Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilgecim,oldu da bitti maşallah diyorum,gerçekten maşallah.Hızlı gelişmiş herşey.Rüzgar gibi bir oğlun olsun o zaman cnm.10 dan geriye sayalım hep birlikte,güzel sonucu alalım inşallah...

canım sağol güzel kalplim benim. önce senden gelsin müjdemiz hayırlısıyla. hakikaten cabucak oldu. bizim elimizde 5 menagon kaldı (( hemen çatlatma dedi yumurta kocaman olmuş diğerleri de dana kadar olursa iptal ederim dedi biz de koştur koştur vurdurduk pazar pazar sessiz sakin kimseye haber etmeden gitmek zorunda kaldık. bir tek biz vardık zaten. şans mı kader mi bilmiyorum kendi doktoruma bile nasip olmadı son aşılamam.

özlemcim çok teşekkür ederim. oğluşun yolculuktan sarsılmıştır belki hemen korkma. inşallah kalıcı olmaz bak bana 6 yıldır mahvoldum yemeyen çocuğun her yaşı problem.

bilgecim şoktayım daha var diye beklerken olmuş bitmiş bile
hayırlısı olsun

topiğimiz 3 tane hobareyi çoktan haketti
inşallah peşpeşe gelsin güzel haberler

ben de şoktayım iğneye devam et desin diye dediği gün kontrole gittik hem kendi yoktu hem de yumurta kocaman olmuş devam değil tamam dedi. telefondan olaya katıldı :)) çatlatma ve bir pazar günü kadın doktorda acılı aşılama tecrübesi. dilerim emeklerimizin karşılığını alırız. sen de anneni yolcu etmişsin Allah kavuştursun tatlım. oğluşunun ayacıklarından öpmeye devam ediyorum.

Bilgecim,oldu da bitti maşallah diyorum,gerçekten maşallah.Hızlı gelişmiş herşey.Rüzgar gibi bir oğlun olsun o zaman cnm.10 dan geriye sayalım hep birlikte,güzel sonucu alalım inşallah...

canım sağol güzel kalplim benim. önce senden gelsin müjdemiz hayırlısıyla. hakikaten cabucak oldu. bizim elimizde 5 menagon kaldı (( hemen çatlatma dedi yumurta kocaman olmuş diğerleri de dana kadar olursa iptal ederim dedi biz de koştur koştur vurdurduk pazar pazar sessiz sakin kimseye haber etmeden gitmek zorunda kaldık. bir tek biz vardık zaten. şans mı kader mi bilmiyorum kendi doktoruma bile nasip olmadı son aşılamam.

özlemcim çok teşekkür ederim. oğluşun yolculuktan sarsılmıştır belki hemen korkma. inşallah kalıcı olmaz bak bana 6 yıldır mahvoldum yemeyen çocuğun her yaşı problem.

bilgecim şoktayım daha var diye beklerken olmuş bitmiş bile
hayırlısı olsun

topiğimiz 3 tane hobareyi çoktan haketti
inşallah peşpeşe gelsin güzel haberler

ben de şoktayım iğneye devam et desin diye dediği gün kontrole gittik hem kendi yoktu hem de yumurta kocaman olmuş devam değil tamam dedi. telefondan olaya katıldı :)) çatlatma ve bir pazar günü kadın doktorda acılı aşılama tecrübesi. dilerim emeklerimizin karşılığını alırız. sen de anneni yolcu etmişsin Allah kavuştursun tatlım. oğluşunun ayacıklarından öpmeye devam ediyorum.

iyiakşamlr herkesee..az önce geldik,bugün güzel bir gün geçirdik,burpum sağolsun bizim için çok hazırlık ypmış,çok yedimm,azcık diyeti bozdum gibi ama akşam 50mekikle kurtarırım gibi:)

özlemcim sağol cnm iyiyiz,tabi büyüdü artık çok şükür,Allah hepinize göstersin bugünleri..

tuanaycım evet bugün güzel bir gündü,keşke hepbirlikde olabilme şansımızda olsaa..

amaaaaaa az kaldııı meleğimin gelmesine yılbaşında birlikde olucaz inşallah..

vayyy 7 kişi diyor ziyaretçi kim bizden mi acaba
uzun zamandır böyle kalabalık olmamıştı

oo afiyet olsun semracım burp nasıl iyi mi?

bilgecim acılı olmuş ama inşallah sonu hayırlı olacak annem gitmedi daha yarın sabah ben doktora o otobüse:))
ama şimdiden teşekkür ederim canım çok sağol

oğlum yanımda acıdan kıvranıyor
uyuyordu uykusundan uyanıyor
gene kaka savaşında Allahım sen yardım et bize

sermestim duaların için Allah razı olsun canım çok ihtiyacımız var dualara

kızlar bizde taşındık temizlikçi kadın sağolsun genel olarak yerleştik
ama yapılacak daha çok iş var bende çok yapamıyorum
ayakta kalınca belim ağrıyor tatilden dönüşün yorgunluğunu bile atamadım üzerimden
özlemcim dediğin gibi taşınmak zor iş
çarşamba günü de şeker testim var umarım yüksek çıkmaz
bebingcim sende dinlen canım bebiş güzel güzel tutunsun

oo afiyet olsun semracım burp nasıl iyi mi?

bilgecim acılı olmuş ama inşallah sonu hayırlı olacak annem gitmedi daha yarın sabah ben doktora o otobüse:))
ama şimdiden teşekkür ederim canım çok sağol
iyi canım,çok iyi..
oğlum yanımda acıdan kıvranıyor
uyuyordu uykusundan uyanıyor
gene kaka savaşında Allahım sen yardım et bize

sermestim duaların için Allah razı olsun canım çok ihtiyacımız var dualara

yaa canım çok geçmiş olsun,kabızlık sorunumu var acabaa,ondanda kan geliyor cnm,çatlak var bence daha öncede söylemiştim,çok acılı oluyor,doğumdan sonra bende yaşadım gece uykudan uyandırıyordu ağrısı,ALLAH yardım etsin denizimeeeeeee.yaa bana doktor bi ilaç vermişti,şekerli şerbet gibi,kabızlığa iyiymiş,emzikli kadın ve bebeklere özel,kabız olmazsa kanda olmazz.ağrıda

elanazım bende çıkmadıysa sende hiç çıkmaz emin ol:))
bugun yürüyüşe çıktık denizde arabasında arkadaş eski kilona dönmüşsün dedi
yok dedim ya daha çok var
ama şişlikler indi tabi

şeker çok kilo alakalı değil ama ben çok yemiştim tatlı hamurişi falan
daha fazla kalamayacağım deniz huysuzlandı
yıkayıp yatırayım rahatlasın biraz

iyi geceler iyi sohbetler

Zasacım,burpuma misafir giden yaşadı bence de,ama kesin 2 kilo alıp geri döner.Kimbiliir neler yaptı,tahmin bile edemiyorummm...

hayırlı olsun elanazcım.yeni evin.taşınmak zor evet yaa..şeker testin sorunlu çıkmaz inş..

Denizcim hala teshis konmama cok can sikici. Kabizliktan olmaz dimi kan.inek sutu alerjisinden oluyo saniyordum bu kan durumunu.Allah yardimcin olsun tez vakutte iyilessin denizoglan.
Anneciginede iyi tatiller biraz dinlensin o da.

Zasacim adanin burple keyfinin fotolari vardir ins.meleklere mi gidiyorsunuz yeni uilda ne guzel

Pınarım,bu hafta denizi görmeye geleceğim Allah izin verirse,sen şu dr kontrollerini yap,için rahatlasında,sonra mıncıklayım şu tosbağayı:))

=TUANAY;20756359]Zasacım,burpuma misafir giden yaşadı bence de,ama kesin 2 kilo alıp geri döner.Kimbiliir neler yaptı,tahmin bile edemiyorummm...[/QUOTE]
eveett evett ayneeeenn,neler yapmıştınelerrrr anlatamammaammmmm,hamişler canınız çekmesinnnnnnnnnnnnnnnn:))

var cnm koyucam gece.melekler bize geliyorlar cnm,2-3günlüğüne..

Elanazım,cnm arkadaşım,güle güle oturun evinizde.Öslemimde yeni ev yeni bebek yaptı,siz de öyle.Bebingim de yeni ev yeni bebek yapacak.Ama önce apar topar evi yaptı,bebeğini de alıp öyle keyif yapacak yeni evinde inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…