Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. popom benim de ağrıyor Tuanay :))))

sevimcim ne oldu canım böyle? üzme kendini bazen ipler böyle gerilir yüksek volt elektrikle. inşallah atlatılır krizler canım.

ben de temizlik yapıyorum öptüm sizi.

iyi haftalar iyi arifeler ve iyi bayramlar:))

işlere yetişmeye çalıştıkça bitmiyor yahu
motor taktım sanki yarım yamalak deniz beyle yapıyoruz benim mıntıka temizliği ev temziliği de bitti kadınla beraber bende yaptım valla doğum öncesi yapılmıştı dipten..
çamaşır ütü de bitti şimdi bi tatlı kaldı akşam üstü o da..

kakamıza gelince dr parazit ve kültür testi tekrarı istemişti mail atmışlar onlarda temiz hepsi temiz çıkıyor ama hala çıkıyor kırmızılık biraz azaldı gibi ama var işte..
dr u aradık bi ilaç daha verdi 3 gün kullanıp arayacağız..sanırım bu gidişle bayramdan sonra da ege üniversitesinin tadına bakıp 1 haftada da orda yatacağız..dr bişeyi yok sağlıklı inan diyor ama neden kesilmiyor ..

oğluşum ilk defa bugun anlamlı gülmeye başladı gecenin 5 inde çığlık attım konuşurken gülüverdi hem de uzun uzun eşimde ne oldu diyor uykulu uykulu kalktı o da başladı gülmeye
sabah kalkınca da devam etti..anlıyor dinliyor takip ediyor artık:))bugun abimin doğum günü hiç unutmam artık bugunu:))

sevimcim Allah analı babalı büyütsün Allah olmayanlara versin inşallah

sevim niye bu adama üzüyor seni böyle neler çektin sen ya 9 ay ne sıkıntılar atlattın
inşallah düzelir canım herşey yoluna girer
bende bozuk atıyorum kaç gündür
bayram yarın
barışırız artık:))

iyiyim melekcim sen nasılsın paşa da iyi uyuyor bende işleri azalttım bakayım dedim size
bi daha gelemem çünkü:))

rüyan hayrolsun melekcim asaln güç kuvvet diye yorumladım ben yenilmediysen ne güzel gücüne güç katacaksın:))

kızlar bu arada tanışalı bir araya geleli 2 sene oldu
2009 un ağustos ayında burpun açtığı topikte tanışmıştım önce burp zasa bebing özlem elanaz sonra tuanay peşin sıra bütün arkadaşlarla
inşallah herkes hamile kalıp bebeklerine kavuşunca yeni bir sayfa açarız..

canım benim ağlaman rahatlaman iyi olmuş,sanırım babana gittin,nur içinde yatsın.ahh canım ahh,evdeki huzursuzuk çok zor seni anlıyorum,üstüne maddi sıkıntıyla birleşince bazen çekilmez hale geliyor ama sabret cnm düzelicek inşallah,mercanıda düşün,ama bakıyorsun düzelicek gibi değil,ozaman fazla çekip kendinide üzme.valla eşlerinyardımının olmaması çok zor.zafer elinden geldiğince yapmaya çalışıyor ama elinden gelmiyor adamın.artık haraketlendide yanına alıp gezdiriyor,içini dök cnm anlat rahatla.ALLAH yardımcımız olsun cnm.
bugün hic keyfim yok rüyamda aslanla bogustugumu gördüm kortktugumu hatirlamiyorum ama halen kendime gelemedim...

hayırdır cnm baktınmı ne anlama geliyor?

hepinizin arife günü kutlu olsun.bende bugün balkonu yıkarken ada'ya bağırdım,sonra kendimi çok kötü hissettim,ilk kez bağırdım ve çok korktu.biliyorum kötü annelik değil bağırmak ama ne biliyim içimden bişeyler koptu sanki.pskolojikmi ne üzüldükden sonra tüm dişlerim sızlamaya başladı ne alakaysaa.

buarada 5 gündür diyetteyim,spor yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum 1 kilo vermişim.:)devam edicem inşallah.eski halime dönmek için çok kararlıyım..

arabam geldi.bugün gidip oto koltuğunu taktırıcam,aldığım yerden,ama adayla nasıl giderim koltuğu olmadan bilemiyorum,yada zafer gider.bilmiyorum iştee.

tükan boş kalmış valla ,bayramda dahada kalır....
erkek kardeşimin doğum günüydü annemlerdeydik kutladık geldik
öpüyorum herkesi iyi geceleerr
nice yıllara inşallah
hadi hayırlııs güzel haber senden tuanayımdan sonra inşallah
neden böyle yapıyor ne zorluklarla oldu o bebek hiç mi düşünmüyor, sadece senden talepleri var kadın olarak bakımlı olmak ve eşine öyle görünemk en doğal hakkın bunları neden düşünmüyor ancak istiyor olmaz çok yanlış,

gel bize bakarım ben sana :)
şaka bir yana ne oldu ccanım ya çok sıkılmışsın belli...

bu arada sanırım ben bugün adet oldum kanamam var :)
ama ne kadar sürer bilemiyorum tabi

şekerlerrrrrrrrrrrr bayramınız kutlu olsun, şeker tadında olsun inşalahhhhhhh

selam kızlar,

aldığım ultra güçlü hormon iğneleri sayesinde bugun bayram temizliği bitmiştir. bir tek ütülenecekler kaldı. onları da hallettim mi tamamdır :))) ama tabanlarım zonkluyor cam bile sildim valla. karşımda çam ormanı var camların halini düşünmenizi rica ediyorum

kız uyuyana kadar kendime izin verdim sonra duş, sonra ütü ...

yarın evde yokum malum k.validelerde oluruz. kşama da kız orada kalırsa sinema yaparız. çok geç gelebilirim gelirsem.

HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. SAĞLIKLI HUZURLU NİCE BAYRAMLARA İNŞALLAH

benden de herkese iyi bayramlar annemlerde olurum giremem belki
çoluk çocuklarımızla daha nice bayramlara inşallah seneye herkes çocuğunu süsleyip püsleyip bayram kutlasın inşallah öpüyorum hepinizi

ooo canim ne güzel allah lardan saklasin tatlim benim

rüyan hayrolsun melekcim asaln güç kuvvet diye yorumladım ben yenilmediysen ne güzel gücüne güç katacaksın:))

sagol canim benim

zaman ne cabuk geciyor anlamiyoruz bile..

bilmiyorum canim tam olarak anlami ne korktugumu hatirlasam kolay olacakta ne anlama geldigini hatirlamiyorum malesef.

sende bu azim olduktan sonra herseyin üstesinden gelirsin sen tatlim

oohhh ne güzel herkes hazirligini yapmis ben haric imrendim vallaha...

iyi bayramlar canim

benden de herkese iyi bayramlar annemlerde olurum giremem belki
çoluk çocuklarımızla daha nice bayramlara inşallah seneye herkes çocuğunu süsleyip püsleyip bayram kutlasın inşallah öpüyorum hepinizi

insallah canim sizede iyi bayramlar...

tünaydinlaarrrr

Mübarek ramazan bayraminizi sevdiklerinizle beraber saglikli ve huzur icinde gecirmenizi dilerim.
Herkese iyi bayramlar.....

Hayatımız hep çifte bayram tadında olsun inşallah,hepimizin Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramı kutlu olsun,sağlıkla ve çoğalarak nice bayramlar kutluyalım inşallahhhh

Semracım,cnm arkadaşım,Zaferin doğumgünüde kutlu olsun hayatım,Zafer, seninle ve Adayla nice mutlu seneler geçirsin inşallahhhhhhh...

Bilgecim,tedavin hayırlı uğurlu olsun,menagonu ben göbekten vuruldum bu tedavide,ucunu değiştiriyorduk sadece.Allah bu emeklerin karşılığını mutlaka verir.Bize düşen sadece inanmak,istemek ve beklemek cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…