canım ya hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki eliften haberim yoktu o zamanlar olsaydı onada ederdim, gerçi her gün ediorum hepinize rabbim kabul etsin, haaaa bu arada ağlaklığın sebebi belli oldu :))))Öslemim senden ve İlkerden Allah razı olsun.Çok duygulandırdınız beni,çok ağlak oldum son günlerde,ağlayacağım şimdi....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız hanımlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. uzun bayram tatilinde erzuruma gittik eşimle çok özlemiştim herkesi dönerken ayrılmak çok zor geldi. aslında ağrılarımdan yüzümde pek gülmedi. bu gün doktora attım kendimi hemen nedeni kistmiş çok canım sıkıldı yine ilaç filan vermedi reglimde bakıcakmış tekrar dr. bende soğn suyuna başladım bu akşam hemen rabbimden hayırlısı olsun
eşimde yine yurt dışına gitme planları yapıyor derdi aldı beni şimdiden bu defa afrika sırada üf ya ben napıcam yanlız başıma hemde 2 ay
eeeee yarın büyük gün tuanayım hepimiz için içimiz kıpır kıpır inşallah dualarımız kabul olur da bebişlerimiz çoktan yola çıkmıştır bile yarın banada haber verin kızlar ne olur heyecandan çalışmamda şimdi
geçmişe biraz göz attım kızlar hiç giremiyorumki hiç bişeyden haberim yok
burpcum canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki neler yaşadığını bende senin gibi düşünmüştüm topiğe girince aklımdan hiç çıkmıyordu sanıyordum. yanılmışım oyski herzaman bizimle sıkıntılarımız nereye gitsek beraber memlekette kafa dinlemeye gittim sözde herkes hani bebek nerde soruları beni yıldırdı. artık onuda takmamayı öğrenicem
denizcim bebişin nasıl oldu canım çıktınız dimi hastaneden benim arkadaşımında aynen olmuş bebeği ondada makatta çatlak varmış. tadaviyle geçmiş canım allah yardımcınız olsun .
elenazcım unut şekeri mekeri çıkmıcak inşallah sorun olmadan gelicek oluşumuz.
bilgecim kız hangi arada oldu aşılaman hayırlı olsun tatlım . ay valla sanki bana yapılmış gibi çok sevindim demekki ooooo peşpeşe hobareyler
3 tane anne adayımız olucak hyırlısıyla
bebim kız aldın yumoşları hı maşallah sakın kötü şeyler düşünme hep olucak diye düşün çağır bebeğini tatlım gelicek senin sıcak kucağın allahın izniyle
ilbatum maşallah kuzuma kocaman oldu annesi 4 aylık oh oh az kaldı yarı yaşına yeni okulunda hayırısı olsun
bende ketirdim boyattım ama yeniden boyatmam gerek offff sevmiyorum ben o işleri ya bekle bekle ama güzellik için şartttttttt :)kızlar uzun saçlarımı kestirdim bonum ağrıyordu ıslak kalınca sıkıldım topuzdan çok rahatladım. renk değişikliğide yaptım kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.
oldu bileeeeeeeeeeeeeeeegünaydın,bugün güzel bir gün olacakk
evettttttttttt ilk hobareyin duygularını alayım bakayımmmmm :)sen benden önceydin bana 10 gün sonra gel dediler de ondan şaşırdım canım. ben de ağlakım. heyecandan ölüyorum. biriniz bana tuanayın no.sunu yazsın nolur. dün gece de hem kızın etkisiyle hem de heyecandan uyuyamadım :))))
İLK HOBAREYYYYYYYİMMMMMM İNŞALLAHHHHH
aşılamada dr banada öyle demişti ama tüpte 12. günde bakıldı....kendi doktorum en az 15 gün derdi ben de 15 gün olmadan regl olurdum. ama bu doktor 10 gün sonra yaptır da bakalım dedi.
şükürler olsunnnnnnnnnnn, deniz gülmüş benimki yenice kıçını devirdi yattı :))))hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hemde ne hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Allahım sana şükürler olsun bugun dualarımızı boşa çıkarmadın
bi yandan denizi emziriyorum anneciim kardeş geliyor dedim güldü
tuanayımız hamilekucağımıza almak nasip olsun inşallah
bekle bak muradına erdin ,daha ereceksin de :))))ay neden kimsecikler yok((((((((((((((((((((
bugün eşim "al kızı bir yerlere git" dedi ama ben gidemiyorum haberi alayım da öyle gideyim :)))) hobarey dansı yapmadan olmaz :)))))))))))))))))))))))
aminnnnnnnnnnnnnn darısı hepinize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhevet ağlıyorum Allahım ne mutlu oldum canım benim Tuanay ..YAŞASINNNNNN
saçmalarım biliyorum.. Allah nazarlardan saklasın .. darısı bebinge ve bana olsun hepimize olsun..
ayşenimin meleği saana da elifimede getirecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhTopik rio karnavalına dönüyormuş hobarey olunca :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) çok mutluyum ilk hobareyim bana topikte hemen kucak açan tatlı dostlardan birine nasip oldu. Tuanay meleklerin bize de yardım etsin.
bencede :)inş 10 gün içinde 2 hobarey daha var bilgecim...
inş 10 gün içinde 2 hobarey daha var bilgecim...
batuşummmmmm uyandı ayşen teyzenin bebişi olacakmış dedim nasıl gülüyor anlatamam
bebişlerimiz de sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?