Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay neden kimsecikler yok ((((((((((((((((((((

bugün eşim "al kızı bir yerlere git" dedi ama ben gidemiyorum haberi alayım da öyle gideyim :)))) hobarey dansı yapmadan olmaz :)))))))))))))))))))))))

evet ağlıyorum Allahım ne mutlu oldum canım benim Tuanay ..YAŞASINNNNNN

saçmalarım biliyorum.. Allah nazarlardan saklasın .. darısı bebinge ve bana olsun hepimize olsun..

Topik rio karnavalına dönüyormuş hobarey olunca :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) çok mutluyum ilk hobareyim bana topikte hemen kucak açan tatlı dostlardan birine nasip oldu. Tuanay meleklerin bize de yardım etsin.

Öslemim senden ve İlkerden Allah razı olsun.Çok duygulandırdınız beni,çok ağlak oldum son günlerde,ağlayacağım şimdi....
canım ya hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki eliften haberim yoktu o zamanlar olsaydı onada ederdim, gerçi her gün ediorum hepinize rabbim kabul etsin, haaaa bu arada ağlaklığın sebebi belli oldu :))))

canını sıkma canım kistin geçer, kocişin gider gelir biz buradayız seninleyiz :))))
yaaa büyüdü teyzesi yarı yaşına az kaldı, yeni okullum mu allahım allah mı söyletti ,benim tayinim olmadıda :)

kızlar uzun saçlarımı kestirdim bonum ağrıyordu ıslak kalınca sıkıldım topuzdan çok rahatladım. renk değişikliğide yaptım kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.
bende ketirdim boyattım ama yeniden boyatmam gerek offff sevmiyorum ben o işleri ya bekle bekle ama güzellik için şartttttttt :)
günaydın,bugün güzel bir gün olacakk
oldu bileeeeeeeeeeeeeeee
evettttttttttt ilk hobareyin duygularını alayım bakayımmmmm :)
kendi doktorum en az 15 gün derdi ben de 15 gün olmadan regl olurdum. ama bu doktor 10 gün sonra yaptır da bakalım dedi.
aşılamada dr banada öyle demişti ama tüpte 12. günde bakıldı....
şükürler olsunnnnnnnnnnn, deniz gülmüş benimki yenice kıçını devirdi yattı :))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim tamamına erdirsin inşallah
ay neden kimsecikler yok ((((((((((((((((((((

bugün eşim "al kızı bir yerlere git" dedi ama ben gidemiyorum haberi alayım da öyle gideyim :)))) hobarey dansı yapmadan olmaz :)))))))))))))))))))))))
bekle bak muradına erdin ,daha ereceksin de :))))
evet ağlıyorum Allahım ne mutlu oldum canım benim Tuanay ..YAŞASINNNNNN

saçmalarım biliyorum.. Allah nazarlardan saklasın .. darısı bebinge ve bana olsun hepimize olsun..
aminnnnnnnnnnnnnn darısı hepinize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayşenimin meleği saana da elifimede getirecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inş 10 gün içinde 2 hobarey daha var bilgecim...
bencede :)

ayşenimmmmmmm canım benim sen haberi verir vermez nedense içime senin KIZIN olacağı doğdu ilk defa bu kadar yoğun hissediyorum içimde o his şu an bile var bakalım tutturabilecek miyim :)))):87:
olursa cadı mercanı bırakır seninkini alırım tabi DENİZ önceden sahip çıkmazsa :))))))

ay ben birilerini daha arayayım ya yerimde duramıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerim titriyor, ağlamaklı yazıyorum ya da ağlamak istiyorummmmmmmmm ama mutluluktannnnnnnnnn

allahım şükürler olsun çoooooooooooook mutluyum, o güzel günlerin getirdiği bir bebiş daha, rabbim dualarımızı boş çevirmemiş şükürler olsun

allahımmmmmmmm tamamına erdir inşallahhhhhhhhhhh

eeeeeeeeeee sıra geldi pıtpıtlara ayyyyyyy çokkkkk heyecanlııııııııııııııııı

batuşummmmmm uyandı ayşen teyzenin bebişi olacakmış dedim nasıl gülüyor anlatamam
bebişlerimiz de sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiii

batuşummmmmm uyandı ayşen teyzenin bebişi olacakmış dedim nasıl gülüyor anlatamam
bebişlerimiz de sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pc başına mıhlandım kalkamıyorum :) hobarey böyle oluyor demekki :)))) inşallah deniz ve batu bizim bebiş haberlerimize de gülerler :))))))))))))

bebing'e hep derdim önce sen sonra ben diye kısmete bakın ardına düştüm sıralamada. ben sanırım 12. gün baktıracağım 10 gün erken gibime geldi

ayy bu sevince ortak olmak istiyorum ama deniz izin vermiyor anca işlerim bitti yemek bile zor yedim yerimde duramıyorum
3 te 3 yapacağız Allahın izniyle hadi bakalım sıra bebim ve bilge de:))

AYŞENCİM GÖZÜNAYDIN CNM,GÖZÜMÜZAYDIN.ÇOK SEVİNDİM,HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA AL BEBEĞİNİ KUCAĞINA.MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN.BENİMDE İÇİME KIZ DOĞDU,GÜZEL BİR KIZIN OLACAK İNŞALLAH..

inşallah bilgecim sıra sizde peş peşe gelecek bu topiğin bebişleri dilerim tedavide olan oalmayan bütün arkadaşlarımın hamile haberini alırız

bu arada ay farkından tuanayımın kızı olursa almk bizim hakkımız kimse sulanmasın bakim :))
ama elanazın paşası da var hadi bakalım kim kapacak

eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…