Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

denizcim şeker olayı belli olmaz ben pko dan dolayı riskli gruptayım
inşallah deniz oğlanın da kontrolleri iyi çıkar

sağol canım heyecanla önce senden sonra bebingden ve bilgeden güzel haberler bekliyorum

tuanaycım ve bebingcim hamiş adayları dinlenin artık
bende biraz oyun oynayıp uzanayım yorulmuşum çok

Evet canım salı günü,az kaldııııı!!!

çok heyecanlıyım ben de .. en azından Tuanay'ın müjdesiyle direncim artar da beklerim 10 gün :))) kızım da nasıl kuduruk energizer pil firmasını arayayım diyorum reklamlarında benimkini oynatsınlar. hakkını verir yani.

sağol canım heyecanla önce senden sonra bebingden ve bilgeden güzel haberler bekliyorum

senin duaların kabul olur enerjin bizi bulur. inşallah diyorum tüm kalbimle. hakkımızda hayırlısı.

oo afiyet olsun semracım burp nasıl iyi mi?

bilgecim acılı olmuş ama inşallah sonu hayırlı olacak annem gitmedi daha yarın sabah ben doktora o otobüse:))
ama şimdiden teşekkür ederim canım çok sağol

sizin güzel desteğinizle lay lay lom geçti günler. ikinci aşılamanın negatifliğinden sonra ne zor gelmişti beklemek bugunleri. sonunda geldi çattı şıp diye oldu inan psikolojimi hazırlamamıştım. herşey farklı oldu. planladığım gibi gitmedi. sonu umduğumuz gibi olsun bari

özlemim hoş geldin canım
tuanayım gel ben sana 5 kilo aldırırım o potansiyel var bende
semracım afiyet şeker olsun ama hiçte fazla yemedin
ada balının bal suratı hala gözümün önünde maşallah ona
elanaz hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun
bilgecim aşılaman hayırlı olsun bu ay 3 hobarey patlayacak sen bebing ve tuanay
tuanay sen nasıl dayanıyorsun test yapmadan beni arayıp kudurtuyordun sen nasıl sabrediyorsun bence sen yarın bir hobarey çakacaksın bize salıyı beklemezsin kudurtmak gibi olmasın ammmaaaa :)))))
mavi ve sermest başlıyor başımızın belaları offf herşey silbaştan benim dersler 26 eylülde başlıyor hepimize kolay gele bu sene dersim çok inşallah programı istediğim gibi ayarlayabilirim
denizim kilo vermene çok sevindim bak aniden aldın aniden verdin işte denizoğlanda sağlığına kavuşur biran önce bir sorun olsa çoktaaan çıkardı zaten nazarbozanı o oğlanın dert etme sen
ben yarın iş başı kızlar öptüm siizi

zasacım siz nargile içmediniz ama bizim içimizde kaldı şimdi bahçede nargile tüttürüyoruz :))))))))))))))

afiyett olsunnn şekerimmm:)birrr kezde benim için iç.valla ona yer kalmadı:))zafer bu saatte atıştırıdı,o bile mutfağa girmediyse demekki annenin elinden almışşsın/hahahahahah soylenme kadina bo;unaa ada b'le son yedigi tuzlu muffinden sonra mammmaaa demeyi kesti/hhahahah

tabiki paylaşacağız canım ya yoksa yeriz kafayı :)
çok erken oldu gerçekten, 2-3 gündür böyle inşallah uzun sürmez
ben daha ek gıdaya geçmedim hafta içi aşısı var dr amcaya sorarız ne yer diye o zaman yazarım sana canım
bilgecim şoktayım daha var diye beklerken olmuş bitmiş bile
hayırlısı olsun

topiğimiz 3 tane hobareyi çoktan haketti
inşallah peşpeşe gelsin güzel haberler
kesnlikle hak ettikkkkkkkkkkkk
annen için iyi olmuş ama sen ne yapacaksın bakalım, yanında biri olupta ayrılınca çok zor oluyor, ben şimdiden kaynanamı aramaya başladım :)
sanmıyorum canım ya birkaç gündür böyle malesef, sen yat az kaldı, neeeee eve gelince iş mi yapacaksın yemezlerrrrrrrrrr yatacaksın...
yemeyen çocuk çok zormuş 3 günde öğrendim, yolculukla alakalı değil inşallah geçer.......
iyiakşamlr herkesee..az önce geldik,bugün güzel bir gün geçirdik,burpum sağolsun bizim için çok hazırlık ypmış,çok yedimm,azcık diyeti bozdum gibi ama akşam 50mekikle kurtarırım gibi:)
bende spora başlıyorummmmm yarın yürüyüşe çıkacağımmmmm :)
inşallah bizde görürüz bu günleri......
vayyy 7 kişi diyor ziyaretçi kim bizden mi acaba
uzun zamandır böyle kalabalık olmamıştı
bende kaçırmışım bak.....
oğlum yanımda acıdan kıvranıyor
uyuyordu uykusundan uyanıyor
gene kaka savaşında Allahım sen yardım et bize

sermestim duaların için Allah razı olsun canım çok ihtiyacımız var dualara

kıyamam canım benim allah yardımcınız olsun canım....

bu arada Burpcum tez elden kendine yönünü çizmiş doğrusu dirayetine bir kez daha hayran kaldım. hayat senin hayatın canım benim. ben üzüntüsüne saplanıp kalanlardanım mesela seni böyle görünce imrendim. gönlğnden geçenler gerçek olsun Allah size sağlık mutluluk versin.

kadın azda olsa halletmiştir canım sende kendini çok yorma emi, taşınmak neden zor hiçbir işini kendin istediğin gibi yapamıyorsun el ne yaparsa o ,o da içine sinerse.....
evet bazılarının evle bağlantısı oldu :)))) inşallah bebingte alıp gelecek bebeğini....
denizcim şeker olayı belli olmaz ben pko dan dolayı riskli gruptayım
inşallah deniz oğlanın da kontrolleri iyi çıkar
hiç öyle düşünme bendede pko vardı ama şükür çıkmadı ,sendede çıkmaz inşallah...
Evet canım salı günü,az kaldııııı!!!
ben niye 6sı diye hatırlıyorum ya ....
sen ver seninkini reklama da kazansın bol bol geleceği rahat olur :)))))

sonu güzel olsun canım ya boşver sen dinlenmene bak...
hanaaaaa benim sana asla gelmemem gerek bu kilolarla yersem ne olurum
zaten kilo veremeyen bir akrep nalan kaldı ((( birde bennnnnnnnnn
çıtır olayım yaza gelirim bak :)
vermem gereken neredeyse 1 insan kadar kilo ya çok üzgünümmmmmmmm((
yarın yürüyüşe başlıyorum kısmetse

zasacım siz nargile içmediniz ama bizim içimizde kaldı şimdi bahçede nargile tüttürüyoruz :))))))))))))))
ohhhhhhhhhh keyfe bak ,burası çok soğuk ya elazığ sıcaktı ne güzel....

kafaya bak ya 6 sı zaten salı değil mi, ben neden yarın diye biliyorum
offfff offffff kafa mı kaldı ki?

Burp 3 hobarey kehanetinde bulundu. tüm kalbimle olmasını diliyorum :)))

bebing ben de yumurtalarıma bakılacak diye gitmiştim. kutu duruyor hala. amanın bir telaşla doktorumu aradı kontrolü yapan arkadaşı. hemen vurul çatlatmayı dendi ondan sonra madem durum bu arkadaşım yapacak aşılamanı dedi kel doktorcum. iyi bari kısmet dedim. ve bugun kimsenin şüphesini çekmeyecek sekilde görümcemin üst sokağındaki tüp bebek merkezinde oldu bitti :) Allahtan dün gitmiştik k.validemlere. biz bu sefer olursa biraz saklamayı düşünüyoruz. o yuzden kaçakçılar gibi etrafa baka baka girdik merkeze çok komikti.

benim minik kuzum bugün 4. ayını doldurdu maşallah paşama.....
tosun değil cılız paşa benim oğlan :)))

sağol canım sana da öğrencilerinle kolay gelsin

ilbatum canım demek sende de pko vardı unutmuşum
inşallah bende de şeker çıkmaz
Batunun beslenmesi de yolculuktan etkilenmiştir canım
umarım en kısa zamanda düzenine geri döner

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…