başlayabilirin mavi ama sen nasılolsa işe başlayınca koşuşturmada veririsin annende yakın,sana sulu yemek hergün yapar,düzenli beslenirisn,bende ilk zamandan beri çok dikkat ettim,üstüne almadım hiç ama sporsuz olmuyormuş anladım artık spor yapıyorum.ben de zayıflamak istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmm
zor bela 40 beden e düştüm o da bazı markalarda:))))bazısında hala 42 yim
38 beden olmak hayal mi artık ya bi 10 kilo versem olacak heralde:)))
tabi cnmm,büyüyünce alır seni koynuna merak etmee,bence şimdiden sarmaş dolaş yat oğlunla:)bu arada efe çok güzel bir bebek allah herkese nasip etsin..herkese iyi geceler kızlar eşim yok minik erkeğimle uyumaya gidiyorum büyüse de koynuma alıp yatsam:))))
iyi geceler
sayfalar dolmuş çok mutlu oldum
en çok da bebingimin transferine hayırlısı olsun rabbim şimdi senin ve tuanayımın karnında 2 melek nasip etmiş olsun daha fazla da olabilir tabi.
Ardından da bilgemize tabiki..
Nursimcim hoşgeldin ben zaten dietteyim süt ürünü başlayıp riske atamam dün yine dr u aradım devam ediyor çünkü 3 hafta oldu dietteyiz ve özel mama yiyoruz yine de geçmedi azalma var ama..
Bu arada bize 5800 civarıyız topiğin en çok yiyen çocuğuyuz galiba maşallah diyelim annem böyel söyleyince kızıyor bu arada biz mamamızı günde bir kereye düşürdük o da 70 cc..allahıma bin şükür emziriyorum hatta gece emzirdikten sonra sağıyorum dolaba atıyorum gündüz veriyorum yetmediği yerde..çok kilo alması iyid eğil ama dr doğum kilosuna göre bakıldığı zaman alması gerektiği gibi dedi..
Salı günü kontrolümüz var ..ama nette okudum bir çok ebbeğin 1 ile 3 ayı bulmuş bu durumun geçmesi..
Sermestim benden de her türlü helal olsun ama bende merak ettim açıkcası ..geçen gün kızın durumuyla ilgili çok konuşmayacağım demiştin onunla alakalı mı acaba...bu arada kazasız belasız atlatmışsın kayınpeder evinde bayramı sevindim..istanbula neden gideceksin bi daha bitmedi mi ev işleri..
Sevimccim çok sevindim kızınla iyi zaman geçirmene..inşallah böyle devam eder
semracım senin kız ne bulduysa atmış buzluğa maşallah bizim ki nasıl olacak acaba:))
ne kınası anam yakam bari neresine kayganam olsaydı mıçına yakardıknurcihancım reflü varsa ondandır bence,düzelir inş..kusan bebekde ciddenn zor.Allah yardım etsin..drdan dönünce yaz cnm.
elifcim dualarımız sizle.fazla düşünmemeye çalış,haraketsizde kalma,açık hava yürüyüşleri yap,3ltsu iç en az olucak hayırlısıylaa..
mercan ve esleme maşşş..mercana 1tanede extradünden beri çok uslanmış,korkma annesi artık daha rahat ediceksin inşş..
bu arada 6ay kınasını yapmıomusunuzz?bide öyle bişey çıkarmışlar ayolll
maşallah kuzuma yürüyecek annesianam psoet verdım elıne oynasın dıye lokum posetını vermısım ıcınde bıkac tanecık kalmıs meger sen cadı ac dök üstü bası bı baktım bembeyaz lokumun nişastasına bulanmıs sebek yaramazlıklar pesınde koltuk altlarna sıkıstırp duruyor bacaklarını kollarını emeklme işinden cayıp yürüycek mi ne habire ayaga kalkma zıplama derdi cadalozum yaramaz oglan cocuklarına döndü hepten işimiz var
hmm bir de özel bi nedenden ötürü yasadgım biseyin tesirinden diyeyim hepinizden helallik istiyorum canlarım hakkınızı helal eder mısınz bana
inşşşşşşşşşşş allahım ne olur ver bize güzel haberleriBilgecim,yaptır şu kontrolünüde,al kaliteli yumoşlarının haberini inşallah.Çektiğimiz acı,verdiğimiz emekler bize nur topu gibi bir evlat olarak dönsün inşallahhhh.......
Ben de şimdi iğnemi oldum geldim.Bugün 8.günüm.Az kaldı salıya.Çok heyecanlıyım.Kendimi her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum ama gönül hep olsun istiyor hayırlısıyla.Rabbim yüzümüze gülsün inşallah,sevinelim hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?