Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zasacim gecmis olsun canim
Hic sevmem disciue gitmeyi
Biter ins birann once
Ne guzel emdi ada cok sansli masallah

Bilgecim ben surekli patlicak bomba gibiyim
Kaldik ikimiz ayni gun mu yapacaz testi

sorma bebingcim yaa,doğuma gitmek diş doktoruna gitmekden daha kolay beim için desem inanırmısın:2:çok korkuyorumm hemde çok:2:evet cnm emzirdim çok şükür,daha 3-4 ayımız daha var,ondan sonra bıraktırma çabaları başlıcak,bakalım hayırlısı

selam dünden beri ağzım kulaklarımda geziyorum anneme de söyledim havalara uçtu kendi kızın gibi dua ettim dedi

ama bi yandan da annem gitti deniz değişti gündüz uykusu hiç yok yarım saat uyuyor uyanıyor hadi dün dr a falan gittik uykusu bölündü dedim ama bugunde öyle,umarım bu değişim gece uykusuna yansımaz şimdilij iyi gidiyoruz bakalım

deniz alması gerekn kiloyu almış ve dr herşey yolunda dedi hala kan devam ediyor ara ara da olsa ama çatlak kapanmaya başlamış
bağarsaklarında sorun olduğunu düşünmüyorum dedi yine
haftaya salı gideceğiz
mamamız değişti beblac lf oldu..o da diet mamaymış zaten mama olayımız günde 1 e düştü.inşalalh bende en azından 6 ay hatta 1 sene emzirebilirim

bekleyiş gerginliği çok kötü ama elinizden geldiğince moralinizi yüksek tutmaya çalışın
ya olmaz sa yı düşünmeyi bi kenara bırakın tamam her sonuca hazır olmaya çalışın ama bebeğiniz içindeymiş gibi düşünün
Allahın izniyle sizden de gelecek hobareyimiz
mavinin dediği gibi zaten hamilelik ve yeni annelik yeteri kadar zor
yaşadıklarımı düşünüyorum şimdi hepsi geride kaldı kendimi eşimi üzdüğüm günler
ama başka sıkıntılar var işte Allah beterinden korusun 2 ayda 2 kere hastaneye yattık sezeryanla doğum yaptım ve bir gün yatmadım

Zasacim gecmis olsun canim
Hic sevmem disciue gitmeyi
Biter ins birann once
Ne guzel emdi ada cok sansli masallah

Bilgecim ben surekli patlicak bomba gibiyim
Kaldik ikimiz ayni gun mu yapacaz testi

12 eylülde mi yaptırıyorsun? ben de o zaman yaptırırm olmazsa +-2 gün ne farkeder ki? hamileysem zaten cıkar dimi? söyle gününü aynı anda verelim kanları

maşşallah denizimizeeeemzirirsin annesi,morelini yüksek tut herzamanki gibi,zaten denizde ada ablasıı gibii tosunn,mammmaacıgillerden,emer o..vallaa kızlar bin şükürr halimize hepimizin,karşı binamızda bi çocuk var 2 yaşlarında yürüyemio,bi sorunu varbelli,annesi gerizekalı kadın sürekli bağırıyoo,balkona atıyo,ada hemen balkona çıkmak istiyo,çocuk ağladıkça adada çok üzülüyoo.bidaha balkona kapatırsa şikayet edicem ama nereye bilmiyorumhayırlısını ver Rabbimm,hayırsızsa hiçç nasip etmee,derler yaa çok doğru..

tuanayin son hobreyinide ben yapayim HOBREYYYYYYYYYYYYYYYY

canim seni tebrik ederim allahim sagliklida kucagina almak nasib etsin tatlim bugün bebing msj cekti nasil sevindim anlatamam:)))

kizlar dün aranizda olmayi cok isterdim ama ben pazartesi aksam hastaneye gittim 2gün kaldim ve bu sabah ciktim belimden dolayi((

canımm yaa geçmiş olsun,ne dedi doktorun,nolucak böylee,ağrın oluyormu?

benim oğluşum bugün aşı oldu ağladı yine
sanırım bacakları ağrıyor dokununca ağlamaya başlıyor babası fitil koydu
ay ne zormuş ya sana değmeyen iğne yüreğine değiyormuş ondan daha çok canın yanıyormuş
sağlıklı olsunda ne yapalım çekeceğiz ......
hiç kilo almamış desem yeridir eee emme yok mama yok ne olacaktı sanki
hepi topu 5.900 çıktı geçen ay 5.500 dü ((
6 bile olamamış daha gerçi çokta tombik istemiyorum şu obez haberlerini duydukça ama azcık alsaydı iyiydi, gerçi bugün okula gittim ücretsiz izne ayrılmaya hepsi maşallah gayet iyi dedi ama ne bileyim, normal yani ne tombik ne sıska ama azcık alsa fena olmaz :)
ek gıdaya geçin falan demedi idrar kültürü istedi ondan olabilir dedi
birde mamaları marketlerden değilde eczaneden alın dedi hani taşınırken deterjanlarla falan taşınıyor ya o yüzden ,bende o yemeden içmeden ben yiyiorum dedim ,yok koku falan dedim :)
bütün ilaçlarını önce ben içip test yapıyorum :)))

sorma özlemcim canı cıktı cocugumun hayatta uyumaz üst üste artık nasıl yorulduysa agladı uyutayım dıye gene salladm da bayıldı yavrum
kıyamam canım ya oranın sıcağına ben dayanamamıştım bebek ne yapsın.......
bence ikiz değil tek gibi geliyor nedense hemde kız :)
canım benim hepimizin uzun bir aradan sonra günü şenlendi ,ne demek recaaa ederim
efede seni özlemiştir annesi ne yapsın hiç ayrı kalmadınız ki
bende sözde temizlik yapacaktım bugün hastaneydi ,okuldu derken bende yorulmuşum kaldı
pzt silmiştim ev çok kirlenmiş çarşambada yaparım dedim ama yooooooooook
yarın artık nasipse....
inşallah eksik olmaz hobareylerrrr
hayatım ben en uzak japonyaya gidebildim oralara daha gidemedim bundan sonra da mimkin diil gidemem kuduruk kızım ve olursa bebeğimle (( evet topiğe doyum olmuyor bugun :)))))))))))))))))))))))))
senin kuduruk kız mı
canım ya kızın duymasın bak üzülür, inşallah birde oğluşun olur gidersin büyüdüklerinde
yaaaa hobarey günleri böyle aslında eskiden daha yoğunduk biz bu günlerde ya:26:

Bilgecim japonyada coook uzak di mi.

Cok yorgunum belim agriyo yine yay gibi gerildim
Kizlar caninizi siktigim icin affedin beni.ama inanin cok caba sarfediyorum.bi sizle paylasiyorum.
canım ya neden geriliyorsun şimdiden ,dur bekle bak herşey çok güzel olacak sen dinlenmene bak, olumsuzluklarıda at kafandan
balık sevilmez mi ya hergün ver yerimmmmmmm
bebingim gerilme hiçç
önümüzdeki hafta senin hobareyini yapıcaz bilgeyle birlikte hiç sıkma canını nolur
zaten hamilelik bebek bakımı yeterince stresli şimdiden üzme kendini geliyo inşallah bebişin
aynennnnnnnn katılıyorum
toz almayınca hiç temizmiş gibi olmuyor değil mi bana da hep öyle gelir nedense
inşallah mızırdanmaz rahatça gider gelirsin canım ya bebekle zor herşey

ay hala bitmedi senin diş problemin canım ya kıyamam sana bende hiç sevmiyorum dişçiyi ağzını saatlerce aç kal offf yutkunama off offff
bende dışarıya kapattım hatta internetide kapattırdım ay ne o faturaya her türlü yansıyordu şükür bitti
aaaa adaya küstüm bir beni aramadı kuzum
adacık aşı mı oldu bizde bugün olduk kıyamam kuzuma
aaa ben şimdiden kestim sütü dermişimmmmm offf offf dokunsan ağlayacak durumdayımda ağlayacak halimle dalga geçiyorum , dr sütün azdır dedi ondandır dedi ulen bir tek benim sütüm artış göstermed ya ((((
dişleri inci gibi olacak benim paşamın desene :)))))
biz yana çeviriyoruz yatması için kıçını çevirip uyuyor yenice onu öğrendi o minicik kıça yer bulmaya çalışması ise ayrı bir alem :))))
bakımlı anacım her türlü bakımlı hem tostos hem kokoşşşşş
günayddııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kaldık seninle 2 şovalye ben bugün bi keyifsiz uyandım. sanki negatif sonuç almış gibi. Allah hayır etsin
canım ya yapmayın böyle kursağımızda bırakmayınnnnnnnnnnnnn
bıraktırısın canımmmm ağlaya ağlaya bırakır .....

ahhh ahhh anneler herşey değer herşeyi bilirler uyumaması bizim hala var ,horoz ya sabahın 5inde ayakta
ne güzel maşallah almış kilosunu bizimki tembel çıktı o konuda
ama batu inaılmaz hareketli 1 sn durmuyor anacım et tutar mı bu velet
çatlak kapanırda inşallah bir an önce denizim sağlığına kavuşur
bizde belki yer diye mamayı değiştirdik aptamili değiştirip bebelac aldık ama yooook derdi yememekmiş
12 eylülde mi yaptırıyorsun? ben de o zaman yaptırırm olmazsa +-2 gün ne farkeder ki? hamileysem zaten cıkar dimi? söyle gününü aynı anda verelim kanları
hanaaaaaaaaaa ne güzel aynı gün mü sevineceğiz desenize katmerli olacak
kıyamam ya kime şikayet etmek gerekki gerçekten ,rabbim böylelerine vermeycekte görecekler bebek hasretini, olmadı ilk olarak polise bildirilir ya, ya da shçek olabilir ne bileyim....

melekcim canım ne oldu geçmedi mi hala kıyamam sana.....

Melekcim geçmiş olsun canım. tekrarlamasın inşallah

kızlar şeker testimin sonucu beklediğim gibi yüksek çıktı
haftaya çarş.2.şeker testi yapılacak inşallah onda yüksek çıkmaz
onun dışında kan uyuşmazlığı iğnemi oldum yarın da tetanoz aşımı olacağım kısmetse
dr ultrasonda kasılma gördü tatildeyken başlamıştı bende farketmiştim
onun için magnezyum verdi kasılmalar düzenli olursa haber ver dedi
erken mi doğuracağım diye korkmaya başladım
Allahım hayırlısıyla vaktinde olsun bebişim
bebiş de 1008 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş
benden haberler böyle

kızlar crinone jel ihtiyacı olan var mı elimde 1,5 kutu kalmıştı isteyen olursa gönderebilirim

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır bebek isteyen biriyim 3 yıldır uğraşıyoruz ama hiç bir şekilde gebelik yaşamadım daha ikimizde de sorun yok diyorlar sadece eşimin ileri hızlısı biraz az ama doktorlar iyi olduğunu söylüyorlar bende mayısta hsg çekildem sonuç temizdi ama yine birşey olmadı doktorum istanbulda ama ben 2 yıldır trabzonda oturuyorum şimdi burda bir doktor buldum ama tanımıyorum ona güvenip burda aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum fakat kararsızım istanbula gidemiyrz çünkü eşimin işi nedeniyle 1 gün bile izin alamıyor yani istanbulda aşılama yaptıramıyoruz bu yüzden siz olsanız napardınız burda ki doktora güvenip gidermiydiniz yani hiç tanımadığınız bir doktora aşılama yaptırırmıydınız

Melekcim gecmis olsun cnm.nolcak bu belin cok mu agriyo

Zasacim sikayet et kadin akillansin ne insanlar var yaaa biz neler cekiyoz o napiyoo

Bilgecim iki sovalyeyiz di mi biz ben 13 unde yapicam canim sali gunu
Sabah uyaninca giderim oglen belli olur sen napican kacinci gunun olucak

Temizlik yapamadigim icin cok sikiliyorum ay bi rahat duramiyorum ben.totom. Aciyo oturmaktan

Tuanayim guzel anne nerdesin huuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…