Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boncuk1985.......3.aşılamada oldu..19.05.2010 da meleğimiz dünyaya geldi KIZ
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK 14.01.2011 de meleğimiz dünyaya geldi KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ.22.01.2011 de paşamız dünyaya geldi ERKEK
sevim...2 NEGATİF AŞILAMA 1 negatif tüp bebek..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..veeee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
sermest.....1 NEGATİF AŞILAMA..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi.KIZ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...04.05.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK....kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ...11.07.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
elanaz..........4 NEGATİF AŞILAMA..transfer oldu sonuç bekliyoruz:))VEEEE O BİR HAMİŞ ERKEK
tuanay..... ilk tüp bebek tedavisi başladı VEEE O BİR HAMİŞŞŞ
bebing........ transfer oldu sonuç bekliyoruz
bilge_79........aşılama yapıldı sonuç bekliyoruz
burp..........bebişimiz sürpriz yapacak bize Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
melekd......melekten de sürpriz her an kapıda:))
gulimus.........kist gitsin bebiş gelsin yerine:))

bu daha güzel oldu

hobarey hobarey hobareyyyyyyyyyy
sabahtan beri bu güzel haberi bekliyorum
Ayşencim sağlıcakla doğduğu günleri de görelim inşallah

ayy bu sevince ortak olmak istiyorum ama deniz izin vermiyor anca işlerim bitti yemek bile zor yedim yerimde duramıyorum
3 te 3 yapacağız Allahın izniyle hadi bakalım sıra bebim ve bilge de:))

korkuyorum umutlanmaktan hem de çok (( iyi ki varsınız aptal aptal gülümsüyorum ekrana. bu pozitif güçle şu an şiş karnımla dağa çıkabilirim :)))

Kader arkadaşlarım,can yoldaşlarım,sizler benim canımın canısınız.Bu yolun ta en başında bütün umutlarımızla,inancımızla,en saf duygularımızla,ve ortak en kutsal dileğimizle beraberdik.O kadar güzel,o kadar acı günlerimiz oldu ki.Pekçoğunuz bana en güzel haberini verme şerefine nail etti.Ben sizlerin hobareyini verirken,hayatımda yaşadığım en büyük mutluluğu yaşadım.Allahıma hamd ve şükürler olsun ki,Rabbim bana da bu mutlu anı yaşattı.Çok doluyum,çok duyguluyum.Kelimeler kifayetsiz.Mevlam bugün aynı klinikte 6 kişiyi sevindirdi.Rabbimden diliyorum ki,bebingime,bilgeme,burpuma,meleğime,gulimusumada tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın.
Cuma günü kontrolüm var,değere bakılacak tekrar.Allahım inşallah kucağıma aldığım günleride sağlıkla ve hayırla gösterir.Ne yazacağımı bile bilmiyorum.Şükür,şükür,şükür sadece...Bugünleri görebildiğim,sizin gibi dostlarım olduğu için binlerce şükürler olsun...

yaaa hobarey böyle oluyor işte kısmetse bu ay 2 tane daha var :)
bebişlerimiz hep gülsün ,güldürsün inşallahhhh
ayy bu sevince ortak olmak istiyorum ama deniz izin vermiyor anca işlerim bitti yemek bile zor yedim yerimde duramıyorum
3 te 3 yapacağız Allahın izniyle hadi bakalım sıra bebim ve bilge de:))
bende batuyu zor uyuttum tam o sırada ayşenim aradı ayyyy nasıl sevindim anlatamam
kesinlikle 3te 3 olmalıııııııııııııııııııııııııııı
ama düşündümde sizinkiler kardeş sayılır aynı şehir nede olsa :) sanırım bize kaldı..... bence sen denizi bülent abladan koru kadın izmirli erkekleri seviyormuş ayyy ığğğğğğğğ tövbe tövbeeeeeeeeeeee
korkuyorum umutlanmaktan hem de çok (( iyi ki varsınız aptal aptal gülümsüyorum ekrana. bu pozitif güçle şu an şiş karnımla dağa çıkabilirim :)))
korkma herşey olacağına varır ,sen asıl güzel haberi aldığında nasıl bakacaksı ekrana onu düşün, senin o karnın kocaman olunca tekrar konuşalım bakalım nereye çıkacaksın :)

canım ya beni eskilere götürdün ,yazdıkların yüreğime dokundu ağlattın, sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,güzel bir hamilellik nasip etsin inşallah, bitmedi dualarımız hala seninle tamamlanana kadar hemde.... ne güzel bak 6 ev daha neşesine kavuşacak.... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh.....
şükürler olsun bizim bebeğimiz meleğimizde geldi rabbim nazarlardan saklasın ,kendine çok dikkat et canım benim....

canım inşallah pıtpıtını da duyarsın ağlamasını da :))) sende bu iyi niyet bu güzel kalp varken hayırlısıyla olacak hepsi. ilk günden beri gösterdiğin samimiyet için tekrar teşekkür ederim sana ve ilk hobareyimi bana yaşattığın için :)))ben ilk şoku atlattım su an ölesiye sevinçliyim. bebing ve kendim için umutluyum. kısmetse biz de böyle sevineceğiz :))))

doğru söylüyorsun da o kadar mort olduktan sonra benim gözümü korkutuyor bu durum (( hayırlısıyla 2 karnaval daha yapalım :)))))))))))))))))))) hayırlısıyla tuanayım savdı sırasını :))))) şimdi günler bana daha güzel geçer.

kendi haberim oldugunda ekrana ağlayarak bakıcam o kesin. sonra sizleri ararım. hobareyle alakalı bir ahdım var onu yapıcam. eee bi de eşime sarılır ağlarım.

karnım kocaman olunca milim kıpırdamıycam söz :)

CANIM,TIPKI ÖZLEM GİBİ BENDE 2 YIL ÖNCESİNE GİTTİM YAZDIKLARINI OKURKEN..İLK GÜNDEN BERİİHEP İNANDIK OLUCAĞINA HEPİMİZ İÇİMİZDE BİŞEYLERİN CAN BULUP BÜYÜYECEĞİNE İNANDIK,Kİ OLUYORDA SIRAYLA TEK TEK.BEBEĞİ OLMAYAN KALMIYACAK İNŞALLAH.UZUN SÜREDEN BERİ HOBAREYE MUHTAÇTIK,İNŞALLAH SENİN BEBEĞİN YOLU TEKRAR AÇACAK,SENDE HAYIRLISIYLA KALP ATIŞLARINI DUYACAKSIN HEMDE DÖRT NALA KOŞAR GİBİMAŞŞALLAH CANIMALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN..SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNEŞİNİNDE -SENİNDE- BİZİMDE GÖZÜMÜZAYDIN OLSUN..

kısmet edecek inşallah rabbim
ya bu arada bebing nerelerde teli yok bende arayamadım aarayan yok mu?

ya ne mortu allah aşkına, çıkar aklından olumsuzlukları ne olur, bak şimdi sıra sende öyle düşün ne olur, tabi daha güzel geçsin günlerin....
ne ahdın varmış merak ettim şimdi :) ağlayasın inşalahhhhhhhhhhh ne diyeyim hemde hüngürella olasın mutluluktan :))))))))))))
nereye kımıldayacaksın yooooooooooook ben şiştim sende şişeceksin ne o öyle 49 kilo ,aaaa kızarım bak zati yarım kadarsın :)) gerçi sölemesi ayıp 3-4 kilo verdim ama daha en az 10 katı vermem gerek yapıştılar ya

kesinlikle hobareye muhtaçtık en son elanazımıza sevindik onun karnı kocaman oldu:)
25-26 haftadır açtık hobareyeeee ilaç gibi geldi valla, kimse kalmayacak herkes hobarey yaptıracak kesinlikle inanıyorum bende ....
GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUNNNNNNNNNNNN

AYŞENİM CANIM üstümde kalmasın ilkerde seni ve eniştemi çooooooooooooook tebrik etti mutlaka yaz dedi :)

Helloooooo
Anca geldim telefondan girdigim icin herzaman basarili olamiyorum sekerler
Duygularimin tarifi yok anlatilmaz sadece sevincten aglayasim var tebrik ederim aysenim kucagina al saglikla canim.daridi bilgeyle bana ins.

Oh beeeee ne gizel bi gun cok guzel A llahima binlerce sukurler olsun

Opuyorum herkesi

ne hoş beddualar böyle :)))))))))))))))))))))) çok teşekkür ederim.ah ah sen de bilirsin ki umudun yıkıntısı insanda korku bırakıyor ben şimdi iyice heveslendim ama korkuyorum da bir yandan. elimde değil. inşallah bebing ve ben de brezilya havası estiricez :))))))))))))))))))))))))))))))))samba yaptırıcaz yine :))))))))))))))))))))

yok bu yaz 1 kilo almayı başardım 50 kiloyum :))) üzülme bi hamile kalsam ben zaten ibreyi 70-80e vururum :))))

inşallah...

biz de zorlu yolları aşıp o mutlu haberi alacağız

topiği okumaya doyamıyorum. aynı seyleri yüz defa okudum diyebilirim. ne ihtiyacım varmış demek ki :) sağol Tuanay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…