Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
korkma canım ne olacaksa olacak işte, yahu sen sambaya taktın ha gittin mi yoksa oralara....
inşallah...

biz de zorlu yolları aşıp o mutlu haberi alacağız
aşacağız hep beraber inşallah...
topiği okumaya doyamıyorum. aynı seyleri yüz defa okudum diyebilirim. ne ihtiyacım varmış demek ki :) sağol Tuanay

ne demekkkkkkkkkk doyum olmaz bize.........

ben dünden beri hobarey yapıyorum ayşenime allah kucağına almayı nasip etsin peşindende bebing bilge gulimus ve melek gelsin inşallah ayşenimin hobareyi buraya çoook yakıştı çoook şık durdu çoktan beri hakediyor hep kafamda keşke iki sene önce yaptırsaydıda 2 yaşında olurdu cümleleri geçiyor ama vakti bugünmüş çok şükür öylede gelsin böylede gelsin bebişimiz ayşen sana anne olmak çok yakışacak sen anne olmak için doğmuşsun canım inşallah hiç üzmeden gelir bebişin sağlıkla alırsın kucağına

Heyooo heyoooooooo

Bak tuanayim korktun o kadar ama geldi bebisin seninle artik.
Nasil bayram gibidir evin ici annecigin nadildir
Cook heyecanlitim

Denizoglan besiginiz kertilsin biran oncee elini cbk tut ki kacmasin tuana hnm

Burpum nasil gizel anlatmisin cok yakisicak aysene annelik.coktan haletti.canlarim benimmmmm.hepinizi cok seviyorum
Burpum yeni okul donemin hayirli olsun canim cokk basarili bir yil olsun.

hobaaaaareeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

ayyy gecikmeli oldu ama olsun icimde kalırdı aysenimin hobareyini cekmezsemm
özlemim saolsun müjdeyi verdi nasıl mutlu olduk duyunca esımle arabadaydık ama emindim icime dogmustu zaten cok sükür RAbbime güzel melegimize güzel bir melek ya da meleklerle müjdeledi darısı bütün isteyen arkadslarıma herkese insallah pespese dizilsin gene hamişler bayram var bayramm ohhhh

bütün gün güzel ülkemin tas devrinden kalma resmi kurumlrının icinde halay bası cekmeye esdeger meb'de süründüm durdum yavrum telef oldu bizimle kucakta sıcakta bekle babam bekle alt tarafı bi baslatma yapcak salaklar okula gittik bina var tamam da ici bombos daha telefon bıle baglanmaması nasıl yetıscek bılmem müdür de yoktu bekledık bos bınada gelecek de evrak verecez haydaa onu bekle derken evrak vercekler net yokmus bazen gelıormus baglantı bazen gemıyormus onu bekledık adam cıktı vercek dıye kızın uykusu geldi tabi bu eşttir mama saati sabah da yememişti kosa kosa arabaya gittim yedireyim diye o da nesi salak ötesi ben biberonu aldım sanarken masada unutmusum nasıl icime oturdu sinirdem agladm cocugum yiyecegi anlar sayılı o da gitti bosa oradan hemen cıktık eve ugradık mama alalım dıye tabi uyandı danacım yer mi bidaha nerdeee nanik kostur bankaya hesap ac en uzun o sürer derken bes dakkada bitti meme gel dediler ne işim varsa orada dikil müdr yardımcısını bekle bekle ta saat besi buldu sacma salak iş yapıyorlar naptıklarndan haberlerı yok bızlık bısey yok bosa bekledık saatlerce cocuk aclıktan sıcaktan bayıldı uykusu geldı oturcak bı sanldaye bulduk iliştik kustu habire üstüme baya matrak bi gündü yanı sonra adamdan bi işaret beklıyorm demez mi aa siz gitmedinz mi gidin ebesinden girip anasına gelecektim gerizekalı ya cocukla bes saat sefalet kör müsün hayvan nasıl sinirlendik anlatamam yani diyorum ücretsiz izine ayrılcam diyor sube müdürne sor onla ne alaka dilekcemi okulun alması lazım sube mudurune gıdıyorum adam düz memura gönderiyor o bilir diye ona diyorum o da izine cıkan sekreteri arıyor allahım kimlere kalmıs egitim işi yarabbim gel de delirme söverek cıktık en sonunda canları cehenneme ben bılıyorum mevzuatı onlardan ıyı
eve geldik hemen banyoya soktum uyudu yavrum da kursagndan bıseyler gectı sonunda kac saattır actı ah benm salak ötesi man kafam nasıl unutrsun mamayı sen ah

böyle manyak bir gün yasayınca haliyle hobareyi de kacırmıs oldum cok üzgünüm ya ne zaman hobarey olsa biyerlerde mahkumıyet ıcınde oluyorum

neyse netice süper ya deger herseye

sermest ay canım ya sen neler yaşamışsın öyle kıyamam çocukta rezil olmuş
eğitim hep böyle nerede moloz varsa yerleştirmişler zamanında bir hallttan anladıkları yok adları memur çok işleri var eee onlar olmasa o kadar gereksiz evrakları kim gönderir, senin işin olmuş olmamış kime ne, neyse halletmişsin ya 1 günde buna da şükür....

sorma özlemcim canı cıktı cocugumun hayatta uyumaz üst üste artık nasıl yorulduysa agladı uyutayım dıye gene salladm da bayıldı yavrum

tuanaycım biliyordummmm canım benimmm geç oldu ama kimse haber vermedi telim yoktu yanımda olsun canları saolsun hobareyyyyyyyyyyyyyy hobareyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın canım benim inanki okadar çok mutlu oldumki anlatamam sana rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah
ayşanim artık anne olucannnnnnn ne güzel allahım isteyen herkesi sevindir mevlamm

canım benim senin mucizende ummadığın anda kapını çalıcak görürsünnnnnn hepimizin inanıyorum buna sıradaaa bebim bilgecim varrrr heyooooo banane benim kistimde gitsin allahım ne olur kocişim gitmeden başlayalım istiyorummmmmmm

hobareeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayşencim haberini hemen aldım ama eve anca geldim çok şükür Allah kucağına aldığın günleri göstersin sağlıcakla inşallah mesajda da dedim inşallah ikizdir:)))))))))))))))

özlemcim sağol canım benim günümü neşelendirdin

efe beni delirtti kızlar bugün çok mızmızdı zaten okulda epey bi kaldım biz eski okulda hemen bitirirdik toplantıyı anam bitmek bilmedi uzattıkça uzattılar sinirli bi şekilde geldim annemlere ve hep öyle devam etti efe durmadı uyumadı yemedi sinir etti beniiii

o uyusun temizlik yappıcam çok ta yorgunum
daha çok hobareyler gelecek inşallahhh
bu defa ben de erken yetişip coşucam:))))))))))))))))))))
Allah hobareyuleri eksik etmesin bu topikten
uğrarım yatmadan herkesi öpüyorum
gulimus avrupa yakasında halkalı atakentte oturuyoruz canım

korkma canım ne olacaksa olacak işte, yahu sen sambaya taktın ha gittin mi yoksa oralara....

aşacağız hep beraber inşallah...

ne demekkkkkkkkkk doyum olmaz bize.........

hayatım ben en uzak japonyaya gidebildim oralara daha gidemedim bundan sonra da mimkin diil gidemem kuduruk kızım ve olursa bebeğimle (( evet topiğe doyum olmuyor bugun :)))))))))))))))))))))))))

Bilgecim japonyada coook uzak di mi.

Cok yorgunum belim agriyo yine yay gibi gerildim
Kizlar caninizi siktigim icin affedin beni.ama inanin cok caba sarfediyorum.bi sizle paylasiyorum.

Bilgecim japonyada coook uzak di mi.

Cok yorgunum belim agriyo yine yay gibi gerildim
Kizlar caninizi siktigim icin affedin beni.ama inanin cok caba sarfediyorum.bi sizle paylasiyorum.

evet canım 13,5 saat. o da tokyodan. kyotodan dönmüştük o 24 saatimizi aldı, mahvolmuştuk. balık sevmeyen biri olarak aç kalmıştım japonyada (( ama mutlaka görülmesi lazım. hatta beni bırakın yaşarım ben orada :)) tam bana göre :)))

bebingim gerilme hiçç
önümüzdeki hafta senin hobareyini yapıcaz bilgeyle birlikte hiç sıkma canını nolur
zaten hamilelik bebek bakımı yeterince stresli şimdiden üzme kendini geliyo inşallah bebişin

niye kimse yok cadılar ben geldiiiimmmmmm
yalap şap bi temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim ama toz almaya halim kalmadı böyle de yarım olunca göze görünmüyo tamamlarım canım isterse
iyi geceler herkese yarın eşim gündüz çalışacak efeyle yalnız yolculuk yapıciiizzz inşallah mızırdanmaz da rahat gider gelirim ama geç gelirim heralde öperim hepiniziii

günaydınnn!!!!dün çok güzel bigündü.bende dün diş doktorundaydım yineee,gebelikdeki diş sorunlarıyla uğraşıyorum hala,kanal tedavisi yaptı,ağrıdan gece uyuyamadım,diş doktorundan,diştennn,nefret ediyorummmmmmmm!!!!!!!!!!

bebingcim çok heycanlıyım,şimdi sanada hobarey yaparsak asıl o zaman sevinicezz..

meleğime haber veremedimbizim telefonlar kapalı yurt dışına,bide açık olsa demek faturalar nolur,ada her yeri arıyor.

dün adanında kontrolü vardı,aşısı vardı,onuda sağlıkla atlattık şükür.dr.um 18. ayda süten kesmemi önerdi.aslında sütümde var ama bende çok yoruluyorum artık.ada'da herşey yiyor çok şükür.fazla anne sütü alması dişlerinin çürümesinede sebeb olurmuş.ilk önce emzirmeden yatırmayı öğretemem gerek.aslında 10 aya kadar ne güzel kendiş yatıyodu,sonra böyle oldu.,emmeyi bırakınca hemen kilolarının hepsini atıcak dedi,zaten kilolu değil,bakımlı çocuk dedi

Zasacim gecmis olsun canim
Hic sevmem disciue gitmeyi
Biter ins birann once
Ne guzel emdi ada cok sansli masallah

Bilgecim ben surekli patlicak bomba gibiyim
Kaldik ikimiz ayni gun mu yapacaz testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…