok,endişe etme biliyorum sen çok iyi bir annesinn,mercandada sorun yok olaminik prenses bebek daha.maşşallah çok şeker..yerim onu..
selam canlarım elimden geldigince okumaya calıstım
hepiniz iyisiniz inş
denizimde iyileşssin
tuanayımında hobareyi gelsin inş
ben pek g,rem,yorum sakın kızmayın
ev tasıyorum heryer esya dolu perişan hALDEYM,
bi yandan da bayram onu dukkan darmadagınık oldum
anlayısınıza sıgınıyorum
arayı kapatacagım inş
bayramdada yokum haberiniz ola şimdiden
hepinizi öpüyorummmmm
kısmet herşey canım ama inşallah hiç ummadığı kadar rahat çalışır...arkadaşlar malesef eşimin şube değiştirmesi azcık zor gibi aslında ben pek takmıyorum istanbul da böyle biyerde çalışma olasılığını tahmin ediyoduk
siyaset konuşmayı pek sevmiyorum devlet memuruyum ama onların işinde biyerlere bağlı değilsen azcık zor
eski yeri tesadüf denk gelmişti çok rahat olmasa da iyi biyerdi
şimdi böyle ama kısmet
ben hep hayırlı bi yer olsun dedim istanbul korkutuyodu resmi çalışacak ona bozuluyo biraz
ben de efe seni böyle çok sevecek ben hiç seni resmi görmemiştim diyerek mutlu etmeye çalışıyorum
gece çalışmamış olsa resmi hiç peroblem değil bence ama alışırız artık çalışan nasıl çalışıyo
annemler de var ihtiyacım olsa hemen gelirler ben kolay giderim bugünümüze şükür diyelim
çok yorgunum herkesi öpüyorum
sevimcim biz azcık şeytanın bacağını kırıyo gibiyiz gerçi ne zaman böyle olsa bozuluyo 2 ileri bi geri gidiyoruz
ama emekleyeli kendi kendine oturup kalkalı daha huzurlu bu defa da düşüp kafasını vuruyo boncuk boncuk yaş akıtıyo
ondan tetikte oluyosun ama büyüdükçe tatlanıyolar:)))Allah herkese yaşatsın böyle güzelllikleri zorluklar unutuluyo
denizim iyileşecek sen hiç merak etme kurtulacak o pis kakadan...ben kaçar biraz dinleneyim sonra denizi yıkar kendim yıkanır yatarım hafta sonu iş çok annem hasta off off((
dün bi komşumla tanıştım kadın en faza 35 ki hiç sanmıyorum bence daha küçük
10 yaşında kız
6 yaşında kız
3.5 yaşında erkek
ve 5 aylık hamile oğlu olacakmış ve bu kadın çalışıyo
millette ne bünye var bizi bi tanesi yamulttu
iyi geceler herkeseee
özlemim memoda diyor 9ay elimi sürmedim diye ama mercan anasını düşünüyor ondan durmuyor heralde hahayt bitek o işe yarıyor ağlamasıtemizlik konusuna gelince bi kuzenim geldi camları sildi sonra yengem geldi eve dip köşe girdi sonra dayımın gelini geldi halıları yıkadı kuzenim teki gelmişti benim doğummundan önce mutfak dolaplarını sildi eee şimdi kime yaptırıyım ayol bizim evi günlük kazısan gene aynı canım okadar gelene yeğenlerip almanyay gitmeden evi temizletirim tekar ben şimdi camlar kapılar mutfak dolabını hallettim 20 ggün sonra tekrar elden geçirririz ozman kadar batar çünkü bu evde bu kadsar çoçuk ve büyük olunca halılarıda yıkarım tekrar ah keşke ben her gün yapabilsem dip köşe ama nerde dişimi bile fırçalamayamıyorum yeri geliyor
bu gün koföre gittim hemde mercanla anam sıra çoktu benim zilli durmadı hemen çıktım güya yakın bir yere gittim her zamanki yere gitmedim keşke gitseymişim en azından koförüm beni tanıyor hemen alırdı beni öne yani kaş bıyık saç gene kaldım bende eve gelince mıntıka temizliği yaptım pambuk oldum ama saçlarım iyice beyaz çıktı kaşalrım ve bıyıklarımıda burar dururum artık heyt be memoyla yarışcam
sevimden kıskandım ben de temizlik yaptım:)))))sadece salon kaaldı dolaplar camlar dip köşe mis oldu
şimdi de sevimden kıskandım yarın da ağda işine girişsem
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum
benim eşim iki daka ben wc gidice bakamıyo be keşke benimkide sizinki gibi olsa nerde zaten kavgalarımız hep bu yüzden oluyor adam hiç anlayışlı değil bide ben bakıyımda bu kız banyosunu yapsın özel işini yapsın yok 6aydır ne dışarı çıkabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum banyomu bile o uyurken kaptı kaçtı yapıyorum şöyle kaynar suyla saatlerce banyo yapmayı özledim benim mıntıkaya herşey dahilde canım zaman buldukçaadam haklı valla :) mercanıda senide kapının önüne koyacak ha...
ooo sen her gelene yaptırmışsın helal sanaaaaaaa
ne cesaret gittin sen kuaföre ben bırakıyorum eşime öyle çıkıyorum, onunla asla olmaz
benim mıntıkada temizlense iyi olur, gidince giderim olmazsa ,ulen senin mıntıkaya kaş -bıyık dahil değil mi hacı
iğnelerin acısı geçecek canım hayırlısı olcak tabi bebişlerimiz bizimle allahın izniyleAmanin kimseler gelmemiş,boş bırakmışlar tükkanıKızlar,herkes iyidir inşallah.Ben de iyiyim çok şükür.Sadece iğnelerden mıçımın üstüne oturmakta zorlanıyorum.Günler geçip gidiyor bakalım.Hayırlısı olacak inşallah....
hadi hayırlısı bilgecim allahım gönlündekini versinilk iğnemi oldum bugün sol taraf inceden sızlıyor. menagon başladık. 6. gün kontrol sonra devam veya tamam. sigara içmiyorum, meyve yiyorum. başka ne yapayım??? bayağı heyecanlıyım kızlaryarın daha detaylı yazarım şimdi kaçtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?