Iyi aksamlar herkese elanazcim tasinmaisi benden sana gecti demek kolay gelsin kendini yorma sakin. Kizlar size bir bayram suprizim var ne mi soyluyorum.bugun embryo transferim gerceklestiiiii.. Aslinda sonucu akip hbr vermeyi dusunmustum ama dayanamadim.ondan bayramda yokum dedim.ins bu sefer yuzum guler rabbim yardim eder
Iyi aksamlar herkese elanazcim tasinmaisi benden sana gecti demek kolay gelsin kendini yorma sakin. Kizlar size bir bayram suprizim var ne mi soyluyorum.bugun embryo transferim gerceklestiiiii.. Aslinda sonucu akip hbr vermeyi dusunmustum ama dayanamadim.ondan bayramda yokum dedim.ins bu sefer yuzum guler rabbim yardim eder
uzun aradan sonra yine sizlerleyim eşim görevden döndü öncelikle eşime sonrada laptopa ve sizlere tekrar kavuştum ..lojman inşaatı henüz bitmediği için geçici taşındığımız yerede internet bağlatmadık...o yüzden sizlerden zaman zaman ayrı kalıyorum ...ama hepiniz her zaman aklımdasınız...sizlr sanki ayrılmaz bir parçam gibisiniz...
ela beni çok üzüyor yemiyor hiç bişey, yesede kuş kadar yiyor, 2 gündürde tüm yediğini kusuyor...ne yapıcam bilmiyorum...yarında böyle olursa dr yolu görünüyor bize...offffff batman 3 ayda yordu beni 4 yılnasıl bitecek burada bilemiyorum...
ayşennnnnn canım benim hatırlarsan bende çok üşüyorum diye seni aramıştım, üşüyenin oğlu olur derler hadi bakalım :))))
bebinggggg inanmıyorum sana canım ya çok sevindim, inşallah güzel haberler peşpeşe gelecek, ve bu kış sizleri takip edeceğiz :)
pınarım canım ya çok üzüldüm inşallah geçecek, sen şu süt işini hallet içme bakalım...
mavişim sen eklmişsin sandım baktım baktım ,sonra diğer mesajı gördüm :))) kafa mı kaldı demişsin ya valla doğru...
semram sen neler yaptın kuşummmm, bayramlar dediğiniz gibi ya tadı tuzu yok artık,hele yaza yaklaştı artık hiç olmaz ,çocuklar bayramı nasıl yaşayacak merak ediyorum valla
elacık sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik, taşınmış mısın ben mi öyle anladım?
nursim nerelerdesin sen ne zamandır kızıyordum valla.....
sevim senin işin hiç bitmez anacım allah sana güç versin......
bilge senin kartlar ne alemde çeksene nolurrrrrrr....
meleğim sen nasılsın fıstıkım....
burpum nerlerde ya girmedi ne zamandır özledim onu da....
sermestte yok nirdesinnnnnnnnnnnnn ......
mavicim bu sene çoğumuz taşındık gerçekten bu yılı taşınma yılı ilan edelim
Hayirli cumalar herkese.gunler nasil gecicek bilmiyorum cook korkuyorum.dua edin bana lutfen canlarim
bugün elayı dra götürücem sevimcim fışkırtarak kusuyor sanki reflü var elada....benim kız emmeyi bıraktı ama ben doğum sonu çok fena kilo almıştım batmanda sıcaklar ve elanın yememesine üzülmekten 7 kilo verdim tek sevindirici durum bu...ela 7.5 aylık oldu 7.5 kilo....dr kiloya takılma diyor bakalım bugün ne diycek dr değişikliği yaptık mecburen boyu gayet iyi uzuyorsa takıntı yapmayın diyor drlar ama gönül anlamıyor tabi....
canlarım bu gün çok güzel bi gün dün akşam kızmla dışarı çıktık gezdik ağlamadı sonra yemeğe gittik gene oynadı ağlamadı biraz masada huysuzlandı bizde yer sofrasına sedire geçtik yerlerde halının üstünde yuvarlandı gülücük saçtı ilk kez ordan kuzenime gittik gece döndük sabah gene mutlu kalktı yürüteçte kapının önünde oynadı 60lık mama içti uyudu inanmayacaksınız ama nazar değcek diye korktum ilk kez kendi nazarım dan hemde ay inş hep böyle olur sizi seviyorum dualarım sizinle allahımmmmmmmm ne olur beklediğimiz iki hobereyi bize ver bebekleri olanlara bebeklerinin sağlığını ver yemelerini ve gülücük saçmalarını sağla hamilelere kolay doğum nasip eyle hamile kalmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle
tuanay bebing önce onlardan güzel haber sonra burp bal melek bilgeye de sırasıyla nasip eyle mevlammmmmmmm
bu gün öykü mercan hanım ve eslem tam 6 aylık yarı yaşları yani allahım sizlerede nasip etsin
nurcihancım reflü varsa ondandır bence,düzelir inş..kusan bebekde ciddenn zor.Allah yardım etsin..drdan dönünce yaz cnm.
elifcim dualarımız sizle.fazla düşünmemeye çalış,haraketsizde kalma,açık hava yürüyüşleri yap,3ltsu iç en az olucak hayırlısıylaa..
mercan ve esleme maşşş..mercana 1tanede extradünden beri çok uslanmış,korkma annesi artık daha rahat ediceksin inşş..
bu arada 6ay kınasını yapmıomusunuzz?bide öyle bişey çıkarmışlar ayolll
anladım bitanem allah kolaylık versin ,ilbatum canım bugün temizlik var yarın taşınıyoruz canım
iş de yapamıyorum bal yapmaz arı gibi ortalıkta dolaşıyorum
ama sanki çok iş yapmış gibi de yorgunum niyeyse
sana da canım, allah gönlüne göre versin ......Hayirli cumalar herkese.gunler nasil gecicek bilmiyorum cook korkuyorum.dua edin bana lutfen canlarim
gezin tabi kızım mutlu olmuş bak demek ondanmış huysuzluğu, bizimki alıştı gezmeye çıkarmasak mızmızlanıyor :)bebingim çoooooooooooook sevindim gülüm allah yüzüne baksın inş bu sefer olcak allahın izniyle her şey geride kalcak tomurcuğumuzla yeni bir hayat yeni bir yaşam tedavin sonuçlanana kadar ne olur dönme ist da kal ve devamlı yat dinlen sakın gezme ananas ve kabak çekirdeği ye bula bilirsen böğürtlende ye dualarım seninle
tuanayım canım bebişlerimiz bizimle allahın izniyle önce senin güzel haberin sonra bebingin inş
elanazım sana kolay gelsin canım kendini ve oğlumuzu yorma tatlım şimdi senin çabuk yorulma dönemlerin başladı dikakt et canım
dünür sen oğluşunla bizim yerimize gez anam gerçi bizde başladık oleyyyyyyy
denizim sağlıklı maşallah yanlız annesinin sütü iyi yarıyor bu sebepten benimgibi zolanıyor sonra kakasında kan oluyor geçecek paşam
mavim eşinin işi hayırlı olsun tekrar oğluşun san geceleri bakcak daısı benim hasbaya
semram yeşimi beklersen oooo daha çok beklersin çık gel anam ada oynasın mercan bebekle
bilgenin kartlarını bende merak ediyorum güzel şeyler söylüyodu
nursim tekrar aramıza hoş geldin canım korkma bu topiğin çoçukları yemeyi pek sevmiyor eeee yerlerine anaları ve babaları yiyor maşallahları var örneğin ben camış oldum camış
burp hanım tatilde ohhhh yarasın
sermestim eslemle uğraşıyor inş sorun yoktur düzelmeler başlamıştır
anaaaaa:)))) canim coook sevindim hayirli olsun tatlim insallah bu sefer yüzün güler tatlim
hosgeldin canim seni tekrar aramizda görmek mutlu etti beni:)))))))
bomba gibiyim canim güzel haberlerde alirsak keyfime diyecek yok beni:)))
Sen nasilsin canim? batus emmeye basladimi geri?
hosgeldin canim allah kolaylik versin güzelim.
bencede bu sene tasinma ilani edelim bizde sene sonuna dogru tasinmayi düsünüyoruz bir aksilik cikmazsa
sagol canim sanada hayirli cumalar dualarim seninle kuzum:))
üzülme canim saglikli olsunda gerisi bos tatlim ama bizim bu topingin cocuklarida pek nazli bu kadar olmazki ya acaba sopami istiyorlar:)))))9
gözün aydin tatlim allah nazarlardan saklasin umarim bundan sonra hep böyle olur annesini üzmez....
allahim daha nice uzun ve saglikli ömürler versin canim
bu millet alem yaaaaa:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?