elanazım bende çıkmadıysa sende hiç çıkmaz emin ol:))
bugun yürüyüşe çıktık denizde arabasında arkadaş eski kilona dönmüşsün dedi
yok dedim ya daha çok var
ama şişlikler indi tabi
şeker çok kilo alakalı değil ama ben çok yemiştim tatlı hamurişi falan
daha fazla kalamayacağım deniz huysuzlandı
yıkayıp yatırayım rahatlasın biraz
iyi geceler iyi sohbetler
Elanazım,cnm arkadaşım,güle güle oturun evinizde.Öslemimde yeni ev yeni bebek yaptı,siz de öyle.Bebingim de yeni ev yeni bebek yapacak.Ama önce apar topar evi yaptı,bebeğini de alıp öyle keyif yapacak yeni evinde inşallah...
Evet canım salı günü,az kaldııııı!!!
Evet canım salı günü,az kaldııııı!!!
sağol canım heyecanla önce senden sonra bebingden ve bilgeden güzel haberler bekliyorum
oo afiyet olsun semracım burp nasıl iyi mi?
bilgecim acılı olmuş ama inşallah sonu hayırlı olacak annem gitmedi daha yarın sabah ben doktora o otobüse:))
ama şimdiden teşekkür ederim canım çok sağol
tabiki paylaşacağız canım ya yoksa yeriz kafayı :)canlarım zaten beni en iyi siz anlarsınız zaten onun için paylaşıyorum
sermestim sen test yaptırmıştın sonuçları ne oldu?
mavicim sende süt alerji testi yaptırmıştın 1 haftaya çıkar demiştin ne oldu sonuç yazdıysan ben kaçırmış olabilirim
özlemcim inşallah düzelir yemeyen çocuk çok zor ama batu beyimiz biraz erken başlamış
ek gıdaya geçtin mi neler veriyorsun yazsana
kesnlikle hak ettikkkkkkkkkkkkbilgecim şoktayım daha var diye beklerken olmuş bitmiş bile
hayırlısı olsun
topiğimiz 3 tane hobareyi çoktan haketti
inşallah peşpeşe gelsin güzel haberler
annen için iyi olmuş ama sen ne yapacaksın bakalım, yanında biri olupta ayrılınca çok zor oluyor, ben şimdiden kaynanamı aramaya başladım :)bu arada özlem tek yalnız sen olmayacaksın
benimde annem 10 günlüğüne tatile gidiyor arkadaşının yazlığına
her sene haziran temmuzda giderdi bu sene doğumdan gidemedi
arkadaşı aradı bende git dedim gezsin biraz değişiklik olur diye inşallah en azından yemek yapabilirim:))
sanmıyorum canım ya birkaç gündür böyle malesef, sen yat az kaldı, neeeee eve gelince iş mi yapacaksın yemezlerrrrrrrrrr yatacaksın...Iyi aksamlarr ozlemcim batuyu yol tutmustur belki hemen duzelir ins
Ay ben girmek istiyorum amaaaaa
Bilgecim masallah pek hizli olmus ben yumurtalara bakilcak saniyodum srn asilamayi olmusun hayirli olsun cnm ins guzel hbrin gelecek 10 gun sonra
Yatmaktan sikildim evimi ozledim zaten heryer heryerdeydi donunce cok isim var
Vakit gecmiyo kizlar bu sefer cok daha zor rabbim yardim etsin
Muckssss
yemeyen çocuk çok zormuş 3 günde öğrendim, yolculukla alakalı değil inşallah geçer.......canım sağol güzel kalplim benim. önce senden gelsin müjdemiz hayırlısıyla. hakikaten cabucak oldu. bizim elimizde 5 menagon kaldı(( hemen çatlatma dedi yumurta kocaman olmuş diğerleri de dana kadar olursa iptal ederim dedi biz de koştur koştur vurdurduk pazar pazar sessiz sakin kimseye haber etmeden gitmek zorunda kaldık. bir tek biz vardık zaten. şans mı kader mi bilmiyorum kendi doktoruma bile nasip olmadı son aşılamam.
özlemcim çok teşekkür ederim. oğluşun yolculuktan sarsılmıştır belki hemen korkma. inşallah kalıcı olmaz bak bana 6 yıldır mahvoldum yemeyen çocuğun her yaşı problem.
ben de şoktayım iğneye devam et desin diye dediği gün kontrole gittik hem kendi yoktu hem de yumurta kocaman olmuş devam değil tamam dedi. telefondan olaya katıldı :)) çatlatma ve bir pazar günü kadın doktorda acılı aşılama tecrübesi. dilerim emeklerimizin karşılığını alırız. sen de anneni yolcu etmişsin Allah kavuştursun tatlım. oğluşunun ayacıklarından öpmeye devam ediyorum.
bende spora başlıyorummmmm yarın yürüyüşe çıkacağımmmmm :)iyiakşamlr herkesee..az önce geldik,bugün güzel bir gün geçirdik,burpum sağolsun bizim için çok hazırlık ypmış,çok yedimm,azcık diyeti bozdum gibi ama akşam 50mekikle kurtarırım gibi:)
inşallah bizde görürüz bu günleri......özlemcim sağol cnm iyiyiz,tabi büyüdü artık çok şükür,Allah hepinize göstersin bugünleri..
tuanaycım evet bugün güzel bir gündü,keşke hepbirlikde olabilme şansımızda olsaa..
amaaaaaa az kaldııı meleğimin gelmesine yılbaşında birlikde olucaz inşallah..
bende kaçırmışım bak.....vayyy 7 kişi diyor ziyaretçi kim bizden mi acaba
uzun zamandır böyle kalabalık olmamıştı
oğlum yanımda acıdan kıvranıyor
uyuyordu uykusundan uyanıyor
gene kaka savaşında Allahım sen yardım et bize
sermestim duaların için Allah razı olsun canım çok ihtiyacımız var dualara
kadın azda olsa halletmiştir canım sende kendini çok yorma emi, taşınmak neden zor hiçbir işini kendin istediğin gibi yapamıyorsun el ne yaparsa o ,o da içine sinerse.....kızlar bizde taşındık temizlikçi kadın sağolsun genel olarak yerleştik
ama yapılacak daha çok iş var bende çok yapamıyorum
ayakta kalınca belim ağrıyor tatilden dönüşün yorgunluğunu bile atamadım üzerimden
özlemcim dediğin gibi taşınmak zor iş
çarşamba günü de şeker testim var umarım yüksek çıkmaz
bebingcim sende dinlen canım bebiş güzel güzel tutunsun
evet bazılarının evle bağlantısı oldu :)))) inşallah bebingte alıp gelecek bebeğini....Elanazım,cnm arkadaşım,güle güle oturun evinizde.Öslemimde yeni ev yeni bebek yaptı,siz de öyle.Bebingim de yeni ev yeni bebek yapacak.Ama önce apar topar evi yaptı,bebeğini de alıp öyle keyif yapacak yeni evinde inşallah...
hiç öyle düşünme bendede pko vardı ama şükür çıkmadı ,sendede çıkmaz inşallah...denizcim şeker olayı belli olmaz ben pko dan dolayı riskli gruptayım
inşallah deniz oğlanın da kontrolleri iyi çıkar
ben niye 6sı diye hatırlıyorum ya ....Evet canım salı günü,az kaldııııı!!!
sen ver seninkini reklama da kazansın bol bol geleceği rahat olur :)))))çok heyecanlıyım ben de .. en azından Tuanay'ın müjdesiyle direncim artar da beklerim 10 gün :))) kızım da nasıl kuduruk energizer pil firmasını arayayım diyorum reklamlarında benimkini oynatsınlar. hakkını verir yani.
senin duaların kabul olur enerjin bizi bulur. inşallah diyorum tüm kalbimle. hakkımızda hayırlısı.
sizin güzel desteğinizle lay lay lom geçti günler. ikinci aşılamanın negatifliğinden sonra ne zor gelmişti beklemek bugunleri. sonunda geldi çattı şıp diye oldu inan psikolojimi hazırlamamıştım. herşey farklı oldu. planladığım gibi gitmedi. sonu umduğumuz gibi olsun bari
hanaaaaa benim sana asla gelmemem gerek bu kilolarla yersem ne olurumözlemim hoş geldin canım
tuanayım gel ben sana 5 kilo aldırırım o potansiyel var bende
semracım afiyet şeker olsun ama hiçte fazla yemedin
ada balının bal suratı hala gözümün önünde maşallah ona
elanaz hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun
bilgecim aşılaman hayırlı olsun bu ay 3 hobarey patlayacak sen bebing ve tuanay
tuanay sen nasıl dayanıyorsun test yapmadan beni arayıp kudurtuyordun sen nasıl sabrediyorsun bence sen yarın bir hobarey çakacaksın bize salıyı beklemezsin kudurtmak gibi olmasın ammmaaaa :)))))
mavi ve sermest başlıyor başımızın belaları offf herşey silbaştan benim dersler 26 eylülde başlıyor hepimize kolay gele bu sene dersim çok inşallah programı istediğim gibi ayarlayabilirim
denizim kilo vermene çok sevindim bak aniden aldın aniden verdin işte denizoğlanda sağlığına kavuşur biran önce bir sorun olsa çoktaaan çıkardı zaten nazarbozanı o oğlanın dert etme sen
ben yarın iş başı kızlar öptüm siizi
ohhhhhhhhhh keyfe bak ,burası çok soğuk ya elazığ sıcaktı ne güzel....zasacım siz nargile içmediniz ama bizim içimizde kaldı şimdi bahçede nargile tüttürüyoruz :))))))))))))))
özlemim hoş geldin canım
tuanayım gel ben sana 5 kilo aldırırım o potansiyel var bende
semracım afiyet şeker olsun ama hiçte fazla yemedin
ada balının bal suratı hala gözümün önünde maşallah ona
elanaz hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun
bilgecim aşılaman hayırlı olsun bu ay 3 hobarey patlayacak sen bebing ve tuanay
tuanay sen nasıl dayanıyorsun test yapmadan beni arayıp kudurtuyordun sen nasıl sabrediyorsun bence sen yarın bir hobarey çakacaksın bize salıyı beklemezsin kudurtmak gibi olmasın ammmaaaa :)))))
mavi ve sermest başlıyor başımızın belaları offf herşey silbaştan benim dersler 26 eylülde başlıyor hepimize kolay gele bu sene dersim çok inşallah programı istediğim gibi ayarlayabilirim
denizim kilo vermene çok sevindim bak aniden aldın aniden verdin işte denizoğlanda sağlığına kavuşur biran önce bir sorun olsa çoktaaan çıkardı zaten nazarbozanı o oğlanın dert etme sen
ben yarın iş başı kızlar öptüm siizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?