Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Melekcim,bence çok güçlü bir döneme girmek üzeresin,rüyan onun sinyalini vermiş,kraliçe sen olacaksın,aslan kralsa,melek de kraliçedir.Hayırlı bayramlar cnmmm...

tünaydinlaarrrr

Mübarek ramazan bayraminizi sevdiklerinizle beraber saglikli ve huzur icinde gecirmenizi dilerim.
Herkese iyi bayramlar.....

iyi bayramlar Melekcim. birlikte multu nice bayramlara :)))

Bilgecim,tedavin hayırlı uğurlu olsun,menagonu ben göbekten vuruldum bu tedavide,ucunu değiştiriyorduk sadece.Allah bu emeklerin karşılığını mutlaka verir.Bize düşen sadece inanmak,istemek ve beklemek cnm...

ben neden popodan yiyorum ya????enjektör alınmadı ben her gün hastaneye gidip vuruluyorum ((
hayırlısıyla her şey. kısmetimde varsa olacak.

bugun amcamın eşi hastaneye yatmış. 41 yaşında 2. tüp denemede tutmuştu. 6. ayı 1 gün geçmiş bugun ve kanama olmuş. hastaneden yatıyor. herşeyin hayırlısı. sağlıkla gelsin bebeklerimiz, bizi hiç bırakmayacak şekilde gelsinler. valla böylesi de cok korkunc. hamile kalmakla bitmiyor işte ((

hepinizi öptüm.

tünaydinlarrrrr

bayraminiz nasil geciyor?

Bizim burda hic bayram havasi yok malesef ve bayramlar bana agir geliyordu annemlere gittigmde abim cocuklarini görünce icim ciz ediyordu benim neden cocugum olmuyor diye ve gözlerimdeki yaslari zor tutuyordum annem babamda agliyorlardi ama bu bayram hic üzülmedim gülück sacdim annemlerin aglamasinida engelledim sonunda basardiiiim düsüncelerim pozitiflesdirdim:)))))))))))))))))

herkese mutlu huzurlu bayramlar..
herkes iyidir umarım bizde dün gezdik oğlumla ama akşma vakti gelince kanlı kakası fazlalaştı çok üzüldük dr u aradaık bir ilaç daha verdi 2 gün kullanacağız
bugun hep düzgündü ama az önce az miktarda da olsa vardı

öyle yorgun öyle yoğun oluyorum ki yazamadım hiç((eşim işe başlayınca iş bana kaldı zamanım olmuyo pek
albüme efe nin en yeni fotosunu yüklüyorum bakın teyzeleri ne kadar büyüdü benim paşam

slm canlarım biraz geç de olsa hayırlı bayramlar çoçuklar pcyi gene bozdu bu dayımların pcsi abim cumartesi geliyor ayın 14 de gidecekler bizde hiç bayram telaşı yok ilk kez bizim eve misafir gelmedi boşuz hehe ama evin kalabalığı zatı yeter diyceksizniz yeğenlerim mercanla zaman geçiriyor bende yemek ütü bulaşık çamaşır anam bahçeyle böyle geçti zaman işte değişiklik yok

sevimcim eski bayramlar yok ki artık
geldi de bitiyor bilebayram haa tatilcilerin tatili devam
eşimde dün gitti 5 gün nöbetçi evde pinekliyoruz
akşam serinlikte çıkarız dolaşmaya hem denizde hava alsın biraz

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.bizde evdeydik genelde pek bişey yapmadık,gerçekden bu bayram hiç ama hiçç bayram gibi değildi,acıyorum çocuklarımıza..

Selamlar herkese,kızlar dün gece çok hasta oldum ben.Kalp çarpıntısı,deli gibi üşüme,titreme...Sabahı zor ettim.İlaçta alamadım tabi.Şimdi de acayip halsizim,yatıyorum.Herkese mutlu bir gün diliyorum şekerler

kızlar geç de olsa bayramınız kutlu olsun
bizde dün gece döndük tatil bitti işler başlıyor
cmt ev taşıyacağız bir süre daha giremezsem merak etmeyin
umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…