aslında doğduğundan beri nivea şampuanla yıkıyorum bende 3 lü almıştım sabunu kullanmadım hiç şampuanı birşey yapmamıştı yağı kullanana dek
şimdi kararsız kaldım şampuanı da mı kullanmasam acaba
demek ki sadece bize yaramamış aynı anlattığın gibi kıpkırmıı oldu sırtı pul pul böyle
sürdüm kremlerini uyudu az önce baktım sanki sönmeye başlamış biraz
aslında doğduğundan beri nivea şampuanla yıkıyorum bende 3 lü almıştım sabunu kullanmadım hiç şampuanı birşey yapmamıştı yağı kullanana dek
şimdi kararsız kaldım şampuanı da mı kullanmasam acaba
demek ki sadece bize yaramamış aynı anlattığın gibi kıpkırmıı oldu sırtı pul pul böyle
sürdüm kremlerini uyudu az önce baktım sanki sönmeye başlamış biraz
ay izin vermedi site bi yazayım bilgecim asılaman hayırlı olsun peşpeşe güzel müjdeler ver Yarabbim insallah
denizcim hayırlısı yavrumun derdi ne bilmemek de kötü anacım ne diyeyim senin de işin zor Allahm yardım etsin
elanazım yenı evınde güle güle otur bebegnı saglıkla büyüt insallah
kafamda dıycek bidolu sey vardı unuttm kız mızırdanyor bıyandan ay cok yorgunum ya gece de uyumuyoruz artık uyuremekler bi kızım var saolsun
henüz ben de baslamadım mesaiye daha bugün ulastı evragım elime mehil müddetinden yıyorm anlayacagınız gidip bakıcam müdürle konuscam yeni okul ya dört sube varmıs muhtemelen tek hoca benım bransımda 120 ögrenci hepsi 1.sınıf bıyandan basında almak icin güzel eline avucuna alırsın düzeni kurarsın hersey herkes yeniyken ama bakıcımız yok kızın durumu hala aynı..bilemiyorum baska ögretmen varsa derrsi iki güne toplarlar mı acaba sanmıyorm ama öyle olursa babası idare eder onun işi biraz daha esnek kurumunda da hayırlısı büyük ihtimalle bu dönem ücretsiz iznde olacagım gibi ben de
benim minik kuzum bugün 4. ayını doldurdu maşallah paşama.....
tosun değil cılız paşa benim oğlan :)))
anacım bende yok yok ki :)))ilbatum canım demek sende de pko vardı unutmuşum
inşallah bende de şeker çıkmaz
Batunun beslenmesi de yolculuktan etkilenmiştir canım
umarım en kısa zamanda düzenine geri döner
aç kalacaksın :))) sen hiç hayvansal protein alamıyorsun demek zor allah kolaylık versin ,tabi oğluşun için herşeye değer o ayrı, inşalah bir an önce geçerde rahat eder artık kuzumuz tabi sende...selam canlarım
dr dan geldik alerjide bi gelişme yok yani alerji yok ama diete devam dedi
nasıl iş anlamadım süt ve süt ürünleri yemezken bi de yumurtadan oldum
kahvaltıda ne yicem ben söyler misiniz?
peynirsiz hayat düşünemezken şimdi yemiyorum
değer oğluma o ayrı
bi de 2 aydır sürmedim 2 gün banyodan sonra cildi beyaz kuru diye niveanın bebk yağını sürdüm bir kızardı allahım dedim alerji azdı galiba sırtı kıpkırmıızı oldu meğersem yağdan olmuş 2 tane krem verdi bu arada oğlumun cildinin çok hassas olduğunu tecrübe ederek öğrenmiş oldum..
demek ev değiştirince hamiş kalan çok
ee ben de öyleyim mayısta annemin evine taşındım ekimde hamile kaldım annem hala övünerek söyler benim evim uğurlu diye:))
burpcum canım verdim ama kalanlar çakıldı kaldı çok yiyorum doymuyorum üstüne almamam iyi aslında..
güzel bir gün geçirmişsiniz sana da iyi gelmiştir işlerin sayesinde sıkıntılarından kurtulursun inşallah
tuanayım beklerim canım yarın raşit hocada randevumuz var
perşembede benim kadın doğumda randevum var gökalp doğumdan sonra rahime bakalım diye 1.5 ay sonra gel demişti
istediğin zaman beklerim ama içinde bebişle ona göre .))Allah izin verirse tabi..
bebingim sen nasılsın ağrın sızın yoktur inşallah
bilgecim çatlatmayı vurulduktan ne kadar sonra oldu aşılaman?
özlemcim nice aylara inşallah 4 ay bitmiş bile bizim de 2. ayımızın bitmesine ne kaldı ki
ek gıdalara da belki yavaştan başlatır
elanazım sende dikkat et kendine yavaş yavaş yaparsın .güle güle oturun içinde bebişinizle inşallah
sen beni görmedin ya konuşuyorsun ben hiçbir şey almıyorum artıkdün giremedim çok kaynatılmış ben de net yoktu(((
çok yoğunum üstüme giyecek bişi bulamayınca alılveriş yaptık moralim bozuldu hayvan gibi olmuşum ya ben:))))
okula başladık 2 vermiş müdür bebek var diye ama iyi sınıfmış sevindim 1 beni zprlardı bu sene
özlemcim tez zamanda çözülsün yememesi çok zor
denizcim alerjimiz yokmuş bizim:))ama mama ve mama olan ürünleri neden kusuyo anlam veremiyorum
elanazcım inşallah şeker çıkmaz canım bu topiğin tek şekerlisi ben olurum:))))))
tuanay yarın tel.beklicem canım gelsin artık ikizlerimiz:)))
bilgecim hayırlı olsun efe nin fotoları var albümde bak gör behlülümü:)))))
aaaaayyy atladıklarım kusura bakmayın nolur eşim gece çalışacak yemek yapıyorum bi yandan da
bana bişi oldu her işim yarım yamalak ve benim hiç vaktim yok anlamıyorum nasıl oluyo ki bu???????
vaktin yoksa işlerin biter en azından ama ben de bişi yok
dağ gibi ütü onları eşim yapacak yarın çamaşır yemek ev dandini banyo yapmam lazım eşim gitmeden efe uyanacak onu yedir...................
akşama gelirim yine
dediğin gibi 1. sınıftan alırsan daha iyi olur ama çokmuş mevcut ,inşallah 2 güne toplarlar ,aslında gitseydin okula bilirdin, sitesi falan yok mu baksana kaç tane varmış diye....ay izin vermedi site bi yazayım bilgecim asılaman hayırlı olsun peşpeşe güzel müjdeler ver Yarabbim insallah
denizcim hayırlısı yavrumun derdi ne bilmemek de kötü anacım ne diyeyim senin de işin zor Allahm yardım etsin
elanazım yenı evınde güle güle otur bebegnı saglıkla büyüt insallah
kafamda dıycek bidolu sey vardı unuttm kız mızırdanyor bıyandan ay cok yorgunum ya gece de uyumuyoruz artık uyuremekler bi kızım var saolsun
henüz ben de baslamadım mesaiye daha bugün ulastı evragım elime mehil müddetinden yıyorm anlayacagınız gidip bakıcam müdürle konuscam yeni okul ya dört sube varmıs muhtemelen tek hoca benım bransımda 120 ögrenci hepsi 1.sınıf bıyandan basında almak icin güzel eline avucuna alırsın düzeni kurarsın hersey herkes yeniyken ama bakıcımız yok kızın durumu hala aynı..bilemiyorum baska ögretmen varsa derrsi iki güne toplarlar mı acaba sanmıyorm ama öyle olursa babası idare eder onun işi biraz daha esnek kurumunda da hayırlısı büyük ihtimalle bu dönem ücretsiz iznde olacagım gibi ben de
sebamed ve nivea miray'a da dokunmuştu. hemen mustela'ya geçtim çok rahat etmiştim. şimdi de aklımda var ondan alacağm. atopik dermatit için bir kremi vardı o bize cok iyi gelmişti. inşallah söner kuzunun kırmızılıkları. kıyamam.
benim çatlatma cumartesi öğlen oldu canım. ertesi gün de 13.00 gibi aşılamam oldu. hayırlısıyla yarın coşucaz burada :)))
ben de muhabbete diye deniyorum deniyorum giremiyorum canım. çok teşekkür ederim. uyuremekler kızını da öperim o ne güzel benzetme öyle.
tosun veya cılız önemli olan sağlıklı olmaları annesi sıkma canını. cılız paşanın da ellerinden öperim hürmetle.
MAVİİİİ şimdi bakıyorum behlülüne canım. öptüm seni de. dağ gibi ütü bende de var ama eşim yaptırmıyor. 1 hafta dinleneyim. oturur yaparım yoksa sıradağlar olacak.
Iiiyi aksamlar tatlislar yazdiklarim cikmiyo gicik oldum.
Heyecan dorukta tuanayim costurucak bizi
Ben keyifsizim agliyorum surekli korkuyorum cok
bebingcim insallah döktügün yaslar mutluluktan olsun canım benm
bak bilge ne güzel demiş üç silahşörler gibi peşpeşe sevindirceksinz insallah bizi
bilgecim uyuremekler benzetme degil bebemin kod adı:=) uyutuyorum yerıne yatırıyorum bı bakmısın dönmüş uykuda emekliyor demeye kalmadan uyanıyor silbastan uyutma uyanma yeniden uykuya daldırma döngüsü yasıyoruz bi de bu cıktı basımıza simdi dün gece bu sekılde en son uyudugunda saat üçü geciyordu işimiz iş yanı gündz koltuk altlarından cıkaramıyorum toparla dur ordan buradan oda sınırlarını asmayı da ögrendı smdı hala geri geri emekliyor ama erişemedigi yer yok masallah
özlemcim benmkiler lise canımın ici 120 mevcut lüks bile okul yeni yapıldı ilk siftah bizden yanı bu yıl sadece dört sube acılıyor hepsi lise 1 sınıflar 30 kişi bu da gayet iyi kırk ellinin yannda öp basına koy yani:=)
okul yeni diye sitesi falan yok müdürü bile yeni belli olmus ögretmenler kim muamma yarın ugrayacagız bakalm belli olur durumlar da hayırlısı artık
mavicim albümüne yazmıtm gercekten efe cok tatlı olmus masallah sen benm kuzumu göremedn dımı hala bu gizli albüm işini ögretiver bana da ben de koyaym bari görün kuzumu bilgeyle
şifa recetem hadi halay basını cek de söyle gönlümzce hobaareeyyy diyelim
İyi akşamlar kızlar,bende çok korkuyorum,lütfen dua edin,lütfen.O kadar çok isterim ki güzel haberi vermeyi,ama nasip diyorum.Rabbim yüzümüze gülsün.Kalbim küt küt
neden ağlıyorsun canım ya sıkma canımızı olacak hayırlsıyla duanı et sen bol bol her şey çok güzel olacak inşallahIiiyi aksamlar tatlislar yazdiklarim cikmiyo gicik oldum.
Heyecan dorukta tuanayim costurucak bizi
Ben keyifsizim agliyorum surekli korkuyorum cok
ya canım neden ağlıyorsun? biz üç silahşör gibi patlatıcaz bombaları. korkma. rahat ol. seninki daha garanti bence. hayırlısıyla artık son turdayız :))))
Tuanay ben de çok heyecanlıyım canım ya :))))şahit olduğum ilk hobarey olacak :))))
neden ağlıyorsun canım ya sıkma canımızı olacak hayırlsıyla duanı et sen bol bol her şey çok güzel olacak inşallah
bak ne güzel demiş 3 SİLAHŞÖRLER olacaksınız tabi siz :)))
evet senin ilk hobareyin olacak ve sırayla 2 taneyede şahit olacaksın ,hoş biri senin zati
uyuremekler ha çok güldüm valla :))))bebingcim insallah döktügün yaslar mutluluktan olsun canım benm
bak bilge ne güzel demiş üç silahşörler gibi peşpeşe sevindirceksinz insallah bizi
bilgecim uyuremekler benzetme degil bebemin kod adı:=) uyutuyorum yerıne yatırıyorum bı bakmısın dönmüş uykuda emekliyor demeye kalmadan uyanıyor silbastan uyutma uyanma yeniden uykuya daldırma döngüsü yasıyoruz bi de bu cıktı basımıza simdi dün gece bu sekılde en son uyudugunda saat üçü geciyordu işimiz iş yanı gündz koltuk altlarından cıkaramıyorum toparla dur ordan buradan oda sınırlarını asmayı da ögrendı smdı hala geri geri emekliyor ama erişemedigi yer yok masallah
özlemcim benmkiler lise canımın ici 120 mevcut lüks bile okul yeni yapıldı ilk siftah bizden yanı bu yıl sadece dört sube acılıyor hepsi lise 1 sınıflar 30 kişi bu da gayet iyi kırk ellinin yannda öp basına koy yani:=)
okul yeni diye sitesi falan yok müdürü bile yeni belli olmus ögretmenler kim muamma yarın ugrayacagız bakalm belli olur durumlar da hayırlısı artık
mavicim albümüne yazmıtm gercekten efe cok tatlı olmus masallah sen benm kuzumu göremedn dımı hala bu gizli albüm işini ögretiver bana da ben de koyaym bari görün kuzumu bilgeyle
şifa recetem hadi halay basını cek de söyle gönlümzce hobaareeyyy diyelim
canım benim sen rahat ol bebişlerin seninle nasılsa ,heyecan yaptırma kuzucuklara, dualarım seninleİyi akşamlar kızlar,bende çok korkuyorum,lütfen dua edin,lütfen.O kadar çok isterim ki güzel haberi vermeyi,ama nasip diyorum.Rabbim yüzümüze gülsün.Kalbim küt küt
ay canım ya benimki emmiyor hele gündüz asla bırakacak ama daha çok küçük, bende 3 aydan sonra emmemişim sağlıklıyım şükür tek tesellim bu :)tuanayım korkma canım inş geliyor bebişler...kaçta yaptırıcaksın testi heyecanla bekliycez...
bende niveanın setini almıştım benim kızımıda kızarttı bıraktım sonra hiç kullanmadım...şampuanını kullandım ama sıkıntı yapmadı...
sermestim benim kızda öyle yastığa yatırıyorum bi bakıyorum ki ayklar yastıkta 40 türlü şekil değiştiriyor...
özlemcim benim kzımda öyle yaptı sonra bıraktı emmeyi inş batu paşa bırakmaz...benim kızımda cılız ama sağlıklı ne yapalım artık...
bebingim ne olur üzülüğp ağlama rabbim yüzünü güldürecek inş...
ay sermest 6 beden büyüğü yani onun gezen modeli de bizim evde. gece bas bas bağırdım yeter artık diye. çocuk takipte. beni babayla yatırmayacak tek derdi o. yatışı da yatış olsa ayakları ağzımda(( ne yapıcaz bilmem? eşim diyor ki bu kızı kardeş törpüler ancak. beni de arada götürüyor sağolsun. ne yapıcam ne edicem de bu huydan vazgeçiricem bilemiyorum...
hiç korkma canım. dualarımız seninle. Hz. Zekeriya'nın bir duasını buldum ben de ona taktım okuyorum. dua kitabını tüp bebek merkezine bile götürdüm. umut gönlümün ekmeği hesabı :)))))))))))))))))))))))))))
yarın ilk halayımı çekicem çok heyecanlıyım.
herkes umutlandırıyor beni yahu :) sevinsem mi korksam mı??? inşallah üçün biri benim olur. bebingimin gözyaşları da mutluluk gözyaşı olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?