Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız hanımlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. uzun bayram tatilinde erzuruma gittik eşimle çok özlemiştim herkesi dönerken ayrılmak çok zor geldi. aslında ağrılarımdan yüzümde pek gülmedi. bu gün doktora attım kendimi hemen nedeni kistmiş çok canım sıkıldı yine ilaç filan vermedi reglimde bakıcakmış tekrar dr. bende soğn suyuna başladım bu akşam hemen rabbimden hayırlısı olsun
eşimde yine yurt dışına gitme planları yapıyor derdi aldı beni şimdiden bu defa afrika sırada üf ya ben napıcam yanlız başıma hemde 2 ay

eeeee yarın büyük gün tuanayım hepimiz için içimiz kıpır kıpır inşallah dualarımız kabul olur da bebişlerimiz çoktan yola çıkmıştır bile yarın banada haber verin kızlar ne olur heyecandan çalışmamda şimdi

geçmişe biraz göz attım kızlar hiç giremiyorumki hiç bişeyden haberim yok

burpcum canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki neler yaşadığını bende senin gibi düşünmüştüm topiğe girince aklımdan hiç çıkmıyordu sanıyordum. yanılmışım oyski herzaman bizimle sıkıntılarımız nereye gitsek beraber memlekette kafa dinlemeye gittim sözde herkes hani bebek nerde soruları beni yıldırdı. artık onuda takmamayı öğrenicem

denizcim bebişin nasıl oldu canım çıktınız dimi hastaneden benim arkadaşımında aynen olmuş bebeği ondada makatta çatlak varmış. tadaviyle geçmiş canım allah yardımcınız olsun .

elenazcım unut şekeri mekeri çıkmıcak inşallah sorun olmadan gelicek oluşumuz.

bilgecim kız hangi arada oldu aşılaman hayırlı olsun tatlım . ay valla sanki bana yapılmış gibi çok sevindim demekki ooooo peşpeşe hobareyler
3 tane anne adayımız olucak hyırlısıyla

bebim kız aldın yumoşları hı maşallah sakın kötü şeyler düşünme hep olucak diye düşün çağır bebeğini tatlım gelicek senin sıcak kucağın allahın izniyle

ilbatum maşallah kuzuma kocaman oldu annesi 4 aylık oh oh az kaldı yarı yaşına yeni okulunda hayırısı olsun

Bebingim,cnm dostum lütfen bebeğine ve kendine acı çektirmeyi bırak.13 eylülde senden güzel haberi alacağız,ben bundan eminim.Onlar süper embriyolardı,ama yanlış olanı seçilmişti ilkinde.Asıl doğacak olan şu an içindekiydi.Annesini buldu,annesi de yavrusunu.Siz çok mutlu olacaksınız.Lütfen çok güçlü ol tatlım,lütfen...

Bilgecim,silahşörüm,sen bu kadar istekli ve kararlıyken,Rabbim seni kırmayacaktır.Dualara sarıl sıkı sıkı.Benimde yaptığım tek şey dua etmek ve bebeğimin benimle kalması için Rabbime yalvarmak.Allahım bu yolda herkesin gönlündekini versin,herkesin kucağını doldursun.Yüreklerimize sevgisini veren Rabbim,kucağımıza evladımızıda verecektir....

mavicim senin de yeni okulun hayırlı olsun canım efecik de kocaman abi oldu . göz açıp kapayana kadar canım istanbulun neresinde oturuyon

sevimcim senin cadı nasıl tatllım yerim onun maviş boncuk gözlerini

nursimcim nasılsın elamız nasıl canım

bende dün ablama hoş geldine gittim. biraz uzak bana ama çağlayan varlığı bile bana yetiyor .

güzel kalbinle bize destek olduğun için çok ama çok teşekkür ederim. inşllah Rabbim dileyen dua eden kimseyi eli boş bırakmaz. ilginçtir geçenlerde itiraf.com da bir şey okudum tüp bebek yazın siz de okuyun. 1 şişe rakının buharına oturup kendiliğinden hamile kalan biri yazmış. aklıma geldi şimdi kızlara yazayım demiştim. bi okusanıza. umut umuttur

Gulimuscum,tatil yaramış işte ne güzel sana.Kisti takma adetle gider o.Umarım biraz olsun rahatlamışsındır.

kızlar uzun saçlarımı kestirdim bonum ağrıyordu ıslak kalınca sıkıldım topuzdan çok rahatladım. renk değişikliğide yaptım kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.

Gulimuscum,tatil yaramış işte ne güzel sana.Kisti takma adetle gider o.Umarım biraz olsun rahatlamışsındır.

canım çok rahatladım annem babam kardeşlerim yeğenlerim bana terapi gibi geliyor tuanaycım senden bebimden blgedende sırayla güzel haberler alınca çok daha iyi olucam...tabi birde u kist giderse çok ağrı yapıyor. işlerde youn denetlemeler başlıcak offff

bilgecim amin hepimiz için canım yanlız kız öyleşey olurmu yalan ya dalga geçiyordur kim yazmışsa olurmu öyle şey töğbe töğbe boş ver inanma sende biz el açıp rabbimden isteyelim

zasacım oooo kızkandım valla burp mu geldi sana ooo ne güzel eğlenmişsinizdir . adacımı kimbilir nasıl yoğurmuştur burp

valla bunların üzerine ne desem boş kalbimden gecenleri yazmış Tuanayım.

canımmmm enerjin öyle yüksek ki, güzel ki etkilenmemek mümkün değil. inşallah hayırlısıyla sevineceğiz canım. hakkını vereceğiz. ama şunu anlamadım bebingin test günü neden 13ü o bnden önce transfer oldu.

kızlar uzun saçlarımı kestirdim bonum ağrıyordu ıslak kalınca sıkıldım topuzdan çok rahatladım. renk değişikliğide yaptım kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.

ben de kestirdim, uçurdum, kulak altına :)))))bazen böyle radikal değişiklikler gerekiyor. önce çok pişman oldum sonra hoşuma gitti :)))

Gunaydinlar
Tuanayim kanini vermistir heyecanla bekliyorum canim
Tabi aglak olursun hamilelikten tatlim alis artik

Bilgecim tup tedavisinde hep 12. Gunde test yapilir sen niye sasirdin ki
Demek kizin sizi yatirmiyo canim onu kardes paklar bencede:26:

sen benden önceydin bana 10 gün sonra gel dediler de ondan şaşırdım canım. ben de ağlakım. heyecandan ölüyorum. biriniz bana tuanayın no.sunu yazsın nolur. dün gece de hem kızın etkisiyle hem de heyecandan uyuyamadım :))))

İLK HOBAREYYYYYYYİMMMMMM İNŞALLAHHHHH

tuanayı çok merak ediyorum ama kanını daha yeni vermiştir sonuç öğleden sonra çıkar sanırım
inşallah sonuç çok güzel olacak

Bilgecim 10 gun cok erken degilmi genelde 12.gun bakilir.onuncu gun biraz dusuk cikar degerin.asilamada hep testten once regl oldum ben ondan bilmiyorum

Bilgecim 10 gun cok erken degilmi genelde 12.gun bakilir.onuncu gun biraz dusuk cikar degerin.asilamada hep testten once regl oldum ben ondan bilmiyorum

kendi doktorum en az 15 gün derdi ben de 15 gün olmadan regl olurdum. ama bu doktor 10 gün sonra yaptır da bakalım dedi.

hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hemde ne hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Allahım sana şükürler olsun bugun dualarımızı boşa çıkarmadın
bi yandan denizi emziriyorum anneciim kardeş geliyor dedim güldü

tuanayımız hamilekucağımıza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…