Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anam psoet verdım elıne oynasın dıye lokum posetını vermısım ıcınde bıkac tanecık kalmıs meger sen cadı ac dök üstü bası bı baktım bembeyaz lokumun nişastasına bulanmıs sebek yaramazlıklar pesınde koltuk altlarna sıkıstırp duruyor bacaklarını kollarını emeklme işinden cayıp yürüycek mi ne habire ayaga kalkma zıplama derdi cadalozum yaramaz oglan cocuklarına döndü hepten işimiz var

hmm bir de özel bi nedenden ötürü yasadgım biseyin tesirinden diyeyim hepinizden helallik istiyorum canlarım hakkınızı helal eder mısınz bana

ÇOK SEVİNDİM CANIM. İNŞALLAH BU SON DENEME SON BEKLEYİŞ OLACAK. GERÇEKTEN TAM BAYRAM SÜPRİZİ OLDU BİZE. DEVAMINI BEKLİYORUZ. :))))

BİRİLERİ "BİZ BURADAYIZ HOOOPPP" DİYOR OLABİLİR Mİ ACABA?????

beni sorarsanız popom kevgire döndü her yanı beze morluk içinde. midemi vurdu bu menagon. sizlere de oldu mu bilmiyorum. bugun 6.yı vuruldum yarın sabah kontrol var. sonra ya devam edeceğim yada aşılama günü belirlenecek. ben de bebing ve tuanay gibi gerginim. aldım hormonları yerimde duramıyorum terliyorum vs vs. haırlısıyla hepimizin yüzü gülsün inşallah artık.

akşam yine geleceğim. öptüm hepinizi.

dra gittik geldik ama dr muayene sonucu bişey bulamadı herşey gayet iyi dedi boyu normalden biraz uzun dedi oyüzdende kilosu az görünüyor dedi...inş bi idrar vericez alabilirsem tabi...sonra kusmasını takip et ona göre bakalım dedi dr...offff ne biliyim şaşırdım artık....

Sermestim benden yana helal olsun canim.ama noldu boyle.ozel demissin de yinede merak ettim hersey yolunda olsun. Bilgecim tup ilaclari mideyi mahvediyor helede hassassa.dayanican ins yrn guzel gelisme hbrlerini aliriz.

nurcihancım elanın iyi olmasına sevindim,kilosu hiç önemli değil,zaten belli bi süre sonra düzene giriyor,kilolu bebek zayıflayıp zayıf bebeklerde topalanıyor.kışa daha iyi olurr.

sermestcim tatilin umduğundan iyi geçmiş sevindim,kayınpederide halletmişsin,haketmiştir diye umuyorumeslemde zıplamalara tutunup kalakmalara başlamış,yakında yürüme çabaları başlar,Allah kolaylık versinözel demişsin o yüzden sormuyorum ama bi hakkım varsa helal olsun..

Sermestim hoşgeldin tatlım,bayramı şükür olaysız atlatmışsın,çok sevindim canımın içi...
Nursim canım çok geçmiş olsun kızın için,inşallah bir an önce geçer annesi,yeni bir diş geliyor olabilir mi acaba????Bazen böyle sıkıntılar yarattığını söylüyorlar...

Bilgecim,yaptır şu kontrolünüde,al kaliteli yumoşlarının haberini inşallah.Çektiğimiz acı,verdiğimiz emekler bize nur topu gibi bir evlat olarak dönsün inşallahhhh.......

Ben de şimdi iğnemi oldum geldim.Bugün 8.günüm.Az kaldı salıya.Çok heyecanlıyım.Kendimi her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum ama gönül hep olsun istiyor hayırlısıyla.Rabbim yüzümüze gülsün inşallah,sevinelim hep birlikte.

Öslemim daha dönmediniz mi siz bakayım memleketten??Şimdi dedeyle,babanneninde batudan ayrılması çok zor olacak,çok zorrrr

efe kucağımda çok yazamıyorum semestim helal olsun canım özel demişsin ama ben çok çok merak ettim

Sermestim benden yana helal olsun canim.ama noldu boyle.ozel demissin de yinede merak ettim hersey yolunda olsun. Bilgecim tup ilaclari mideyi mahvediyor helede hassassa.dayanican ins yrn guzel gelisme hbrlerini aliriz.

valla mı bende kızıyordum kendime abartıyorum herhalde diye ama gercekten sanki ikiye katlanıyor midem. şu an tedavi aşamaları yaşadığımız için sen ben ve Tuanay'a ithafen söylüyorum inşallah üçümüz de başarırız. bebeklerimiz de gelmeyi başarırlar :)

Bilgecim,yaptır şu kontrolünüde,al kaliteli yumoşlarının haberini inşallah.Çektiğimiz acı,verdiğimiz emekler bize nur topu gibi bir evlat olarak dönsün inşallahhhh.......

sabahtan doktorun yanında olacağım. öğlen yazarım gelişmeleri :) sizinki daha zahmetli canım. ama zaten önce onların haberini alıcaz. tuanay ve bebing'in bebiş haberini. :)))))))))))))))))))))))))))))))

sağlıklı olsun kusmasında kilosuna takılmıyorum artık aylardır alıştım...çok yaramaz bide hiç yerinde durmuyor dolayısıyla kiloda tutmuyor...biz daha diş çıkaramadık ama damaklar kemik gibi kaşığa tık tık ses çıkarıyor...

öperim teyzeleri memnuniyetle

nursim bizimki de çok yaramaz ayağa kalmaya yelteniyo ve çok düşüyo babam kızıyo müdahele etme çocuk düşe kalka büyür diye ama ben dayanamıyorum gölge gibi peşindeyim sana annemin lafını söyliym çok meşhurdur elleme yemiyosa yemesin ben şişman çocuk sevmem:))))))))
üzülme gelişiminde sorun yoksa
diş bizim de yok zaten hemen olmasın erken çıkınca zor olurmuş hem de geç çıkan diş daha sağlıklıymış 9.ayı falan beklesinler hem hava serinlesin de sıkıntı olmasın dişsiz dişsiz gülsünler bi süre daha:))))

şükür 2 resim ekleyebildim boyutu büyükmüş ondan olmamış bi bakın teyzeleri nasıl yakışıklı benim paşam maşallah ona
uyuyo ya aşkım depreşti
Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahh

tabi cnmm.haraketsiz çocukmu var allah aşkınaa yaaa,koltuklara tırmanıp konsolun üstüne çıkıp plazmaya asılıyor ada,kolyukları çektim ondan kurtuldum,az önce buzluğu aztım böreklik peynir çıkariim diye,ne göriim,1paket ıslak mendil,1yane ev terliği,vee kendi şapkası ve tül çorapları,donmuşlar resmen neara yapmış anlamadım.bugünde mutfak çekmecesindeki cam kaseyi almış,nasıl olduysa hafifucundan kırılmış,o parça ağzındaydı,nasıl korktum anlatamam yutucakdiye,resmen dudağım uçukladı:)napalım bu zamanları böylee..kazasız atlatırız umarım.bizz pazar günü yeşim teyzemize gidiyoruzzzzz aileceee,onun bahçesinde oynucaz,evinidee karıştırcassssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…