burpum canım seni anlıyorum ama bizi güzel sohbetlerinden mahrum etmeyede hakkın yok ,seni özleriz biz....
pınarcım canım bazen annen dahi seni anlamaz anlayamaz, neler yaşandığını bizler biliyoruz ,onlara göre herşey gelir geçer,düzelir ,tamam öyle olacakta zaten ama yaşarken herşey çok daha zor işte bu süeçte anlaşılmak zor
inşallah düzelecek git bakalım dr amca ne dyecek ,güzel haberlerle gel inşallah...
bilgecim aşılaman hayırlı olsun canım bol bol dinlen sıraya girdiniz bakalım :)))
ayşenim canım senin habere çooooooooook az kaldı ,ne olur yarın benide arayın artık evde yalnızım buraya girebilirim inşallah ......
bebing canım sende dinlen bak çok görüyorum seni buralarda :)
sevim dünürrrrrr senin işler bitmez anacım, ben oğlumu vermeyeceğim ha ,çocuğun kafası şişer sizin evde :)))))
mavi ve sermest size yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar dilerim, ben ücretsiz izne ayrılıyorum .....
elanazzzz taşındın mı allah kolaylık versin biliirm ne kadar zor olduğunu
semraaaa canım ada nasıl neler yapıyor? kocaman oldu artık maşallah....
meleğim canişkom sen nerelerdesin bakiiiiiiiiiim.......
bizde dün gece geldik ,yoldaydık, çooooook zor geçti bu kez yolculuk, batu hala emmiyor, mama almayıda bıraktı birşey yemiyor ya çıldırmak üzereyim, bizim bu topiğin bebeleri hep mi aynı ya