Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol denizcim bence de rahat olacak her ne kADAR GECE ÇALIŞSA DA EVE ÇOK YAKIN:)))))
istediği zaman senelik iznini kullanacak eski yerinde korumaydı başındaki adam izne ayrılmadan ayrılmıyodu ayıp olur diye burda öyle bi sorun yok:))))
iyi geceler ben de yıkadım yatırdım zınk diye uyudu
gündüz toplasan 2 saat anca uyumuştur cingöz

hayırlısıyla doğurup kurtulsunlar inşallah
ben eve yani taşınırken silmişti annem ,gidince tekrar yaparım kız 1 sene çok değil mi o kadar gelen giden oldu kimse yapmadı mı yemeye gelince hepsi orada iş olunca neredeler hıııııı
kız adamı kaçıracaksın böyle giderse benden söylemesi ben senin 9 ayını da biliyorum :)
bana bak lamayacağım böyle giderse senin kızı uslandır şuna ha bir eve 1 deli yeter birde onu çekemem ha :))))

aaa enişte yeteneksiz çıktı desene sen :))))
oyyy kuzum benim az kaldı 4 tane nedir ki ,bizde yaşayacağız bakalım nasıl geçecek :)

hayırlı olsun güle güle oturun canım

kısmet herşey canım ama inşallah hiç ummadığı kadar rahat çalışır...
sende desteklemeye devam et ne yapacaksın başka ,sen mutlu ol ki o da olsun
dediğin gibi annenler yanıbaşında ve bu büyük bir nimet canım
ayy ne güzel kendi emekliyor demek oyyy bizimki ne zaman yapacak
unutuluyor demek zorluklar e hadi bakalım göreceğiz inşallah
ben kaçar biraz dinleneyim sonra denizi yıkar kendim yıkanır yatarım hafta sonu iş çok annem hasta off off((
denizim iyileşecek sen hiç merak etme kurtulacak o pis kakadan...
annenede çok ama çok geçmiş olsun

aboooooooooooo ne yürek varmış onda maşallahhhhhhhhh
kuluçka makinesi gibi :)))

ben geldim küçük kelebek doğdu ilkim naz 3kilo miniminacık bir kelebek alahım anasına babasına bağışlasın dün ilaç vermişlerdi akşam kanamsı olmuş sabhta kontrol ederlerken suyu gelmiş ebe demiş bebek geldi ıkınmış bebek çıkmış tekrar ıkın demişler eşi gelmiş rahat bir doğum olmuş allah hepinize nasip etsin inş ama şimdi kızın sancısı varmış olsun meleğimiz dünyaya geldi bunlarda geçer annesi şimdiden sütüm yok dedi bende banyonu yap çoğalır sütün dedim akşama çıkacak eve gelcek çok tatlı teke gibi ağlıyor çokda sesiz anası gibi maşallah kuzuma allahım olmayan lara nasip etsin doğum korktuğum gibi değilmiş diyor ay ben eltiminkini hatırlıyorumda kızın karnına çıkmıştı dr bebk insin diye tam 17 saat bağırmıştı kız allahım herkeze kolay doğum nasip etsin darısı bizim geline sonra elanaza sonra tuanayıma sonrada hamile kalacak arkadaşlara inş

semram dişleri düşünemiyorum bile allahım san yardım etsin ama az kalmış fıstığımın hadi hayırlısı darısı bizimkine sen çok güşlü bir anne ada da okadar mazlum bir bebek darısı olmayanlara inş

özlemim memoda diyor 9ay elimi sürmedim diye ama mercan anasını düşünüyor ondan durmuyor heralde hahayt bitek o işe yarıyor ağlaması temizlik konusuna gelince bi kuzenim geldi camları sildi sonra yengem geldi eve dip köşe girdi sonra dayımın gelini geldi halıları yıkadı kuzenim teki gelmişti benim doğummundan önce mutfak dolaplarını sildi eee şimdi kime yaptırıyım ayol bizim evi günlük kazısan gene aynı canım okadar gelene yeğenlerip almanyay gitmeden evi temizletirim tekar ben şimdi camlar kapılar mutfak dolabını hallettim 20 ggün sonra tekrar elden geçirririz ozman kadar batar çünkü bu evde bu kadsar çoçuk ve büyük olunca halılarıda yıkarım tekrar ah keşke ben her gün yapabilsem dip köşe ama nerde dişimi bile fırçalamayamıyorum yeri geliyor
bu gün koföre gittim hemde mercanla anam sıra çoktu benim zilli durmadı hemen çıktım güya yakın bir yere gittim her zamanki yere gitmedim keşke gitseymişim en azından koförüm beni tanıyor hemen alırdı beni öne yani kaş bıyık saç gene kaldım bende eve gelince mıntıka temizliği yaptım pambuk oldum ama saçlarım iyice beyaz çıktı kaşalrım ve bıyıklarımıda burar dururum artık heyt be memoyla yarışcam

sevimden kıskandım ben de temizlik yaptım:)))))sadece salon kaaldı dolaplar camlar dip köşe mis oldu
şimdi de sevimden kıskandım yarın da ağda işine girişsem
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum

adam haklı valla :) mercanıda senide kapının önüne koyacak ha...
ooo sen her gelene yaptırmışsın helal sanaaaaaaa
ne cesaret gittin sen kuaföre ben bırakıyorum eşime öyle çıkıyorum, onunla asla olmaz
benim mıntıkada temizlense iyi olur, gidince giderim olmazsa ,ulen senin mıntıkaya kaş -bıyık dahil değil mi hacı

sevimden kıskandım ben de temizlik yaptım:)))))sadece salon kaaldı dolaplar camlar dip köşe mis oldu
şimdi de sevimden kıskandım yarın da ağda işine girişsem
hepinize iyi geceler kızlar öpüyorum

ben istesemde yapamam şimdi
evimi temizlemem gerek gidince kadın alayım bari

Amanin kimseler gelmemiş,boş bırakmışlar tükkanı Kızlar,herkes iyidir inşallah.Ben de iyiyim çok şükür.Sadece iğnelerden mıçımın üstüne oturmakta zorlanıyorum.Günler geçip gidiyor bakalım.Hayırlısı olacak inşallah....

ilk iğnemi oldum bugün sol taraf inceden sızlıyor. menagon başladık. 6. gün kontrol sonra devam veya tamam. sigara içmiyorum, meyve yiyorum. başka ne yapayım??? bayağı heyecanlıyım kızlar yarın daha detaylı yazarım şimdi kaçtım.

benim eşim iki daka ben wc gidice bakamıyo be keşke benimkide sizinki gibi olsa nerde zaten kavgalarımız hep bu yüzden oluyor adam hiç anlayışlı değil bide ben bakıyımda bu kız banyosunu yapsın özel işini yapsın yok 6aydır ne dışarı çıkabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum banyomu bile o uyurken kaptı kaçtı yapıyorum şöyle kaynar suyla saatlerce banyo yapmayı özledim benim mıntıkaya herşey dahilde canım zaman buldukça
iğnelerin acısı geçecek canım hayırlısı olcak tabi bebişlerimiz bizimle allahın izniyle
hadi hayırlısı bilgecim allahım gönlündekini versin

kabristana gittim biraz dua ettim az ağladım rahatladım biraz geldim dünün üstüne iyi geldi dün evde gene ipler koptu bağıran bağırana her şeyin hayırlısı diyorum artık inceldiği yerden kopar ist lu terketmeye karar verdim en ucuz yer neresi kızlar ev kirası bakımından ekimden sonra gidecem buralardan kısmetse tabi engelim çıkmazsa en kötü ihtimal memlekette ev var giderim oraya kızım ve ben

herkese iy hafta baslangiclar

tuanaycigim büyük gün ne zaman tatlim?

Bilgecigim tedavin hayirli ugurlu olsun canim .

sevimcigim ne oldu kuzum yaa((???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…