Zasacim gecmis olsun canim
Hic sevmem disciue gitmeyi
Biter ins birann once
Ne guzel emdi ada cok sansli masallah
Bilgecim ben surekli patlicak bomba gibiyim
Kaldik ikimiz ayni gun mu yapacaz testi
Zasacim gecmis olsun canim
Hic sevmem disciue gitmeyi
Biter ins birann once
Ne guzel emdi ada cok sansli masallah
Bilgecim ben surekli patlicak bomba gibiyim
Kaldik ikimiz ayni gun mu yapacaz testi
tuanayin son hobreyinide ben yapayim HOBREYYYYYYYYYYYYYYYY
canim seni tebrik ederim allahim sagliklida kucagina almak nasib etsin tatlim bugün bebing msj cekti nasil sevindim anlatamam:)))
kizlar dün aranizda olmayi cok isterdim ama ben pazartesi aksam hastaneye gittim 2gün kaldim ve bu sabah ciktim belimden dolayi((
kıyamam canım ya oranın sıcağına ben dayanamamıştım bebek ne yapsın.......sorma özlemcim canı cıktı cocugumun hayatta uyumaz üst üste artık nasıl yorulduysa agladı uyutayım dıye gene salladm da bayıldı yavrum
bence ikiz değil tek gibi geliyor nedense hemde kız :)hobareeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayşencim haberini hemen aldım ama eve anca geldim çok şükür Allah kucağına aldığın günleri göstersin sağlıcakla inşallah mesajda da dedim inşallah ikizdir:)))))))))))))))
özlemcim sağol canım benim günümü neşelendirdin
efe beni delirtti kızlar bugün çok mızmızdı zaten okulda epey bi kaldım biz eski okulda hemen bitirirdik toplantıyı anam bitmek bilmedi uzattıkça uzattılar sinirli bi şekilde geldim annemlere ve hep öyle devam etti efe durmadı uyumadı yemedi sinir etti beniiii
o uyusun temizlik yappıcam çok ta yorgunum
daha çok hobareyler gelecek inşallahhh
bu defa ben de erken yetişip coşucam:))))))))))))))))))))
Allah hobareyuleri eksik etmesin bu topikten
uğrarım yatmadan herkesi öpüyorum
gulimus avrupa yakasında halkalı atakentte oturuyoruz canım
senin kuduruk kız mıhayatım ben en uzak japonyaya gidebildim oralara daha gidemedim bundan sonra da mimkin diil gidemem kuduruk kızım ve olursa bebeğimle(( evet topiğe doyum olmuyor bugun :)))))))))))))))))))))))))
canım ya neden geriliyorsun şimdiden ,dur bekle bak herşey çok güzel olacak sen dinlenmene bak, olumsuzluklarıda at kafandanBilgecim japonyada coook uzak di mi.
Cok yorgunum belim agriyo yine yay gibi gerildim
Kizlar caninizi siktigim icin affedin beni.ama inanin cok caba sarfediyorum.bi sizle paylasiyorum.
balık sevilmez mi ya hergün ver yerimmmmmmmevet canım 13,5 saat. o da tokyodan. kyotodan dönmüştük o 24 saatimizi aldı, mahvolmuştuk. balık sevmeyen biri olarak aç kalmıştım japonyada(( ama mutlaka görülmesi lazım. hatta beni bırakın yaşarım ben orada :)) tam bana göre :)))
aynennnnnnnn katılıyorumbebingim gerilme hiçç
önümüzdeki hafta senin hobareyini yapıcaz bilgeyle birlikte hiç sıkma canını nolur
zaten hamilelik bebek bakımı yeterince stresli şimdiden üzme kendini geliyo inşallah bebişin
toz almayınca hiç temizmiş gibi olmuyor değil mi bana da hep öyle gelir nedenseniye kimse yok cadılar ben geldiiiimmmmmm
yalap şap bi temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim ama toz almaya halim kalmadı böyle de yarım olunca göze görünmüyo tamamlarım canım isterse
iyi geceler herkese yarın eşim gündüz çalışacak efeyle yalnız yolculuk yapıciiizzz inşallah mızırdanmaz da rahat gider gelirim ama geç gelirim heralde öperim hepiniziii
ay hala bitmedi senin diş problemin canım ya kıyamam sana bende hiç sevmiyorum dişçiyi ağzını saatlerce aç kal offf yutkunama off offffgünaydınnn!!!!dün çok güzel bigündü.bende dün diş doktorundaydım yineee,gebelikdeki diş sorunlarıyla uğraşıyorum hala,kanal tedavisi yaptı,ağrıdan gece uyuyamadım,diş doktorundan,diştennn,nefret ediyorummmmmmmm!!!!!!!!!!
bebingcim çok heycanlıyım,şimdi sanada hobarey yaparsak asıl o zaman sevinicezz..
meleğime haber veremedimbizim telefonlar kapalı yurt dışına,bide açık olsa demek faturalar nolur,ada her yeri arıyor.
dün adanında kontrolü vardı,aşısı vardı,onuda sağlıkla atlattık şükür.dr.um 18. ayda süten kesmemi önerdi.aslında sütümde var ama bende çok yoruluyorum artık.ada'da herşey yiyor çok şükür.fazla anne sütü alması dişlerinin çürümesinede sebeb olurmuş.ilk önce emzirmeden yatırmayı öğretemem gerek.aslında 10 aya kadar ne güzel kendiş yatıyodu,sonra böyle oldu.,emmeyi bırakınca hemen kilolarının hepsini atıcak dedi,zaten kilolu değil,bakımlı çocuk dedi
canım ya yapmayın böyle kursağımızda bırakmayınnnnnnnnnnnnngünayddııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kaldık seninle 2 şovalye ben bugün bi keyifsiz uyandım. sanki negatif sonuç almış gibi. Allah hayır etsin
bıraktırısın canımmmm ağlaya ağlaya bırakır .....sorma bebingcim yaa,doğuma gitmek diş doktoruna gitmekden daha kolay beim için desem inanırmısın:2:çok korkuyorumm hemde çok:2:evet cnm emzirdim çok şükür,daha 3-4 ayımız daha var,ondan sonra bıraktırma çabaları başlıcak,bakalım hayırlısı
ahhh ahhh anneler herşey değer herşeyi bilirler uyumaması bizim hala var ,horoz ya sabahın 5inde ayaktaselam dünden beri ağzım kulaklarımda geziyorum anneme de söyledim havalara uçtu kendi kızın gibi dua ettim dedi
ama bi yandan da annem gitti deniz değişti gündüz uykusu hiç yok yarım saat uyuyor uyanıyor hadi dün dr a falan gittik uykusu bölündü dedim ama bugunde öyle,umarım bu değişim gece uykusuna yansımaz şimdilij iyi gidiyoruz bakalım
deniz alması gerekn kiloyu almış ve dr herşey yolunda dedi hala kan devam ediyor ara ara da olsa ama çatlak kapanmaya başlamış
bağarsaklarında sorun olduğunu düşünmüyorum dedi yine
haftaya salı gideceğiz
mamamız değişti beblac lf oldu..o da diet mamaymış zaten mama olayımız günde 1 e düştü.inşalalh bende en azından 6 ay hatta 1 sene emzirebilirim
hanaaaaaaaaaa ne güzel aynı gün mü sevineceğiz desenize katmerli olacak12 eylülde mi yaptırıyorsun? ben de o zaman yaptırırm olmazsa +-2 gün ne farkeder ki? hamileysem zaten cıkar dimi? söyle gününü aynı anda verelim kanları
kıyamam ya kime şikayet etmek gerekki gerçekten ,rabbim böylelerine vermeycekte görecekler bebek hasretini, olmadı ilk olarak polise bildirilir ya, ya da shçek olabilir ne bileyim....maşşallah denizimizeeeemzirirsin annesi,morelini yüksek tut herzamanki gibi,zaten denizde ada ablasıı gibii tosunn,mammmaacıgillerden,emer o..vallaa kızlar bin şükürr halimize hepimizin,karşı binamızda bi çocuk var 2 yaşlarında yürüyemio,bi sorunu varbelli,annesi gerizekalı kadın sürekli bağırıyoo,balkona atıyo,ada hemen balkona çıkmak istiyo,çocuk ağladıkça adada çok üzülüyoo.bidaha balkona kapatırsa şikayet edicem ama nereye bilmiyorum hayırlısını ver Rabbimm,hayırsızsa hiçç nasip etmee,derler yaa çok doğru..
canim seni tebrik ederim allahim sagliklida kucagina almak nasib etsin tatlim bugün bebing msj cekti nasil sevindim anlatamam:)))
kizlar dün aranizda olmayi cok isterdim ama ben pazartesi aksam hastaneye gittim 2gün kaldim ve bu sabah ciktim belimden dolayi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?