korkma canım ne olacaksa olacak işte, yahu sen sambaya taktın ha gittin mi yoksa oralara....ne hoş beddualar böyle :)))))))))))))))))))))) çok teşekkür ederim.ah ah sen de bilirsin ki umudun yıkıntısı insanda korku bırakıyor ben şimdi iyice heveslendim ama korkuyorum da bir yandan. elimde değil. inşallah bebing ve ben de brezilya havası estiricez :))))))))))))))))))))))))))))))))samba yaptırıcaz yine :))))))))))))))))))))
yok bu yaz 1 kilo almayı başardım 50 kiloyum :))) üzülme bi hamile kalsam ben zaten ibreyi 70-80e vururum :))))
aşacağız hep beraber inşallah...inşallah...
biz de zorlu yolları aşıp o mutlu haberi alacağız
topiği okumaya doyamıyorum. aynı seyleri yüz defa okudum diyebilirim. ne ihtiyacım varmış demek ki :) sağol Tuanay
Kader arkadaşlarım,can yoldaşlarım,sizler benim canımın canısınız.Bu yolun ta en başında bütün umutlarımızla,inancımızla,en saf duygularımızla,ve ortak en kutsal dileğimizle beraberdik.O kadar güzel,o kadar acı günlerimiz oldu ki.Pekçoğunuz bana en güzel haberini verme şerefine nail etti.Ben sizlerin hobareyini verirken,hayatımda yaşadığım en büyük mutluluğu yaşadım.Allahıma hamd ve şükürler olsun ki,Rabbim bana da bu mutlu anı yaşattı.Çok doluyum,çok duyguluyum.Kelimeler kifayetsiz.Mevlam bugün aynı klinikte 6 kişiyi sevindirdi.Rabbimden diliyorum ki,bebingime,bilgeme,burpuma,meleğime,gulimusumada tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın.
Cuma günü kontrolüm var,değere bakılacak tekrar.Allahım inşallah kucağıma aldığım günleride sağlıkla ve hayırla gösterir.Ne yazacağımı bile bilmiyorum.Şükür,şükür,şükür sadece...Bugünleri görebildiğim,sizin gibi dostlarım olduğu için binlerce şükürler olsun...
ben dünden beri hobarey yapıyorum ayşenime allah kucağına almayı nasip etsin peşindende bebing bilge gulimus ve melek gelsin inşallah ayşenimin hobareyi buraya çoook yakıştı çoook şık durdu çoktan beri hakediyor hep kafamda keşke iki sene önce yaptırsaydıda 2 yaşında olurdu cümleleri geçiyor ama vakti bugünmüş çok şükür öylede gelsin böylede gelsin bebişimiz ayşen sana anne olmak çok yakışacak sen anne olmak için doğmuşsun canım inşallah hiç üzmeden gelir bebişin sağlıkla alırsın kucağına
korkma canım ne olacaksa olacak işte, yahu sen sambaya taktın ha gittin mi yoksa oralara....
aşacağız hep beraber inşallah...
ne demekkkkkkkkkk doyum olmaz bize.........
Bilgecim japonyada coook uzak di mi.
Cok yorgunum belim agriyo yine yay gibi gerildim
Kizlar caninizi siktigim icin affedin beni.ama inanin cok caba sarfediyorum.bi sizle paylasiyorum.
Gunaydin herkeseeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?