Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah mavişim ya olsunlar tabi ki bebiş olsun .... eee yarın seninkiler yolcu hadi gözün aydın kaç saat kaldı:)))

valla mart ayı yani miyav miyav her taraf:)))

abooo bihterde mi hamile hiç haberim yoktu bak:)))

bence bizim dikkatimizi çekiyor o yüzden takılıyoruz.....

yarın bayram yapıcam bayraaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
valla akşama yemek falan yapmıcam
okuldan gelince rahat rahat uzatıp ayağımı uyuklayarak tv izlicem
özledim evimi

oohhhhhhh bir dönüm bostan yan gel yat osman :)))) bak o günü bayram ilan et seneyede kutlarsın....:lepi:

valla bayram olacak bayram
yan gelip yatıcam rahat rahat sigara da içicem ooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızmayın bi rahat rahat içiym bırakıcam yine

özzleeeeeeeeeeeeeeeeemmmm
bahçe miiiiiiiii
mangal mıııııııııııııııı
bayılırım valla bayılırım
hava az daha ısınsın ve tanışalım
geliriz inşallah

canım cevabın için teşekkür ediyorum. hamillesin galiba rabbim san hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

valla yok öyle hak ettim falan geliyor zopa ona göre klava:

gel canım tabi ya mutlaka beklerim ....

özlemcim yok ya valla ben önceden onu yemem bunu yemem çok yapardım ama şuan herşeyi yiyorum iştahlı iştahlı..ama tavuğu zaten sevmiyorum napiim.ama sırf ada için 2 parça yedim.hey allahım annelik nelere kadirmiş...

mavicim yarın hobereyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaparsın artık..oh süper.1 ün sonrada hafta sonu yat dinlen işte.

valla öyle semra
yarın benim günüm:)))))
ama ev leş gibi hafta sonuna bi temizlik ister
temizledi güya ama görünen yerleri süpürdü
dip köşe temizlemek lazım
olsun ama şikayetçi değilim ben temizlerim kendi evimi

kızlar bir kafa uzatayım dedim 21 ine kadar tekleyeceğim affola kızlar idare edin beni :))))
,semra ticker çok cici olmuş adamıza yakışır olmuş bayıldım
özlem geçmiş olsun tatlım
bebingim cadolozunun bilgisayarımı bozuldu
mavicim kurtuldunmu kaynanatörden allah kavuşturmasın inşallaaahhhhhhhhhhh :))))))))) bi sebeple uzak olsun :)))) eki eki
bir sayfacık okuyabildim denizcim gamzecim tuanaycım nursimcim nbnh ys88 hepinize muck umarım herşey yolundadır böyle yarım yamalak girebileceğim malesef bu aralar

burpcum canım hoşgeldin serginin beğenilmesi çok güzel sen işlerine bak.... başarıların artarak sürer inş canım...

simtemcin ben 2 aşılama yaptırdım bende hiç bi sorun yok eşiminde sperm sayısı 100 milyon üzeri bana aşılamada 36 milyon verildi ama olmadı sende olurmu bilemem tüp bebekten şans çok düşük ama burda semracım var o ilk aşılamada hamile kalmış yani allaha kalmış bu olaylar olacaksa rabbim 1 taneyle veriyo zaten... maliyet ise kullandığın ilaca iğneye göre değişiyoben 2sindede yaklaşık 1000 lira harcadım canım 2 aşılama 2000 lira verdim....

off valla yorgunluktan yatağa zor amıştım kendimi erken uyuyacaktım ne mümkün şöyle bir size gözükeyim dedim 45 dk. kadır uykulu gözlerim pörtledi kızlar siz bağımlılık yapıyorsunuz vallahi :)))) geçmişi okudum hehe benden bişi kaçmaz ona göre eki eki

ohh nursimcim sendeki değerlere göre sen kendiliğindende hamiş kalırsın inşallah alırız güzel haberini

ben yatayım yarın çok yoorucu bir gün beni bekliyor yataktan kalkamıyorum sonra öpüyorum hepinizi iiyi geceler tontiler

alsanaalsanasmile
zopayı hak ettim ama annişimin suçu kociş gidince beni yanında istiyor oraya buraya götür diyor..bugün uyuyorum aradı beni bilmemnereye götür(gezmek,pazar,çarşı,yün almak v.s.) kalk çabul gel (aslında bahane yanında istiyor beraber kalalım diye)kalktım duş aldım hazırlandım pc yi bile açmadım neyse dedim akşam üstü gelirim ordan başka arkadaş aradı eşi seyahate gitmiş biliyor benimkide yok hadi gel..oraya gittim 1 saat oldu geleli vallaha dedim benim kocalarım(siz oluyorsunuz) merak etmiştir kendi kocam bile gezmekte aradı öğrendi net olsaydı girecektim ama yoktu..
bu arada muhabbeti kaçırmışım..
o kadar özleşmişizki canlarım benim
bebişim benim annem biliyorsun yalnız işleri hastane postane bazen gezmek bensiz yapamıyor bende kıramıyorum benim işim o yüzden bitmiyor abim var ama o da çalışıyor herşeyine ben koşuyorum beraber kalalım diyorum kalmıyor bende kal diyor orda net yok bende ondan kalmıyorum anlayacağın yıllarca o bana baktı şimdi ben ona bakıyorum çocuk gibi..
cuma günü memlekete götüreceğim anneannemin mezarlığına babamla ayrıldığından beri gitmiyordu içinden gelmiyordu o taraftan birini görecek diye..cuma götüreceğim günü birlik zaten sabah gidip akşam geleceğiz dayıma da uğrarız..yarın evdeyim birşey çıkmazsa...ama cuma izin istiyorum.örtmenim yoklama da izin yazsın bana..ya da gece öğrenimine kayıt olayım:))ama böyle de yalnız tek başına çekilmiyor..
hepinizi seviyorum...

mavicim yarın oh diyeceksin şimdiden gözün aydın benim yerimede iç cigara aman kızlar duymasın zopa gelecek..
sevimcim inşallah tutmuştur aşılaman sonucu bizede yaz..
nursimcim sizin değerler çok iyiymiş değmesin bizim 35 milyonun üstüne çıkmadı hiç..
şu yasa için baya uğraşıyorlar dava açılacakmış galiba.. benim açtığım mail topiğinide site yiönetimi sabitlemiş çok sevindim destek oluyorlar bize de..
eşime de kesinleşti dedim küfür ediyor allah onlarında başına versin diyor onlara verse ne olacak ki gidip yurt dışında etdavi olurlar...
allah yüzümüze baksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…