Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi arkadaşlık isteği göndericem onu kabul et gizli albüm listemdekilerden başkası göremiyo kabul et görürsün

ben de zayıflamak istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmm
zor bela 40 beden e düştüm o da bazı markalarda:))))bazısında hala 42 yim
38 beden olmak hayal mi artık ya bi 10 kilo versem olacak heralde:)))

herkese iyi geceler kızlar eşim yok minik erkeğimle uyumaya gidiyorum büyüse de koynuma alıp yatsam:))))

herkese iyi geceler kızlar eşim yok minik erkeğimle uyumaya gidiyorum büyüse de koynuma alıp yatsam:))))

iyi geceler
sayfalar dolmuş çok mutlu oldum
en çok da bebingimin transferine hayırlısı olsun Rabbim şimdi senin ve tuanayımın karnında 2 melek nasip etmiş olsun daha fazla da olabilir tabi.
ardından da bilgemize tabiki..

nursimcim hoşgeldin ben zaten dietteyim süt ürünü başlayıp riske atamam dün yine dr u aradım devam ediyor çünkü 3 hafta oldu dietteyiz ve özel mama yiyoruz yine de geçmedi azalma var ama..
bu arada bize 5800 gr civarıyız topiğin en çok yiyen çocuğuyuz galiba maşallah diyelim annem böylesöyleyince kızıyor bu arada biz mamamızı günde bir kereye düşürdük o da 70 cc..Allahıma bin şükür emziriyorum hatta gece emzirdikten sonra sağıyorum dolaba atıyorum gündüz veriyorum yetmediği yerde..çok kilo alması iyi değil ama dr doğum kilosuna göre bakıldığı zaman alması gerektiği gibi dedi..
salı günü kontrolümüz var ..ama nette okudum bir çok bebeğin 1 ile 3 ayı bulmuş bu durumun geçmesi..

sermestim benden de her türlü helal olsun ama bende merak ettim açıkcası ..geçen gün kızın durumuyla ilgili çok konuşmayacağım demiştin onunla alakalı mı acaba...bu arada kazasız belasız atlatmışsın kayınpeder evinde bayramı sevindim..istanbula neden gideceksin bi daha bitmedi mi ev işleri..

sevimccim çok sevindim kızınla iyi zaman geçirmene..inşallah böyle devam eder
semracım senin kız ne bulduysa atmış buzluğa maşallah bizim ki nasıl olacak acaba:))

Son düzenleme:
bizde babamızın yanına gittik bugun nöbetteydi 3 gündür pazartesiye kadar da gelmeyecek annemin tanıdığı vardı foçada annemi bıraktım sürpriz yaptık oğlumla babasına
denizle ilk defa yalnız araba kullandım yanıma aldım koltuğunu hiç üzmedi annesini uyudu durdu hep..babamızda çok sevindi ayrılamadık..ama geç kalamadık yollar çok kalabalık yazlık ilçesi olduğu için..yavaş gelmek zorunda kaldık dönerken..

iyi geceler mavicim al koynuna oğlunu yat ilerde karı koynundan bize gelemeyecekler:))

maşallah efe oğlan çok tatlı Allah nazardan korusun

ben de zayıflamak istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmm
zor bela 40 beden e düştüm o da bazı markalarda:))))bazısında hala 42 yim
38 beden olmak hayal mi artık ya bi 10 kilo versem olacak heralde:)))
başlayabilirin mavi ama sen nasılolsa işe başlayınca koşuşturmada veririsin annende yakın,sana sulu yemek hergün yapar,düzenli beslenirisn,bende ilk zamandan beri çok dikkat ettim,üstüne almadım hiç ama sporsuz olmuyormuş anladım artık spor yapıyorum.
tabi cnmm,büyüyünce alır seni koynuna merak etmee,bence şimdiden sarmaş dolaş yat oğlunla:)bu arada efe çok güzel bir bebek allah herkese nasip etsin..

denizcim maşşallah de annesi,bende seningibi bişey olmaz diye düşünsemde arada kendi nazarım değcek diye korkuyorum,yemeyen çocuk çok zor ne güzel bak denizde yiyormuş,zaten bellide fot.larında koca erkek olmuş maşşallah.artık mama vermemeye başlamışsın 70ccden bişey olmaz,bak adada öyleydi,ilk ay 1,5-2kilo almıştı,ama mama almadığı için korkma diyordu dr.umuz şimdi artık çok çıtır olmasada çokda kiloluda değil.bence sendoğruyu yapıyosun sütünüön plana çıkarmakla..2yıl emzirmek gerek hem bebek hemde senin sağlığın için,amaa 2yıl sonra nasıl brakır bilemicem:)))

Denizcim nasıl ön koltuğa aldın,bağladın koltuğunu diğilmi?allah korusun düşebilirdi,arka sağa bağla otokoltuğunu dışarları izleyerek gider,ağlamaz deniz paşa korkma,öne alma lütfen ani firen falan yaparsın bişey olurr mazallah..

meraklı gacılar sizi..denizcim o mevzuyda helallik bi taraf yoktu ki kuzum ondan ötürü değil
gördüğüm bi rüyadan cok etkilendim ve yaşamla ölüm arasındaki çizgnin ne kadar yakın oldgunu farkettim bir an
rüyalar anlatılmaz pek içerigi bana kalsın ama helallik almak gerek diye düşündüm hayatıma giren tüm insanlardan
öyle yani garip duygular tesiriyle söyledim :=)

Gunaydinlarrrr zasacim gidecek kilolar hic merak etme sporsuz olmaz iyi dusunmussun.on koltukta airbag yoksa yada kapatiliyorsa kemerle baglayabilirsiniz.sermestim bu kadar bile anlatman merakimi giderdi tesekkurler canim.burp nerde tatildemi saufalari birikti okunacak.gel artik.gulimusta gelmedi dimi bayramda.bilgecim guzel hbrini bekliyorum.

ne kınası anam yakam bari neresine kayganam olsaydı mıçına yakardık
maşallah kuzuma yürüyecek annesi
helallik konusuna gelince yanımda olsan döverdim seni ben böyle konuşmalarda çok kötü oluyorum tabikide helal olsun benden yana allah acı gün göztermesin
Bilgecim,yaptır şu kontrolünüde,al kaliteli yumoşlarının haberini inşallah.Çektiğimiz acı,verdiğimiz emekler bize nur topu gibi bir evlat olarak dönsün inşallahhhh.......
inşşşşşşşşşşş allahım ne olur ver bize güzel haberleri

inş canım

merhaba kızlar tatilden döndük tedaviden dolayı görüşemediğimiz arkadaşlarla görüşmeye başladık bugün arkadaşlar gelecek yarın ada mıncıklayacağım şimdiden tüm haftasonları doldu görümcemde amerikadan geldi anlayacağınız yoğun günler beklemekte bizi pazarteside iş başı bir alay iş bekliyor beni

topik harika haberler bekliyor bebing transferin hayırlı olsun bu sefer doğru yere yerleşecek bebişlerin ve daha önce hamilelik yaşatmış bir siklüsten gelen bebişlerin bu sefer kucağına gelecek
bilgecim seninde tedavin hayırlı olsun canım bilgenin kardeş yolda sen şimdiden nasıl başa çıkacağının planlarını kur
tuanayım 5 eylülmü büyük gün biliyorsun bana olan borçların birikti telefonunu 4 gözle bekliyor olacağım artık kendi haberini verme vakti geldi
denizim sana geçmiş olsun canım bayağı korkular yaşadın ama sonunda bir hastalık çıkmadı ya hepsi geçer canım
sevimim senin cadoloz çok cabbar çıktı ayol ne anne karnında rahat bıraktı ne doğduktan sonra akıllı bişi olacak belli kuduruk banyo bile aldırtmıyormuş sana baksana
özlemim batucuk nasıl çok gerilere bakamadım umarım iyisindir canım özledim özlemimi :)
nursim gelmiş hoş gelmiş
elanaz taşınıyormuş galiba hamile hamile ne zordur allah yardımcın olsun özlemde hamileyken taşınmıştı
sermest bir helallik durumu var hakkımın olduğunu sanmasamda helal olsun canım benim hayra yor rüyanı
gulimus bayramdan sonra tedaviye başlayacaktı inşallah herşey yolunda gider
meleğim hadi çak bir süpriz haber canım belinin durumunda bir gelişme varmı eşin iyileştimi

bana gelince kızlar çok ama çok iyiyim ilk evlendiğimiz yıllara döndük çocuk istemiyoruz ilk evlendiğimizdede çocuk istemiyordum şimdide istemiyorum kociş ovulasyon gak guk dedimi ağzını açtığına pişman ediyorum cocuk lafı çıktımı aman olmasın diyorum normale döndüğüme çok sevindim ben özümde böyle bir insandım tedavilerden ve doğal süreçten ümidi kesince gene özüme döndüm gelecekle ilgili planlarım var ama bunların içinde bir çocuk yok
dolayısı ile buraya eskisi kadar sık girmeyebilirim kızlar sizden anlayışınızı bekliyorum buradaki paylaşımlar çocuk ve tedavilerle ilgili dolayısıyla benim paylaşacak bir şeyim kalmadı ancak sizin dostluuğunuz için geleceğim kadınlar kulubüne girmek bana iyi gelmiyor eski yaşadığım tramvaları hatırlatıyor oysa ben tamamen sıyrılmak istiyorum herşeyden buraya girmediğim sürece iyi hissediyorum kendimi herşeyi unutabiliyorum ama girdiğim an tüm yaşadıklarım aklıma geliyor beni anlayacağınıza eminim asla sizi bırakmam onca paylaşımımız var sadece eskisi kadar sık giremem hepinizi öpüyorum canlar

burpum canım hoş geldin canım sen güzel haberlerini başarılarını anlat bize dularımız seninle çok zorlu bir süreç yaşadın dediğin gibi seni yıpratıyordur eminim rabbim sa güzellikleri versin her şeyin hayırlısı canım seni çok seviyorum ara sırada olsun bizi güzel muhabetinden mahrum etme

çıkmak zorundayım mercan uyurken yemeklerimi yapıyım abim gelcek akşama ne yapcağımıda bilmiyorumya uçakta yesin dedim anama anam sen iyice delirdin dedi ne yapıyım ya oda çok seçici et et et işkembe bu sıcakta adamın en sevdiği yemek

sağol semracım emzirme konusunda elimden geleni yapıyorum artık Rabbim en kadar izin verirse emzireceğim mama konusuna çok takılmıyorum aç kalırsa tabiki yiyecek sağlığı yerinde olsun yeter

koltuk meselesine gelince burdan annemle gittik arkaya bağladım ve yanında annem vardı
annemi arkadaşına bıraktım eşimin çalıştığı yer çok yakın ve ana yol değildi yavaş gideceğimi düşünerek yanıma aldım airbag konusunu bende biliyorum malesef airbag var önde ..yola ters çevirdim ana kucağını uyudu zaten ama arkaya koyamadım gözümün önünde olsun diye
biraz daha büyüse arkaya koyarım zaten yalnız çıkmıyorumya annem ya da eşim oluyor
Allah kourusun tabi olacak olduktan sonra yavaş giderken de olur..

burpcum kararına saygı duyuyorum ve seni rahatlatacaksa hiç gelme bile diyorum
belki iş kafanın rahatlaması hiç beklemediğin a nda getirecek sana bebişini
hayatta herşey planlı olmuyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…