Iyi aksamlar herkese elanazcim tasinmaisi benden sana gecti demek kolay gelsin kendini yorma sakin. Kizlar size bir bayram suprizim var ne mi soyluyorum.bugun embryo transferim gerceklestiiiii.. Aslinda sonucu akip hbr vermeyi dusunmustum ama dayanamadim.ondan bayramda yokum dedim.ins bu sefer yuzum guler rabbim yardim eder
Selamlar herkese,kızlar dün gece çok hasta oldum ben.Kalp çarpıntısı,deli gibi üşüme,titreme...Sabahı zor ettim.İlaçta alamadım tabi.Şimdi de acayip halsizim,yatıyorum.Herkese mutlu bir gün diliyorum şekerler
Sermestim benden yana helal olsun canim.ama noldu boyle.ozel demissin de yinede merak ettim hersey yolunda olsun. Bilgecim tup ilaclari mideyi mahvediyor helede hassassa.dayanican ins yrn guzel gelisme hbrlerini aliriz.
Bilgecim,yaptır şu kontrolünüde,al kaliteli yumoşlarının haberini inşallah.Çektiğimiz acı,verdiğimiz emekler bize nur topu gibi bir evlat olarak dönsün inşallahhhh.......
Biz acıktık,gidelim yiyelim yemeğimizi,görüşürüz kızçelerrrrr
efe kucağımda çok yazamıyorum semestim helal olsun canım özel demişsin ama ben çok çok merak ettim
sağlıklı olsun kusmasında kilosuna takılmıyorum artık aylardır alıştım...çok yaramaz bide hiç yerinde durmuyor dolayısıyla kiloda tutmuyor...biz daha diş çıkaramadık ama damaklar kemik gibi kaşığa tık tık ses çıkarıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?