Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burpcum canım sen nasıl istersen saygı duyarız ama sen hep bizimlesin,buranın bana kazandırdıkları en iyi dostlarımdansın.şuan için buna ihtiyacın var böyle olucak.ama umutsuz vakaadeğilsin bunu bilmeni isterim,zaferin biakrabası vardı kadın 48 yaşında defalarcaa tüp yaptırmıştı olmamıştı,son tüp bebek denemesinde hamile kaldı şuan 6yaşında haşere bi oğlu var,o kadın umutsuz vakaa değilse sen hiç değilsin,ben hep söylüyorum sana olucağına inanıyorum,kafanı rahatlattığın andaa,ummadığın zamanda gelicek meleğin.kafan rahat olsun dostum,sabrınsonu selametirr..

Burpum senin iyi mutlu olmani cani gonulden istiyorum.sen yine gel gecmisi okuma kendinden bize hbrler ver olur mu.cok ozletme kendini.

Burpum canım dostum,bir süre kkya girmemen iyi olabilir evet,ama zaten bizim dostluğumuz kkyla sınırlı değil artık.Bizim için burası sadece bir araçtı aynı noktada buluşmamızı sağlayan.İnşallah hayat sana mucizelerini sunarken,bize de tanık olma fırsatını verir.Herşey gönlünce olsun tatlı arkadaşım benim....

tekrar merhaba
burpum dönmüşsün iyi gelmiştir umarım aldgın kararın dogrulugunu en iyi sen bilirsin canım benm nasıl huzurlu mutlu olacaksan biz hep yanındayız ne zaman dersen hep orada olmaya haızrız yer mekan zaman mühim degil kalpler bir olsun yeter ki

denizim sen mi sormustn aksam yazamadm kızdan istanbul yolculklarmının bırı dugun var dgerı bayram ıkısının arası da yakın olunca pespese gitmiş olcam kuzucukla zor oluyor gitgel hep yollardayız dogdgundan berı bes kez uzun yol yaptık..bayramda arabayla gıtcez de dugune bir iki günlük gelcez ucakla gelelm dedık babamız olmasaydı hayatta bınmezdm bıdaha danacıgımla simdi topu ona atarm en azından

geldim geleli iş yapıyorm yoruldum valla yıka yıka bitmiyor camasırlar sil süpür yıgınla ütü var bir de oyy

Gunaydinlarrr iyi pazarlarrr
Zasacim burpumuzdeki bahce keyfi fotolarini merkala bekliyorum.

Tuanayim bugun itibariyle test yapsan belli olur kuzucuklarin hadi inssss:2:

Telefondan yazinca yanlis gulen surat cikmis

Elanazcim bugun tasiniyorsun di miiii kolay gelsin tatlim kendini yorma sakin

Bilge nerdeeeeeee hbr verecektiiii

iyi pazarlar herkese

yığınla çamaşır ütünün yorgunluğuyla geldim deniz deseniz huysuz kakasını zar zor yapıyor sabah onula bir ağlıcaktım
yarın hastaneye götüreceğim salı da kendi dr umuzla kontrolümüz var artık bir çözüm bulsunlar 1 ay oldu neredeyse arada kan da devam ediyor
paranoyak oldum çok fena kaka yapar yapmaz bezini açıyorum bez emdi mi rengi değişiyor çünkü hatta altına tek kullanımlık bez serip açıkta bekliyorum yaparken göreyim diye
annemle kavga ettik çok evham yapıyor muşum her kakada böyle şöyle diye ona çıkıştım bi de
off canım çok sıkkın eşimde yarın görevi varmış yalnız gidicem hastaneye

sermestim ben sormuştum canım
bu sene eslem kızla beraber leyleği havada gördünüz maşallah iyi yolculuk yaptınız:))

denizim cok iyi anlıyorum pskolojini hele böyle en cok anlamasını bekledigin insanlar yakınların annen evham yapıyorsun diyince insan hepten cileden cıkıyor ama ne yasadgını en iyi sen biliyorsun senle bu sürece tanık olanlar bile hatta emin ol eşin bile sen kadar farkında hissiyatında olamıyor durumun cok zor adı konamaması nedeni ne caresi ne bilinmeyişi anne olarak elinden bişey gelmemesi caresizlik hissi yıpratıyor cok canım ne dıyeyım insallah düzelirler hepsi de onlarla beraber biz de düzelir gecen benm annem de beni üzdü cok bazen insanlar sadece sussa daha cok yardımcı olacaklar inan neyse dualarm seninle canım Allah kolaylıgını cözumunu versın oglusumuza insallah

şifa recetem sifa gibi gelsin müjden artık gözüm yollarda

selamlar herkese,

dün nedense giremedim bir türlü. site izin vermedi bilmiyorum sizlerde de oldu mu.

cumartesi gittik doktorum tatildeymiş kankası muayene etti. pregnly zamanın gelmiş vurul dedi. doktorumla konustu vs vs. burada değil gelecek tüp bebek merkesinde olacak dedi. neyse iğneyi vuruldum bu sabah da eşim önden gitti örnek vermeye sonra saat 12.30 da aşılamam oldu. bu hepsinden daha cok acıdı. enjektör geri kaçısı engelleyen başlıklı çok beğendim dedi doktor. kadındı ama kendi doktorum daha güleryüzlü ben böyle soğuk kadın görmedim. duanı ettin mi gönderiyorum dedi. ede ede bir hal oldum. acımdan gözümden yaş geldi. ama değecek inşallah. eşimin değeri artmış. bilmiyorum nasıl olacak. gerginim. başım ağrıyor. 10 gün bekleyeceğim. sizlerle tabii.

herkesi öptüm. daha cok yazmak isterdim ama ilaç içeyim. akşama dinç kafayla yazarım geçmişi de okuyamadım.

Bilgecim,oldu da bitti maşallah diyorum,gerçekten maşallah.Hızlı gelişmiş herşey.Rüzgar gibi bir oğlun olsun o zaman cnm.10 dan geriye sayalım hep birlikte,güzel sonucu alalım inşallah...

burpum canım seni anlıyorum ama bizi güzel sohbetlerinden mahrum etmeyede hakkın yok ,seni özleriz biz....

pınarcım canım bazen annen dahi seni anlamaz anlayamaz, neler yaşandığını bizler biliyoruz ,onlara göre herşey gelir geçer,düzelir ,tamam öyle olacakta zaten ama yaşarken herşey çok daha zor işte bu süeçte anlaşılmak zor inşallah düzelecek git bakalım dr amca ne dyecek ,güzel haberlerle gel inşallah...

bilgecim aşılaman hayırlı olsun canım bol bol dinlen sıraya girdiniz bakalım :)))

ayşenim canım senin habere çooooooooook az kaldı ,ne olur yarın benide arayın artık evde yalnızım buraya girebilirim inşallah ......

bebing canım sende dinlen bak çok görüyorum seni buralarda :)

sevim dünürrrrrr senin işler bitmez anacım, ben oğlumu vermeyeceğim ha ,çocuğun kafası şişer sizin evde :)))))

mavi ve sermest size yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar dilerim, ben ücretsiz izne ayrılıyorum .....

elanazzzz taşındın mı allah kolaylık versin biliirm ne kadar zor olduğunu

semraaaa canım ada nasıl neler yapıyor? kocaman oldu artık maşallah....

meleğim canişkom sen nerelerdesin bakiiiiiiiiiim.......

bizde dün gece geldik ,yoldaydık, çooooook zor geçti bu kez yolculuk, batu hala emmiyor, mama almayıda bıraktı birşey yemiyor ya çıldırmak üzereyim, bizim bu topiğin bebeleri hep mi aynı ya

canlarım zaten beni en iyi siz anlarsınız zaten onun için paylaşıyorum
sermestim sen test yaptırmıştın sonuçları ne oldu?
mavicim sende süt alerji testi yaptırmıştın 1 haftaya çıkar demiştin ne oldu sonuç yazdıysan ben kaçırmış olabilirim

özlemcim inşallah düzelir yemeyen çocuk çok zor ama batu beyimiz biraz erken başlamış
ek gıdaya geçtin mi neler veriyorsun yazsana

Son düzenleme:
bilgecim şoktayım daha var diye beklerken olmuş bitmiş bile
hayırlısı olsun

topiğimiz 3 tane hobareyi çoktan haketti
inşallah peşpeşe gelsin güzel haberler

Son düzenleme:
bu arada özlem tek yalnız sen olmayacaksın
benimde annem 10 günlüğüne tatile gidiyor arkadaşının yazlığına
her sene haziran temmuzda giderdi bu sene doğumdan gidemedi
arkadaşı aradı bende git dedim gezsin biraz değişiklik olur diye inşallah en azından yemek yapabilirim:))

Iyi aksamlarr ozlemcim batuyu yol tutmustur belki hemen duzelir ins
Ay ben girmek istiyorum amaaaaa

Bilgecim masallah pek hizli olmus ben yumurtalara bakilcak saniyodum srn asilamayi olmusun hayirli olsun cnm ins guzel hbrin gelecek 10 gun sonra

Yatmaktan sikildim evimi ozledim zaten heryer heryerdeydi donunce cok isim var

Vakit gecmiyo kizlar bu sefer cok daha zor rabbim yardim etsin

Muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…